luni, 14 decembrie 2020

L-AM VAZUT PE SOTUL MEU,INTR-O LUME MAI BUNA !!!

          4                                            13 Decembrie 2020,ora 23,11 !

                                           Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spune asa:

                 "Asa a fost de la Dumnezeu! 

                A plecat intr-o lume mai buna !"

Clipa in care dragii mei,vad de parca as mai fi avut inca un ochi in crestetul capului,il vad pe sotul meu imbracat intr-un costum bleumarin pe care il purta el in tinerete(cam la 40 de ani ),cu o camasa alba si cravata, asa cum îi placea ca sa se imbrace,il vad pe un camp verde luminat de un soare auriu stralucitor.


.
Sotul meu era tare fericit si se plimba prin acea gradina,iar cu el mai erau multi oameni.
Toti se plimbau si se veseleau pe acel camp verde crud ,cu iarba inalta cat palma.
De cand a murit sotul meu,din clipa in care mi-a cerut haine,l-am vayut de mai multe ori,imbracat in hainele pe care i le-am dat de pomana.Toate au ajuns la el,acolo sus.
Il vad ca este fericit,il vad ca este in lumina,dar mie tare mi-i dor de el,mi-i dor de glasul lui bland si cald.
Imi promisese ca pe 26 septembrie,vom petrece frumos de ziua mea de nastere.Dar nu si-a tinut promisiunea,căci a plecat la Ceruri pe 18 septembrie in zori.De ziua mea,am plans,căci eram singura!
Mai plang si-acum,dar plang de bucurie ca este in Lumina Duhului Sfant si sub Aripile Ocrotitoare ale Maicii Lui Dumnezeu.
Mai plang si de dorul lui!
Dar,exact cum spune Mesajul:

                  "Asa a fost de la Dumnezeu! 

                A plecat intr-o lume mai buna !"

                                  Cu dragoste,Maria.

                  

17 comentarii:

  1. Va rog din suflet,oamenii de bine sa vă rugați și pentru mine ,Alin,și daca puteți să mă treceți pe pomelnic căci am probleme de sănătate și fizice și psihologice care îmi provoacă multa suferința,poate așa Bunul Dumnezeu se va îndura și de mine și îmi va da macar un strop de sănătate,sa pot sa mă mai bucur de viață..De 11 ani stau rău cu sănătatea și mă chinui cu pastile,cu doua doctori,va rog o mica rugăciune sa înălțați și pentru mine ,că am mare nevoie in perioada asta..tot ce îmi doresc e sa mai trăiesc câțiva ani să mă mai pot bucura de viață și să se amelioreze problemele de sănătate ..Sănătatea e cea mai importanta insa eu am pierdut-o de la 14-15 ani.
    Acum am 26.
    Va rog,daca puteți să mă treceți pe foaie la pomelnic ,căci rugăciunea comuna ajuta foarte mult..Nu mai vreau în viața asta decât SANATATE care e cea mai importanta și virala și tocmai asta nu am,defapt de mic am fost bolnăvicios și am umblat pe la doctori dar de la 15 ani nu prea mai știu ce înseamnă să te distrezi și să te bucuri cu adevărat de viață..
    Singura speranță mi-a rămas la Dumnezeu căci deseori mă simt neputincios.
    Va rog o rugăciune pentru mine,Alin mă cheamă ,pentru sănătate căci poate Dumnezeu se va îndura și de mine ..:(
    Mulțumesc din suflet și Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă răsplătească daca se poate înzecit pentru asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alin Domnul Isus sa te cerceteze și să iți dea rezolvare la toate problemele tale.El este medicul suprem.Oamenii te pot ajuta cu o vorbă buna sau cu medicamente dar cel mai bun medicament este Iisus Hristos cel viu.Iti doresc multa sănătate și Dumnezeu să fie cu tine in orice moment al vieții tale.Dumnezeu nu ne părăsește niciodata.Oamenii vin si pleaca din viața ta dar cel ce nu te părăsește niciodată este Iisus Hristos.Aline ai credință în Dumnezeu cautal cu toată inima ta.Numai bine îți doresc.

      Ștergere
    2. Alin, Dumnezeu, desi ne iubeste, nu poate ajuta pe nimeni, caci atunci toti am vrea sa obtinem de toate, fara stradanie.
      Tu trebuie sa traiesti asa cum ne-a arata Iisus, pentru a obtine viata vesnica: sa te straduiesti, sa fii corect, sa respecti pe ceilalti, sa nu fii invidios, sa fii sincer.
      Poate ca nu esti foarte bolnav, altii te-au facut sa crezi asta, incerca sa faci multa miscare. Se poate ca si medicamentele sa nu fie bine de luat. Trebuie sa dai dovada de multa vointa si sa te increzi in fortele tale.
      Daca locuiesti la oras, muta-te vara la tara si fa treburi in gradina, ajuta-ti vecinii daca nu ai ce face. Trebuie sa te angajezi undeva, chiar si pe bani putini, trebuie sa fii de folos.

      Ștergere
    3. 14.59 tu te auzi ce spui? Cum poti sa spui ca Dumnezeu „nu poate” ceva? La Dumnezeu toate sunt cu putinta, doar sa ai credinta.

      Ștergere
  2. Doamna Maria ma-ti facut sa plâng când spuneti ca va este dor de soțul dv.Dumnezeu să-l odihnească.
    Tot asa sunt si eu care am avut un soț pâinea lui Dumnezeu de 4 ani tot plâng și nu am liniște am trăit 30 de ani o perioadă a vieții mele pot sa spun cea mai fericita.
    Am avut o căsnicie foarte frumoasă bazată pe respect,dragoste si credința.
    Trec greu,incerc sa merg mai departe cât vrea Dumnezeu, este greu,mi-e dor dar credința în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului ma întărit,și ma rog sa fiu sănătoasă si să-mi duc CRUCEA până la sfârșit.
    DV.ati vazut soțul iar eu l-am văzut în vis la fel de fericit acolo si tânăr ca la 30-35 ani cu 4 cupe in brate înconjurat de o boltă frumoasa de trandafiri,cupe pe care scria ;credința,iertare,dragoste si lumină
    Doamna Maria spunea din gura așa trebuie sa avem puiul meu.
    Asa ne alintam noi(pui)
    Ce sa va spun mai bine ca mine si ca cei care au pierdut pe cineva drag nu va intelege nimeni.
    Dar asa a vrut Dumnezeu și Maica Domnului.
    Sotul meu era un om foarte credincios BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului săi ierte si săi odihnească acolo unde luminează lumina fetei sale si pe noi in pocainta ne primește ca un bun si iubitor de oameni.
    Va rog sa fiti tare,e grea singurătatea dar îl avem pe Dumnezeu și Maica Domnului,cerul si pământul cu frumusețile lui.
    Astept ziua când ne vom întâlni cu cei dragi atunci cand va hotara Dumnezeu.
    Am nopți nedormite si ma rog sa pot trece mai usor,caut sa ma veselesc,îl simt lângă mine,ma vestește când e ceva,nu pot sa va descriu in cuvinte toate cate le trăiesc.
    Noroc ca avem copii,nepoți trebuie sa fim lângă ei.
    Va pup si va îmbrățișez cu mult drag si multa sanatate va doresc.🤗🤗🥰🥰

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bunul Dumnezeu sa va ajute sa treceti mai usor peste aceasta grea pierdere!

      Ștergere
  3. Alin Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu tine
    Am sa ma rog din tot sufletul pentru tine.
    Sa ai credința sa te gândesti la suferințele Îndurate de Mântuitorul Sufletelor Noastre si vei vedea ca treci mai usor.
    Dumnezeu să-ți dea sanatate si bucurie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Alin azi am să mă rog ptr.tine.Esti că și fiul meu.Am doi fii și o fica.Sunt alaturi de tine.Sanatate să-ți de-a Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  5. ATI-urile,adevărate abatoare umane!
    Peste doar o oră,îmi conduc la groapă cel mai bun prieten.A suferit de leucemie,apoi a făcut cancer de colon și a sfârșit la abatorul din Sibiu,la ATI, numit spital județean .Bineînțeles,de covid.Doamne judecă-i Tu cu toată asprimea,pe acești călăi care își bat joc de lucrarea Ta!Pe Pământ fă-le viața un iad,iar când vor ajunge la Tine,ascunde'i în talpa iadului să ardă neîncetat,în veci!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. John,nu fii suparat,moartea nu e tragedie,prietenul tau va invia intr-o lume mai buna

      Ștergere
  6. PLANETELE evolutive sunt sferele de origine ale oamenilor, lumile initiale ale carierei de muritor ascendente. Pamintul este punctul vostru de plecare; aici sunteti uniti cu un fragment din spiritul divin într-o uniune temporară. Ati fost înzestrati cu o călăuză desăvârşită; de aceea, dacă vreti sincer să alergati în cursa timpului şi să atingeti telul final al credintei, răsplata timpurilor va fi a voastră: veti fi pe vecie uniti cu scinteia divina ce se află în voi. Numai atunci va începe viata voastră reală, viata de ascensiune pentru care prezenta voastră stare de muritor nu este decât un vestibul. Atunci va începe misiunea voastră sublimă şi progresivă ca finalitar în veşnicia care vi se desfăşoară înainte. Şi, de-a lungul tuturor acestor epoci şi stadii succesive de creştere evolutivă, rămâne din voi o parte întotdeauna absolut neschimbată; aceasta este personalitatea - permanenta în prezenta schimbării.

    RăspundețiȘtergere
  7. De trei ani plâng si eu dupa soțul meu! Am fost impreuna 50 de ani si trei luni.As da orice sa-l vad stând pe canapea;fără să sufere! A suferit mult in ultimele doua saptamani! Bunul Dumnezeu sa-i odihnească în pace în dreapta Sa! Handic M

    RăspundețiȘtergere
  8. 12,09 JOHN POT SA CONFIRM,vinovati cei care au falsificat statistica,sibienii se tem mai tare de spitale decit de COVID,sint mult mai multi bolnavi respinsi de spital care au stat acasa.
    Cred ca spitalele omoara mai multi decit Covidul ,e GENOCID.
    Pentru toti ,daca vreti o boala usoara cumparati PROPOLIS dar nu uitati nici de lamie pentru protectia vaselor de singe daca nu o mai gasiti luati si Detralex de la farmacie cu acelasi efect-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe 15 septembrie 2020, a decedat si sotia mea la numai 50 de ani!A lasat un copil de 11 ani.
    Dumnezeu sa-i odihneasca .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu sa o odihneasca!
      Din ce cauza? Covid? Ca asta e acum la "moda".

      Ștergere