luni, 28 decembrie 2020

PE CUVANTUL TĂU,STA ADEVARUL ! PE TINE ,TE COLINDĂ CUVINTELE DE SUS !

                                 



  4                        28 Decembrie 2020,ora 3,33 !

                         Dragii mei,

La aceasta ora, se doarme de obicei.Dar eu m-am trezit si ma gandeam la anul trecut,la Craciunul trecut in care primeam multi colindatori,fiind impreuna cu sotul meu.

Erau cunostinte si prieteni de-ai sotului meu si veneau ca sa ne colinde.

Anul acesta insa,daca sotul meu a plecat la Domnul,nimeni nu a mai venit ca sa ne colinde.

Si ma gandeam cu tristete, cat de fericita si cat de fericiti eram anul trecut de Craciun si de Anul Nou.

Cand,deodata aud un glas care imi spune asa:

             "Pe tine te colinda ,Cuvintele de Sus!

             Pe Cuvantul tau, sta Adevarul !

          Pe Cuvantul pe care tu il scrii,sta ADEVARUL DUHULUI SFANT !"


Prieteni dragi,cu lacrimi de bucurie am multumit Lui Dumnezeu si Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu pentru aceste Cuvinte sfinte care ,au venit si vin in aceasta perioada sfanta,ca un Colind divin.

Ce puteam ca sa mai spun?

Am ramas uimita la auzul acestor cuvinte,am plans de bucurie ,iar acum dragilor, am scris aici toate cate am auzit si vazut.

Sa avem Credinta fierbinte dragilor,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, sa fim buni si milostivi,sa iertam ca sa fim iertati si niciodata sa nu ne lepadam de IISUS HRISTOS si nici de MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,Amin!

                         Cu dragoste,Maria.

17 comentarii:

  1. Doamna Maria va inteleg și totodată, va fericesc ce poate fi mai minunat?
    Duhul Sfânt mai presus de cuvinte.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sint dureri care nu trec, sint amintiri care nu se uita, sint si regrete care nu se pot repara dar toate acestea cred ca sint o cruce pt noi paminteni pina cind vom trece si noi si doar atunci vom intelege cine sintem noi si cine au fost cei care ne-au stat alaturi in aceasta viata. Dumnezeu sa ii faca parte de toata fericirea acolo in cer la sotul dvs.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria ce este Cartea Vieții?Puteți să îmi explicați și mie?
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este 22,02 asa este cand esti in doi este alceva imparti si bune si mai putin bune dar cand esti singur e mai greu.
    Dar Dumnezeu asa a vrut si nu ne putem opune.
    Sa fim țări viata merge inainte si trebuie sa trăim atât cât vrea Dumnezeu.
    Cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu sunt de vina ca i-am cerut lui dumnezeu sa faca un miracol asupra romaniei de aceea a fost Isus suparat pentru ca sa schimbat brusc vremea si iarna a fost amanata in unele locuri din tara pentru ca voi oamenii ati vrut un miracol si tot Eu i-am atras atentia la dumnezeu si tot El mia aratat puterea Lui sub diverse forme,dar din pacate tot voi oamenii sunteti schimbatori ca vremea si tot voi il huliti si vam copatimit sa acceptati aceasta minune dumnezeiasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🤣🤣🤣10,29 mai treci și pe la școală, când se redeschide! 🤣

      Ștergere
  6. Din nou toti ghicitorii si prezicatorii s-au păcălit!
    S-a încheiat anul fara ca iarna sa-si între in drepturi, fara zăpadă, insa cu temperaturi ridicate. Atenție, vor urma ploi foarte multe, viituri și alunecări de teren!?!?

    RăspundețiȘtergere
  7. Atentie, oculta mondiala pregătește marele cutremur, folosind bomba sonica. Testele se fac in Turcia, Grecia și România!?!?
    În ziua de 29 Decembrie 2020, la ora 10:06:07 (ora locală a României), s-a produs în GREECE un cutremur cu magnitudinea ml 4.4, la adâncimea de 10km.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bucurati-va de necazul altora, caci va venii vremea cind vor venii fii domnului sa va spuna Adevarul si atunci veti suferii si voi de pacatele voastre. Dumnezeu a dat si a luat suflarea pe acest pamant.

    RăspundețiȘtergere
  9. Apropo! Cu vaccinul italienesc cum a rămas? Mai stie cineva ceva de vaccinul mult laudat al italienilor???

    RăspundețiȘtergere
  10. Se apropie marele cutremur mult asteptat si prezis de cativa ani.
    În ziua de 29 Decembrie 2020 la ora 13:19:54 (ora locală a României) s-a produs în CROATIA REGION un cutremur puternic cu magnitudinea ml 6.6, la adâncimea de 10km...

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu isi pune întrebarea nimeni de ce Marea Britanie se izolează de Europa?

    Va reamintesc ca acestia deja se pregătesc de asteroidul care va lovi pamantul in 2026. va urma un intuneric total 1000 de km la nord si 1000 km la sud de cercul meridian , pe toată circumferința pământului. Cu cat distanta este mai mare de această zona, intunericul se disipeaza.
    Urmează apoi o perioadă de glaciatiune, scăzând temperatura medie pe pamant cu 5 pana la 7 grade, calcul facut de specialisti.

    V-am anunțat de cativa ani ca sa stie toate lumea ca sa se pregătească, insa toate forțele oculte care guverneaza tara noastră se opun cu toate mijloacele inclusiv se folosesc de serviciile secrete.
    Rugați-vă lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde știi aceasta informație?
      Da-ne și nouă o sursa sa citim mai multe.E vorba de asteroidul Apophis?
      Multumim

      Ștergere
    2. Nu e vorba de Apophis. Citește comentariile si pe acest blog din ultimii ani si vei afla toate detaliile, precum și altele cu date exacte nu la modul general...

      Ștergere
  12. Citiți cartea viața după viața de Raymond Moody și Dovada lumii de dincolo de Eben Alexander ambiții doctori și vă veți convinge că există viață după moarte.Iar la fel de extraordinara că astea 2 e cartea Întoarcere din lumea de dincolo a lui George Ritchie ..practic după ce murim ne desprindem de trup și ne continuăm existența într-o altă dimensiune mă refer la sufletul nostru,la conștiința care supraviețuiește morții fizice din vadă fiind milioanele de marturii impresionsbte și reale ale experiențelor in apropierea morții sau moarte clinică,adică a experiențelor NDE,așa se numesc.Zamvwsfe,Cineva acolo SUS ne iubește!

    RăspundețiȘtergere