joi, 31 decembrie 2020

ROMÂNIA PROSLĂVITĂ ! ROMANIA TARA SFANTA SI ALEASA !

                                              Dragii mei, 


            România ,Țară aleasă!
         România  Viitorului al Doilea Ierusalim!  
                 România ,Gradina Maicii Domnului!                                       

Image result for StEAGUL ROMANIEIImage result for StEAGUL ROMANIEI..

Asa am scris adeseori Prieteni dragi, si nu de la mine am scris,ci de la Duhul Cel Prea Sfant.
Iata dragilor, ce graia un glas in aceasta dimineață devreme:
                       ”Proslăvită ,Țara românească !
                    Proslăvită România !”
Dragii mei, sa ne întărim în Credință, sa fim buni si milostivi, sa ne rugam chiar si in gandul nostru ,si-atunci cand suntem la serviciu sau mergem pe strada,si astfel ,vom merita acest TITLU  DIVIN: 
                      ”PROSLĂVITĂ  ESTE  ȚARA  ROMÂNEASCĂ !”  
                                 Cu dragoste,Maria.  

                        

31 de comentarii:

  1. Romania cu moț in frunte! Mi-se pare anticrestinesc sa tot ridici in slavi o singura tara. Si ceilalti oameni de pe planeta sunt semenii nostri. Nu suntem noi buricul pamantului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui sa fiti mandri ca sunteti romani. Nici un popor nu a indraznit in toata istoria sa se saboteze intre ei, sa se critice pana nu mai pot, sa isi dea in cap unul altuia.
      Pana si in strainatate au ajuns sa fie recunoscuti romanii ca nu se ajuta intre ei, ba din contra, isi dau in cap. Mai degraba iti intinde o mana un strain, asa mai reci cum sunt strainii, decat sa te ajute un "frate" roman! F. urat! Chiar strainii condamna atitudinea asta. F. bine ca cei care au mai ramas patrioti isi lauda tara. Asa este si normal sa fie. Chiar si la straini sunt probleme, dar nu indrazneste nimeni sa isi critice propriul popor. Esti anti-roman, 13.01! Nu ar trebui sa fii asa!

      Ștergere
    2. 13.01 afla că,chiar suntem noi buricul pământului...vei afla la momentul potrivit pentru tine...

      Ștergere
    3. Din păcate, nu ați înțeles. Glorificarea din motive pur omenești, pe potriva unor valori care stau la temeiul fiecărei nații, este una, iar proslăvirea este alta. Ceea ce Dumnezeu consideră sfânt și demn de a urca în slavă, depășește criteriile omenești. Reprezintă, adesea, suma unor sacrificii, rezultatul unei aspre purificări și mai ales pecetea iubirii lui Hristos pentru un om, o comunitate, o țară, cărora le-a dat o MISIUNE. O misiune în beneficiul întregii umanități. În acest sens, se formează acest "buric" al Pământului cel nou, dintr-un pământ binecuvântat, care părea și pare multora, neînsemnat...

      Ștergere
    4. 10.43, lasa ca atatea sacrificii cate a facut poporul roman si adevaratii conducatori - Mihai Viteazul, Stefan cel Mare, Mircea cel Batran, Alexandru Ioan Cuza s.a. Dar sacrificiul unora este considerat nul de catre nulitati. Pacat!

      Ștergere
    5. Daa, sa fi roman inseamna sa votezi de 30 de ani aceeasi hoti pentru ca ti-au dat tie un ban in plus, nu conteaza ca ceilalti o duc rau ca nu sunt drumuri si spitale, ca pleaca lumea in strainatate sa munceasca. Nu conteaza, tie sa-ti fie bine, „romane patriot”! Semenii tai nu conteaza doar tu si tara ta, in rest pot sa si moara ca nu conteaza, Romania este buriucul pamantului! Vai de voi, crestini de doi bani, n-ati inteles nimic din esenta crestinismului.

      Ștergere
    6. Aceia sunt tradatorii, nu ii baga pe toti in aceeasi oala pentru ca nu toti au votat ca li s-a dat un cozonac si dupa aceea sa stea sa se uite 4-5 ani la stele ca sunt uitati si nu li se mai da nimic pana la urmatoarele alegeri. Aceia sunt vanzatorii de tara. Nu trebuie categorisiti toti romanii daca unii au facut asa.

      Ștergere
  2. Vreti parerea mea despre scoala, este sub semnul intrebarii, pe cind autoritatile se dau pe brazda si spun povesti nemuritoare dar nimeni nu vine cu o solutie salvatoare,uitati-va la vecinii nostri din alte tari,din cauza ca sintem o tara de incompetenti din cauza celor care ne conduc pt ca voi ia-ti votat si prostia se plateste intotdeauna. Era mai bine pe vremea PSD ca va place sau nu,dar nu uitati ca sint apolitic si nu am votat cu nimeni pt ca este decizia mea.Chiar si asa le-am dat idei la politicieni si nu sint singura persoana chiar daca au solutii salvatoare nu le pun in aplicare,unii politicieni vor sa puna in aplicare dar nu sint lasati de altii de la guvernare.Legile sint facute sa fie incalcate de cei care au facut legile in ziua de azi,nu o spun eu,o spun altii.Romania va fi protejata de Dumnezeu prin fii lui dar cu anumite conditii pina nu este prea tirziu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu va asteptati ca cineva sa va deie sfaturi pentru ca voi alegeti ce vreti de fapt si daca o faceti alegeti Omul potrivit asa cum este el si nu culoarea politica care a facut ceva pentru oameni, Nu asteptati sa va ploaie mura in gura pentru ca Domnul stie faptele voastre stie Totul despre voi.Toata lumea vrea un trai mai bun pentru Romania.Pentru ca totul depinde de voi.

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.youtube.com/watch?v=2wiEdg6xA7c Alte semne si evenimente ale Apocalipsei!

    RăspundețiȘtergere
  5. Va doresc tuturor un an 2021 binecuvantat de Dumnezeu Tatal Ceresc Elohim,Iehova,Iahve Dumnezeu,de Domnul Iisus Hristos si de Duhul Prea Sfant,Prea Sfanta Treime,dar 2021 va fi un an dupa inima si sufletul fiecaruia dintre noi,va fi binecuvantat si aici pe Pamant si in vesnicie pt cei ce persevereaza in pocainta de toate pacatele si in sfintenie,si va fi si un an blestemat si aici pe Pamant si in vesnicie pt cei ce continua sa traiasca in tot felul de pacate mici si mari,abominabile,fara sa se straduiasca sa se indrepte inaintea Lui Dumnezeu!La Multi Ani tuturor petrecuti dupa Voia Lui Dumnezeu,sanatate,pacea Domnului Iisus Hristos si biruinte impotriva diavolilor,ispitelor si pacatelor cu ajutorul Tatalui Ceresc Elohim Dumnezeu,a Domnului Iisus Hristos,a Duhului Prea Sfant,a Maicii Domnului Iisus Hristos,Fecioara Maria,a tuturor sfintilor si a tuturor sfintilor ingeri!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dumnezeu sa vindece Romania și tot globul de materialism,răutate,consumerism și egoism...Dumnezeu sa vindece Romania și lumea de boli și suferințe.Dumbezeu sa vindece și sufletele locuitorilor României și a lumii și te rugam Dumnezeule sa ne dăruiești in anul 2021 mai mulți "stropi" de sănătate pentru fiecare dintre noi..căci în anul 2020 a fost"seceta" de sănătate.
    Amin!

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne Ajuta doamna Maria
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să binecuvinteze aceasta tara si pe toți cei ce traiesc in ea

    RăspundețiȘtergere
  8. Semne rele ,Noul program de guvernare nu face ca de obicei referire la Biserica Ortodoxa Romana,noul guven nu-si mai asuma sprijinul la constructia Catedralei Mintuirii Neamului.
    De ateii neo-marxisti-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, mai bine neo-maxisti decat crestini ca tine care isi uraste semenii dupa etnie si care toarna zilnic minciuni si rautati pe blog. Tu esti orice numai crestin NU!

      Ștergere
    2. Mai bine catedrale si biserici decat spitale.
      Aveti grija ce va doriti ca primiti. Multi si-au dorit spitale si oricat de multe s-au construit tot nu sunt de ajuns. Daca si-au dorit unii nebuneste boala si spitale parca au si atras raul. Serios!

      Ștergere
    3. nu ne trebuie Catedrala ci untold si neversee plus ciresica lgbt, ai dreptate.

      Ștergere
    4. Documentati-va ce inseamna 'untold' - acest festival neortodox...

      Ștergere
    5. 01.00 tu de unde te „documentezi”? :))))))) de la sosoaca?

      Ștergere
    6. 20.25 atunci sa te duci la catedrala sa te operezi si sa te vindeci cand vei avea nevoie, cap sec! Atat ai inteles tu????? Maria s-a operat intr-un spital nu intr-o catedrala, minte scurta ce esti!

      Ștergere
    7. Spiritual avem nevoie de biserici, catedrale. Credinta te ajuta sa te vindeci sau te ajuta sa gasesti un medic bun, un spital bun, dar ideea este sa nu cerem spitale pentru ca Dumnezeu ne va da si boli pentru a avea ce sa facem cu atatea spitale.

      Ștergere
  9. Tuturor cititorilor acestui blog, doresc să vă transmit

    LA MULTI FRUMOSI SI BINECUVANTATI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  10. La Multi Ani tuturor romanilor ,un An Nou mai fericit cu conducatori mai Patrioti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani tuturor celor cu inima crestina! Un an cu sanatate, bunatate si sa avem grija de toti cei din jur incluzand aici pe langa semenii nostri si intreaga natura cu fauna si flora ei. Sa avem grija, asa cum bine spunea cineva pe blog, sa nu mai fim egoisti, sa nu mai existe atata consumerism. Trebuie sa lasam ceva si dupa noi, nu sa distrugem Planeta fara sa ne pese, cum nici o alta generatie nu a facut - sa distruga totul fara sa se uite in urma prin poluare fara limite, defrisari masive, etc. etc. etc.
    Sa le trimita Bunul Dumnezeu gandul cel bun tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  12. pt an 31 dec 13:01-probabil nu esti informat-nu numai in Romania se vorbeste despre tara aleasa-eu am ziare de prin 2005 cu proorocii facute din INDIA-de SUNDAR SING si altii dar chiar o femeie din Africa care spune ce destin va avea ROMANIA in lume-cand se va petrece IISUS DOMNUL STIE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 02.54 astea nu sunt „informatii” ci SPECULATII fara nicio dovada. Ce spui tu a fost tare demult, oricine poate zice orice numai ca Dumnezeu nu asculta de voi, El are planul Lui si nimeni nu il stie!

      Ștergere
  13. Un an nou binecuvantat, cu sanatate la toti romanii de pretutindeni !

    RăspundețiȘtergere
  14. In seara asta la ora 22 pe B1 TV despre Profetiile secolului 21 si Nostradamus.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Infintarea in conditiile creiate dupa Revolutia de la 1848, in 4 Noiembrie 1861 a Asociatiunii Transilvane pentru Literatura Romana si Cultura Poporului Roman-prescurtat ASTRA cu sediul la SIBIU dispunea deja in anul 1907 de un fond de carte romaneasca de peste 5000 de volume de carti din care peste 50 procente o reprezentau cartile depre limba,literatura geografia si Istoria romanilor contribuind la trezirea constiintei nationale a romanilor.
    Si aceasta in ciuda eforturilor de maghiarizare fortata facute in noua forma a imperiului Austro-Ungar de ungurii care in teritoriile administrate de ei constituiau cea mai mare minoritate imperiala sub 50 procente dupa 1868 ,cind au fost arestati si condamnati pentru comert cu carte romaneasca multi romani printre care cunoscutul Badea Cirtan din tara Fagarasului cel care ulterior cu alti romani contribuiau material la efortul material in razboiul de independenta al Romaniei de la 1877 dar si prin singe inrolindu-se in armata romana care se lupta pe cimpurile de la Plevna si Grivita de la sudul Dunarii.
    Astazi spre deosebire de atunci in Romania nu este cunoscuta istoria Adevarata a romanilor ci tot o istorie falsificata de perioada evreo-bolsevica cum era rascoala de la 1907 prezentata fals ca fiind indreptata contra mosierimii romanesti cind de fapt era contra arendasilor evrei care dominau mai ales in Moldova si unde conform unui congres al lor sperau sa-si faca un stat national evreiesc-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. 02,30 Daca nu-ti place ce vezi ,nu te uita-n oglinda.-craciun

    RăspundețiȘtergere