miercuri, 30 decembrie 2020

SA AJUTAM PE CEI MAI NECAJITI DECAT NOI ! LUMINA FAPTELOR BUNE !

 Foarte important !

Cine nu crede ca aceste persoane au nevoie de ajutor, este rugat sa sune personal la numarul fiecaruia din acest articol, si chiar sa afle adresa si sa le faca o vizita la domiciliul fiecaruia din cei care sunt aici,pentru a cere ajutor !!!

                                 Dragii mei,

Stiu,cu totii avem probleme financiare si altfel de necazuri.dar sa fim ferm convinsi ca ,undeva in lumea asta mare,sunt persoane mult mai necajite decat noi,care,nu au bani pentru o paine,pentru medicamente sau pentru lemne ca tot vine anotimpul rece.

M-au rugat aceste persoane cu lacrimi in ochi si cu durere in suflet,ca sa le mai public mesajul trist,ca poate cineva îi va putea ajuta in necazul lor.

Si pentru a nu supara pe nimeni din cei care m-au rugat ca sa le fac cunoscut necazul lor, i-am unit pe toti in acest articol.Voi publica numele,necayul pe scurt, telefonul persoanei si Contul bancar.

Voi incepe cu dna Maria Handic care m-a rugat sa va spun ca nu are deloc lemne,iar acolo unde dna locuieste,deja este foarte frig.

Cont:

RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !

Iata nr de tel al dnei HANDIC: Telefon : 0725646379.

2.

Elena Floristean ,mamica bolnava de cancer si cu baiatul de 18 ani,care are nevoie de o operatie urgenta.Iata nr de tel al Elenei:

                              TEL.0787677895 !
Haideti sa fim uniti si s-o ajutam pe Elena cum putem si cu ce putem!Dumnezeu ne va rasplati fiecaruia după faptele noastre.
Cont in Lei la BCR :
RO36RNCB0240107732190001
Iar mai jos dragii mei,avem Contul in Euro pentru Elena Mihaela Floristean:
Cont in Euro BCR:

RO79RNCB0240107732190003.

3.Doinita Luca,mamica vaduva cu un copil,are nevoie de ajutor ca sa-si acopere o camera din chirpici de pamant,căci,se prabuseste.
Iata:
Iata dragii mei, Telefonul si Contul Doinitei.
Cine doreste sa o sune, îi va face un mare bine,atat ei cat si copilasului ei.
     Telefon :
                   
               0722993003.
               COD IBAN :
             RO07 RZBR 0000 0600 2088 2621
          Raiffeisen Bank.

                          Doinita Luca !
Prieteni dragi,haideti sa ne deschidem inima si sufletul si sa dam dupa puterea noastra,cate o mana de ajutor acestr familii necajite.
Va multumesc din inima si din suflet,si ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa va binecuvinteze cu mila si cu iubirea Sa de oameni,Amin!
4.

4000 DE EURO ,COSTA O VIATA ? DIDINA NE ROAGA CA S-O AJUTAM SA TRAIASCA ,PENTRU COPILASII SĂI !

                                                    Prieteni dragi,

Astazi 23 August 2020,mi-a scris Didina cateva randuri care m-au impresionat pana dincolo de lacrimi.
Didina are cancer,o boala nemiloasa si necrutatoare.A fost operata de mai multe ori,iar acum se afla de 3 luni intr-un spital privat din Bucuresti pentru un tratament cu chimioterapie,deoarece,in spitalele de Stat nu se fac internari,nici macar pentru bolnavii de cancer care fac chimioterapie,motivul fiind COVID 19,in timp ce bolnavii care au contribuit o viata la asigurarile de sanatate, mor cu zile acasa.Pe Didina o asteapta acasa 3 copilasi cu varste cuprinse intre 4 ani si 13 ani !
Pentru ca o noua interventie chirurgicala sa poata fi facuta,Didina mai are nevoie de inca o luna de chimioterapie,tratament care o costa in jur de 20.000 LEI sau in jur de 4000 de euro.Didina nu are acesti bani, iar intreruprea tratamentului cu chimioterapie presupune amânarea interventiei chirugicale la ficat si intestine,iar aceasta i-ar pune viata intr-un real pericol.
                             Aceasta este DIDINA ,mamica a 3 copilasi frumosi de 4,9 si 13 ani ,copilasi carora le este dor de mamica lor si ne roaga plangand ca s-o ajutam pe mamica lor sa traiasca si sa-i creasca mari!
                     Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, ochelari de vedere şi interior.
Didina m-a rugat ca sa mai public inca o data necazul ei, si astfel,poate gasim oameni cu suflet si cu Credinta fierbinte in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului ,care s-o ajute financiar sa termine tratamentul cu chimioterapie,după care,sa se poata interveni chirurgical.
Didina are deja pe burtica 2 pungi (una ptr intestinul gros si o alta ptr intestinul subtire),despre care m-a rugat sa nu vorbesc.Dar avand in vedere urgenta prin care trece aceasta mamica tanara,m-am gandit ca sa evidentiez si acest aspect trist din viata Didinei.Daca Didina va aduna cei 20000 lei sau cei 4000 de euro,la interventia chirurgicala care va urma după chimioterapie,medicul chirurg îi va repara intestinul gros si intestinul subtire, si astfel,Didina nu va mai sta cu 2 pungi pe burtica,va fi si ea un om fara grija de a schimba pungile la circa o ora sau doua ore.

        Dragii mei, pentru un om cu putere financiara,nu este mare deloc aceasta suma de 20000 lei.Dar,va implor eu in numele Didinei si pentru cei 3 copilasi mici pe care îi are si o asteapta acasa,haideti sa punem mâna de la mâna si s-o ajutam pe DIDINA ca sa stranga suma de 20000 lei sau de circa 4000 de euro.                                             
Contul Didinei, este cel afisat imai jos:

COSTIN  DIDINA 
Cont personal :
         RO62BTRLRONCRT0370362001 



Telefonul Didinei este : 0753781586 !
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze Darul si pe cei dragi inimii si sufletului vostru.DARUL vostru pentru Didina sa vi-l intoarca inzecit,insutit,prin sanatate si bucurii divine.
                   Cu dragoste si cu recunostinta,Maria.
                

18 comentarii:

  1. Să ne rugăm și la îngerii lui Dumnezeu căci pot face mari minuni și mai ales la Îngerul Păzitor care ne-a ocrotit și ne-a făcut sa ajungem in acest ceas și ne va ajute in continuare in viitor în 2021,căci îngerii sunt reprezentanții lui Dumnezeu Iisus pe Pământ și sunt chiar langa sufletul fiecăruia dintre noi pentru a ne ocroti și a ne feri de rău precum și pentru a ne călăuzi in decizii daca ne rugam la ei,rugati-va la îngeri,la Sf.Arhangheli căci mare ajutor dau omului bolnav ,amarat ,nedreptățit sau celor care îi cer ajutorul și își pun speranța mare in ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. De mic am fost atras și interesat de profeții,previziuni,religie ,sfârșitul lumii,esoterism ,spiritualitate,astrologie,Univers aducă tut ceea ce ține de misterele omenirii,alee lumii și a planetei..Când eram micimi doream sa fiu clarvăzător sa pot prevedea viitorul său sa fiu un vindecător dar Dumnezeu nu mi-a dat astfel de harury deloc și ei încă mU aștept,mă pasionează și mă va lsdioba toată viața enigmele,misterele și paranormalul..Doamne Dumnezeule daruieste-mi și mie un dar divin de clarvăzător sau de medium medical căci nu am niciun rost în viața asta și niciun sens deoarece am si depresie de multi ani.Speranta moare ultima însă,poate Dumnezeu se va îndura de mine și îmi va da și mie un talant,un talent,un har,o calitate căci nu prea am așa ceva..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.10(Alin?) Nu prea exista clarvazatori. Depresia se combate cu munca si studiu. Poti citi o groaza de carti, gratis, le gasesti pe internet,cauta: Scarlat Demetrescu, Lorber(Pamintul si Luna,Saturn, Musca, Episcopul Martin, Marea evanghelie a lui Ioan Cayce, Urantia. Scrii numele cartii si download.
      https://documente.net/download/episcopul-martin-viata-misterioasa-a-spiritelor-dicteu-divin-dicteu-divin-prin-j-lorber.html.

      Ștergere
    2. Atunci când spiritul omului îşi poate exercita cu regularitate influenţa asupra sufletului, corpul
      rămâne sănătos, într-adevăr, atât pe ansamblu cât şi la nivelul părţilor individuale, frumuseţea morală a
      sufletului îşi găseşte expresia corespondentă în formele fizice ale corpului său, aşa cum se întâmplă de
      pildă cu faţa omului, care reflectă involuntar toate înclinaţiile, aberaţiile şi pasiunile sale. Puţini reuşesc
      însă să citească acest limbaj al trupului, al liniilor care se modifică pe faţa omului, revelând starea
      sufletească a acestuia. Dacă aţi învăţa să citiţi acest limbaj, aţi descifra în această veritabilă oglindă a
      sufletului numeroase informaţii care v-ar face să vă schimbaţi opiniile despre diferiţi oameni, astfel încât
      mulţi dintre cei care vă atrag La ora actuală vi s-ar părea respingători.
      În înţelepciunea Mea, Eu nu am permis însă revelarea acestui secret al fizionomiei decât pentru
      un număr mic de oameni, căci dacă toată lumea ar putea citi caracterul în înfăţişarea exterioară a
      celorlalţi, evoluţia spirituală a multor oameni ar fi încetinită, iar în cazul altora chiar blocată complet.
      În acest fel, Eu le permit diavolilor să se ascundă în spatele unui limbaj fermecător sau al unor
      maniere politicoase, amestecându-se astfel cu cei buni, fără ca cineva să îşi dea seama ce se petrece.
      Fiinţele depravate au astfel şi ele şansa să înveţe ceva bun din comportamentul celorlalţi, lucru care nu ar
      fi posibil dacă oamenii ar putea citi caracterul în funcţie de înfăţişarea exterioară, căci atunci, societatea iar respinge pe loc pe cei răi, care nu s-ar mai putea asocia decât între ei, fiind complet izolaţi şi fără
      posibilitatea de a comunica cu fiinţele mai evoluate decât ei. Această situaţie nu ar face decât să
      înrăutăţească şi mai tare lucrurile.
      În schimb, în lumea de dincolo situaţia este diferită.
      Acolo, fiecare spirit îşi dă seama pe loc cum este celălalt, astfel încât îl poate evita pe loc dacă
      este rău, căutând compania celor la fel ca el sau mai buni. De aceea, posibilitatea de a deveni mai bun este
      foarte dificilă acolo, căci în acea lume adevărul nu poate fi ascuns, spre deosebire de pământ, unde
      ipocrizia este la ea acasă.
      Fragment din cartea Secretele vietii.

      Ștergere
    3. Avalohis, daca Dumnezeu decide ca asa este mai bine pentru tine sa nu ai darul clarviziunii, stie El mai bine de ce. In plus poti fi inselat si daca ai "vedea" anumite lucruri nu ar fi nici usor pentru tine, nici nu ar fi simplu de interpretat corect, ai putea fi inselat si atunci ai cadea. Nu toti oamenii au acest dar al clarviziunii, sunt cazuri deosebit de rare. Dar Dumnezeu cu fiecare are un plan al Sau si, cu siguranta, nu te afli nici tu, nici altii nu sunt lasati degeaba, la voia intamplarii pe Pamant!

      Ștergere
    4. Anonim 30 dec. 21:10, nu trebuie să vă doriți să fiți clarvăzător. Nu este important pentru sufletul omului. Importantă este mântuirea sufletului. Rugați-va la Dumnezeu să vă dea ajutor să găsiți adevărul si calea spre mantuire. Dacă Dumnezeu va asculta rugăciune, va trimite Duhul Sfânt si atunci o să aveți și clarviziune. Nu căutați clarviziunea prin metode yoghine, ptr. că îl pierdeți pe Dumnezeu.

      Ștergere
    5. Harul tau este ca nu vei primi. Asa vei ramane, ca in aceasta forma sa fii acceptat de ceilalti. Nu exista clarviziune. Cine pune pret pe ea, se imbata cu apa rece. Nu poti avea prajitura si s-o si mananci.
      Lumea trece, tu esti clarvazator iar faptele tale nu se cunosc.
      Pomul se cunoaste dupa roade si omul dupa fapte.
      Potoleste-te iti spun!

      Ștergere
    6. 15.45, exista oameni care au capacitati extrasenzoriale, pot fi clarvazatori, li se transmit anumite mesaje de Sus, insa aceste cazuri sunt f. rare si este bine sa fie ei alesi de Dumnezeu cei care au astfel de capacitati deoarece aceia care incearca ei prin diferite metode ar putea fi inselati.

      Ștergere
  3. Copilul se naşte neajutorat, cu sufletul scufundat într-un vis profund, astfel încât nu mai cunoaşte
    şi nu mai recunoaşte nimic. De aceea, el trebuie să înveţe totul de la început, inclusiv în ce veşminte să-şi
    îmbrace gândurile. Treptat, el îşi dezvoltă personalitatea, învaţă să vorbească, la început greoi, apoi din ce
    în ce mai clar, pe măsură ce trupul şi capacitatea sa mentală cresc.
    Spiritul, această scânteie născută din Mine, rămâne tăcut, ascuns în compartimentul cel mai intim
    al inimii. Din când în când, el stimulează sufletul să îşi dezvolte corpul, potrivit legilor naturii, pentru a
    avea la dispoziţie un instrument adecvat, care să-i permită să evolueze şi să cunoască viaţa din lumea de
    dincolo, renunţând la învelişul fizic atunci când acesta nu-i va mai folosi în evoluţia sa.
    La nivelul copilului, pasiunile sunt încă adormite, singurele manifestări negative ale sale fiind cel
    mult încăpăţânarea şi mânia. Acestea sunt primele plante parazite care îşi trimit lăstarii în jurul tânărului
    arbore al vieţii, pentru a se agăţa de el. Dacă tânărul copac nu primeşte ajutorul necesar la timp, el poate fi
    golit de puterea şi de vitalitatea de care are nevoie, din cauza celor două buruieni. El va creşte atunci
    secătuit şi strâmb, un sclav al pasiunilor, incapabil de vreun progres spiritual şi generând numai probleme,
    pentru el însuşi sau pentru cei din preajma sa.
    Încăpăţânarea şi mânia reprezintă două dintre cele mai puternice atribute ale naturii satanice. Din
    cauza încăpăţânării, Satan refuză să accepte calea spre Mine, iar din cauza mâniei, el nu permite nici unei
    fărâme de iubire să intre în inima sa, astfel încât aceasta să fie înmuiată din împietrirea sa.
    La fel se petrec lucrurile şi cu copilul ai cărui părinţi stupizi, în loc să lupte cu putere împotriva
    celor două atribute, le tolerează, cu convingerea că dacă nu-i vor da copilului ce îşi doreşte acesta, îi vor
    afecta sănătatea. Nu de puţine ori, ei vin cu scuza penibilă: „Copilul este prea mic şi nu ştie ce vrea; când
    va creşte, lucrurile se vor schimba!”
    Sărmani nebuni! Da, se vor schimba. Ceea ce acum se manifestă prin lacrimi şi sunete
    nearticulate, mai târziu se va transforma în rea voinţă şi în cuvinte rele împotriva voastră, căci copilul va
    creşte şi va deveni puternic, în timp ce voi veţi da înapoi şi veţi deveni slabi. Nu este chiar exclus ca totul
    să se termine cu acţiuni fizice îndreptate împotriva voastră, dar nu veţi culege decât ceea ce aţi semănat cu
    propria voastră mână, recolta pe care o meritaţi.
    D
    Fragment din carte

    RăspundețiȘtergere
  4. În toate sistemele voastre educative, înţelegerea inimii, acest
    organ atât de nobil, este aproape complet neglijată, aproape întreaga educaţie îndreptându-se asupra
    cultivării intelectului lumesc. Aşa se explică de ce există atâta rău între oameni, pentru că ei dispun cu
    toţii de creier, dar aproape nimeni nu mai dispune de o inimă trezită. Tot din acelaşi motiv permit şi Eu
    toate aceste suferinţe şi catastrofe în societatea umană, pentru a trezi în voi sentimentele lăuntrice,
    complet neglijate de voi, astfel încât să puteţi auzi din nou vocea interioară, învăţând astfel să cultivaţi
    bunăstarea spirituală în defavoarea celei lumeşti.
    Suferinţele şi bolile sunt instrumentele care îmi permit Mie să trezesc inimile adormite. Ajunşi în
    durere, oamenii Mă caută pe Mine, adică pe Cel pe care L-au uitat în timpul vieţii lor de plăceri,
    acţionând de multe ori chiar împotriva voinţei Lui.
    Pun fragmente din carte, caci putini citesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar şi în natură aparenţele pot fi înşelătoare, dacă ochiul uman priveşte distrugerea unui animal de către un altul numai prin prisma intelectului său lumesc. Voi, oamenii, judecaţi cu o inimă plină de
    compasiune măcelurile aparente care se petrec în sânul naturii şi care sunt permise de Mine din motive
    foarte bine determinate, dar atunci când vă plictisiţi sau doriţi să vă distraţi, nu ezitaţi să vânaţi şi să ucideţi animale nevinovate, din pura plăcere de a ucide.
    Voi condamnaţi pasărea care ucide fără milă o insectă pentru a o mânca, deşi ea face acest lucru numai pentru a-şi prezerva viaţa. Vi se pare atunci că Dumnezeu este nedrept, dar la voracitatea voastră
    nu vă gândiţi, deşi voi ucideţi mult mai multe animale decât aţi avea nevoie, ca şi cum întreaga creaţie nu ar exista decât de dragul stomacului vostru. Când vă pretaţi la asemenea acţiuni abominabile, din pură plictiseală sau din lăcomie, vi se pare că acţiunile voastre sunt întru totul justificate, chiar lăudabile, în timp ce nu vă sfiiţi să-l acuzaţi pe Creatorul vostru de nişte acţiuni care sunt mai necesare pentru însăşi existenţa voastră decât v-aţi putea imagina vreodată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In natura animalele mananca strict cat au nevoie si nu ucid de placere asa cum fac oamenii cu bietele animale! Un animal carnivor sau o pasare pastreaza echilibrul in natura si sunt "doctori" pentru intreg ecosistemul. Insa omul daca se baga in ce a creat Dumnezeu, nu este bine. La inceput, oamenii se hraneau cu radacini, ierburi, plante, nu cu carne si erau mult mai sanatosi, erau in armonie cu intreaga natura.

      https://www.youtube.com/watch?v=UeBGp9PwS6M

      Ștergere
    2. https://www.youtube.com/watch?v=UeBGp9PwS6M

      Ștergere
  6. https://www.youtube.com/watch?v=UeBGp9PwS6M

    RăspundețiȘtergere
  7. De cate rele este capabil omul pentru asa-numita "distractie"... NU se poate numi "distractie" circul care chinuie animalele sau sa ucizi un animal sau o pasare pentru nici un motiv din lume! Carnea reprezinta OTRAVA pentru om! Este mare pacat pentru care vom da socoteala!
    Suferinta tuturor necuvantatoarelor aici:

    https://www.youtube.com/watch?v=UeBGp9PwS6M

    RăspundețiȘtergere
  8. 11.34, de buna voie si esilit de nimeni Dispai ?

    RăspundețiȘtergere
  9. De buna voie si nesilit de mine Dispai ?

    RăspundețiȘtergere