sâmbătă, 14 septembrie 2013

ARMATA ! ARMATA SĂ FIE DE CIRCULAŢIE LIBERĂ ! PRIMII FULGI DE ZĂPADĂ !

                                                         10  Septembrie  2013 , ora 6,30 dimineaţa !

Eram trează dar mai leneveam puţin în pat , stând cu ochii închişi. Îmi place foarte mult, atunci când mă trezesc să mai stau puţin în pat şi să ţin ochii închişi, să văd cum dispare orice obstacol, se topeşte pur şi simplu, şi rămân eu, cu UN CER albastru violet de noapte, transparent, pe care CER, văd multe şi diferite MINUNI DUMNEZEIEŞTI.
Pentru mine, atunci când sunt tristă ,mă retrag în cămăruţa mea, în colţişorul meu de Rai, închid ochii şi pot spune că ,plec într-o altă lume nevăzută în mod firesc, dar pe care eu o văd numai închizând ochii.De multe ori, mi-am dorit să nu mă mai întorc în lumea aceasta plină de spini şi pălămidă, ci să rămân acolo SUS, în frumuseţile ascunse ale LUI DUMNEZEU, frumuseţi pe care mi le-a descoperit şi mie păcătoasa.
Deci, vedeam UN CER, ca un amurg, şi aud UN GLAS, care spune aşa :

                     "Înţeleg ! Armata  să fie de circulaţie  liberă "!

Clipă în care văd cu ochii închişi, un soldat în uniformă cachi, (verde putred ), ce avea pe cap o caschetă de fier, şi ia poziţie de drepţi, strânge arma la pieptul său, o ridică pe umărul drept strângâdu-o la piept, şi-l văd , ca fiind undeva mai sus, ca pe un deal, într-un tranşeu. 
Ceea ce vedeam, era ca şi cum ar fi fost pe un câmp de luptă, şi gata de a da startul pentru atac.
Puţin mai târziu, aud un alt GLAS, care spune ceva despre ROMÂNIA, citez :

              "Minutele  ne vin în Mai ! Minutele ne vin  în ROMÂNIA !
           Înainte  de toate , înainte de întâi  Mai , nădejdea în DUMNEZEU "!

Dragii mei, nu ştiu eu a tălmăci aceste cuvinte, dar ceea ce ştiu, este a le scrie aşa precum îmi sunt date de SUS, de BUNUL DUMNEZEU. Să ne punem Nădejdea în DUMNEZEU şi în Măicuţa Domnului, în fiecare clipă şi cu fiecare lucru pe care dorim să-l începem şi să-l ducem la bun sfârşit. Întotdeauna înainte să începem lucrul, să ne însemnăm cu semnul SFINTEI CRUCI , şi să spunem din toată inima noastră, DOAMNE AJUTĂ !
Să încercăm dragii mei, să fim mai buni, mai înţelepţi, mai miloşi cu cei în suferinţă, să nu treacă o zi, fără de care să nu facem o faptă bună.
Toate aceste lucruri sunt bineplăcute LUI DUMNEZEU, şi ne ajută enorm, spre a urca treaptă cu treaptă, spre ÎMPĂRĂŢIA LUI DUMNEZEU.
                                           PRIMII  FULGI DE  NEA !
În dimineaţa zilei de 14 septembrie 2013 în zori, văd cu ochii închisi ,mă aflu chiar în mijlocul lor, deşi era cald şi încă multă verdeaţă afară, văd cum cad PRIMII  FULGI DE NEA !
Era ca un amurg, şi o lumină ca după un apus de soare, iar din cer, au început a cădea, precum ploaia torenţială ninsoarea. Priveam în jurul meu, lumea mergea printre fulgii foarte deşi, priveam în sus,fulgii cădeau precum ploaia şi totuşi afară simţeam că este cald, şi în trăirea mea, eram uimită cum de ninge aşa, ca în plină iarnă.
Dragii mei, nu ştim ce surprize ne mai poate oferi natura, aşa că rămâne de văzut dacă ,fireşte pe la munte va începe iarna, căci la şes, e prea devreme.
                                    Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu