sâmbătă, 14 septembrie 2013

MINUNEA DIN SFÂNTA BISERICĂ , ASTĂZI LA ÎNĂLŢAREA SFINTEI CRUCI !

                                14  SEPTEMBRIE  2013, la  SFÂNTA  şi                                                                    DUMNEZEIASCA  LITURGHIE !!!

MINUNEA  CE  S-A  PETRECUT, LA  SFÂNTA  ŞI  DUMNEZEIASCA  LITURGHIE !

                                      Dragii mei, fraţi şi surori  ÎNTRU  DOMNUL !

Astăzi 14 septembrie 2013, eram în SFÂNTA  BISERICĂ, la SFÂNTA şi DUMNEZEIASCA LITURGHIE. 
Părintele a scos în mijlocul BISERICII, SFANTA  CRUCE, frumos împodobită cu flori, iar credincioşii rând pe rând s-au închinat PREA SFINTEI CRUCI, dătătoare de viaţă.
Când a ieşit PREOTUL, cu SFINTELE DARURI, în mijlocul BISERICII SFINTE, eu fiind în strană, pentru că aici îmi este locul de fiecare dată, cânt alături de dascăl şi de alţi credincioşi, pentru o clipă ochii mi se închid, şi văd fraţilor, cum deasupra PREOTULUI, care ţinea SFINTELE DARURI, şi se ruga în acelaşi timp, văd  O MULŢIME DE SFINŢI, ca un NOR mare, care I-a adus, se vedeau zeci de aureole, una lipită de cealaltă, aşa cum vedem de exemplu la CINA CEA DE TAINĂ, sau la SĂRBĂTOAREA CELOR 40 DE MUCENICI, la 9 martie.
Parintele se ruga pentru toată lumea şi pentru cei vii şi pentru cei plecaţi în viaţa veşnică, iar desupra lui, sub candelabru,UN NOR albastru violet stralucitor şi transparent avea în el, zeci de SFINŢI, în veşminte roşii cu auriu, şi care aveau deasupra capului, câte o aureolă, ca o semilună, ruptă ca din soare.
Apoi mai vedeam cum toţi SFINŢII pictaţi pe pereţii SFINTEI BISERICI, s-au apropiat de SFINTELE DARURI, l-au înconjurat pe PREOT, şi asistau cu toţii la SFANTA şi DUMNEZEIASCA LITURGHIE. 
Totul ere într-o LUMINĂ AURIE, şi în mijlocul LUMINII AURII, SFINŢII din SFÂNTA  BISERICĂ, de pe pereţi  şi din SFINTELE ICOANE, s-au apropiat şi au înconjurat cu toţii împreună, în mod nevăzut de PREOT, şi de ceilalţi credincioşi VASELE  SFINTE, din mâinile Preotului, în care se afla PREA SFÂNT şi PREA SCUMP TRUPUL şi SÂNGELE DOMNULUI. 
Dragii mei, toţi SFINŢII erau vii, şi strălucitori de LUMINĂ! Aveau veşmintele aşa precum erau pictaţi pe pereţii SFINTEI BISERICI şi în SFINTELE ICOANE. 
Multă LUMINĂ şi multă strălucire ca de Soare, multe emoţii şi multă bucurie şi uimire pentru mine, pentru tot ceea ce vedeam. De multe ori, la SFANTA şi Dumnezeiasca LITURGHIE, văd câte O LUMINĂ, de un albastru indigo, care apare în mijlocul SFINTEI BISERICI, sau deasupra UŞILOR ÎMPĂRĂRTEŞTI, pluteşte în aer, strălucind, având în mijlocul lui, multe lumânări aprinse,  a căror flacără strălucesc ca soarele.
Dragii mei, aceasta este MINUNEA, pe care am trăit-O astăzi, în SFANTA BISERICĂ, la SĂRBĂTOAREA ÎNĂLŢĂRII  SFINTEI  CRUCI !
Mergeţi şi voi fraţilor la SFÂNTA BISERICĂ, hrăniţi-vă sufletul cu SFÂNTA ŞI DUMNEZEIASCA LITURGHIE, şi nu plecaţi din SFÂNTA BISERICĂ, decât după ce aţi fost miruit de Preot cu SFÂNTUL MIR. Dacă nu aveţi răbdare şi plecaţi în timpul SFINTEI SLUJBE, degeaba aţi fost la SFANTA BISERICĂ, căci mai multă osândă vă atrageţi asupra voastră.
                                    Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu