luni, 14 decembrie 2020

CUM A RAMAS FECIOARA MARIA INSARCINATA CU PRUNCUTUL IISUS,SI CUM A AVUT LOC NASTEREA PRUNCUTULUI IISUS !


              7 Mai 2006,ora 23,10 !

                       Dragii mei, 

În aceasta noapte târzie,o noapte frumoasa de mai, în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului  ,aud dragilor un glas care spune aşa :

  "Gata ! 
    Iata ,spre mulţimea linistilor tale !
   Şi era Fecioara însărcinată cu Iisus .
    Fecioara Maria, era însărcinată cu Iisus !"

Clipă în care dragii mei, O văd pe Fecioara MARIA îmbracata în vesminte rosii catifelate stând pe marginea unui pat.
Prea Curata Fecioara Maria avea burtica mare si rotundă. si purta în pântecele Ei prea sfant si prea curat, pe Mântuitorul Lumii întregi,pe Pruncutul Iisus Hristos.
Pururea Prea Curata Fecioara MARIA, avea burtica mare la partea de sus a abdomenului ,imediat sub stomac.
Măicuţa Domnului mă priveste fericita ,punându-şi Mâinile-I prea Sfinte la partea de jos a burticii Sale şi apasa pe burtică. 
Moment in care, vad ca BURTICA -I este goala la partea de sub ombilic.
Aici, sub ombilic, Burtica Maicii Domnului era precum un burete,adică ,moale ,goala,nu era Pruncul Iisus acolo in uter..
La partea de sus, deasupra ombilicului, Burtica Prea Curatei Fecioarei MARIA era plina, aici PRUNCUTUL Iisus crestea. 
Prea Curata Fecioara MARIA apasa si aici cu Mâinile-I prea curate si prea sfinte, si-mi arata mie roabei Sale faptul că ,acolo sălăşluieste Pruncuţul Iisus , pe Tronul cel mai înalt din Burtica Ei  si nicidecum în uter, asa cum prind viata pruncii nostri, rezultati din legatura trupeasca dintre un barbat si o femeie.
 Cum a rămas Prea  Curata Fecioara Maria însarcinată ?
                            Fratilor !
Asa cum intra Soarele în casa si încalzeste si lumineaza toate,  tot asa ,prin PUTEREA  DUHULUI  SFÂNT a fost zămislit si Pruncutul IISUS Soarele Dreptăţii ,urmând ca să iese din trupul MAICII SALE după 9 luni de zile, la fel precum a fost zămislit.
Adică, prin burtica Maicii Prea Curate Fecioarei MARIA, tot la fel precum a fost si zămislit, si nicidecum printr-o nastere fireasca, precum nastem noi femeile de pe Pământ.

DUHUL  CEL  PREA SFÂNT a adumbrit-O, a acoperit pe Prea Curata Fecioara Maria ,a revarsat asupra Sa Lumina SA aurie,orbitor de stralucitoare, a revarsat Puterea SA care a intrat în Trupul Fecioarei, asa cum intra lumina zilei prin ferestre.

Când a venit clipa ca să nască, Sfânta Fecioară MARIA nu a nascut cum nastem noi femeile. Ci asa precum a intrat Lumina si Puterea Duhului Sfant, la fel a si iesit Pruncuţul Iisus, prin partea de sus a burticii Mamei Sale, care s-a desfacut in doua,asa precum este si aici:

                               Image result for maica domnului                    
A intrat ca Duh Sfânt, a iesit ca Duh Sfant din trupul MAICII  SALE,după care, a luat din nou Trup de carne.
Fecioara Maria n-a avut absolut nicio durere la nasterea Pruncului Iisus! 
Burtica Maicii Prea Curate s-a desfacut in doua la partea de sus, iar de acolo,vad cum iese un Soare alb,orbitor de stralucitor,un Soare cu multe raze ce izvorau din el.
In clipa cand Soarele a iesit din burtica Maicii,o mare Minune avea loc.
In locul Soarelui ce a iesit dinTrupul Prea Curat al Maicii, vad un Prunc al Carui chip si trup stralucea precum Soarele ce tocmai iesise din Trupul Maicii.
Pe bratul Său stang,Maica Prea Curata Fecioara Maria tinea pe Fiul Lui Dumnezeu,pe Pruncutul Iisus Hristos!
De aici se spune că : 
"FECIOARA  a fost Maica Sfanta si FECIOARA  a ramas şi după nastere".
Dragii mei, ştim cu totii faptul că ,IISUS  HRISTOS trecea atât prin ziduri cât si prin usile încuiate .
Iisus  Hristos ajungea în orice clipă în orice loc de pe Pământ, oriunde ar fi dorit.
Iisus  Hristos era OM si DUMNEZEU în acelasi timp si putea face absolut orice dorea, numai cu Puterea gandului Său. 
Ca PRUNC, a fost cuminte si ascultator, cinstind pe Iosif tatăl  SĂU lumesc si pe Maria Maica  Sa care L-a purtat în pântece timp de 9 luni de zile, şi L-a crescut si educat asa cum era lumesc.
Desi IISUS ca  PRUNC , apoi, copil mai mare si adult le stia pe toate, că doar era FIUL  LUI  DUMNEZEU  TATĂL,EL nu S-a arătat oamenilor că poate face Minuni . 
Abia la maturitate, IISUS  HRISTOS  S -a arătat ca OM, dar si ca FIU  al LUI  DUMNEZEU.
Iisus Hristos a voit ca sa traiasca ca OM, printre oamenii pe care DUMNEZEU  TATĂL ,I-a dat în grija SA. 
Dragii mei, asa s-a petrecut TAINA  luării în pântece de către FECIOARA  MARIA pe Pruncutul Iisus Hristos, prin adumbrirea Ei de către DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT.
 Şi tot asa, precum v-am relatat, a avut loc si Nasterea Pruncului Iisus, în Ieslea prea curata si prea sfanta, Taină stiuta numai de MAICA  PREA  CURATA FECIOARA MARIA si de DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT.
Dragii mei,  PREA  CURATA FECIOARA  MARIA a voit ca să-mi arate mie roabei Sale, aceasta nestiuta TAINĂ de către oamenii din acea vreme, dar si de noi cei de acum care,incercam sa talcuim cum a ramas FECIOARA  MARIA insarcinata cu Pruncutul Iisus, precum si faptul ca ,a ramas Fecioara si dupa nastere. 
Sa nu va indoiti Prieteni dragi de cele scrise de mine si graite de PREA CURATA FECIOARA MARIA.
Cine poate sa ne spuna noua ADEVARUL ADEVARAT,mai mult decat PREA CURATA FECIOARA MARIA?
 Eu cu dragoste si cu dumnezeiasca bucurie v-am împărtăşit vouă semenilor mei, aceasta Mare TAINA, cu Voia PREA  SFINTEI  NĂSCĂTOARE  de DUMNEZEU, precum si cu Voia DUHULUI  CELUI  PREA  SFANT si a MÂNTUITORULUI  nostru IISUS HRISTOS, Cărora Li se cuvine, toata cinstea ,slava si inchinarea ,Amin.
                                          Cu dragoste, Maria.

9 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. R, de ce esti impotriva romanilor? De-a lungul timpului ti-a facut cineva ceva si de atunci esti asa? Acum exista oameni si buni, dar si rai in absolut toate colturile lumii; toate popoarele au oameni buni si rai. Din moment ce ai atitudinea asta, la modul general, ai intampinat greutati in tara sau ce ti s-a intamplat ca esti asa afectat(-a)?

   Ștergere
 2. O, ce minunat! Atît de minunat! Slavă puterii Tale, Doamne!

  RăspundețiȘtergere
 3. Este vorba de o TAINA! Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu a fost singura femeie de o puritate nemaiintalnita care a fost demna sa fie Mama lui Iisus. Maica Domnului a ramas fecioara si dupa nastere. De aceea trebuie sa fie cinstita, slavita cum se cuvine si sa ne inchinam ei!

  RăspundețiȘtergere
 4. 8. Naşterea lui Iisus
  122:8.1 (1351.5) Toată noaptea, Maria a fost agitată, astfel încât cuplul nu a dormit mult. În zorii zilei, durerile naşterii au început clar, şi, la amiaza zilei de 21 august din anul 7 dinaintea erei creştine, cu ajutorul şi cu generoasa asistenţă a tovarăşilor de călătorie, Maria a dat naştere unui băieţel. Iisus din Nazaret s-a născut pe lume; el a fost învelit în veştmintele pe care Maria le adusese în eventualitatea unui asemenea eveniment, şi culcat într-o iesle vecină.

  122:8.2 (1351.6) Copilul făgăduinţei venise pe lume exact în acelaşi fel cu copiii dinainte de şi din ziua aceea. În cea de-a opta zi, după practica iudaică, el a fost circumcis şi numit oficial Iosua (Iisus).
  Fragment din cartea daruita oamenilor de catre inalte spirite.

  RăspundețiȘtergere
 5. D-na Maria, observ cu durere că de câte ori descrieți momente din viața Domnului Iisus, petrecute pe Pământ, vine si "necuratul" să vă contrazică. Cred că sunt plătiți să vă supravegheze blogul si sa va contrazică în tot ce scrieți. Nu va faceți griji, oamenii lui Dumnezeu, stiu sa discearnă între adevăr și minciună.

  RăspundețiȘtergere
 6. 10.15 tu esti „omul lui Dumnezeu”? Toata lumea are dreptul la o parere!

  RăspundețiȘtergere