luni, 23 septembrie 2013

PUHOAIELE DE APĂ , S-AU ADEVERIT !!! PĂMÂNTUL O LUASE LA VALE !

       Dragii mei , fraţi şi surori Întru Domnul !
Scriam ieri, duminică 22 septembrie 2013, că în zori, la 3 dimineaţa, am văzut cum PUHOAIE DE APĂ, acoperea Pământul şi casele, şi cum PLOAIA nu mai contenea, de parcă ar fi fost o ceaţă densă, nu o ploaie torenţială, atât de tare ploua.
Mai scriam, cum Vântul era extrem de puternic, şi smulgea acoperişul caselor, şi cum Mormintele o luase la vale, cu ale lor CRUCI de lemn smulse de furtună, şi care pluteau pe apa de o jumătate de metru, deasupra Mormintelor, şi că pur şi simplu Pământul o luase la vale.
Dragii mei, căutaţi pe net, şi veţi afla ultimile ştiri, cum că, UN TAIFUN extrem de puternic ,a adus nenorocire în ASIA  , în FILIPINE , şi că se apropie de HONG KONG.
În TAIWAN, sunt inundaţii extrem de puternice, iar PĂMÂNTUL o ia la vale.
Dragii mei, toate aceste nenorociri, s-au întâmplat ieri 22 septembrie 2013, şi continuă şi în prezent.
Iar eu, am văzut toate aceste nenorociri, tot ieri 22 septembrie 2013, dar, Noaptea în Zori, la ora 3 dimineaţa!
Concluziile le trageţi voi fraţilor, dacă spun eu ADEVĂRUL de la BUNUL DUMNEZEU, prin toate câte scriu , şi care nu sunt de la mine păcătoasa, ci de la DUHUL  CEL PREA SFÂNT !
Eu nu am de unde să ştiu toate acestea fraţilor, decât de la BUNUL DUMNEZEU, prin puterea DUHULUI  SFÂNT !
Căutaţi pe net, ascultaţi ştirile la Tv, şi vă veţi convinge că, aproape în acelaşi timp ,când evenimentele aveau loc, eu le vedeam şi le trăiam ca şi cum, ar fi avut loc lângă mine.
Să nu vă îndoiţi niciodată de toate câte scriu, căci toate sunt de la BUNUL DUMNEZEU, ca să le vedem ,şi să ne întărim în CREDINŢĂ !
                              Cu dragoste şi cu preţuire , Maria.

7 comentarii:

  1. De multe ori e dificil sa descifram codul care ne curge prin vene,asta pentru cei care isi doresc sa se cunoasca,pt cei care tin la lucrurile marunte,pt cei care detaliile sunt un mod de viata,pt cei care stiu sa faca puzzel-ul vietii,fara sa uite piesele importante,pentru restul care fug de povara unei trairi continue,intense,alinarea nu isi are rostul ,durerea le creaza confuzii,necunoscandu-se cad in prapastia adanca a lasitatii,vor sa se ridice dar nepasarea de pana atunci pune stapanire pe intreg sistemul de valori,ele devenind doar un scop morbid de a ajunge undeva unde intunericul nu mai are lumina,tocmai pentru ca a fost lasata sa se stinga incetul cu incetul.
    Ne pierdem in vorbe,ne inchidem in sine ,ne adancim in speranta toate acestea pentru a crea lumea desavarsita a iubirii, a linistii in care pacea este legea dupa care se ghideaza totul,in care noi cei marunti ai acestei lumi credem in forta suprema a binelui,credem in puterea adevaratei noastra entitati,stim de multe ori ca totul e in zadar ca toate zbor si se fac scrum in viata aceasta dar totusi speram si ne tinem stans legati de ancora existentei noastre acesta de acum,de aici! Nu poate sa ne faca nimeni sa intelegem ca nasterea-viata-moartea sunt acelasi lucru,nu trebuie sa desenam adancuri intunecate in sufletul nostru trebuie doar sa intelegem ca timpul nostru,este mai pretios decat orice,fiecare fir de iarba care creste inseamna viata,tot asa sufletul nostru uneori nimicit de durere este viata datorita Creatorului nostru,nu doatorita noua pasim zilnic drept in fata proprilor iluzii,vise idealuri...

    Va doresc o noapte plina de armonie,in care sa va dea Dumnezeu sansa sa vedeti frumusetiile inegalabile ale sufletului si totodata sa conturati drumul Credintei voastre!

    Cu mult drag,Daniela!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte frumoase rânduri, Daniela ! Se vede că le-ai cules din inima ta, din sufletul tău şi le-ai împletit frumos, făcând O CUNUNĂ minunată, care arată CALEA DRAGOSTEI şi a CREDINŢEI, spre MÂNTUITORUL nostru IISUS HRISTOS !
      Împletiţi fraţilor şi voi cu toţii, CUNUNA LUI HRISTOS, dar nu din spini şi ură, nu din durere şi suferinţă, nu din lacrimi si tristeţe, nu din deznădejde şi din lepădarea de CREDINŢĂ, ci împletiţi CUNUNĂ LUI HRISTOS ,DOMNUL ŞI DUMNEZEUL nostru, din DRAGOSTE pentru EL şi din IUBIRE faţă de Aproapele, din RUGĂCIUNE curată şi FAPTE BUNE, din dorinţa de a merge la SFÂNTA şi DUMNEZEIASCA LITURGHIE, şi de a aduce LUI HRISTOS, CINSTE ,SLAVĂ ŞI ÎNCHINĂCIUNE, din toate acestea, împletiţi CUNUNĂ LUI HRISTOS, iar EL, vă va împleti toate aceste VIRTUŢI, şi le va face SCARĂ ,ca să ajungeţi la EL, în braţele LUI, în ÎMPĂRĂŢIA SA !
      Să nu treacă nicio zi, în care să spuneţi din toată inima, măcar o dată pe zi, ....DOAMNE IISUSE HRISTOASE , "TE IUBESC PÂNĂ LA UN INFINIT DE MULT " !!!
      Am citat din CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU, pe care mi L-a trimis mie !
      Cu dragoste, Maria

      Ștergere
    2. Doamna psiholog , sunteti o persoana minunata.
      Ceea ce ati scris este minunat , este ceva deosebit.
      Multumim Bunului Dumnezeu ca ni te-a trimis aici.
      Multi oameni o tot trimiteau pe doamna Maria la psiholog , si , iata psihologul aici...
      Doamne ajuta!

      Ștergere
    3. Robert te-ai intors?
      Azi citeam comentarile de pe acest blog,am vazut atitudinea ta,fata de ceea ce scrie Maria,ma bucur ca te-ai intors,acum nu mai e doar o persoana care crede in ceea ce Maria ne transmite,ci doua care au si curajul de a se arata.
      As putea spune ca o suferinta ma facut sa ajung aici,si iata ne-am descoperit unii pe altii.
      Robert daca sufletul tau are o suferinta,nadejdea este in Dumnezeu,orice medic chirurg inainte sa intre in sala de oparatie isi zice o rugaciune,oare de ce pt ca viata acelui om este in mainile lui,iar Cel de Sus ii da putere si iscusinta in deciziile pe care le ia.
      O seara frumoasa si linistita...Ma bucur ca te-am cunoscut Robert sper sa comunicam de acum inainte deschis unii cu ceilalti!
      Eu nu voi pleca nicaieri,voi sta mereu langa omul care mi-a intins o mana,spre a-mi deschide si eu sufletul.
      Cu drag Daniela

      Ștergere
  2. Maria draga mea chiar daca am fi singure pe acest blog,am putea palavragii o noapte intreaga fara ca nimeni sa spuna ceva,fara ca nimeni sa inteleaga ceva,fara ca nimeni sa creada,suntem oameni diferiti din lumi diferite,dar legati cu acelasi lant al dreptatii si iubirii fata de unicul nostru Dumnezeu,imi pare rau,extrem de rau sa constat ca putini sunt cei care isi dau interes pt propria lor persoana si pacat ,mare pacat pt ca Dumnezeu a pus in noi o minunatie de lucruri,iar noi ce facem?preferam sa spunem ca cei din jur sunt nebuni,ca traiesc pe alta lume,doar ca sa ne ascundem..de ce?trebuie dovezi in fata oamenilor?nu trebuie draga mea Maria,urmeaza-ti calea,drumul,iar eu omul Daniela,psihologul Daniela,iti doresc ca Dumnezeu sa te intareasca pt ca eu mereu te voi sustine,aici pe blog,pe mail si mereu in sufletul meu.
    Noapte buna tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc din toată inima Daniela !
      Aşa cum şi tu spuneai, este mai uşor să aruncăm cu pietre şi noroi decât să cercetăm şi să spunem o vorbă de DUH.
      A vorbi urât şi a jigni pe cineva...toată lumea poate ! Dar a avea CREDINŢĂ TARE, în DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI, a şti să porţi o conversaţie frumoasă şi civilizată ,fie ea şi în cotradictoriu, este mult mai greu, pentru cei care sunt deja....calificaţi la locul de muncă, în a arunca cu fiere şi oţet.
      Îţi mulţumesc din tot sufletul draga mea, pentru încrederea ta, în mine, în toate câte scriu, şi pentru susţinerea ta necondiţionată, ci din dragoste faţă de DUMNEZEU.
      Uite că, acum avem şi UN PSIHOLOG, pe BLOG, care va putea analiza toate câte scriu şi afirm cu tărie, în persoana ta, şi care PSIHOLOG, va putea răspunde cititorilor, şi în mod special,celor care mă fac nebună, şi imi fac trimitere la specialişti.
      Iată că, BUNUL DUMNEZEU, A VOIT , CA SĂ TRIMITĂ SPECIALISTUL PSIHOLOG, AICI PE BLOG, unde eu scriu CUVÂNT DIN CUVÂNTUL LUI !
      Dacă nu vine, Mohamed la Munte, vine Muntele la Mohamed !
      Dacă nu m-am dus eu la PSIHOLOG, a venit PSIHOLOGUL la mine, la cititori, ca şi trimis a LUI DUMNEZEU.,pentru a discerne ADEVĂRUL de presupusa minciună sau halucinaţii.
      BUN VENIT, DOAMNĂ PSIHOLOG DANIELA ! EU MĂ BUCUR CEL MAI MULT, CĂ NI TE-AI ALĂTURAT NOUĂ, TUTUROR AICI PE BLOGUL.....LUI DUMNEZEU !!!
      Cu dragoste şi cu recunoştinţă, MARIA !

      Ștergere
  3. Maria,totul e relativ in acesta viata,adevar,minciuna,halucinatii sau nu...mi-as dorii ca macar o persoana din cate privesc acest blog,sa lase orgoliul,sa recunoasca ca cel putin o data in viata lui,a auzit o voce din senin,sau i s-a parut ca vede ceva iereal,orice alt lucru mai putin obijnuit,dar pt asta nimeni nu la condamnat la moarte,nimeni nu si-a batut joc de el prin vorbe stupide si urate,pt ca nu a spus nimanui ce a vazut,visat sau auzit.
    Va indic sa cititi o carte foarte interesanta "Viitor cu cap de mort" de Radu Cinamar,unde este prezentat cazul unui copil cu puteri supranaturale..
    Sau mai bine va indic sa cititi cate ceva inainte sa injurati sau sa vb urat,cuvantul este ceva sfant nu avem voie sa ne batem joc de el asa cum este si sufletul nostru.
    Acum oricine poate scrie ce doreste pe internet,sunt deacord dar nu oricine stie cu adevarat ce scrie.
    Dragii mei Maria este un om prea bun si rabdator,constincios,pt ca a facut o promisiune catre Dumnezeu,nu pt ca nu e un om ca oricare altul,pt ca e imuna si nu o doare rautatea celor din jur,nu pt ca doarme putin,munceste mult si are suferintele ei,ci pt promisiunea facuta.Care dintre noi,aici incluzandu-ma si pe mine,a promis ceva unui alt om nicidecum Lui Dumnezeu,si a uitat sa-si indeplineasca promisiunea?
    Credeti-ma ea nu mai poate sa de-a inapoi,pt ca promisiunea nu e una simpla unui om simplu facuta!
    Cu bine dragii mei,Daniela!

    RăspundețiȘtergere