vineri, 18 decembrie 2020

ROMÂNIA TARA ALEASA ! ROMANIA PROSLĂVITĂ !

   


                                                            Dragii mei, 

Iata cum striga un glas din Cer :

            România ,Țară aleasă!
         România  Viitorului al Doilea Ierusalim!  
                 România ,Gradina Maicii Domnului!                                       

Image result for StEAGUL ROMANIEIImage result for StEAGUL ROMANIEI..

Asa am scris adeseori Prieteni dragi, si nu de la mine am scris,ci de la Duhul Cel Prea Sfant.
Iata dragilor, ce graia un glas in aceasta dimineață devreme:
                       ”Proslăvită Țara românească !
                    Proslăvită România !”
Dragii mei, sa ne întărim în Credință, sa fim buni si milostivi, sa ne rugam chiar si in gandul nostru ,si-atunci cand suntem la serviciu sau mergem pe strada,si astfel ,vom merita acest TITLU  DIVIN: 
                      ”PROSLĂVITĂ  ESTE  ȚARA  ROMÂNEASCĂ !”  
                                 Cu dragoste,Maria.  

9 comentarii:

  1. Doamne Ajuta.
    Slava lui Dumnezeu întru cei de sus pe Pământ pace întru oameni bunăvoire.
    Doamne fa pace si lumina pe pământ.
    Fa pace lumina,bucurie pentru fiecare.
    Îmi saltă sufletul in mine de o bucurie imensă la auzul acestor cuvinte,mesaje divine doamna Maria.
    Mulțumesc pentru tot ce faceti pentru noi pacatosii.
    Multumim BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului,ca va ales sa ne călăuzi pe acest pământ ales de Dumnezeu și Maica Domnului.
    Fie ca acest pământ binecuvântat sa dainuiasca in vecii vecilor.
    Ori ce suferinta ne întărește in credința și acest lucru duce la mântuirea noastră.
    Doamna Maria ce pot spune de cât
    Ocrotește Doamne poporul Tau
    Si binecuvinteaza mostenirea Ta.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.
    Doamne Ajuta tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pacatele romanilor o sa le iei tu. Pe umerii tai. Pentru ca de atata lauda de sine romanii au incremenit in proiect, asteptand sa le faca curat ONG-uri finantate de din afara tarii. Si orice ban presupune si un compromis.

    RăspundețiȘtergere
  3. ...numai lacrimi am... de recunoștință, de bucurie dar și de durere pentru omenirea întreagă, pentru cei dragi plecați...

    RăspundețiȘtergere
  4. Zaieti gura aurita precum inima ta, surioara draga.

    RăspundețiȘtergere
  5. pt an 19 dec 10:22-blogul Mariei este majoritar despre suflet si credinta- -la trecerea dincolo nu luam nimic cu noi -nici bani ,averi ,politica -probabil nu ai educatie crestina -e mai simplu sa denigrezi!

    RăspundețiȘtergere
  6. https://clipulzilei.com/extraterestri/misterioasele-arme-extraterestre-care-apara-pamantul/?fbclid=IwAR2H76lHGCC8JTLFaNsvbfjHyvxCCef7-MP3lUek5tUmPP04imanmk2m7wQ

    RăspundețiȘtergere
  7. In anul 2050 va fi un cataclism planetar mai exact un asteroid mare sau un obiect din cer va cădea pe Pământ și va produce pagube imense ,posibil să aducă și sfârșitul lumii.Pana atunci pandemia se va vindeca in 2026 iar noi mâine 21 12 2020 intram in Era Vărsătorului adică în alte dimensiune galactica .Se vor întâmpla multe lucruri pozitive precum evoluție și vindecare spirituala însa totul se va produce treptat.Pana in anul 2050 nu vine sfârșitul lumii în niciun caz.Din 2050 pământul se va pustii din cauza cataclismului planetar iar câțiva dintre supraviețuitori fiind evoluați tehnologic și spiritual o sa colonizeze alte planete chiar și din alte galaxii iar planeta Pamant va fi o planetă ori foarte caldă ori foarte rece,ce nu va mai găzdui viața însă civilizația umană va continua să existe în alte galaxii,pe alte planete.Pana in 2050 se va găsi și viața pe doar 3 planete ce se numesc Cenum,Simotria și ABR5000 ,toate trei aflandu-se in alte galaxii diferite,doua într-o galaxie extrem de îndepărtate de Pământ iar una chiar în galaxia Andromeda ,iar viața care se va găsi va fi una identica cu a Pământului din fix anul 2000,nu mai evoluați nici mai involuați.Se va găsi viața extraterestra în jurul anului 2039..iar că sa închei pe planeta noastră din 2021 până în 2050 va fi comunism in multe tari ,dar comunism adevărat și evoluat iar evoluția tehnologică va atinge cote impresionante și un progres extrem de uimitor însă va fi un lider care în anul 2049 va uni toate statele lumii într-o singură Terraria asta după ce regimul comunist modern va cădea iar liderul care va fi de profesie călugăr profund spiritual gen Dalai Lama sau sau un maestru spiritual evoluat va pregăti colonizarea altor planete înainte de dezastrul din 2050..fapt ce va salva aproximativ 50 000 de oameni din totalul de 15 miliarde ..restul vor uciși de cataclism sau vor fi afectați ,răniți sau intoxicați de urmările cataclismului ce va aduce gaze toxice și aer toxic în întreaga planetă.Din 2050 nu va mai exista viața pe Terra decât bacterii și viruși și microorganisme,soarele stingandu-se și el în 2094 dar omenirea,o parte din ea,va înflori pe cele 3 planete și își va continua existența pe acele 3 planete urmând să fie pace absolute și complet o viață fără suferința și probleme datorita progresului spiritual și tehnologic,vibrațional..Universul însă va fi distrus în anul 9000 unde datorita datorita expansiunii exagerate se va autodistruge d.p.d.v chimic printr-un proces necunoscut actual de știință.Oamenii de pe acele 3 planete vor muri în 9000 toți însă vor exista veșnic în alt Univers ,numit și multivers.Exista 2 Universuri unul material cum îl cunoaștem noi acum su cel ce găzduiește viața de după moarte,viața care va fi veșnică și total diferita de viață de acum pe Pământ d.o.d.v al legilor naturale și fizice.
    Cam asta e tot ce se va întâmpla cu Terra,omenirea ,universul,viața în următorii zeci de ani .In final că există doar Universul vieți de după moarte ,al doilea Univers pe care noi nu il cunoaștem și acolo va fi adevăratul Paradis.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce bine le știi tu pe toate 18:38 dar țin să te anunț că în curând vei vedea pe cer o Cruce și în care timp de 15min.iti vei vedea starea propriului suflet în ce stare se va afla la acel moment și vei simți durerea pe care o simte Iisus din cauza păcatelor săvârșite.Asa că sfârșitul e mult mult mai aproape.

    RăspundețiȘtergere
  9. pana in 2050- si ROMANIA desi are un destin maret va trece prin multe suferinte -noi cei de acum nu vom apuca acele zile

    RăspundețiȘtergere