duminică, 15 septembrie 2013

GIGI BECALI !!! UN OM , CARE NU MERITĂ SĂ STEA DUPĂ GRATII !!!


                    GIGI  BECALI !!!
            OMUL  LUI  DUMNEZEU  !
AJUTORUL  ŞI  MILA  CELOR RĂMAŞI FĂRĂ CASE, ÎN URMA INUNDAŢIILOR  DE LA GALAŢI !
Sunt atâţia infractori în libertate, care au ucis, care au violat,şi locul lor ar fi trebuit să fie după gratii, dar totuşi ei sunt liberi.Iar un om, ca GIGI BECALI, un om simplu, nu cu prea multă carte, dar cu un suflet mare şi cu frică de DUMNEZEU.,stă după gratii.
Câţi din politicienii noştri şi cei vechi şi cei noi, nu s-au îmbogăţit peste noapte ? Câţi oameni de afaceri, fac afaceri necurate şi s-au îmbogăţit şi nu pot justifica averile imense ? Niciunul nu este judecat şi arestat, doar acest om, care a făcut atâta bine, stă pe nedrept după gratii. Putea fi pedepsit altfel, cu suspendare, cu recuperarea întreită a prejudiciului, dar nu închis, ca pe cel mai de temut criminal.
Luaţi pe toţi milionarii şi miliardarii ROMÂNIEI, în euro şi în lei, verificaţi cum au făcut averile, şi nu veţi găsi niciunul cinstit, toţi ar trebui să umple închisorile, absolut toţi.
Nu poţi într-o viaţă de om, să munceşti cinstit şi să aduni averi pentru 10 vieţi.
GIGI BECALI, sigur că se face vinovat de ceea ce a făcut cu terenurile şi alte chestii din astea.,dar nu este un criminal, şi 100 % ,locul lui nu este după gratii ! 
Dumnezeu şi Măicuţa Domnului, vede toate acestea, şi până la urmă, va lumina mintea şi va îmbuna inima cuiva, care poate să-l scoată de după gratii pe acest om, cu frică de DUMNEZEU,.şi cu dragoste de semeni.
Oamenii care au rămas făra case, din cauza inundaţiilor, să le facă STATUL ROMÂN, case la loc, dacă nu vor să accepte un simplu transfer pentru GIGI BECALI, la Penitenciarul din Galaţi, de unde ar putea sub pază, să ajute la ridicarea caselor, a tuturor celor care nu mai au case, şi la ajutorarea materială, şi morală a celor în necaz.
STATUL ROMÂN, preferă să ţină un om în închisoare, şi nu-i interesează de soarta a mii de oameni, rămaşi fără case şi fără animalele de pe lângă casă, care ar putea fi ajutaţi de mărinimia acestui om, trimis după gratii, ca si cum ar fi fost cel mai de temut criminal, iar adevăraţii hoţi şi criminali, sunt în libertate, şi-şi cheltuiesc bogaţiile imense, în huzur şi în ţări străine.
ELIBERAŢI, un om,ca să salvaţi pe miile de oameni de la suferinţă, durere şi frigul ce bate la uşă !
  Astăzi dimineaţă, când m-am trezit, am auzit UN GLAS, care venea din CER, şi spunea un mare ADEVĂR :

             "A  FI  DOMN , E  O ÎNTÂMPLARE !
               A  FI  OM , E MULT  MAI MARE "!

În cazul de faţă, Domnii, sunt cei care l-au închis pe GIGI BECALI,  şi cei care se bucură de necazul lui ,iar OMUL mare, este sufletul care stă după gratii, adică ...GIGI BECALI, mila şi ajutorul oamenilor necăjiţi !Dar ştim cu toţii că, roata se învârte, şi fiecare la rândul lui, va avea parte ,de ceea ce a făcut bine sau rău, aproapelui său.
Să ne rugăm fraţilor, pentru libertatea acestui om, care suferă după gratii, nu pentru el, ci pentru semenii lui în mare suferinţă şi necaz, şi pe care nu-i poate ajuta de după gratii, aşa cum ar putea să o facă în libertate, sau chiar sub pază, dar în mijlocul năpăstuiţilor !Din spatele gratiilor, acest suflet minunat, a făcut cât s-a putut şi a trimis 20 de TIRURI, cu alimente şi pături sinistraţilor, şi a promis că le va reface casă cu casă, de va fi măcar transferat la Penitenciarul din Galaţi. Ce puţin cere acest om, şi cât de mult are de dăruit semenilor lui ! STATUL  ROMÂN, să facă ceea ce ar dori să facă acest suflet credincios, dacă poate şi nu vrea să-şi plece urechea la implorarea acestui om.
GIGI  BECALI, de acolo de la JILAVA, a implorat autorităţile să fie transferat la PENITENCIARUL GALAŢI, şi de aici sub supraveghere, să fi lăsat să schimbe cursul râului, care a înghiţit vieţi omeneşti şi a distrus tot ce a întâlnit în calea sa, să faca case noi, din temelii, celor rămaşi fără case, până să vină frigul.
Dar autorităţile române, se fac că nu aud şi nu văd , şi preferă să sufere mii de oameni sub cerul liber, dându-le apa, conserve şi pâine şi pături. Dar cine poate sta sub cerul liber, cu aceste lucruri, care poate să le dea STATUL ROMÂN ?
Aş dori să stea ca exemplu, şi cei care oferă minimul pentru supravieţuire de la o zi la alta,şi să vadă pe pielea lor, cum este. 
Mândria, orgolilu, mintea întunecată de putere şi de bogăţie, a celor care ne conduc şi ne hotărăsc ce să mâncăm , cât să mâcăm şi cum să dormim, face ca acel om, să fie ţinut după gratii ,fără drept.
Întotdeauna, cel care are CREDINŢĂ în HRISTOS, şi-L mărturiseşte pe HRISTOS, prin rugăciune şi CREDINŢĂ tare, prin fapte bune şi iubire faţă de aproapele, este urât de cei care nu au CREDINŢĂ, şi frică de DUMNEZEU, dar care se laudă cu înţelepciunea şi ideile lor, care ne duc la sapă de lemn.
                   Cu dragoste şi preţuire, MARIA

2 comentarii:

  1. Domnul Meu vrea indreparea celui care a gresit,nu pierderea lui.Sa-l punem pe Dumnezeu inaintea faradelegilor noastre,CAT DE MARE ESTE PACATUL!!!Putem noi intelege oare?E ca si cum am spune ca Dumnezeu iubeste sa furam,imbogatim,fatarnicim pe suferinta altor oameni.Oamenii sufera de foame!!! Dumnezeu,este El asa?!CAT DE MARE ESTE PACATUL!!!Putem noi intelege oare? Gigi Becali nu a donat absolut nimic,a inapoiat,aproape nimic,celor de la care a luat.Sufletul a fost impacat cand si-a etalat averea,iar OAMENII MOR DE FOAME!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnul Meu vrea sa IUBIM OAMENII !!! Sa iubim oamenii. Cunoasterea de Dumnezeu,nu da voie acelora CA SA GRESEASCA!!!Ei sunt cei mai pedepsiti si MULT MAI ASPRU! Gigi Becali a gresit ENORM,ENORM,ENORM!!!Numai cei care au cunoastere de Dumnezeu pot intelege cu adevarat asta.Judecata Domnului Meu este dreapta.Sa facem judecati drepte,pentu ca DUMNEZEU ESTE DREPT.

    RăspundețiȘtergere