miercuri, 25 septembrie 2013

PREA SFÂNTA CUVIOASA PARASCHEVA , DE LA IAŞI ! TUNELUL DE LUMINĂ !

                                                        15  Iulie  2005, ora 0, 05 !

Eram singură în camera mea, în colţişorul meu de Rai, şi mă rugam, chiar dacă este o aşa oră târzie !
Şi cum stăteam în genunchi, văd cu ochii deschişi, de astădată, cum SFÂNTA CUVIOASĂ PARASCHEVA, din Sfanta Icoană de pe perete, prinde viaţă, pur si simplu.
Prea Sfânta Cuvioasă Parascheva, şi-a ridicat ochii spre CER, era rozie la faţă, şi asculta atentă, GLASUL care Îi vorbea, din CERUL  SFÂNT. 
Cuvioasa Parascheva, clipea din ochi, si dădea afirmativ din cap.
O priveam, şi nu-mi venea a crede ochilor, cum înviase în Sfanta Icoană, cum privea la CER, clipea si dădea mereu afirmativ din cap, ca şi când ar fi răspuns GLASULUI din CER, care Îi vorbea.
În clipa următoare, CERUL s-a deschis, şi în CERUL nopţii, văd O POARTĂ de LUMINĂ, rotundă ca formă, ce era la margine înconjurată de UN CURCUBEU, stralucitor, şi care în interior, avea O LUMINĂ ca de SOARE, un SOARE mare, lumina, până în adâncul ei, toată această intrare, spre UN CER bleu senin, stralucitor ca de oglindă.
Dacă vreţi, era ca UN TUNEL, în CERUL nopţii, înconjurat de un imens Curcubeu, un tunel plin de LUMINĂ ca de UN SOARE topit, şi la capătul căruia se vedea UN CER, dumnezeiesc de frumos, UN CER bleu, stralucitor ca de oglinda, sub care stralucea de frumuseţe, GRADINA verde şi frumoasa a MAICII LUI DUMNEZEU; GRADINA  RAIULUI.
Cerul nostru de noapte, în momentul când PREA CUVIOASA PARASCHEVA, a prins viaţă şi se ruga, CERUL s-a topit, s-a dat la o parte, şi a apărut TUNELUL de LUMINĂ AURIE, înconjurat de UN CURCUBEU imens, şi la capătul TUNELULUI, dragii mei, era CERUL LUI DUMNEZEU ! 
Culorile din CERUL LUI  DUMNEZEU, sunt atât de vii si de stralucitoare, că nu au asemănare, cu cele pe care le cunoastem noi.
În CERUL senin, din CERUL de noapte, era atâta frumuseţe , atâta linişte şi atâta stralucire...,că îmi doream să nu se mai termine.
Din CERUL acesta ,în care locuieşte DUMNEZEU, venise GLASUL, care a vorbit cu PREA SFANTA CUVIOASA PARASCHEVA.
MINUNILE, sunt peste tot în viaţa noastra fraţilor, deschideţi-vă ochii sufletului şi locaşul inimii , ca să le vedeţi, ca să le trăiţi, ca să vă bucuraţi de ele, şi să vă facă viaţa mai uşoară, mai frumoasă şi plină de Dragostea lui DUMNEZEU, şi de MILA MAICII SALE.
                             Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu