luni, 30 septembrie 2013

ŞI ÎNCĂ O DOVADĂ !!! ROMÂNIA ! ROMÂNIA O MARE TRANSFORMARE....

     x                            14 Iunie 2012 , târziu în noapte !

Dormeam, şi brusc mă trezeşte GLAS care, spune aşa , referitor la ţara noastra,la ROMÂNIA, citez :

         "ROMÂNIA !  ROMÂNIA , O  MARE  TRANSFORMARE, CUM N-A  MAI  FOST  ÎN ALTĂ  ŢARĂ !

Aşa va fi dragii mei, ROMÂNIA ! O ŢARĂ  cum n-a mai fost altă ŢARĂ ! 
O ŢARĂ în care,MAICA DOMNULUI, Şi-a pregătit GRADINA RAIULUI, O ŢARĂ în care ,MÂNTUITORUL va veni pentru a doua oară pe pământ.
Şi iată dragilor, că aud şi CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU, care îmi spune aşa :

           "CUVÂNTUL  MEU , PESTE  CUVINTELE  TALE  ÎNVERZITE !"

Dragii mei, ne mai trebuie oare, alte şi alte DOVEZI de EXISTENŢĂ A LUI  DUMNEZEU, ca în sfârşit să credem ?
Vedeţi cum spune DUMNEZEU ?
           "CUVÂNTUL  MEU , PESTE  CUVINTELE  TALE  ÎNVERZITE !"
Nu înverzesc oare, cuvintele pe care le scriu eu, din CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU, în sufletul vostru, în inima voastră?
Nu le simţiţi voi, vii şi calde,pline de dragoste, puternice, care nu vă clatină în CREDINŢĂ ?
Acesta este fraţilor, CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU ! Să credeţi în EL, şi să vă închinaţi CUVÂNTULUI, căci de la DUMNEZEU este şi sunt, toate câte eu scriu.
                            Cu dragoste, Maria.

2 comentarii:

  1. Dragi cititori,minunile si cuvantul lui Dumnezeu le vedem in fiecare zi,in fiecare clipa,la fiecare pas..Cuvantul lui Dumnezeu ne inverzeste sufletul,il face sa prinda viata.
    Vreau sa va povestesc celor care vor sa citeasca povestea mea,nu ma cunoasteti,nu va cunosc,dar vreau sa va daruiesc si voua din bucuria sufletului meu.
    Totul incepe asa:
    In data de 9 septembrie,postez un comentariu pe acest blog,primul defapt care avea sa-mi schimbe toata viata,in care ii spun Mariei ca o apreciez si ca ma bucur ca am gasit acest blog,eu fiind extrem de indurerata pt ca mama mea era foarte bolnava,iar tatal meu preot cu har,murise cu trei luni inainte....ce era sa fac sa caut o alinare defapt cautam o rugaciune pe care sa o pot spune pt mama mea grav bolnava..Maria mi-a raspuns si ma incurajat,ma indrumat spre Dumnezeu,desi avand o educatie religiasa aveam nevoie de un sprijn,iar acest om drag sufletului meu...mi-a intins mana.Si eu fiind psiholog mai ales eu va dati seama mi-am pus un semn de intrebare in privinta ei a Mariei,chiar am vrut sa-i propun o testare psiohologica dar Dumnezeu ma lamurit ca lucrurile acestea nu au nici o valoare in conparatie cu ce face ea zilnic pt noi..timpul trecand am trait altaturi de acest om lucruri pe care nu pot sa vi le descriu in cuvinte,emotii,intamplari care nu sunt lumesti ,nu aprtin acestei lumi ci puterii pe care Dumnezeu o are.eu fiind un om rational,calculat,Dumnezeu mi-a scos in cale pe aceasta Doamna Maria,nu pot sa va spun mai multe dar credeti-ma Moartea nu exista decat in mintea noastra ingusta,noi ne folosim doar 20% din capacitatile noastre,toti putem vedea dincolo de aceasta lume si societate care ne obliga sa ne parasim sufletul,trebuie sa ne rugam,atata tot,Maria nu va cere sa o intelegeti,nu va cere sa o considerati un clarvazator,ci vrea sa va lumineze,inverzeasca sufletul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur din toată inima Daniela, că am putut să te ajut sufleteste.
      Vine o vreme, când fiecare dintre noi, are o durere sufletească şi nu ştie cum va ieşi din aceasta.
      Pe mine, durerile sufletesti, suferinţa trupeasca, m-au ajutat ca să ajung aici. Adică, ca să aud GLASUL LUI DUMNEZEU şi CHEMAREA LUI, pentru mine, precum si să cunosc din TAINELE LUI DUMNEZEU.
      Fiecare om, când sufera si nu găseste nicăieri alinare, îşi aduce aminte că..."poate" totuşi EXISTĂ DUMNEZEU, şi i-a să încerc, poate mă aude. Asa procedează majoritatea oamenilor ! Necazul şi suferinţa, îi fac să ridice din când în când şi ochii spre CER.
      Aşa am făcut şi eu, când mi-a murit mama, fratele, bunica, în doi ani, sau dus toti 3.
      Şi DUMNEZEU, din prea multă bunătate, mi-a dat acest DAR şi HAR, pe care eu, vi-l dăruiesc si vouă tuturor, cu dragă inimă., ca să vă întăriţi în CREDINŢĂ, ca să aveţi NĂDEJDE şi DRAGOSTE de DUMNEZEU şi de MAICA SFÂNTĂ.,ca să vă iubiţi aproapele şi să-i dăruiţi pace si liniste sufleteasca, prin faptele bune făcute pentru cei in necaz.
      Cu drag, Maria

      Ștergere