joi, 31 decembrie 2020

ÎNGERII LUI DUMNEZEU ARATĂ , CA NISTE COPILASI !

                         Zori de Septembrie 2007 !


                                                    Dragii mei, 

În aceasta zi de 7 Septembrie 2007, în timp ce dormeam,aud glas care spune ceva uimitor.
Glasul spunea asa:
                    ”Îngeri, Îngerași ce cântă în Pavecerniță !
Dar un alt glas, spunea asa dragii mei:

      Să-i pui pe undeva, să-i bagi într-un nor !”

Clipă în care, văd cu ochii închiși,cum de la Pământ la CER se ridică sub formă de  ”U ” întors cu vârful în jos,mulți,mulți Îngerași ai Lui Dumenzeu.
Erau  în asa fel aranjati de jos de la Pământ, încât ,formau acest U cu vârful in jos. 
Îngerașii  arătau exact ca niste Prunci cu chip din carne si oase, iar trupșorul lor era din lumină aurie, ca din Soare ruptă și aveau Aripioare albe din lumină orbitoare. 
                        
Si astfel, Îngerasii Lui Dumnezeu cântau si aduceau slava si închinare, urcând de pe Pământ la CER sub formă de U intors cu varful în jos. 
Dragii mei, să nu vă îndoiți niciodată de Existența Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului,dar nici de existența Sfintilor Săi , si -a Îngerilor Săi. 
Să ne rugam dragii mei
 Lui Dumnezeu si Maicii Domnului,ca sa ne daruiasca sănătate,Credință,Nădejde si Dragoste.
                    Si tot cu dragoste,Maria.

16 comentarii:

  1. Să ne rugăm și la îngerii lui Dumnezeu căci pot face mari minuni și mai ales la Îngerul Păzitor care ne-a ocrotit și ne-a făcut sa ajungem in acest ceas și ne va ajute in continuare in viitor în 2021,căci îngerii sunt reprezentanții lui Dumnezeu Iisus pe Pământ și sunt chiar langa sufletul fiecăruia dintre noi pentru a ne ocroti și a ne feri de rău precum și pentru a ne călăuzi in decizii daca ne rugam la ei,rugati-va la îngeri,la Sf.Arhangheli căci mare ajutor dau omului bolnav ,amarat ,nedreptățit sau celor care îi cer ajutorul și își pun speranța mare in ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Amin
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi sa trecem peste toate aceste încercări.
    Ce frumos doamna Maria.
    Doamne ai mila de noi fii TAI.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tinarul din Gorj de covid in 26 februarie testat din nou pozitiv ca bolnav a doua oara .
    Considerat primul bolnav din tara ,in relitate in SIBIU erau deja cu o luna inainte bolnavi si chiar un mort tinar raportat de infarct cu cheaguri pentru ca e nu dadea bine politic ca si familia sot -sotie morti dar raportati doar unul singur ,nu sa se spuna adevarul astfel a ajuns orasul in situatia actuala de 'campion' la COVID.

    RăspundețiȘtergere
  4. pt florin: Pune mana pe biblie si vei gasii raspunsurile dorite chiar daca la inceput nu vei intelege si te vei regasii pe tine insuti,mai este o varianta cere lui Isus sau orice sfant si pune o intrebare de exemplu de scoala si vei primi raspunsul dorit fie in gindurile sau visele tale sau de la tv. Nu te astepta pe moment sa ti sa indelpineasca o dorinta,se vor indeplini la timpul potrivit dar nu uita ca si tu trebuie sa ii intorci favorul inapoi Domnului intro buna zi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tembelule, eu nu sunt florin. Mai du-te de ipocrit de la mine! Dau cu foc in tine, Cara-te!

      Ștergere
    2. Sa ceara lui Isus sau orice sfant ? Pfui satanistule, inapoi, pasol !

      Ștergere

    3. 11.01 vad ca i se adresa altcuiva.
      Tu cine esti, R?

      Ștergere
    4. 03.03Chiar nu va dați nici unul seama că R.este un...demon sau diavol?Aruncați ,vizualizând,cu aghiazma mare in el.Va asigur că are efect ,și îl arde,chiar daca nu e decât un gand.

      Ștergere
    5. 01.56 eu as arunca cu agheazma si pe tine, poate iti arde rautatea din gand.

      Ștergere
    6. Agheasma arde ce este rau, negativ. Ori 01.56 are ganduri bune. Nu accepta raul in viata sa. Care e problema ta, 15.24? Ii consideri rai pe cei care nu accepta raul, 15.24?

      Ștergere

  5. Aici puteti sa cititi multe carti:
    https://www2.slideshare.net/search/slideshow?searchfrom=header&q=dincolo+de+prag&ud=any&ft=all&lang=**&sort=
    Cautati in limba romana

    RăspundețiȘtergere
  6. SAMANII PERUVIENI au anunțat toate evenimentele care vor avea loc în 2021. Atentie la ce urmează!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Și noi ar trebui sa arătăm că niște îngerași sau macar că niște copilasi în viața și lumea aceasta..Altfel nu prea mai vedem Raiul.Sa rugam îngerii și Sfinții lui Hristos sa ne pună în inima un strop din inocenta îngerească sau macar din inocenta copilașilor mici că sa nu mai fim că niște hiene in societate sau sa nu mai "latram" unii la alții căutând să cântăm precum o privighetoare de exemplu și să veghem la sufletul nostru sa Îl găsească și cunoască pe Dumnezeu Iisus.

    RăspundețiȘtergere
  8. ca se arata oamenilor ca niste copii! oricum ingerii sunt fiinte fara corp de carne sunt energii ff mari cu scopuri precise pt pamanteni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti dreptate 2:45. Asemanarea ingerilor cu copii este doar o imagine simbolica ptr. noi oamenii, ca sa putem intelege mesajele de la ei. Noi ii putem percepe doar ca niste luminii puternice

      Ștergere
  9. 1101Atentie,R este un...diavol!Nu ii răspunde,ci vizualizează că îi arunci în cap sfântă cruce și îi verși multa aghiazma pe el.Nu glumesc,are efect acest gând in lupta cu diavolii.Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere