duminică, 22 martie 2015

UN CUTREMUR , SI O MAMĂ CARE ÎŞI ŢINE STRÂNS PRUNCUL ÎN BRAŢELE SALE !

                                          21 Martie 2015, ora 6,10 dimineaţa!

                                                 Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă ,în timp ce trebăluiam prin dormitor, văd într-o clipită în faţa mea, o camera spre Est, o familie mai mare în acea cameră, si o Mamă, care îşi ţine strâns la pieptul ei, un copilaş de vreo doi anişori. 
Dragilor ,în timp ce priveam la acea familie numeroasa, brusc ,începe un Cutremur mare.
Totul se clătina în acea cameră, si văd chipul îngrozit a acelei mame, care abia îşi putea ţine echilibrul, cum strângea la pieptul ei, pe copilasul ei foarte mic, în timp ce CUTREMURUL avea loc în acele clipe.

Dragii mei, din păcate vom auzi de un Cutremur mai intens , care le va da fiori reci, celor care-l vor simti si vor fi în raza CUTREMURULUI de Pământ.
Eu nu stiu unde anume, în ce Ţară se va produce, si nici in ce zi, dar stiu că asa va fi.

ROMÂNIA dragii mei, să fiţi încredinţaţi că este în Mâna cea Atotputernică a Lui Dumnezeu, si va fi ocolita de astfel de Cutremure devastatoare.
Dar asta nu inseamna că, nu ne va durea inima si sufletul ,pentru Semenii nostri, care vor avea de suferit în urma acestui CUTREMUR .
Să fim buni la inimă şi la suflet dragii mei, sa mergem la Sfânta Biserică măcar în ziua Sfintei Duminici, sa ne spovedim ,si sa ne invrednicim a primi Sfanta si Dumnezeiasca Împărtăşanie.
Să ne dezbrăcăm de orgolii si de mândrie, şi astfel vom fi bine plăcuţi Lui Dumnezeu, si nimic rău, nu ni se va întâmpla nouă sau familiei noastre.
                                                           Cu dragoste, Maria.

6 comentarii:

  1. Buna zua!Citind mesajul m-am regasit n el,draga doamna.Speram totusi sa nu se intample.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua. Poate va amintiti mai exact,doamna Maria,cum arata aceasta familie. Adica erau asiatici,hispanici sau poate caucazieni. In felul acesta am putea intelege mai bine daca aceast cutremur se va produce in Asia (Japonia,China),in America Latina (Mexic,Chile) sau Europa.,SUA etc.Eventual daca aveau trasaturi mai apropiate de ale turcilor sau grecilor. Astfel vom sti mai precis cand mesajul se va implini si dupa cat timp de la primirea lui. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA ! Ai foarte mare dreptate! La acest aspect nu m-am gandit deloc !
      Cred ca as putea face o asemănare, cu Poporul JAPONEZ, pe primul loc, apoi cu Poporul CHINEZ. Pe ceilalti membri ai familiei,îi vedeam doar ca si persoane care faceau mare galagie, din pricina panicii în care intraseră. Nu le vedeam chipul. Dar pe această femeie, ce părea a fi până în 40 dr ani, am privit-o în ochi de la circa 2 - 3 metri. As indrazni sa ma gandesc la JAPONIA si în cele din urmă la CHINA ! Fereasca DUMNEZEU si intr-un caz si in altul.Statura acestei femei ,era mica, faţa rotundă, pometi proieminenţi, culoarea pielii rosiatecă. Pe ultimul loc ,m-as gandi la Mongolia ! Nu stiu ce sa spun ! Intr-adevar chipul acestei femei arăta, ca si cum noi am sta o zi intreaga in razele soarelui, si ne inrosim la faţă. Nu ma pot pronunţa. Sper sa-ti fie de folos aceste aspecte. Sa ne fie de folos tuturor ! Cu drag, Maria.

      Ștergere
  3. Multumesc mult pentru raspuns. Din cele ce spuneti m-as gandi mai degraba la o zona din fosta URSS,zona asiatica, asta datorita nuantei rosiatice a pielii ,fiindca japonezii nu o au asa si nici chinezii. De altfel japonezii sun extrem de bine educati in a reactiona la cutremure,deci nu s-ar panica asa de tare. Iar in multe zone (mai ales rurale) din China inca ese valabila legea care permite doar un copil fiecarei familii,ori aceasta familie parea mai mare ( daca nu erau bunici,vecini , fiindca nu se vedeau bine).
    Urmeaza sa astepam si sa urmarim stirile penrtru a identifica cat mai bine momenul materializarii viziunii.
    Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  4. http://cyd.ro/imaginea-care-a-rupt-inimile-milioanelor-de-oameni-aceasta-imagine-a-fost-raspandita-pe-retelele-de-socializare-pana-cand-ea-a-ajuns-arhicunoscuta/

    RăspundețiȘtergere