miercuri, 25 septembrie 2013

MARTOR ??? ÎMI ESTE DUMNEZEU ! CU NOI , ESTE DUMNEZEU !!!

                                              23 Iulie  2005 , ora 16, 30 după amiaza !

Stăteam puţin întinsă în pat, şi cu ochii închişi fiind, încercam să-mi explic, cum se poate, ca eu să văd şi să aud atâtea TAINE, ale LUI DUMNEZEU . 
Brusc, fără să deschid eu gura mea, îmi aud propriul glas, care spune aşa :
                 "MARTOR ??? 
                   ÎMI  ESTE  DUMNEZEU "!

După care dragii mei, văd în faţa ochilor închişi, UN CER, de noapte care se deschide, se dă la o parte precum o cortină, şi astfel văd UN SOARE  imens,  galben, orbitor de stralucitor, şi din acest SOARE, coboară în jos, spre Pământ, ca o cascadă, LUMINA aurie, precum şi  raze unite între ele, conice, care se deschideau spre Pământ, iar pe raze, alunecă în jos, spre Pământ, O CIFRĂ, albă orbitor de strălucitoare, peste deja orbitor de stralucitoare, lumina şi razele SOARELUI imens. 
Această CIFRĂ  fraţilor, era CIFRA -  9  !
CIFRA  9 , era trimisă nouă pe Pământ, din SOARELE imens, pe razele sale conice.
Trei sferturi, din CERUL nopţii, era stralucitor de luminat, de SOARELE imens, şi de LUMINA ce se revărsa din el, ca o cascadă în jos spre Pământ.
CIFRA  9 , aluneca uşor, pe razele orbitoare, ca prin plutire, spre Pământ.
Aud UN GLAS puternic fraţilor, care strigă pur şi simplu, de răsună şi CERUL şi PĂMÂNTUL, aşa :

              "ÎNŢELEGEŢI  OAMENI  !!!
             CU  NOI  ESTE  DUMNEZEU !
           CU  ADEVĂRAT  !
            CU  ADEVĂRAT !"

Dragii mei, ce mai puteam spune eu, păcătoasa de mine, în faţa acestor CUVINTE ?
Mai aveam eu nevoie de vreo dovadă în plus, că toate câte văd şi trăiesc, că nu ar fi de la DUMNEZEU ?
Absolut, nu  mai aveam nevoie de alte DOVEZI, care să-mi confirme că toate câte trăiesc, sunt numai cu VOIA PREA MILOSTIVULUI  DUMNEZEU !
DUMNEZEU , EXISTĂ , fraţilor !
CREDEŢI  în EL, şi vă închinaţi LUI, cu toată nădejdea şi cu toată dragostea !
DOVADA  VIE ? Sunt chiar eu, care vă scriu CUVÂNTUL  LUI, aşa cum voieşte DUMNEZEU !                          Cu dragoste şi cu preţuire, Maria.

2 comentarii:

  1. joi, 31 ianuarie 2013

    A CREDE IN DUMNEZEU, INSEAMNA OARE A FI NEBUN? HAIDETI , SA AFLAM !


    Dragii mei, dupa cum stiti, si eu am primit "recomandari pretioase", de la diferite persoane,care citesc , despre ce scriu eu, si care m-au trimis...direct la psiholog sau psihiatru. Bineinteles, ca nu le bag in seama. Dar iata, ce ne spune glas, de SUS, din CER:citez:" DA? NU TE TEMI, CA ESTI NEBUN? (si un glas, bun si bland, raspunde): NU ! NUMAI CEI ,CE N-AU CREDINTA...SUNT NEBUNI "! Fratilor, asa este! Numai cei care nu au CREDINTA, sunt cu adevarat nebuni, pentru ca, nu se gandesc, ca daca traiesc , daca au viata, respira, mananca, se bucura de toate frumusetile, este pentru ca, DUMNEZEU, i-a creat si le-a dat, toate aceste bunatati, pentru ca ei, cei necredinciosi, sa vada,sa cunoasca ,DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI, si sa se intoarca la EL, sa-I MULTUMEASCA, pentru toate, si sa aduca, CINSTE ,SLAVA SI INCHINACIUNE, PREA SFINTEI TREIMI SI MAICII DOMNULUI, SI TUTUROR SFINTILOR.! Fratilor, ajutati si pe cei necredinciosi, sa se bucure si sa guste din DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU! Cu dragoste, Maria

    Dragi nostri cititori va aduc in prezent o postare a Mariei mai veche...ce parere aveti?ce va spun aceste ultime doua postari ale Marieiceea pe care o aduc eu in discutie si aceasta de acum miercuri, 25 septembrie 2013?
    Si pe langa asta daca va uitati la comentariul meu facut zilele trecute in care vorbeam despre noi oamenii cum sunt asa nepasatori,lipsiti de interes pt propria persoana este cam aceasi idee.....nu am dreptate?In contextul in care eu am intrat pe acest blog acu maxim 2 saptamani .
    Asta inseamna ca eu gandesc la fel ca in Viziunea pe care Maria a avut-o....nu?
    Si asta inseamna ca sunt si eu nebuna?

    NU dragii mei,haide-ti sa ne trezim la realitate,Sa vedem ce este de vazut pana nu e prea tarziu!

    Daniela

    RăspundețiȘtergere
  2. As putea sa va fac o legatura intre toate lucrurile pe care Maria le-a scris pe acest bolg,poate asa o sa se lumineze minta fiecaruia ca acest om ca si noi toti este real,traieste aici pe pamant,si prin el Dumezeu ne spune ceva,iar noi nu vrem sa auzim,sau poate auzim dar nu reactionam si asa e bine...decat deloc...nimic nu e intampltor,in aceasta viata.
    Eu nu apartin nici unei secte daca va temeti de asta,Maria nici atat...ea nu va poate spune ce va spun eu pt ca e un om pre bun care staruie in ceea ce traieste zilnic.

    Doamne ajuta dragii mei sa aveti o noapte linistita!

    Daniela

    RăspundețiȘtergere