joi, 10 decembrie 2020

ÎNGROZITOR ! DESEURI TOXICE VOR FI ARSE INTENTIONAT SI VOR OTRAVI AERUL !

                                              9 Decembrie 2020,ora 5,53 !        


                                                                              Prieteni dragi,


Avem nevoie mai mult ca oricand,de multa si fierbinte Rugaciune! Miliardarii lumii intregi,s-au erijat in niste mici-mari dumnezei si hotarasc soarta omenirii la nivel mondial. Acesti criminali ai omenirii, hotarasc cine trebuie sa moara si cine sa traiasca,uitand ca,si ei sunt muritori si vor fi spanzurati de limbi in flacarile iadului vesnic.

Sa imploram pe IISUS HRISTOS ,Mantuitorul Lumii intregi,sa revina cat mai repede pe pamant si sa opreasca acesti nebuni ai lumii.Căci,nebuni sunt,adunand atatia bani cu,care ucid pe Aproapele lor.

Iata ce spunea un glas ,astazi dimineata:

                                 "Vrei sa stii adevarul,adevarat?

                                  Sincer?

Iar un alt glas,ii raspunde:

                             Da,sincer doresc sa stiu adevarul!

Iata adevarul:

                 Avem nevoie de elementele toxice, la foc !"      

Dragilor, eu mai mult nu pot face !

Datoria mea in Faţa Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului,este de a face cunoscut al SĂU CUVANT! 

Restul,depinde de Credinta din inima si din suflet a fiecaruia dintre noi!

Cu cât ne vom ruga mai multi cu lacrimi si cu Rugaciune fierbinte,cu atat Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului se vor milostivi de noi si nu ne vor lasa in ghearele Satanei si a LEGIUNILOR Satanei.

                                                   Cu dragoste,Maria.        

33 de comentarii:

  1. Cei care sunt capabili de asa ceva chiar nu isi dau seama ca li se intoarce totul impotriva si ajung pana la urma si ei sa respire acelasi aer viciat???!?!!?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu uita ca au foarte multi bani cu care si-au construit deja buncare anti orice inclusiv antiatomice. Oamenii astia nu pot gindi ca noi pentru ca educatia pe care au primit-o la tinerete nu a fost o educatie ca a noastra. Asta e adevarata fata a capitalismului (democratiei) nu ce ni se spune noua prin mass-media. Mare atentie ca nu aia aproximativ 200 de oameni din Oculta ne omoara ci noi intre noi ne vom omori ei dau doar banul. In legea Dumnezeiasca toate au cite una sau mai multe LIMITE. In legile asa zis democratice acele limite nu exista sau sint puse de asa maniera sa poata fi ocolite. Acesti oameni au ajuns mai puternici decit un stat pentru ca in legea averilor nu sa pus o limita a averii (proprietatii). Asa ca dragilor mai evaluati voi cind aveti timp cit de buna este democratia asta din lumea vestului? De aceea parerea mea este ca Romania nu a progresat la nivel de organizare si functionare a statului ci a REGRESAT lamentabil dupa revolutie. Nu trebuia ras totul ci doar inlocuiti niste oameni pe unde era nevoie, legislatia imbunatatita la anumite capitole si mers inainte. Primii 10 ani dupa revolutie pe linga gramada de prostii facute am stat pe loc ca evolutie si inca mai stam. Sa nu uitam ca in 1995 au intrat in forta calculatoarele in viata oamenilor cu sistemul de operare Windows. Noi ce faceam atunci STATEAM. Multi dintre noi stau si astazi in loc sa se duca sa faca citeva ore de operare PC (vreo 60 de ore) si sa invete sa utilizeze noile tehnologii. Sint multe de spus doar la acest capitl, ma opresc in aici na nu ma apuc acum sa scriu carti.

      Ștergere
    2. Oare,ei nu respira același aer?Faca-se voia Ta Doamne! Noi oamenii de rand,Sa ne întoarcem cu tot sufletul la BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA LUMINII! Handic M

      Ștergere
    3. 07:41, sint intru totul de acord cu dv, insa cu un singur lucru nu:Democratia =Demonocratia, pt ca traim vremurile cind satana conduce tot ce misca !!!!! Nu-i asa ?????????

      Ștergere
    4. Si cu tehnologia asta e discutabil. Se blocheaza sistemul cand ti-e lumea mai draga si nu pot fi efectuate tranzactii. Pica sistemul sau este vulnerabil.
      Inainte iti scria la ghiseu o chitanta in cateva secunde. Acum, pana nu sta calculatorul sa "gandeasca", nu functioneaza, nu iti poate elibera la ghiseu ce ai nevoie sau la medic nu iti poate da o reteta pentru ca se blocheaza cardul, nu functioneaza harburile de calculatoare, nu iti poate elibera medicul o adeverinta sau o reteta daca nu citeste cardul care mai mult nu merge... doar au fost atatea situatii si nu e asa de buna nici atata tehnologie.
      Si pana la urma ce avem nevoie de 5g, 6g sau 7g????!!!?!?!?!!!???
      Doar nu vrem sa zburam pe Luna si inapoi sau nu vrem idioteniile, tampenia ca o masina sa fie condusa singura. Daca se defecteaza ceva la ea, face accident, logic!
      Si pana la urma nu este normal ca anumite meserii sa nu mai existe si omul sa fie inlocuit in totalitate de roboti, masini, tehnologie!
      Ce va face omul caruia i se desfiinteaza meseria in care s-a specializat o viata intreaga? Va manca tehnologie? Oricum, nu se compara lucrul manual cu cel facut de orice alt utilaj.

      Ștergere
    5. 07.41, ii poate conveni cuiva asa ceva, sa traiasca precum un harciog nebun sau ca un sarpe sub pamant? Au innebunit sa creada ca cineva se va putea ascunde in gaura de sarpe sau in buncar de poluare, toxicitate si, cel mai important, de mania lui Dumnezeu!
      De mania lui Dumnezeu nu te poti ascunde in nici o vagauna! Iar omul nu este vesnic ca sa faca rele pe lumea asta! Sa stea cineva intr-un buncar fara lumina soarelui si fara aer curat va muri chiar daca si-a facut niste sperante desarte ca ar putea supravietui. Iar pamantul ramane contaminat de otravuri. Solul este comtaminat chiar si pentru 500 de ani din cauza otravurilor, pesticidelor folosite! Asa ca ce mai fac pe un pamant otravit, intr-un aer viciat si, fffff important, cine le mai munceste?????? Iar prin munca tuturor oamenilor de pe planeta sunt incasate impozite si taxe.
      Omul este vesnic dupa moarte. Si vai si amar de cine ajunge in iad pentru o vesnicie!
      Bine ca omul nu traieste vesnic pe pamant! Altfel ce ar fi fost... pentru a avea un serviciu pentru totdeauna, pentru a acumula averi, omul ar fi fost capabil de multe rele.

      Ștergere
  2. ..."spanzurati de limbi in flacarile iadului vesnic".Ha,ha,ha!Foarte tare!AUR nu altceva!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar putea fi o metoda de a irita si mai mult populatia si a o determina sa iese in strada in marile orase la noi sau in alta parte in sezonul rece are efect de mascare de camerele de pe strada.
    O mascare a taberelor din strada sau un pretext pentru interventia forte a fortelor de ordine si dispersarea manifestantilor.
    Vremuri tulburi cind revoltele devin singura sansa pentru alungarea celor care abuzeaza de Puterea Dictatoriala prin stat obtinuta prin 'Alegeri Fortate si Falsificate prin refuzarea dezbaterilor de idei' cum s-a intimplat la noi ,vorba lui Andrei Marga-rectorului de la Cluj.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Cineva pe acest blog a scris "suedia suedia" tocmai sa adeverit,sa spus la protv despre suedia ca este in pandemie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linisti, in Suedia va fi pandemie cand va face plopul mere...
      doar daca incep si ei cu masuri-restrictii s ar putea intampla.
      Pana atunci traiasca Vikingii !

      Ștergere
    2. 16.34 esti complet pe dinafara legat de Suedia. Mai informeaza-te dar nu de la Romania TV!

      Ștergere
    3. hahahahaha
      Hahahaha
      Hahaha
      Sa ma informez ????!!!! ??
      Pai ia date atunci
      Romania inainte de botnitarealaintemnitere = 10 -20 de morti pe zi Suedia ajunsese la 5000 ( ca nu-l aveau pe Lupul Alb ca mu-hele de romani) acum au 6000 si noi dublu, cu un zero in plus pe zi de la 10-20 la 100-200 !!!
      Astea sant datele reale, iepuras.
      Ce nu stiti voi este ca ,,dezinfectantii'' spala si creierul nu numai mainile.

      Ștergere
  5. PNL Evreiesc hotarit prin traficantul de copii si baiatul lui Orban securistul Brasovului sa ne conduca Guvernul prin evreul marioneta Citu -cel ce speculase pe moneda Romaniei inainte de a intra in Guvern-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Atentie!!! Vad cum la anul vor fi cele mai ample revolte sociale, mai ales in Europa si America, precum și la noi...

    RăspundețiȘtergere
  7. 'Gurile de tun 'ale lui Iohannis-televiziunile'liberale' DIGI etc cei ''brat la brat cu Hitler''-cum spunea Marga, dupa ce au scurtcircuitat prin demonizare pe social-democrati sau reglat acum pentru Demonizarea noului lor dusman AUR-care le promite ca va cere suspendarea lui Iohannis pentru desele incalcari ale constitutiei.
    Dar de data asta de ce le este frica nu vor scapa desi demonizarea incepe sa dea roade si ea in rindul cetatenilor mai naivi de la tara-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Surse necomfirmate spun ca 24 de personalitati liberale nemultumiti de Dictatura evreiasca din fruntea partidului ,ameninta ca vor demisiona si se vor inscrie in PSD-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Suntem puși la greutăți din cauza unor oameni fără suflet si fara Dumnezeu.
    Nădejdea noastra este doar in Singurul Dumnezeu și Maica Domnului la ei este scăparea si mântuirea noastră.
    Vor plăti toți care fac rau aproapelui lui.
    Nu va pleca nimeni din aceasta fără plată după care va primi plata veșnică.
    Acolo este scrasnirea dinților in focul veșnic.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa cum a spus inainte de alegeri Iohannis a stabilit premierul minoritar 'liberal ' in Citu in urma negocierilor neoficiale -oculte.
    Ia de aici Democratie de la DICTATORUL Iohannis,promotorul ''Prostocratiei si a ideologiei din Mein Kampf.. .brat la brat cu Hitler''-vorba lui Andrei Marga,rectorul din Cluj.
    .-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Inca de-acum 25 de ani se "importa" gunoaie si deseuri toxice din toata Europa pentru a fi arse sau ingropate in Romania.Nici-un Guwern n-a fost strain de aceste "afaceri" toti luindu-si partea copioasa de spaga!!!Astazi in subsolul Romaniei,inclusiv in Delta Dunarii se "odihnesc" linistite sute de milioane de tone de deseuri ultra-toxice,inalt cancerigene si puternic radioactive...Romania este astazi,la propriu,"GROAPA de GUNOI" a intregii UE!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar chiar asa, Romania este gunoierul Europei si al intregii lumi? Pentru catva maruntis aruncat peste ochi sa stai sa vinzi tara si sa o poluezi la maximum desi respira acelasi aer si cei care s-au vandut pentru bani sau beneficii... nici o tara nu a facut asa ceva. Mai ganditi-va si reflectati ca nu merita sa faci asa ceva. De ce sa aduca toate gunoaiele si substantele poluante in Romania cand toate celelalte tari nu vor sa isi arunce deseurile proprii in tara proprie. Iar noi le luam si deseurile pentru ce? Pentru niste poluare la pachet? Nici mama banilor nu le va mai ajunge pentru a-si restabili sanatatea, aerul si solul curat dinainte de contaminare!

      Ștergere
  12. sa ne mai miram?!-10 dec 16:14 corect ce spui ca sa amintim focul pus sau autoaprinderea gropilor de gunoi cu tot felul de deseuri toxice pt ca nu exista constiinta oamenilor, sa se faca trierea gunoaielor din start

    RăspundețiȘtergere
  13. Calaul de la Aiud Augustin Lazar rasplatit de Iohannis cu o pensie uriasa pentru ca in Dosarul Mineriadei a tradat cetatenii Bucurestiului iar dosarul s-a intors de la judecatori din nou la Parchet ca fiind cu vicii grave de intocmire.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Azi e ziua muntilor, dupa Iohannis despaduriti pentru prietenii lui austrieci pentru care a intervenit la Parlament la modificarea Legii Padurilor,de atunci austriecii au mai construit 3 fabrici din care una in Brasov si Covasna care acum sint sub smogul de praf de rumegus si formaldehida cancerigena ,ca si Sebesul,in loc de oxigenul curat al padurilor montane-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Azi e ziua muntilor, dupa Iohannis despaduriti pentru prietenii lui austrieci pentru care a intervenit la Parlament la modificarea Legii Padurilor,de atunci austriecii au mai construit 3 fabrici din care una in Brasov si Covasna care acum sint sub smogul de praf de rumegus si formaldehida cancerigena ,ca si Sebesul,in loc de oxigenul curat al padurilor montane.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Dupa ambasadorul evreu al SUA si ambasadorul Israelului intervine in jocul politic din Romania in favoarea Dictaturii castei evreiesti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. Iohannis;
    ''Cind vedem stiri despre grindina si alunecari de teren in divers zone ale tarii,trebue sa stim ca ele sunt cel mai probabil un efect al schimbarilor climatice'
    Eu as adauga ca schimbarile climatice si toate cele sint si un efect al taierii padurilor promovat si de Iohannis.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. craciun scrie mai multe comentarii decat maria, al cui este blogul? Sau sunt una si aceeasi persoana?

    RăspundețiȘtergere
  19. Așa este, avem nevoie decât mai multă rugăciune! Dar citind comentariile la această postare nu pot să nu remarc obsesia pentru judecarea semenilor, da a semenului, căci președintele țării este un semen al nostru și se află la conducerea României cu voia lui Dumnezeu. Dintre cei care îl ponegresc câți se roagă pentru el? Câți dintre noi se roagă mai întâi pentru pacea, luminarea și sănătatea țării și lumii întregi și apoi pentru el? Câți dintre noi se roagă lui Dumnezeu pentru conducători drepți și cinstiți și pentru ca Voia Sa să fie înfăptuită în România?

    RăspundețiȘtergere
  20. 22.55 da, conspira impreuna si manipuleaza prostimea gen masinca.Macar Handic mai capata niste bauti din cerseala dar ceilalti sunt fraieriti complet.

    RăspundețiȘtergere
  21. 22,55 Sau tu esti Iohannis in travesti,sau mercenar al lui Hellvig?

    RăspundețiȘtergere