miercuri, 16 decembrie 2020

TRICOLORUL ROMANESC ERA PE UMERII LUI IISUS HRISTOS !

         

                                       7 - 8 Decembrie ora 1,40 noaptea !

                                                Dragii mei, 

În această noapte ,în timp ce scriam aici pe Blog,văd dragii mei,văd în spatele meu, O TURLĂ înaltă precum cea de la SFANTA BISERICĂ.
Vedeam aceasta Turlă pe la interior, nu era pictata, ci era tencuită la interior.

TURLA  ce părea a fi în constructie,era foarte înaltă si avea cateva geamuri dreptunghiulare,asezate la vertical, de jur împrejur.
Brusc,văd dragilor ,cum de jos de la pământ,de pe-afară , de sub Cerul liber,intra un Steag care ,se înalţă cu repeziciune prin interiorul Turlei,si pare că se înalta haotic,luat ca de un vânt puternic.
Acest Steag fratilor, era TRICOLORUL  ROMÂNIEI.                                    .


Steagul Tricolor,dus ca de vânt spre înaltul Turlei ,pe la interior,
zboară haotic prin largul Turlei,iar la un moment dat, se opreste si se alipeste de o fereastra,cu faţa la Răsărit. Dar o mare Minune are loc. De pe sub Steag, iese la suprafaţă Însuşi Domnul  si Mântuitorul  nostru Iisus  Hristos.


În locul Steagului lipit de fereastra,apare IISUS  HRISTOS,scumpul şi mult prea iubitul nostru Mântuitor. 
Acum ,STEAGUL  României fratilor,era pe umerii LUI  IISUS  HRISTOS asezat ca o mantie.
IISUS  HRISTOS avea în loc de mantia Sa, avea pe umerii Săi,TRICOLORUL  României.
Scumpul nostru Mântuitor,asa cu MANTIA  SA din TRICOLORUL  ROMÂNESC pe umeri,privea cu tristeţe mare spre Răsărit. Ceva vedea spre Răsărit ,ceva ce L-a întristat foarte mult.
Sub Tricolorul  României,cu el pe umerii Săi,IISUS  HRISTOS, stia că ROMÂNIA si românii ÎL  iubesc ,si că aici,sub acest Tricolor, EL  Îşi va construi  Viitorul  al  Doilea Ierusalim în care va  veni cu Slavă pe norii Cerului,însoţit de Sfinţii Săi Îngeri,AMIN!
Să ne închinăm fratilor,Mântuitorului Hristos si să-I dăruim inima si sufletul nostru , ca să le curăţească si să ne întărească în Credinţă,pentru ca noi sa ne mântuim.
Să ne închinăm Maicii Lui Dumnezeu,si s-O rugam ca sa ducă Rugaciunea noastra la Prea Scump FIUL  SĂU si Mântuitorul nostru IISUS  HRISTOS,Căruia I se cuvine toata cinstea si slava ,Amin!
                                  Cu dragoste,Maria. 

8 comentarii:

  1. Nu am citit nimic mai frumos în ultimele zile. Mi-au dat lacrimile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne Ajuta doamna Maria.
    Ce poate fi mai minunat pentru un om pe acest pământ de cât venirea Mântuitorului Nostru Scump si DRAG Sufletelor Noastre.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi.
    O zi binecuvântată tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia aștept cu mare bucurie să vină să aducă pace și iubire

    RăspundețiȘtergere
  4. Un om că Vadim Tudor ne trebuia președinte ,patriot,cinstit și luptător pentru dreptate chiar daca uneori era mai nervos..Poporul nu a știut să îl aprecieze,l-au vrut pe Iliescu in 2000 și ne merităm soarta ..

    RăspundețiȘtergere
  5. 23.09 iti lipseste simtul masurii si al proportiilor.Vadim insuti a spus ca n-a ajuns tara atat de rau incat sa fie el presedinte. Ne-ar fi bagat in razboi cu toate tarile. Ce fel de mediator ar fi fost el? Asta e unul din rolurile presedintelui.

    RăspundețiȘtergere
  6. S-a discutat in parlamentul UE cererea celor un milion de maghiari si tigani din care 800 ooo cu cetatenie a Ungariei pentru Autonomia Tinutului Secuesc,printre cei care au votat pentru se numara si unii cu nume romanesc din ROMANIA si alti romani sau 'Abtinut' se remarca Micul Goebbel-Rares Bogdan-cel casatorit cu o unguroaica,Ciolos etc
    Iar minoritarii evrei Ludovic Orban si DictatorulIohannis cei care stau in umbra dupa copacii ramasi inca netaiati de austrieci.
    Asa ceva nu au avut tupeul nici rusii.
    Rusine celor care i-a votat pe Pe aceste COZI DE Topor care acum conduc prin DICTATURA Romania-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. S-a discutat in parlamentul UE cererea celor un milion de maghiari si tigani din care 800 ooo cu cetatenie a Ungariei pentru Autonomia Tinutului Secuesc,printre cei care au votat pentru se numara si unii cu nume romanesc din ROMANIA si alti romani sau 'Abtinut' se remarca Micul Goebbel-Rares Bogdan-cel casatorit cu o unguroaica,Ciolos etc
    Iar minoritarii evrei Ludovic Orban si DictatorulIohannis cei care stau in umbra dupa copacii ramasi inca netaiati de austrieci.
    Asa ceva nu au avut tupeul nici rusii.
    Rusine celor care i-au votat pe Pe aceste COZI DE Topor care acum conduc prin DICTATURA Romania-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Interesant ca in Ungaria habsburgica ungurii care erau o minoritate ,spuneau ca sint 50 la suta cu acceptul evreilor,dar pe care in 1944 i-au deportat si exterminat apoi in lagarele fasciste,inclusiv pe cei din Ardealul de Nord ocupat prin Dictatul de la Viena in timpul razboiului..
    Oare la fel vor proceda si cu tiganii din Ardeal care au semnat cererea la parlamentul UE, pe care acum dupa ce i-au cumparat cu alocatii ,burse si cetatenie ungureasca ,dupa ce nu vor mai avea nevoie de ei ??-craciun







    RăspundețiȘtergere