joi, 5 septembrie 2013

DOVEZI ??? ÎNCĂ O FĂRÂMIŢĂ , DIN CE NU ŞTIŢI DESPRE MINE ! ÎNCĂ O DOVADĂ VIE, A TOATE CÂTE VĂD ŞI AUD !

                                                      Bine v-am regăsit, fraţilor !

            Începând de astăzi , timp de 3 zile, voi lipsi de pe BLOG, pentru că, plec într-o mică vacanţă, şi acolo unde merg, nu este Internet.
Tocmai de aceea , am dorit ca să vă spun de ce voi lipsi.
Dar, aş vrea să vă mai spun, un mic secret, în ceea ce mă priveşte: atunci când mă rog, la SFINTELE  ICOANE, din camera mea , din ochii mei, iese O  LUMINĂ albastra violet, ce acoperă şi luminează SFINTELE ICOANE , pe o suprafaţă mare, LUMINĂ care, pulsează pe SFINTELE ICOANE, apoi, aceasta LUMINĂ, este urmată de o alta, AURIE, orbitor de stralucitoare, combinată cu alb, orbitor de stralucitor.
Toate aceste LUMINI, ies din ochii mei deschişi, de această dată, iar SFINŢII din SFINTELE  ICOANE, pur şi simplu înviază; clipesc, îşi mişcă buzele, MÂNTUITORUL, suflă spre mine, O LUMINA AURIE , ca un râu de LUMINĂ.
Chiar dacă în cameră, este întuneric beznă,  SFINTELE  ICOANE, atunci când eu mă rog, strălucesc de LUMINĂ, precum Soarele pe CERUL de plină vară.
De fiecare dată, dacă cineva aprinde lumina, de la întrerupător, dacă porneşte frigiderul, sau orice aparat electric, simt cum mă cutremur, şi şocul electric al aparatelor, chiar dacă sunt în alte camere, trece prin creştetul meu, îl simt foarte rece, ca de gheaţă, iar în ochii mei, fie ei închişi sau deschişi, văd curentul ce-mi intra în corp, ca un fulger de lumină, care mă cutremură, ca un norişor alabastru violet, care este brăzdat de fulgerul produs de curentul electric de la aparatele casnice, înconjurate, de mici steluţe aurii, albastre ,sai argintii.
Pe pieptul meu, metalele stau fără nicio problemă.
Când trebuie să vină ploaia, eu văd cu , câteva ore bune, înainte, fulgerele şi norii care se adună, le văd închizând ochii, şi simt fulgerele, care se descarcă şi prin trupul meu, atunci când ele sunt încă la mare distanţă, şi ploaia nu şi-a făcut apariţia încă.
Aşa se întâmplă şi noaptea, când eu dorm, vine O LUMINĂ puternică , ca un fulger, prin creştet îmi intră în trup, mă cutremur, tresalt de pe pat, nu deschid ochii, nu pentru că aşa vreau eu, ci pentru că, aşa se întâmplă. Apoi, după ce văd ce voieşte BUNUL DUMNEZEU , ca eu să văd, sau să aud, deschid ochii instantaneu, aprind veioza şi notez în acea clipă, trăirea ce tocmai am avut-o. De sunt obosită foarte, nu mă pot trezi, şi dacă nu notez, în clipa în care am trăit acele evenimente tainice, mai târziu, fie si numai cu, câteva minute, nu mai ţin minte nimic, din ceea ce am văzut sau am auzit.
Se mai întâmplă şi aşa, dar mai rar; în general, mă trezesc după fiecare trăire, are grijă LUMINA, care mă cutremură la propriu în pat, şi mă trezesc.
Mâinile mele, palmele, degetele, de le lipesc pe o foaie de hârtie albă, când ridic palma de pe hârtie, rămâne forma palmei mele, a degetelor, perfect pe hârtia albă, şi sunt mai albe decât hârtia albă.
E ca şi cum, te-ai da cu tuş pe palme, şi le pui pe o foaie de hârtie, şi îţi rămâne forma mâinii ,fireşte pe hârtie.
Dar eu, nu mă dau cu nimic ! Este îndeajuns, să lipesc palma şi degetele pe hârtie, o ţin câteva secunde, maxim 10, şi când o ridic, văd palma mea şi degetele pe albul hârtiei, mai albe decât hârtia, de un alb orbitor !
Pot dovedi aceasta, oriunde, şi oricând, şi la oricine doreşte să se convingă, că nu mint cu nimic, şi că toate sunt DARURI DUMNEZEIEŞTI, cu , care m-a înzestrat BUNUL DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI, pentru ca să fiu, aşa cum L-am rugat cu 13 ani în urmă, O  DOVADĂ VIE, O DOVADĂ DE ÎNTĂRIRE ÎN CREDINŢĂ, PENTRU SEMENII NOŞTRI, PENTRU LUMEA ÎNTREAGĂ, şi pentru soţul meu, ce era un ateu convins. Acum nu mai este un ateu convins, ci un suflet credincios, cu frică de DUMNEZEU.
                                   PENTRU  CEI  CARE, NU  CRED ÎN TOATE CÂTE SCRIU  !

Cum aţi dori să vă conving, de cele scrise şi afirmate de mine ?
Daţi-mi un sfat, o idee, şi voi face întocmai, ca să dovedesc că, tot ce scriu, nu sunt de la mine, ci de la DUHUL CEL PREA SFÂNT !
Dacă veţi scrie cuvinte jignitoare la adresa mea, vă asigur că, nu vor fi publicate !
Eu v-am spus despre mine, şi de felul cum eu văd şi aud, cele nevăzute şi cele neauzite, precum şi că, oricând sunt gata, să mă supun ,oricăror investigaţii, ca să dovedesc că nu sunt nebună, aşa cum mi s-a spus de unii cititori, şi că nu sunt nici schizofrenică, ci sunt perfect sănătoasă şi lucidă.
Raspund de faptele mele, şi de toate câte scriu şi afirm ! Dovadă stă şi faptul că, nu mi-am ascuns identitatea !
                                                  FRAŢILOR !

CREDEŢI  ÎN BUNUL  DUMNEZEU şi în MAICA DOMNULUI, mergeţi la SFÂNTA BISERICĂ, hrăniţi-vă sufletul cu SFÂNTA ŞI DUMNEZEIASCA LITURGHIE, pentru că...de acestea avem nevoie !Toate celelalte materialnice, sunt pământ şi cenuşă.
DUMNEZEU  EXISTA !!! DĂRUIŢI-I  INIMA  ŞI  SUFLETUL  VOSTRU, TOATĂ  DRAGOSTEA  VOASTRĂ, FACEŢI  FAPTE  BUNE, AVEŢI  CREDINŢĂ  ŞI  NĂDEJDE, ŞI AŞA, CU SIGURANŢĂ, VĂ VEŢI CONSTRUI ,TREAPTĂ CU TREAPTĂ, SCARA  ,SPRE ÎMPĂRĂŢIA  LUI  DUMNEZEU !
                                            Cu dragoste, Maria.

3 comentarii:

  1. Am pornit la drum prin univers. Si de miliarde de ani, in continu, merg cu viteza luminii. Si merg…si merg…si merg neancetat. Am trecut prin nebuloase, pe langa super-nove, am vazut stele si planete…Am asistat la nasterea galaxiilor si la oranduirea lor. Ale cui sunt acestea? Cine le-a asezat asa? Mi-am dat seama ca, oricat as merge inainte, sunt pierdut in mijlocul unei creatii. Sunt doar eu, zburand prin univers in timp si spatiu. Dar oare unde este Creatorul lui? As vrea sa trec dincolo de perdeaua neagra pe care sclipsc stelele si sa-l intalnesc. Dar oricat as megre nu-i mai dau de capat. Si ma straduiesc sa merg inainte cu o viteza mai mare ca cea a luminii…ca doar pot, nu?. Dar la fel. Merg fara sfarsit.
    Si incep sa strig. Si strig mai tare…si mai tare…si mai tare. Poate ma aude cineva si imi va raspunde.
    Dar nu m-aude nimeni. Si nimeni nu-mi raspunde.
    Aceleasi stele, aceleasi nebuloase si aceleasi galaxii. Eu si cu ele intr-un spatiu care nu mai are sfarsit.
    Pe aici a tecut Creatorul. A trecut, a lasat in urma stelele, nebuloasele, galaxiile cu oranduirea lor si este dus dincolo de perdeaua neagra pe care sclipesc neincetat stelele.
    Iar pe mine nu m-a luat cu El. Nici nu l-a interesat. M-a lasat aici cu acest univers si cu tot ce se intampla in el. Mi l-a lasat mie. Pai ce sa fac eu cu el?
    - Creatorule! Semenii mei te-au numit Dumnezeu.

    Sunt eu, care mi-ati raspuns in urma cu 3-4 marturii.
    Stimabila doamna eu sunt deist. Dupa cum stiti deistii cred in Dumnezeu ca entitate suprema creatoare a universului.
    Dumnezeu meu este atotputernic, atotstiutor iar cand a creat universul, l-a facut perfect incat nu mai are nevoie sa intervina in el. La noi nu exista satana, sau diavolul sau alte entitati rele intrucat nimeni nu are cum sa intervina in creatia lui Dumnezeu Atotputernic si Atostiutor intrucat creatia sa este perfecta, iar daca ar intervenii inseamna ca Dumnezeu nu este asa, ceea ce nu are cum sa nu fie atotputernic si atotstiutor.
    Prin urmare Dumnezeu nu ne pune la nici-o incercare, nu-l trimite pe satan sa ne ispiteasca, nu ne pedepseste, nu ne inrobeste, nu ne obliga sa credem in el etc., DUMNEZEU NE-A LASAT LIBERI. DUMNEZEU NE-A DAT TOT: gandire, inteligenta, sentimente, libertatea de a alege.
    Si adevarat va spun ca Iisus Hristos a trait in carne si oase, si spre deosebire de Vechiul Testament unde Dumnezeu era neiertator, in Noul Testament Iisus i-a dat lui Dumnezeu o noua identitate: maretia, milostenia, slava. Pentru ca totul a venit de la Dumnezeu, dar fara sa intervina in acele momente, pentru ca interventia sa a fost chiar facerea universului.
    Dumnezeu ne asteapta...acolo in departari...si ne lasa pe noi sa alegem daca vrem sa ajungem la el sau nu. Nu intervine in alegerea noastra cu nimic. Niciodata. Raiu sau iadul ni-l facem noi. Nimeni altcineva.
    Eu vad ca dumneavoastra deja triti in Rai.
    Sper ca nu v-am rascolit, asta este ceea ce cred eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte frumos ceea ce spuneţi.
      Mi-ar plăcea tare mult ,ca să îmi mai scrieţi pe BLOG.
      Aşa este ! DUMNEZEU , este peste tot şi nu ne obligă la nimic ! Este doar alegerea noastra ,voinţa noastră.
      Dar atunci când ştim mai mult şi mai multe despre DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI, ne putem apropia şi mai mult ,cu dragoste, cu CREDINŢĂ şi ADEVĂR !
      Aş dori dacă vreţi , să-mi explicaţi ce înseamnă triti în Rai,căci chiar nu ştiu.
      Vă mulţumesc şi aştept cu drag ,ca să îmi mai scrieţi.

      Ștergere
    2. Să ştii că, chiar mă simt ca şi când fiecare zi, fiecare clipa, aş trăi-o în RAIUL LUI DUMNEZEU !
      Mi-a dăruit BUNUL DUMNEZEU, atât de multe, că nicodată nu o să-I pot răsplăti, nici în viaţa aceasta ,dar nici în viaţa veşnică.
      Ceea ce pot să fac, este să-i dăruiesc inima mea, sufletul meu, trupul meu, şi să le curăţească şi să le sfinţeasca, şi mai ales, să le folosească după voia SA.
      Atât pot eu, să-i dăruiesc LUI DUMNEZEU, întreaga-mi fiinţă !
      Cu dragoste, Maria

      Ștergere