luni, 16 septembrie 2013

S - A ADEVERIT IAR !!! S.U. A . !!! IERI SCRIAM DESPRE S. U.A , CĂ SE VA PETRECE CEVA RĂU , ŞI AZI S-A ADEVERIT !

                 S.U.A !!!         AMERICA , VA  TRECE  PRIN  CEVA  GREU  DE  TRECUT !

Aşa scriam fraţilor ieri 15 septembrie 2013, că am auzit în zori de zi , zori de 15 septembrie 2013, că în S.U.A.urmează a se întâmpla ceva rău. 
Şi iată că, astăzi 16 septembrie 2013, cu durere în suflet o spun, că la UN COMPLEX MILITAR, al MARINEI  AMERICANE, au avut loc împuşcături şi s-au soldat cu morţi şi răniţi, iar cei care au făcut aceasta nu sunt prinşi încă.
Am auzit la radio, în aceasta după amiază şi m-am grăbit să las treaba la o parte, şi să vă spun că, din nefericire, ceea ce am scris în articolul de ieri despre AMERICA, s-a împlinit la doar câteva ore.
Se mai îndoieşte cineva de cele scrise de mine ?
Cei care încă se îndoiesc, nu simt nicio frică în suflet, că DUMNEZEU le va da câte un necaz, după care va crede în PUTEREA SA ?
Să nu vă îndoiţi dragii mei ! 
DOVADA  GRĂITOARE, ESTE ARTICOLUL  DE IERI, ŞI EVENIMENTELE CE S-AU PETRECUT  LA DOAR CÂTEVA ORE, ADICĂ AZI, ÎN SUA !
De unde era să ştiu eu, că urmează a se întâmpla ceva la MARINA SUA, din WASHINGTON ? 
Iar eu am menţionat în articol, de MARINĂ, şi de nave submarine.
CITIŢI  ARTICOLUL DE IERI, CU S.U.A.,  MINUNAŢI-VĂ, ŞI NU VĂ MAI ÎNDOIŢI, DE EXISTENŢA ŞI PUTEREA LUI  DUMNEZEU !!!
                              Cu dragoste şi cu preţuire , Maria

4 comentarii:

  1. Buna seara!

    Chiar exista Dumnezeu,chiar exista Minuni,trebuie sa ne deschidem sufletul si sa vedem realitatea.
    Va propun tuturor celor care cititi acest blog,fie ca aveti incredere in ceea ce scrie Doamna Maria fie ca nu credeti deloc....sa postati fiecare dintre dumneavostra cate un mic comentariu cu o intamplare in care o Forta Divina va ajutat sa depasiti un impas al vietii dumneavoastra...
    Nu trebuie sa stam ascunsi intr-o carapace sa ne fie frica ca cineva ne va da in cap pt ca noi credem in Dumnezeu,indiferent cat de mica e credinta noastra ea exista iar Cineva acolo sus ne aude suferinta,haide-ti sa ne deschidem sufletul sa indraznim...Eu am indraznit si simt cum viata mea are un alt sens,asta nu inseamna ca trebuie sa uitam ca suntem oameni,avem nevoi,traim pe pamant,dar ceea ce vrea sa ne transmita aceasta Doamna Maria,este sa ne indreptam privirea in directia care trebuie ca nu tot una e CAT TRAIM ...ci CUM TRAIM!
    O seara Placuta tuturor!
    Cu drag,Daniela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună seara, Daniela, bună seara tuturor !
      Nici nu ştiu cum şi cu ce să încep ! Mă bucur că DUMNEZEU, şi MĂICUŢA DOMNULUI, îmi încredinţează din TAINELE SALE, pentru ca eu să le fac cunoscute semenilor, iar ei văyând că se adeveresc, să se întoarcă la CREDINŢĂ, şi să nu se mai îndoiască de EXISTENŢA ŞI PUTEREA LUI DUMNEZEU.
      Dar o parte din mine, plânge odată cu cei care au de suferit şi cu cei care şi-au pierdut pe cei dragi. Dar nu pot face nimic în acest sens ! Eu doar sunt CONDEIUL CUVÂNTULUI LUI DUMNEZEU, aici pe Pământ, printre oameni.
      Sunt şi eu, un om normal, ca şi voi toţi. Cu familie, cu serviciu, cu necazuri şi lipsuri materiale..., dar nimic din toate câte mă întristează şi sufăr..nu mă îndepărtează de DUMNEZEU. Dimpotrivă, cu fiecare suferinţă ,cu fiecare necaz, mă rog la BUNUL DUMNEZEU ,şi-I mulţumesc pentru toate, şi-I spun aşa :

      DOAMNE DUMNEZEUL MEU, ŢIE ÎŢI ÎNCREDINŢEZ INIMA MEA, SUFLETUL MEU, ÎNTREAGA-MI FIINŢĂ, ŞI FIE MIE DUPĂ VOIA TA, NU DUPĂ VOIA MEA !
      ÎŢI PROMIT ŞI FĂGĂDUIESC DOAMNE, SĂ FAC TOATE CÂTE TU VOIEŞTI !
      PORUNCEŞTE-MI NUMAI, ŞI GATA VOI FI EU, SĂ-MI DAU VIAŢA ŞI SUFLETUL ÎN MÂINILE TALE !
      De foarte multe ori, fraţilor, atunci când mă rog, şi-L văd pe MÂNTUITORUL, în SFÂNTA ICOANĂ, cum prinde viaţă, cum clipeşte, cum suflă din gura SA, PREA SFÂNTĂ şi PREA CURATĂ, LUMINĂ AURIE, spre mine păcătoasa,atunci mă rog aşa LUI :
      DOAMNE IISUSE HRISTOASE, DĂ-MI MIE PĂCĂTOASA , PĂTIMIRILE TALE DOAMNE ! NU TU TREBUIE SĂ PĂTIMEŞTI, CI EU PĂCĂTOASA DOAMNE !
      Şi văd cum SFÂNTA ICOANĂ, cu IISUS HRISTOS, străluceşte în camera mea ca UN SOARE, mai tare ca SOARELE, străluceşte SFÂNTA ICOANĂ, şi toate celelalte SFINTE ICOANE.
      Dragii mei, eu sunt sigură că, în lumea asta mare.,mai sunt oameni ca mine, care aud CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU. Dar de teama de a nu fi titraţi ca nebuni, de către cunoştinţele lor, de către apropiaţii lor, de teama de a nu-şi pierde un anume statut social, tac din gură şi nu spun nimic, ţin doar pentru ei.
      Eu nu am nevoie nici de un statut social din partea semenilor, nici de laude, nici de prieteni care te consideră prieten doar dacă profită de pe urma ta, eu am nevoie numai de DUMNE'ZEU ŞI MAICA DOMNULUI.
      Mie nu-mi este teamă de oameni, de ce vor spune oamenii, cunoscuţii mei, nu mă interesează şi nu mă ating răutăţile lor, ci îmi ţin promisiunea făcută LUI DUMNEZEU, aceea de a scrie, tot ce văd şi tot ce aud., care a venit mie de la DUMNEZEU, ca PORUNCĂ !
      Menirea mea, este de a dovedi EXISTENŢA LUI DUMNEZEU şi a MAICII DOMNULUI, şi a OŞTIRII SALE MINUNATE !
      Şi cum aş putea s-o împlinesc, dacă nu, prin a cita ,aici pe BLOG, CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU ?
      Pentru mine, MOARTEA, este şi va fi o bucurie, pentru că voi merge , fireşte dacă merit, în braţele LUI IISUS HRISTOS, în GRADINA MAICII DOMNULUI.
      Dar până atunci.,mai am mult de scris şi de dovedit!
      Nu sunt o materialistă, nu mă tentează averea şi bogăţiile lumii acesteia, ci îmi doresc ca să trăiesc modest, ca şi în prezent, să pot ajuta pe cei necăjiţi şi oropsiţi, şi să pot scrie, ca să aduc la DUMNEZEU, pe cât mai mulţi din semenii mei.
      Aşa cum L-am rugat pe BUNUL DUMNEZEU, acum 16 ani, ca să fiu, O DOVADĂ VIE, A NECREDINŢEI SOŢULUI MEU, ŞI APOI A LUMII ÎNTREGI !
      Şi iată fraţilor, că MULT PREA MILOSTIVUL DUMNEZEU, mi-a împlinit dorinţa, iar eu îmi ţin făgăduinţa cu preţul vieţii mele.
      CREDEŢI FRAŢILOR, ŞI VĂ ÎNCHINAŢI CU TOATĂ ÎNCREDEREA LUI DUMNEZEU ŞI MAICII DOMNULUI, şi la orice bucurie şi necaz, aduceţi mulţumire, şi spuneţi LUI DUMNEZEU ce vă doare, nădăjduiţi şi credeţi că se va împlini, şi veţi vedea cu uimire, că toate vi s-au împlinit.
      Cum am văzut şi eu cu uimire,cum s-a adeverit cu AMERICA, cum mi s-a spus întocmai cum urma să se întâmple. Tremură inima şi sufletul în mine, de MINUNEA care s-a petrecut astăzi, şi-mi pare nespus de rău, de toţi cei care şi-au pierdut viaţa şi de cei care au de suferit.
      Cu dragoste, Maria

      Ștergere
  2. De ce crezi ca oamnenii nu comenteaza nimic?De frica?Sau din nepasarea prvind propriul suflet?
    De ce eu un om ca oricare altul cred in ceea ce spui si cred ca Dumnezeu are proroci si in zilele noastre nu doar acum 2000 de ani?
    De ce sa fugim ca niste lasi in fata propriei vieti?
    Raspunsul e in inima fiecaruia daca isi acorda 3 secunde de meditatie privindu-si si descoperindu-si minunea pe care a sadit-o Dumnezeu in noi SUFLETUL.

    Daniela.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daniela, să ştii că chiar nu a mai comentat nimeni de ceva vreme !Este adevărat că, acum nu mai las să apară pe BLOG, toate mizeriile ci le selctez, dar chiar şi -aşa nimeni nu mai îndrăzneşte să mai spună ceva de rău...sau de bine. Doar tu ai scris, în ultimile ziel.
      Comentariile care sunt scrise într-un limbaj civilizat, nu am nimic împotrivă, chiar dacă sunt în contradictoriu, le las să apară pe BLOG, aşa e firesc într-o societate să fie păreri diferite; dar nu mai accept să arunce cineva cu fie şi oţet, cu noroi şi hulă, împotriva CUVÂNTULUI LUI DUMNEZEU.
      Consider că, fiecare ne putem exprima o părere, în mod frumos şi civilizat.
      Aşa cum eu nu jignesc pe nimeni, şi respect CREDINŢA (religia )fiecăruia, aşa trebuie fiecare care comentează pe BLOG, să aibă un minimum de decenţă şi respect. Ţi-am trimis un mail ! Cu drag, MARIA

      Ștergere