marți, 8 decembrie 2020

O MARE NENOROCIRE ??? O MARE DE COLIVE DE GRAU !!! SA LE FIE ŢĂRÂNA USOARA !

                                                 7 Decembrie 2020,ora 4,27 !

                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata inspre Sud,asezate jos pe pamant,o mare de colive.

Tavi cu coliva de grau,farfurii cu coliva de grau.

Toate erau insirate pe pamant,si avea drept ornament, doar nuca de cocos si lumanari aprinse.

 .Dragii mei ,
Din pacate,este foarte posbil ca sa asistam sau sa auzim de o nenorocire mare,in care -si vor pierde viata multi oameni.
.
Ce anume sau cand si unde se va intampla aceasta nenorocire,eu nu stiu a va spune.
Aud glas care spune asa:
"Cei care or manca din ele,sa le fie lor ţarâna usoara!"
Dupa care,totul dispare!
Prieteni dragi, sa ne rugam pentru cei plecati dintre noi intr-o lume mai buna,sa ne rugam si pentru cei ramasi ca sa fie sanatosi si sa aiba parte de multa liniste si de multa pace in inima si-n suflet.
Fiti buni fratilor !
Fiti milostivi si iubitori ! Impartiti zambete,bunatate si iubire !
         Cu dragoste,Maria.



29 de comentarii:

  1. SA II FIE RUSINE PERSONAJULUI NEGATIV r PENTRU JIGNIRILE ADUSE ROMÂNILOR, POPORULUI SĂU DIN CARE S-A DESPRINS!
    Nu mai publicati mesajele personajului negativist - r! Ii sminteste si pe altii prin mahnirea si revolta pe care le creeaza!
    Dar daca ti-ai parasit tara ca un las ce esti, acum de ce nu te rupi de tot ce ai lasat in urma, r 02.16? Nu esti român, r? Ca poti sa vorbesti asa de urat? Pana la urma sa stii ca nu te va elogia nimeni si nici strainii pentru ca vorbesti urat de concetatenii tai. Asta inseamna ca te descrii pe tine.
    Orice popor are si oameni buni, si oameni rai, dar sa stii ca absolut nici o natie de pe fata pamantului nu isi denigreaza propriul popor de unde a plecat, r! Ai uitat de unde ai plecat. Sa-ti fie rusine ca iti vorbesti de rau neamul si tara. Inaintasii tai si-au dat viata pentru tara in care tu te-ai nascut, cum ar fi: Mihai Viteazul, Stefan cel Mare, Vlad Tepes, Alexandru Ioan Cuza, Mircea cel Batran etc. Dar ce-ti spun eu aici? Cred ca nu ai auzit niciodata de acesti patrioti, domnitori romani, cu siguranta! Esti un personaj josnic, deplorabil, r!
    Sa-ti fie rusine! Nu te poti numi ROMÂN! Faci poporul de rusine. Te-ai descris singur(-a) asa de bine: LEPRA! Asta ai zis tu ca esti, r 02.16! Nu vad de ce o mizerie umana ca tine, josnica, fara nici o valoare, ar indrazni sa tipe la cineva???!?!?!!?!? Crezi ca te vor aprecia strainii? Nici m.cii nu ii dau strainii pe tine. Nimeni nu are nevoie de tine, r! Odata ce esti in stare sa-ti tradezi propriul popor, cu siguranta ii tradezi si pe altii. Oricum nu te va pune nimeni de la soare la umbra pentru ce faci!
    Daca ai probleme psihice in urma stergerii wc-urilor si ti-a intrat prea multa mizerie in ochi si in gura, mergi la psihiatru sau daca te-ai dus in afara tarii sa-ti practici josnica ta meserie - cea mai veche meserie de pe pamant (doar atat ai putea fi in stare sa faci)! Nu te mai plateste nimeni pe autostrada pentru cea mai veche meserie de pe pamant si nu ai ce sa faci decat sa intri pe un blog care si-asa nu iti place? De ce nu intri pe bloguri care iti plac, r? Iti pierzi inutil vremea pe un site care nu iti este pe plac.
    E singura ta sansa sa mergi la psihiatru. Macar recunoaste ca ai grave probleme si tulburari psihice, r!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 2:42
      In fata mea ti-ai mancat creditul. Nu ai voie, de ce sau la ce sa mi te mai adresezi. Fa abstractie de mine!

      Ștergere
    2. Gunoiul Universului - 08:07! Si tu, 08:07, ti-ai pierdut sansa de a te mantui in fata lui Dumnezeu! Prin rautatea si prostia de care suferi 08:07, plange pamantul pe unde calci, oriunde te-ai afla!

      Ștergere
    3. R, faci parte din lista tradatorilor care au dus la incatusarea acestui popor. Tradatorii nu isi gasesc locul niciunde si dupa legea Universului vor fi exclusi si blamati din orice societate! Este dreptul tau sa iti alegi unde sa traiesti. Asta insa nu inseamna sa iti denigrezi neamul din care provii, R! Cu o singura exceptie: aceea prin care iti castigi existenta din aceasta practica mizerabila pentru ca altfel nu ai fi in stare sa iti duci existenta corect pe pamant. Dar nici strainii nu te vor elogia pentru ce faci si isi vor da seama ca esti capabil(a) sa ii tradezi si pe ei!

      Ștergere
    4. Toti tradatorii sa se duca sa isi caute fericirea pe alte meleaguri si sa lase in pace Romania!
      Acel r isi traieste iadul de aici de pe pamant deja! Sufletul sau este otravit de veninul rautatii. Daca si-a gasit fericirea pe Taramul Fagaduintei, de ce isi mai pierde vremea privind in urma si blestemand cu atata naduf? Chiar nu se gandeste ca toate aceste blesteme i se vor intoarce de un miliard de ori inapoi??????? Sta si blesteama si vorbeste murdar in toate postarile sale.
      Dumnezeu sa scuture acest neam de toti tradatorii!

      Ștergere
  2. Posibil sa fie un joc cu rachete a lui Kim Jong-Un către USA..Ce credeți că s-a cumințit?Tot rachete și bombe nucleare are in cap,la fel și Putin care e înarmat pana-n dinți cu rachete și arme militare
    Însă tot Iisus va face "legea" și dreptate pe Pământ.Daca vrea Dumnezeu șterge Rusia de pe harta.
    Dar Doamne ferește că cetățenii nu au nicio vina
    Poporul asta rus a făcut atât rău planetei încât se cere dreptate .
    Rușii au stat mereu la buza Europei că sa cotropească..
    Păcat.Trist.Adevarat.Dar U.S.A și mai ales Iisus Hristos nu ii va lăsa să mai facă rău și să se atingă de Romania și Moldova .Cel mai mult rău României și Moldovei i l-au făcut.A despărțit doi frați de aceeași mama..Și încă se crede cu dreptatea în mână..
    Mai bine America decât Rusia ,întotdeauna

    RăspundețiȘtergere
  3. Posibil sa aibă legătură cu mesajul că va fi un cutremur mare la sud- est? Poate asi vor pierde viața multi oameni în urma acestui cutremur .Doamne ferește.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cutremur in Turcia la IALOVA!?!?

      Ștergere
    2. Da, eu cred ca e vorba despre victimele cutremurului. Și cred ca va fi la noi...

      Ștergere
  4. Unde se mai face coliva? La noi se face. Nuca de cocos , ca zăpada. Sper sa nu fie la Moșii de iarna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Auzi mai Anonim 8 decembrie 2020, 03:05, pune mina de mai citeste istorie si apoi vino sa-ti dai cu parerea pe aici. Habar nu ai despre ce vorbesti. Asa a vrut VESTUL ca tu dupa razboi sa stai sub bocanc rusesc. Ai uitat ca ai facut niste ispravi pe acolo pe la rusi, ispravi pentru care trebuia sa mai si platesti? Am platit asta e DAR macar sau ocupat si de noi, ne-au scolit oameni, meseriasi, care apoi au venit in tara si a facut Romania aia dinainte de revolutie. Ne-au dat tehnologie si licente. Habar nu ai ce vorbesti. Vestul ce ti-a dat dupa revolutie, jumatea lui 5. Vestul ma facut tinta la ruci cu punctele lor militare pe teritoriul Romaniei. Mi-a facut praf industria si economia tarii mina in mina cu politicienii din tara asta. Specific aproape toti politicienii romani de pe la toate partidele au luat parte la acest jaf al Romaniei. Urmeaza sa vina nota de plata si pentru astia care au devalizat tara asta DAR pina atunci mai trebuie cernuta un pic populatia de fraieri ca tine care dorm in papuci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 👍👍👍👍👍

      Ștergere
    2. Du-te in Rusia daca îți place așa mult..Pe noi lasa-ne in UE și în NATO..și cum adică cernuta de oameni că mine?Toți au dreptul să trăiască ,toți au loc sub soare mai puțin cei ce doresc moartea altora adică tu.Se vede că nu ai pic de empatie și inima.

      Ștergere
  6. Poate fi...marele Cutremur...???
    Doamne apara-ne!!!


    RăspundețiȘtergere
  7. Presimt că va fi bine. Această colivă va fi pentru cei inmormantati in saci de gunoi. Se va duce lumea la biserică in nr foarte mare pentru că vom scăpa de minciuna covid. Au murit cu zile. Cred ca inainte de sfintele paști vom fi mai liberi că inainte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ar trebui să ști că fără un vaccin nu se termina pandemia...

      Ștergere
    2. Exact!!! Si fară vaccin! Adevarul se va arata tuturor.

      Ștergere
  8. Coliva e pentru cei inmormantati in saci de gunoi. Înseamnă că vom fi liberi să mergem la biserică. Vom scapa de minciuna covid si vom fi mai liberi că inainte.

    RăspundețiȘtergere
  9. DNA MARIA

    DNA MARIA

    DNA MARIA

    EXTRATERESTRI!!!

    Ati avut o postare in urma cu ceva timp, nu mult, cum ca un barbat mai in varsta o sa apara in presa si o sa faca ceva devaluiri despre extraterestri.

    https://www.jewishpress.com/news/media/former-head-of-israels-space-program-the-aliens-asked-not-to-be-revealed-humanity-not-yet-ready/2020/12/05/

    Asta este articolul, Fostul sef al agentiei spatiale Israeliene vorbeste despre extraterestri, spune ca acestia au un contract cu anumite guverne pentru a conduce experimente pe pamant, despre faptul ca extraterestri au cerut guvernelor sa nu faca publica existenta lor, despre un program de cercetare comun pe o baza din interiorul planetei Marte, unde participa si astronauti pamanteni, cel putin americani. Si altele.

    Incercati cu google translate daca nu merge prea bine va traduc euce e mai important din articol.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am găsit pe internet o mărturie care te lasă șocat.O sora creștină s- a internat la spital că era bolnava dar nu de aceasta molima.Seara a intrat în salon un doctor în halat alb că sa dea pastile tuturor femeilor care erau în salon.Sora aceea nu a luat pastila pentru că o înștiințase Dumnezeu.Celelante femei au luat pastila.Dimineata au intrat niste oameni mascați cu saci negri care se folosesc la morți.Celelante femei au murit care au luat pastila dar aceea femeie credincioasă nu era moartă.Acei oameni s-au mirat și au spus: cum pai tu nu ai murit? Asta se întâmplă în spitale și nu este minciuna.Ascultati pe YouTube aceasta marturie.Scrieti proorocii recente.Acolo este cu semnul intrebarii și spune așa: Vor sa reducă populația intenționat? Pe videoclip apare un desen cu mâini apropiate că la rugăciune că sa nu căutați prea mult.Ascultati aceea marturie pentru că sa vă păziți de orice rău.Nu este de gluma.Sunt oameni care au făcut un jurământ pentru asemenea lucruri.Pentru bani multi au făcut un plan diabolic satanic chiar și cei din halate albe.Va doresc multa sănătate tuturor vouă și familiilor voastre.Dumnezeu sa va păzească de orice rau că sa nu ajungeți în spitale.Multe binecuvântări .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba muhe ce la h.14.56 ai scris
      Ai indraznit sa minti in halul asta ?
      Nu injectia este ci Stropitul cu Kiltox 1,2,4 plus Kaletra plus mastilele plus insecticidele din palmi-astea sant ,injectiile'

      Apropo,n ati plecat inca ??!
      mai stati atunci...

      Ștergere
  11. Religiile, altele decat crestinismul,de fapt n-as generaliza, unii cretini aspiranti la alte religii, au facut tot posibilul de a distruge sarbatorile crestine . Tot ei sunt impotriva pomenirii mortilor. Cunosc cel putin un cretin care a avut forta, a si folosit-o pentru ca a avut timp berechet, pentru a distruge starea de bine a multor persoane, atmosfera de familie unita, fericita, adunata in zilele de sarbatoare religioasa. A facut tot posibilul de a dezbina aceste familii, de a-i face pe copii sa-si urasca parintii pentru faptul ca ii diviniza, i-a facut pe parinti sa-si urasca copiii. Si-a creat propria lyme dementa, searbada, si-a spalat pe creier apropiatii...de fapt nu aveti nevoie de lamuriri din moment ce l-ati ,,cunoscut,, pe Dinca, acelasi gen de bestie cretina. Unii poarta masca pe timp de pandemie, altii au purtat-o toata viata.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ioio chiar ca aberezi. Tu crezi că covidul este o minciună? Înseamnă să fii chiar imbecil să crezi că nu există

    RăspundețiȘtergere
  13. dupa o mare nenorocire cine va mai face colivi! dar cei morti in razboaie si neidentificati au avut parte de pomeniri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 23:54, Bisericile crestine fac tot timpul pomeniri cu coliva, pentru cei care au murit in razboaie. Daca nu mergeti la Biserica, poate ati vazut la TV ceremoniile religioase de comemorare a eroilor neamului. Si bineinteles ca ceremoniile religioase se fac si cu colive. Dumnezeu ii stie pe toti oamenii cum au murit, deci nu sunt neidentificati.

      Ștergere
  14. 13 dec 14:31-ba merg la biserica dar eu m-am referit la cei NEIDENTIFICATI-de obicei se scrie numele de botez celui pomenit dar stiu ca la DUMNEZEU totul se poate

    RăspundețiȘtergere