luni, 5 mai 2014

APAR DOVEZI , DESPRE AVIONUL MALAEZIAN !

Dragilor, AVIONUL  a fost detonat în aer,

deasupra  OCEANULUI  INDIAN, la mică distanţă  
suprafaţa apei ! O să vă convingeţi ! Vor mai apărea şi
alte  DOVEZI palpabile !

                       Iată ultimile noutăţi ale autorităţilor !

IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul zborului MH370: Avionul malaezian ar fi fost doborât pentru a evita un nou 11 septembrie!

În lumea serviciilor de informaţii prinde tot mai multă forţă ideea că avionul companiei Malaysia Airlines ar fi fost doborât ca urmare a unei acţiuni militare pentru a evita un atac terorist, a dezvăluit o ziaristă spaniolă, informează ziarul ABC, conform Agerpres.

Misterul zborului MH 370 al Malaysia Airlines, dispărut la 8 martie pe când zbura de la Kuala Lumpur la Beijing, se menţine, dar potrivit jurnalistei spaniole de investigaţie Pilar Cernuda ipoteza că avionul ar fi fost doborât de armata vreunui stat pentru a evita să fie folosit în comiterea unui atentat terorist capătă forţă în cercurile apărării şi tehnologiei.

Surse apropiate acestui sector şi consultate de Pilar Cernuda asigură că devine tot mai plauzibilă ipoteza că, în loc să se prăbuşească în apele Oceanului Indian, cum susţine versiunea oficială, aparatul Boeing 777 ar fi fost sechestrat de terorişti care urmăreau să-l folosească pentru a lovi o ţintă anume şi nu a rămas altă opţiune decât doborârea lui pentru a se evita o catastrofă similară cu cea din 11 septembrie. Este o teză similară celei care a circulat în timpul atacurilor din 2001 cu privire la aparatul care s-a prăbuşit în Pennsylvania.

O altă sursă a serviciilor de informaţii precizează că această ipoteză este avută deja în vedere, dar avertizează că este improbabil ca vreun departament al apărării implicat într-o operaţiune de asemenea tip să-şi admită vreodată participarea.

Între timp, echipa internaţională continuă fără succes căutările într-o zonă maritimă cu o instabilitate meteorologică ridicată. Australia conduce operaţiunile de 'periere' a Oceanului Indian în colaborare cu China, Coreea de Sud, SUA, Japonia, Malaezia şi Noua Zeelandă. Zece avioane şi zece nave au pornit luni în căutarea zborului MH370 într-o zonă de 319.000 kmp, la 1850 km vest de Perth (Australia), unde ultimele analize arată că ar fi căzut Boeingul. Toate obiectele recuperate până acum s-au dovedit că nu au nicio legătură cu aeronava dispărută.
Citeşte mai multe despre:  zborul mh370,   malaysia airlines,   avion disparut,   avion doborat,   terorişti,   deturnare,   11 septembrie


Avionul dispărut. Reapare ipoteza deturnării. 11 suspecţi de terorism, arestaţi şi interogaţi în Malaezia

M.P. | 2014-05-04 08:33
Avionul dispărut. Reapare ipoteza deturnării. 11 suspecţi de terorism, arestaţi şi interogaţi în Malaezia



După aproape două luni de când a dispărut avionul Boeing 777, care aparţinea companiei Malaysia Airlines şi care avea 239 de persoane la bord, anchetatorii au informaţii care îi conduc spre pista unui act terorist. 11 membri ai unei grupări din Malaezia, care are legături cu al-Qaida, au fost arestaţi. Ei sunt interogaţi în legătură cu dispariţia aeronavei.
Aceştia au negat că ar avea vreo implicare în dispariţia avionului, potrivit The Daily Mail, citat de Digi 24.
Potrivit sursei citate, la bordul avionului s-ar fi aflat o încărcătură suspectă, care nu apare în documentele oficiale şi despre care compania Malaysia Airlines refuză să dea detalii, pe motiv că ancheta este în derulare. Este posibil ca această încărcătură să-i fi interesat pe eventuali teroriști, astfel că ipoteza deturnării avionului reapare, însă deocamdată sunt doar speculații.
Avionul Boeing 777 a dispărut pe data de 8 martie, la aproximativ o oră de la decolarea din Kuala Lumpur cu destinaţia Beijing. Autorităţile malaeziene au anunţat că aeronava s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian. Până în prezent nu a fost găsită nicio dovadă.
Sursa citată mai precizează că suspecții de terorism au fost arestați săptămâna trecută în capitala Kuala Lumpur și în statul Kedah. Ei ar face parte dintr-o nouă grupare teroristă violentă care ar intenţiona să comită atacuri cu bombă în țări musulmane.
Interogatoriile au loc după ce anchetatori internaționali, inclusiv de la FBI și MI6, au cerut ca suspecții să fie reținuți.
De asemenea, la bordul aeronavei ar fi existat o încărcătură suspectă, de aproape 2,2 tone,  nespecificată în documente. Compania Malaysia Airlinea a precizat că încărcătura nespecificată a fost declarată ca „accesorii radio”, dar în documente nu apărea ca atare.
Aeronava mai avea la bord 4,5 tone de mangustan, un fruct exotic, și un transport de baterii cu litiu. Bateriile cântăreau 200 de kilograme.

Surpriză URIAŞĂ în cazul avionului dispărut. Ce au descoperit americanii când au ascultat discuţiilor dintre piloţi şi turnul de control

Știri04.05.201410:59Autor: Ziarul National
Surpriză URIAŞĂ în cazul avionului dispărut. Ce au descoperit americanii când au ascultat discuţiilor dintre piloţi şi turnul de control

Discuţiile dintre membrii echipajului avionului dispărut în urmă cu 56 de zile şi turnul de control, publicate de autorităţile din Malaysia, au fost modificate în prealabil, susţin mai mulţi experţi americani. Specialişti de sunet contactaţi de NBC au explicat că în întregistrările date publicităţii apar zgomote de fond care nu au legătură cu un zbor, iar tonul discuţiei este pe alocuri schimbat brusc. 

Chiar dacă motivul nu se cunoaşte deocamdată, opiniile experţilor ridică primele semne serioase de întrebare legate de varianta ca autorităţile malaysiene să fi „editat” înregistrările, scrie gandul.info.

nregistrarea audio care însoţeşte raportul preliminar făcut public de autorităţile din Malaysia joi, la aproape două luni de căutări ale avionului dispărut pe 8 martie în timp ce survola Oceanul Indian, este suspectată de experţi americani că a fost modificată înainte de publicare.

Mai mulţi experţi contactaţi de NBC au susţinut că sunetul provine din cel puţin două surse de înregistrare audio şi că include zgomote de fond nespecifice cabinelor piloţilor ori turnurilor de control, relateză BusinessInsider.

„E foarte ciudat”, spune Ed Primeau de la Primeau Forensics. „La minutul 1.14 pare că cineva ţine un microfon lângă un difuzor, aşadar e un transfer difuzor-microfon. E un detaliu destul de important pentru că ridică primele semne de întrebare legate de editarea acestor întregistrări”, susţine el.Autorităţile din Malaysia au publicat joi un raport preliminar cu privire la zborul MH370 al Malaysia Airlines, recunoscând ritmul lent al răspunsului autorităţilor pe 8 martie, când avionul cu 239 de persoane la bord a dispărut în mod misterios. Documentul de cinci pagini datat 9 aprilie a fost trimis anterior Organizaţiei Internaţionale a Aviaţiei Civile (OIAC).

Raportul preliminar cu privire la zborul MH370 al Malaysia Airlines nu conţine nicio revelaţie esenţială în legătură cu ce s-a întâmplat în urmă cu aproximativ două luni cu acest avion Boeing al Malaysia Airlines, plecat din Kuala Lumpur către Beijing, înainte de a dispărea, probabil în timp ce survola Oceanul Indian.




















luni, 10 martie 2014



MESAJ DIN AVIONUL DISPĂRUT !


                       10  MARTIE  2014 ,ora 6,30 dimineaţa !

                                         Dragii mei,


Eram trează acum in dimineaţa aceasta si iată cum primesc UN  MESAJ , cu totul neaşteptat !

Aud un GLAS, care imi dă coordonatele AVIONULUI  DISPĂRUT !
          Citez:     " AVIONUL,  CU  26  DE  GRADE LONGITUDINE  NORDICĂ , A  FOST  DETONAT  ÎN NOI ! 
                          A  FOST DETONAT  ÎN  NOI,ASEARĂ !!!

Dragii mei, nu sunt sigură ca am înţeles bine gradele. Poate sa fie 26, sau 96 ! 

Totul a fost neasteptat ! Uluitor, uimitor...sa primesc asemenea INFORMAŢIE !




Cu siguranţă pe parcurs, voi mai afla si alte noi informaţii.
DUMNEZEU  să-i odihnească în ÎMPĂRĂŢIA  SA !



                              Cu dragoste,



































Maria.
 



2 comentarii:

  1. Sincer ...f putin probabil ca avionul sa fii fost folosit de teroristi in scopuri de tipul 9/11..nu cred in aceasta ipoteza . Cum la fel nu cred ca extraterestrii ar fi salvat avionul cu tot cu pasageri si i-au mutat pe o alta planeta unde i-au si adaptat mediului de acolo , cum afirmau surse ce impinzisera site urile la un m dat...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mihai ,eu am dorit sa aduc în evidenţă esenţialul: AVIONUL A FOST DETONAT ÎN AER ,ŞI SE AFLĂ PE FUNDUL OCEANULUI INDIAN ! Asta înseamnă că la bordul AVIONULUI s-a produs O EXPLOZIE URIAŞĂ ! Şi uite chiar acum când scriu, imi căutam cuvintele, dar UN GLAS, din dreapta mea m-a ajutat şi mi -a spus că....LA BORDUL AVIONULUI A AVUT LOC , O EXPLOZIE URIAŞĂ ,restul ce ai văzut in articolele de pe site-uri sunt de umplutură !

    RăspundețiȘtergere