luni, 4 ianuarie 2016

AMICII MEI, EXTRATERESTRII ALBI, MI -AU FĂCUT O VIZITA FRUMOASĂ , ÎNCÂNTĂTOARE !

          

General Emil Străinu ,Eugen Gârgăoan președinte aingrup, Irin Floroiu vicepreședinte ARNR CE NE TRANSMIT DE FAPT ERATEREȘTRXTII CIVILIZAȚIILE INTRATERESTRE
youtube.com

                               
                                      2 Ianurie 2016,ora 8,05 dimineaţa !

                                              Dragii mei, 

Iată ce frumos a început anul 2016, pentru mine.
EXTRATERESTRII albi, pe care eu îi numesc de la mine putere, AMICII mei, deoarece sunt foarte comici, frumosi si pufosi, din lumina alba stralucitoare, mi-au făcut o vizită mai deosebită în aceasta dimineaţă.
 Un filmulet despre care se afirma ca infatiseaza extrateresti a fost ...  .poze extraterestri
 Dincolo de limite: OZN in Malaezia
Faptul că ,nu i-am mai văzut de mult timp pe acesti EXTRATERESTRI albi, pe acesti omuleti ce arată, aproximativ precum Omul de zăpadă facut de noi, Ei s-au gandit ca sa-mi facă o vizită, de un nou inceput de an.
Aceasta vizita a lor m-a bucurat tare mult, mai ales că, s-au arătat intr-un fel anume, si in numar de cinci.
Deci ,vedeam dragii mei, ca şi dincolo de plafonul camerei mele, care disparuse si se transformase intr-un Cer de noapte albastra, vedeam un grup mic de EXTRATERESTRI  albi.
Daca altadată acesti Extraterestri albi, îmi apăreau doar capul lor ,care este de un alb dens si stralucitor, acum aveau si trup si brate lungi.
  Extraterestri sau fiinte vii? - Top 10 evenimente misterioase.
Aceasta Specie de EXTRATERESTRI  albi, sunt buni si vor numai Binele Omenirii.Tot asa cum,si ceilalti gri deschis,vor tot Binele Omenirii. Numai acei cenusii intens, cu pielea ca de crocodil ,sunt agresivi. 
Este exact, cum se intampla si la noi oamenii: Binele învinge Răul, întotdeauna. 
EXTRATERESTRII albi, au capul mare si rotund, care este de un alb dens si stralucitor,precum zăpada pufoasa, iar ochii lor, sunt mari,  negri şi luciosi, dar tot rotunzi. 
Nu neapărat, apar de fiecare dată cu gura si nas. Înăltimea lor, nu depăseste un metru.
Si privesc dragilor,cu ochii inchisi fiind,privesc la micul grup de Amici ,apărut într-o lumina bleu-albastra, moment in care ,aud un glas care mi se adreseaza aşa :
                "Uite! Amicii tăi !
             Ai să vezi pe Amicii tăi, care sunt Cinci!"
Şi văd dragii mei pe AMICII mei, omuletii albi ca niste bulgari de zăpada, stand câte doi,unul in spatele celuilalt. Unul dintre ei, care era in prima linie, tinea ceva jos, in faţa piciorului stang, ceva ce se asemăna cu o HARPA.   
 Harpa decorada isolada no fundo branco. A harpa da área própria é ...
Cu braţul stâng ,sprijinea acest obiect alb ca din lumina alba, ce se asemana cu O HARPĂ,iar cu bratul drept, se juca la HARPĂ de parcă ar fi vrut ca sa-mi arate ,că stie să cânte la ea.
Totul a durat circa 10 secunde, după care au disparut.
Iar eu dragii mei, am deschis ochii si m-am bucurat de vizita AMICILOR mei,după care ,am scris in caietul meu de suflet, toate câte am văzut si-am auzit.
Dragii mei, eu stiu că majoritatea oamenilor, nu cred în existenţa acestor fiinte vii, extraterestre.
Ba dimpotrivă, arunca cu piatra in cei care, indraznesc sa vorbeasca despre EXTRATERESTRI.
Asa cum mi s-a întamplat si mie adeseori.
 Dar cei care nu cred ca mai sunt si alte civilizatii inafara omenirii, sunt informati gresit, iar eu le spun cu tarie că ,daca ceav nu se vede, daca ceva nu este palpabil, asta nu inseamna că ,nu exista. 
EXTRATERESTRII , asa cum am mai scris si-n alte dăţi, se vor arăta pământenilor cât de curând,faţă către faţă, si vor dovedi că, ne vor doar Binele.
Că sunt si la ei alte specii violente, este adevarat. Pădure fara uscaturi nu exista.
Dar marea lor majoritate, vor salvarea PLANETEI  PĂMÂNT, de la autodistrugere.
Asadar dragii mei, sa nu mai negăm EXISTENŢA  EXTRATERESTRILOR ,si sa nu ma etichetam pe cei care, au vazut pe Extratetrestri si tin legatura cu ei.
Şi Extraterestrii sunt tot Creatia  Lui Dumnezeu. Ei au aproape intotdeauna SFÂNTA CRUCE pe chipul lor, sau deasupra capului lor, si stau adesea in jurul Sfintelor Icoane.
                                              Cu dragoste, Maria.


  1. Dumnezeu există - Mărturii.: VATICANUL ŞI...

    mariaghiorghiu.blogspot.com/2014/02/vaticanul-si...
    şi doresc sa se cunoasca ca, si VATICANUL . recunoaste EXISTENTA EXTRATERESTRILOR ! Cu dragoste, MARIA. Share this: Twitter; Facebook 1; Email; Comentarii (0 ... 

    1. Vaticanul admite existenta extraterestrilor -...

      www.ziare.com/international/stiri-externe/vaticanul...
      Vaticanul admite existenta extraterestrilor. ... Totusi este o mare surpriza pentru mine ca Vaticanul recunoaste oficial existenta extraterestrilor ...
    2. Vatican existenta extraterestrilor - Ziare.com

      www.ziare.com/articole/vatican existenta extraterestrilor
      Vaticanul admite existenta extraterestrilor. Teologul astronom de la Vatican Gabriele Funes este de parere ca e posibil ca oamenii sa creada in Dumnezeu si in .

sâmbătă, 21 iulie 2012


Fenomenul O.Z.N.



"Eram într-o noapte la ora unu în bordei. Făcusem Miezonoptica si eram pe la sfârsitul Utreniei, când deodată aud: buf, buf, buf! Se cutremura pământul. Eu am iesit să văd ce se aude, dar când am deschis usa la bordei am văzut afară o lumină mare si în lumină, o masină de alamă cu multe roti. Din ea a coborât un om înalt, cu ochii mari, pe jumătate albi si pe jumătate negri, care numai atât a zis apăsat:
"Ce cauti aici?""

Părintele Cleopa Ilie 
[extras din cartea Viata Parintelui Cleopa]. 

32 de comentarii:

  1. MIE IMI PAR TOTI A FI DEMONI ,SAU DRACI CUM SE ZICE LA NOI LA ROMANI ,APOI VATICANUL ESTE IN EREZIE TOTALA SI IN APOSTAZIE ,PAPA FRANCISC TINE SLUJBE INCHINATE LUI lucifer CEL PREABLESTEMAT IN BASILICA SFANTUL PETRU DIN VATICAN,APOI ULTIMELE LUI VIZITE SI DECLARATII SUNT BLASFEMIATOARE SI CIUDATE ,CUM CA IISUS HRISTOS ESTE FIUL LUI lucifer ,CA IISUS HRISTOS NU ESTE SI DUH, ADICA DUMNEZEU ,CI DOAR OM IN TOATA GLORIA ,CA ACEST CRACIUN S-AR PUTEA SA FIE ULTIMUL CRACIUN SARBATORIT ,APOI LA PHILADEPHIA IN SUA,IN OCTOMBRIRE 2015 A TINUT O SLUBA DE INTRONARE A LUI lucifer IN FATA MUZEULUI DE ARTA DIN PHILADELPHIA CE ESTE O COPIE IDENTICA CU TEMPLUL satanei DE LA PERGAM TURCIA , ASA CA DOAMNA MARIA GHEORGHIU , CRED CU TOT RESPECTUL PENTRU DUMNEAVOASTRA CA SI CRESTINA CA SUNTETI INSELATA DE DUHURI DEMONICE CE SE DAU DREPT EXTRATERESTRI ,AVETI VA ROG FRUMOS GRIJA DE SUFLETUL DUMNEAVOASTRA SI SA NU INSELATI SI PE ALTII.
    CU RESPECT OVIDIU,
    CE V-AM CITIT BLOGUL IN ULTIMII 4 ANI IN FIECARE ZI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. extraterestrii sunt demoni, papa francisc tine slujbe inchinate lui lucifer etc...etc../ ce sa mai...?! daca iti permiti sa judeci, deci esti Dumnezeu?! din pacate, adevarul e cu totul altul! nu faci decat sa-ti intaresti egoul. tot ce-ti pare necunoscut, ti-e dusman! iar asta se intampla doar oamenilor care au un suflet inchis, ranchiunos si o minte egoista dar cu o iubire de sine nemarginita. asa precum spune sfanta biblie, va veni timpul cand ”frate pe frate se va manca” biserica ortodoxa si acea catolica nu fac altceva decat sa se manance ca niste caini, printre gard! iata si adevarul...

      Ștergere
    2. Anonim,unde este Dumnezeu, diavolul nu sta...deci inselare cum spui tu nu poate fii de la diavol, pentru ca doamna Maria vede mereu pe Sfanta Treime.Imi pare rau ca nu pot demonstra mai mult,dar asa e cum zic eu..Mediteaza si nu mai face afirmatii aberante pentru ca tu insusi le vei crede si nu altcineva.

      Ștergere
    3. În aceasta seara, incepand cu ora 22 la AGENTUL VIP - ANTENA STARS, voi intra in direct prin skipe. Nu stiu ora exacta cand eu voi intra ,dar Emisiunea este de la ora 22. Subiectul ,printre altele, va fi si despre EXTRATERESTRI. Va astept cu drag !

      Ștergere
    4. PRIVITI ACEST CLIP CU SATANISMUL BISERICII CATOLICE
      https://www.youtube.com/watch?v=dcpVrtv2t-M

      Ștergere
    5. UITE INCA UN LINK CARE VA PREZINTA DOVEZI CA PAPA FRANCISC SE INCHINA LUI lucifer,SI DECLARA PE ACESTA dumnezeu ,IAR PE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS IL FACE FIUL acestuia

      Ștergere
    6. https://www.youtube.com/watch?v=MPDs2YajSSs

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. DAR NU ATI PUS PE BLOG SI CONTINUAREA INTALNIRII PARINTELUI CLEOPA CU DRACUL ,ASA CUM MARTURISESTE CLEOPA INSUSI CA L-A CONSIDERAT PE ACELA VENIT IN MASINARIA SA PLINA DE ALAMURI STRALUCITOARE ,APOI CA SI-A ADUS CELE SFINTE DIN BORDEI SI A FACUT CU AJUTORUL LOR CA ACEEA MASINARIE DRACEASCA SA SE PRABUSEASCA IN RAPA LA VALE
    MA INTREB CUM PUTETI SA FITI IN DOUA LUNTRI DOAMNA MARIA SI CU DOMNUL IISUS SI CU MAMONA??
    CU RESPECT OVIDIU
    CE VA CITESTE BLOGUL APROAPE IN FIECARE ZI DE 4 ANI,SI DACA INTR-O ZI NU L-AM CITIT AM RECUPERAT IN URMATOAREA

    RăspundețiȘtergere
  4. STITI DOAMNA MARIA GHEORGHIU CA SE CREDE CA PAMANTUL NOSTRU PE CARE TRAIM ESTE PLAT SI NEMISCAT SUSTINUT PE STALPI DE SUSTINERE CUM ESTE SCRIS IN BIBLIE CONSTRUIT DE DUMNEZEU IISUS INSUSI SI NICIDECUM NU ESTE SFERIC ASA CUM DIN PRIMA ZI DE SCOALA SUNTEM INVATATI SI VEDEM GLOBURI PAMANTESTI PESTE TOT.
    DOAMNA GHEORGHIU SUNT DOVEZI ZDROBITOARE CA PAMAMNTUL PE CARE TRAIM ESTE PLAT ASA CUM SI BISERICA PANA ACUM 500 DE ANI IL CONSIDERA ,DAR SURPRIZA NICOLAS COPERNICUS ,UN IEZUIT CA SI PAPA FRANCESCO A INDRAZNIT CU METODE STIINTIFICE ZICEA EL ,SA SPUNA CA ESTE SFERIC,DESI MIJLOACE SA DOVEDEASCA EFECTIV ATUNCI NU AVEA,DOAR DUPA 1950 S-AU CREAT MIJLOACE DE ZBOR CU INALTIME SUFICENTA SA DOVEDEASCA CEVA
    CIUDAT INDEAJUNS TEORIA ATRACTIEI GRAVITATIONALE CU CARE NEWTON EXPLICA CUM ESTE POSIBIL CA APA SA SE CURBEZE PE O SFERA CE SE ROTESTE CU 67000 DE Km/h,(66.6) ,DECI TEORIA ATRACTIEI GRAVITATINALE A FOST DESCOPERITA IN 1666 , APOI CIUDAT SI MAI MULT CA AXA PAMANTULUI ESTE INCLINATA CU 23,4 GRADE (90 -23,4=66.6)RECNOASTETI ACSTE CIFRE DOAMNA MARIA GHEORGHIU ???
    DECI CA SA SCURTEZ ,TOATE INVATATURILE CARE LE-AM PRIMIT PANA ACUM DESPRE FORMA PAMANTULUI,SITEME SOLARE, PROGRAME SPATIALE NASA, CALATORII INTERPLANETARE,CELEBRA ASELENIZARE PE LUNA ,DESCOPERIRI DE NOI PLANETE ,SONDE SPATIALE ,SATELITI, TOATE ACESTEA SUNT NASCOCIRI SI INSELACIUNE DIAVOLEASCA ,ADICA MINCIUNA SATANICA SA INDEPARTEZE OMUL DE DUMNEZEU IISUS SI SA-L FACA NEINSEMNAT PIERDUT IN INFINITATEA SPATIULUI .CAND DE FAPT DUMNEZEU A FACUT PAMNTUL SI L-A FACUT CENTRUL UNIVERSULUI ,SOARELE SI LUNA SE ROTESC DEASUPRA PAMANTULUI IN INTERIORUL FIRMANENTULUI SAU TARIA CERULUI, CE ESTE SA TRADUCEM O CUPOLA CE ESTE ASEZATA PESTE PAMANTUL NOSTRU PLAT .SI STELELE DE ASEMENEA.
    NIMENI NU A IESIT VREODATA IN EXTERIORUL PAMANTULUI ,PAMANTUL ESTE ASTERNUTUL PICIOARELOR SFINTEI TREIMI,SI A ASEZAT DOMNUL PE OM IN ACESTA
    DAR ,PAMANTUL ESTE DE ASEMENEA SI INCHISOARE PENTRU satana SI O TREIME DIN INGERII CAZUTI.
    NIMENI NU A IESIT VREODATA DE PE PAMANT FARA DE ENOH SI ILIE CE VOR VENI LA SFARSITUL LUMII SA-SI DEA MARTURIA,
    ALTFEL TOT CE NI-I S-A SPUS ESTE NASCOCIRE SI MINCIUNA DIAVOLEASCA
    CERCETATI SINGURI PE INTERNET DOVEZI CA PAMANTUL ESTE PLAT SI VA VETI CONVINGE DE MARIMEA INSELACIUNII
    NUNEXISTA EXTRATERESTRI ,SUNT DEMONI ,NU EXISTA CALATORII SPATIALE SUNT MINCIUNI.
    OVIDIU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "STITI DOAMNA MARIA GHEORGHIU CA SE CREDE CA PAMANTUL NOSTRU PE CARE TRAIM ESTE PLAT SI NEMISCAT SUSTINUT PE STALPI DE SUSTINERE CUM ESTE SCRIS IN BIBLIE "
      Daca tu zici asa o fi... in mintea ta!
      Daca pamantul era plat era aceasi ora peste tot, cum iti explici ca acum la noi e noapte iar in America Soarele este sus pe cer?
      Cap ai, minte ce-ti mai trebuie!?

      Ștergere
    2. Deci dumneata vezi luna si soarele patrate?!Nu am intentia sa te jignesc dar te rog, priveste-ti capul in oglinda,oare si el este patrat?!

      Ștergere
    3. Dragă Anonim 17:56 va mulțumesc ca prin răspunsul dat de dvs m ați făcut sa râd cu lacrimi.sa știți ca eu când mă privesc în oglindă mă văd pătrată :))

      Ștergere
    4. UITE AICI CATEVA LINK-URI
      https://www.youtube.com/watch?v=fk4YqPtvJa
      https://www.youtube.com/watch?v=ZImfw4kBkC8
      https://www.youtube.com/watch?v=5nMAfe9k5vw

      Ștergere
    5. Ovidiuuu! Ar trebui sa fii primul selectat pentru urmatoarea expeditie in spatiu care este programata! Cred ca asa ar fi perfect! Te iubim!Esti simpatic! X0X

      Ștergere
  5. Si continuarea de la istorioara parintelui Cleopa de ce nu ati mai pus-o doamna Maria?? Atunci mi-am adus aminte ce zic Sfintii Parinti. Ca daca ai Sfintele Taine, Il ai pe Hristos viu! Eu aveam Sfintele Taine intr-o scorbura de brad in bordei. Si cand am vazut asa, am intrat repede inauntru, am cuprins bradul cu Sfintele Taine in brate si numai atat am zis: «Doamne Iisuse, nu ma lasa!» Sa vezi tu atunci rugaciune cand este dracul la usa!

    Si cand m-am uitat din nou afara, l-am vazut cum se dadea inapoi alungat de puterea lui Hristos. Langa bordei era o rapa mare unde a cazut
    acel duh necurat. Dar cum a cazut? Cand a ajuns la rapa, s-a dat de trei ori peste cap cu tot cu masina si pe urma a cazut si s-a facut un zgomot mare de mi-au tiuit urechile pana a doua zi la ora unu”.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va spun un adevar si sper sa il luati ca atare:Dumnezeu isi are ca asternut al picioarelor Sale Sfinte Harta Romaniei..Dumnezeu,Sfanta Treime este deasupra Romaniei.AMIN !!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu calca cu picioarele Sale Sfinte harta Romaniei..TARA SFANTA ALEASA ROMANIA.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Despre civilizatii intra/extra terestre:

    http://tristar77.blogspot.ro/search/label/CIVILIZATII%20INTRATERESTRE

    http://tristar77.blogspot.ro/search/label/CIVILIZATIILE%20DRACONIENE

    http://tristar77.blogspot.ro/search/label/CIVILIZATIILE%20REPTILIENE

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.youtube.com/watch?v=fk4YqPtvJao

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc pentru filmuletul postat despre planeta "X" Nibiru si despre informatia primita. Pe 14 noiembrie 2015 am primit si eu o informatie despre annu annunaki, care mi-au aparut in scrumiera. Stiu ca mai este putin pana cand vor veni fiindca se incheie ciclul eliptic de tranzitie a planetei X fata de soarele nostru, un ciclu de 7500 de ani din cate stiu eu, unii experti spunand chiar 3500 de ani pamanteni, care pentru annunaki inseamna doar 1 an tinand cont de rotatia planetei lor. In medie traiesc cam 500 de ani anunnunaki. Inmultiti 500 cu 3500 sau 7500 de ani pamanteni. Gasiti link-ul cu poza aici: https://photos.google.com/share/AF1QipPx36qcpOGk4vX9fgaPByQ3bgENV7zG_JZbssa7maCiw4DKKL8S7732wg4TLy4kdw/photo/AF1QipOsrLDsTtYoTuxjZjEilv6IPhOIfHd0CrJi7vM3?key=d3Z4aTR6ckQxR2NYOG9ZSzlxUkMwUEQ1Nmhfanp3
      Am fost destul de curios sa aflu cine esta "Prunca 7" fiindca nu am auzit, nu am citit si nu stiam nimc de ea pana acum, asa ca l-am intrebat pe Dumnezeu cine este, si mi-a raspuns. Am primit niste mesaje pe 2, 3 si 4 ianuarie 2016 si am sa le postez pe contul de facebook. Nu am sa va dau detalii asa cum nu am facut-o niciodata. Fiecare om, cu constiinta si cu ochii lui va vedea sau nu va vedea nimic. Cine vrea sa vada, sa vada, cine are ochi sa vada, sa vada si cine are minte, sa priceapa. Atat stiu ca Domnul Iisus Hristos vine si asta va spun. Inaintea lui va veni Sfantul Enoch si Sfantul Ilie, si au si venit, iar pana la venirea Lui, toate cate a grait Santul Ioan din Patmos, toate se vor intampla. Despre "Prunca 7" va pot spune doar ata, va veni pe 05.05.2016, in joia de dupa Invierea Domnului. Nu va bucurati! Bucurati-va cand va veniDomnul Iisus Hristos, caci el este Mantuirea, Calea, Lumina, Adevarul si Viata. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea si calea.

      Ștergere
  11. Eu cred si in existenta altor vietuitoare in universul aceasta,dar fara nici o gluma,daca ne vor binele,as vrea sa ii ia cu ei,pe politicienii nostri rai,si care fura,sa ia din parlament 300,sa ramana Numai 300;din cei 600,pe care nu i-ám vrut cindva,si asa mai departe,cred ca ei ar putea fii cei mai buni justitiari pentru noi,ca vad ca la noi nu prea merg treburile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa nu se supere nici unul.sa se duca toți 600😂 ăștia dacă ajung în spațiul cosmic îi falimentează de dispare rasa extraterestră:))

      Ștergere
  12. Doamna Mariana,cand eram putin grasuta,mama imi spunea asa:"Decat sa te sufle vantul,mai bine sa duduie pamantul" sau "femeile grase sunt frumoase" :)Acum ma cearta ca sunt slabanoaga.
    Ma bucur ca va-am facut sa radeti.
    viori

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vreau si eu sa fiu slabanoaga ! Ce sa fac ?

      Ștergere
    2. ooo Maria noastra,dar prietenii extraterestri te plac asa cum esti :) si daca ai fii slabanoaga nu cred ca ai putea rezista acestor mari energii cu care ei contact...
      Esti o femeie puternica, frumoasa interior si exterior!Daca nu ma crezi pe mine intreba-L atunci pe Iubitul nostru IIsus! :)
      v

      Ștergere
    3. Multumesc din suflet,draga mea. Ai dreptate! Daca as fi o slabanoaga ,nu as rezista la atâtea Energii ce vin ca o avalansa asupra mea. Te pup cu drag.

      Ștergere
  13. DOAMNA MARIA V-AM ASTEPTAT PE ANTENA STARS.CE S-A INTAMPLAT?

    RăspundețiȘtergere
  14. In numar de 5..deci Vocea care va anunta ca vin cei 5 aici e de la ei...acestia albi cu ochi negri mai sunt numiti si Lux- cei care controleaza religia.

    RăspundețiȘtergere