joi, 31 decembrie 2020

ÎNGERUL DIN CER COBOARA ,CU LUMINA LUI HRISTOS !

          Noapte de 10 -11 Decembrie 2017,ora 2,,37 !      


                                                         Dragii mei,

În aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas tare rugator, glas ce implora pe Duhul Cel Prea Sfant asa:


                     " Îngerul  din Cer coboară !

                        Vino cu mine Lumină din CER,că eu am prăpădit-o !"


Image result for INGER DIVIN...

Prieteni dragi, sa imploram si noi pe DUHUL CEL PREA SFANT ca sa pogoare asupra noastra a tuturor,Lumina Sa Prea Sfanta ,si sa ne curate sufletul de păcate, sa ne îmbuneze inima noastra împietrită de atâta egoism,de atâta mandrie si rautate.

                   Image result for duhul sfant imagini.

Sa ne rugam cu toata fiinta noastra până când,vom simti in trupul nostru LUMINA  DIVINA care, atunci cand va intra in sufletul nostru,vom simti că ne cutremuram din toate madularele ,ca la un soc electric.
Aceasta inseamna Rugaciunea curata,Rugaciunea profundă venita din inima noastra,Rugaciune care ,va deschide cămara sufletului nostru si nu va mai pleca de aici; ci se va salaslui din nou in sufletul fiecaruia dintre noi.

                               Image result for INGER DIVIN.

Sa cautam fratilor Lumina Lui Hristos,acum cand, inca mai este Lumina si vedem a o cauta; căci va veni si ziua cand intunericul se va asterne peste tot Pămantul, si nimenea nu o va mai putea vedea,decat Sfintii si oamenii alesi ai Lui Dumnezeu.
Iata ce ne spune HRISTOS DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor:
    

Efeseni 5 Romanian: Cornilescu - Bible Hub

biblehub.com/rom/ephesians/5.htm
  
Translate this page
8 Odinioară eraţi întunerec; dar acum sînteţi lumină în Domnul. Umblaţi deci ca nişte copii ai luminii. 9 Căci roada luminii stă în orice bunătate, în neprihănire şi în adevăr. 10 Cercetaţi ce este plăcut înaintea Domnului, 11 şi nu luaţi deloc parte la lucrările neroditoare ale întunerecului, ba încă mai de grabă osîndiţi-le.

<< Efeseni 5 >>
Ephesians 5 Romanian: Cornilescu
 

1 Urmaţi dar pilda lui Dumnezeu ca nişte copii prea iubiţi. 2 Trăiţi în dragoste, dupăcum şi Hristos ne -a iubit, şi S'a dat pe Sine pentru noi ,,ca un prinos şi ca o jertfă de bun miros``, lui Dumnezeu.3 Curvia, sau orice altfel de necurăţie, sau lăcomia de avere, nici să nu fie pomenite între voi, aşa cum se cuvine unor sfinţi. 4 Să nu se audă nici cuvinte porcoase, nici vorbe nechibzuite, nici glume proaste, cari nu sînt cuviincioase; ci mai de grabă cuvinte de mulţămire. 5 Căci ştiţi bine că niciun curvar, niciun stricat, niciun lacom de avere, care este un închinător la idoli, n'are parte de moştenire în Împărăţia lui Hristos şi a lui Dumnezeu.
6 Nimeni să nu vă înşele cu vorbe deşerte; căci din pricina acestor lucruri vine mînia lui Dumnezeu peste oamenii neascultători. 7 Să nu vă întovărăşiţi dar deloc cu ei. 8 Odinioară eraţi întunerec; dar acum sînteţi lumină în Domnul. Umblaţi deci ca nişte copii ai luminii. 9 Căci roada luminii stă în orice bunătate, în neprihănire şi în adevăr. 10 Cercetaţi ce este plăcut înaintea Domnului, 11 şi nu luaţi deloc parte la lucrările neroditoare ale întunerecului, ba încă mai de grabă osîndiţi-le. 12 Căci e ruşine numai să spunem ce fac ei în ascuns. 13 Dar toate aceste lucruri, cînd sînt osîndite de lumină, sînt date la iveală; pentrucă ceiace scoate totul la iveală, este lumina.
14 De aceea zice: ,,Deşteaptă-te tu, care dormi, scoală-te din morţi, şi Hristos te va lumina.``
15 Luaţi seama deci să umblaţi cu băgare de seamă, nu ca nişte neînţelepţi, ci ca nişte înţelepţi.16 Răscumpăraţi vremea, căci zilele sînt rele. 17 De aceea nu fiţi nepricepuţi, ci înţelegeţi care este voia Domnului. 18 Nu vă îmbătaţi de vin, aceasta este destrăbălare. Dimpotrivă, fiţi plini de Duh. 19 Vorbiţi între voi cu psalmi, cu cîntări de laudă şi cu cîntări duhovniceşti, şi cîntaţi şi aduceţi din toată inima laudă Domnului. 20 Mulţămiţi totdeauna lui Dumnezeu Tatăl, pentru toate lucrurile, în Numele Domnului nostru Isus Hristos. 21 Supuneţi-vă unii altora în frica lui Hristos.
22 Nevestelor, fiţi supuse bărbaţilor voştri ca Domnului; 23 căci bărbatul este capul nevestei, după cum şi Hristos este capul Bisericii, El, Mîntuitorul trupului. 24 Şi după cum Biserica este supusă lui Hristos, tot aşa şi nevestele să fie supuse bărbaţilor lor în toate lucrurile.
25 Bărbaţilor, iubiţi-vă nevestele cum a iubit şi Hristos Biserica şi S'a dat pe Sine pentru ea, 26 ca s'o sfinţească, după ce a curăţit -o prin botezul cu apă prin Cuvînt, 27 ca să înfăţişeze înaintea Lui această Biserică, slăvită, fără pată fără sbîrcitură sau altceva de felul acesta, ci sfîntă şi fără prihană. 28 Tot aşa trebuie să-şi iubească şi bărbaţii nevestele, ca pe trupurile lor. Cine îşi iubeşte nevasta, se iubeşte pe sine însuş. 29 Căci nimeni nu şi -a urît vreodată trupul lui, ci îl hrăneşte, îl îngrijeşte cu drag, ca şi Hristos Biserica; 30 pentrucă noi sîntem mădulare ale trupului Lui, carne din carnea Lui şi os din oasele Lui. 31 De aceea va lăsa omul pe tatăl său şi pe mamă-sa, şi se va lipi de nevastă-sa, şi cei doi vor fi un singur trup``. 32 Taina aceasta este mare-(vorbesc despre Hristos şi despre Biserică). - 33 Încolo fiecare din voi să-şi iubească nevasta ca pe sine; şi nevasta să se teamă de bărbat.

                                               Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

 1. Doamne Iisuse te rugam trimite la 12 noaptea cate un înger protector in fiecare casa de om ,pentru a semăna in sufletele celor ce locuiesc acolo mai multa iubire ,credință și pace și pentru a fi scut și apărător împotriva atacurilor vrăjmașului ,oferindu-le lumina Sfântă a lui Iisus Hristos fiecărei inimi schimband-o în bine din interior spre exterior și umpland-o cu Duh Sfânt că sa vina sa locuiască acolo chiar Dumnezeu adică Iisus.Te rog nu ocoli pe nimeni și adu speranță unei inimi mai bune și a unei schimbări în bine tuturor ,astfel începând din 2021 viața lor,a noastră, adica a tuturor sa fie condusă de Tine Mântuitorul nostru Iisus Hristos spre bucurie eterna,viața veșnică ,mântuire.Te rugam Doamne ,fa minunea asta pentru fiecare om de pe Pământ că lumea asta sa devina mai buna și viața fiecăruia să nu mai fie o frunza în vânt ci o speranța vie,o bucurie vie și o viață cu sens,rost,scop și mai ales..Dumnezeu în ea
  Amin!
  Mulțumim Doamne!
  La multi ani tuturor și un an nou mai bun,mai sănătos,mai liniștit ,mai luminos,mai cu speranță și bine divin de la Hristos!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E foarte frumoasa rugaciunea ta! Asa sa se faca! Sa fie pace in lume si tuturor clipele minunate de la trecerea dintre ani!

   Ștergere
 2. Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi.
  Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc

  RăspundețiȘtergere