sâmbătă, 19 decembrie 2020

IISUS HRISTOS OCROTESTE ,ROMANIA SA SFANTA !




"Iisus  Hristos va  veni în România , ca să judece  viii şi morţii !
ROMÂNIA  va  fi  cel de-al Doilea  Nou Ierusalim" ! 


                                                                    Dragii mei,

Am scris (şi nu de la mine )adeseori precum că, România este Ţara aleasă de Dumnezeu ca fiind, Viitorul  al Doilea Nou Ierusalim ! Mulţi dintre cititorii Blogului, nu au crezut si nici acum nu cred că această Mare  Minune ,este de mult timp hotărâtă de Sus de la DUMNEZEU,ca să aibă loc în ROMÂNIA  zilelor noastre.
Dragii mei, astăzi dimineaţă trează fiind , văd cu ochii închişi un Cer de noapte albastra, iar pe Cer dragilor, erau numai Brazi adevăraţi, Brazi împodobiţi cu Stele de pe Cer !
Erau dragii mei asezati ,ca intr-o adevărată Gradina a Raiului.
Aud dragilor un glas, care spune rar si clar ,aşa :  

                      "ROMÂNIA este ocrotită  de toate  dezastrele prin cele  Şapte  Semne !
                Hristos  Domnul  şi Dumnezeul nostru şi al lui Israel , ocroteşte  România !
                Pentru că, Iisus aşa  se mută  în  apărarea ŢĂRII  ROMÂNEŞTI ! "

Iar cele Şapte Semne dragilor, erau acolo Sus în Ceruri aliniate,  numai că , mie mi s-au arătat doar 3 !
Acestea erau : 
1.Pământul roditor,
2. Apa ca si Izvoare, 
3.Bradul ca si ocrotitor, iar restul nu mi s-a mai arătat. 
                                  ŞAPTE ! 

Taina  cu numele de ŞAPTE, este mult mai aproape decât ne putem noi închipui !
ŞAPTE ne va fi nouă spre bucurie şi spre mântuirea sufletului.
Mai mult dragilor, nu vă pot spune ! 
Toate la rândul lor, adică , atunci când Bunul Dumnezeu îmi va îngadui ca sa va dezvălui mai mult si mai multe.
Până atunci însă, să incercăm să fim mai buni cu Aproapele nostru, sa mergem cât mai des la Sfanta Biserică si astfel ,ne vom putea bucura de uimitoarea si Unica TAINĂ cu numele de : 

                                       ŞAPTE!  
  
                              Cu dragoste, Maria. 

43 de comentarii:

  1. Doamna Maria ce mesaj divin,sublim nu stiu cum sa ma exprim,simt o imensă bucurie la auzul acestor vești care te pătrunde până la lacrimi si pana in adâncul sufletului.
    Nu sunt instare s-ai mulțumim lui Dumnezeu și Maica Domnului Nostru Iisus Hristos pentru mila si iubirea lui pentru noi fii lui.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.
    Sa ne ajute sa ne unim in dragoste si in credința sa depărteze vrăjmașul de la noi din țară noastră sa aduca iubire dragoste de aproapele nostru,tin sa spun ca poporul roman este un popor binecuvântat de Dumnezeu și Maica Domnului nu avem de ce sa ne temem.
    Atât timp cât îl avem pe Dumnezeu suntem ocrotiți.
    Nici un popor nu răbda mai mult ca poporul român.
    Multi se intreaba cum de răbda ațat de mult?
    Da răbda datorită credinței și iubirii pe care o are către Dumnezeu.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi și lumii întregi.

    RăspundețiȘtergere
  2. REX MUNDI IMPERA!
    INCEPE APOCALIPSA!APROAPE 7 ANI INFERNALI.
    PREGATITI-VA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu cine ești care te semnezi cu numele celui rău. Crezi ca este o gluma. Doamne fereste!!!

      Ștergere
    2. Vedeți de unde vine amenințarea cu Apocalipsa. Citiți bine numele celui care amenință oamenii. De la el vin necazurile, prin gura oamenilor lui.

      Ștergere
    3. Voi sunteti deja in Iad. Cel pe care vi l-ati construit. Inca mai aveti rezerve de Lumina furate de la cei ce au

      Ștergere
    4. Tu, care te semnezi cu numele celui rău ai cumva vreun pic de lumină?

      Ștergere
  3. Marga acum pe TVR3- Cluj despre ''Liberalii' de acum ;''Ei cred ca Legitimare e sa fi numit dar ea e sa ai majoritate in electorat sa poti sa faci tot in numele lui,ceea ce nu e cazul la ''liberalii''actuali care au rolul de a servi pe cel ce i-a numit [Iohannis] pentru a nu fi schimbat''-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, obisnuiesti sa faci pasiune pentru cate un politician? Ne-ai innebubit cu Marga al tau, pansa acum era Basescu! :)))))))))))))))))))))

      Ștergere
  4. Se va naște Prunca Șapte, asta e taina?

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred că pe 21 decembrie, când Jupiter și Saturn vor fi văzute de pe Terra ca o singura stea mare, care este denumită și Steaua din Bethleem, se va naște prunca Șapte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha! De cand e nascuta....
      Dar voi sunteti orbi! Sunt nu un singur prunc! Sunt milioane pe tot pamantul. Acei copii supradotati inhatati de masonerie si companiile de tot felul. Multi abuzati sau folosiți pentru castiguri materiale, infometati, ucisi in razboaie sau in refugiu.
      Asta a fost încercarea de la Dumnezeu! Sa va vadă cat de buni si empatici sunteti voi, crestinii mincinosi. Pe buze aveti pilde si citate din Biblie, in inimi indiferenta rece ca gheața.
      Daca as crede in reincarnare, as zice ca sunteti aceiasi farisei care L-ati sacrificat si pe Iisus. Va plac sacrificiile umane? De data asta va fi diferit! Veti ramane in lumile voastre reci si prefacute. Nu veti fi primiti la Dumnezeu mult si bine de acum incolo. Nu va vor fi primite nici rugaciunile, nici faptele bune. Pentru ca le faceti de mantuiala. Nu pentru Mantuire.

      Ștergere
    2. Nu, greșit, într-o "Joi" din Postul Pastelui, din săptămâna Mare, nu se știe în ce an!

      Ștergere
  6. Crăciun fără zăpadă, de miercuri vremea se încălzeşte în toată ţara
    Vremea se va menţine închisă în următoarele zile, dar cu valori de temperatură peste normalul perioadei. De miercuri vom avea chiar 12 grade în anumite regiuni, iar de zăpadă nu poate fi vorba decât la munte, la peste 1.400 metri altitudine.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Maria Ghiorghiu si tu erai de acord cu vaccinarea..vor disparea toate libertatile umane ..asa ca sa stii ce ne asteapta ..https://saccsiv.wordpress.com/2020/12/19/israelul-va-emite-pasaportul-verde-pentru-cei-vaccinati-anti-covid-19/?fbclid=IwAR0SP3zwO7blqeTkBY0RPH-g64P0-2PvMidaf_Xp6Ju2S_olpko6IvE4UaU

    RăspundețiȘtergere
  8. Maria Ghiorghiu urmeaza pasaportul verde emis de Israel contra vaccinarii. Libertate 0

    https://m.activenews.ro/stiri/Coordonatorul-campaniei-nationale-de-vaccinare-medicul-militar-Valeriu-Gheorghita-anunta-ca-romanii-imunizati-vor-primi-dovezi-de-vaccinare-traduse-si-in-engleza-fiind-inregistrati-intr-o-baza-de-date-electronica-164249?fbclid=IwAR1mE0iBHfFYHmg_cbmcUYJEsFkVZLU6WkcNF8sVNVJSs-7pixE8lixAnAU

    https://saccsiv.wordpress.com/2020/12/19/israelul-va-emite-pasaportul-verde-pentru-cei-vaccinati-anti-covid-19/?fbclid=IwAR0SP3zwO7blqeTkBY0RPH-g64P0-2PvMidaf_Xp6Ju2S_olpko6IvE4UaU


    RăspundețiȘtergere
  9. Lume trebuie sa va luati adio de la Libertate vine Sfarsitul Lumii..
    Urmeaza pasaportul verde si adeverinta fara de care nu vei putea cumpara sau vinde sau munci.Apocalipsa 13

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate acum isi dau seama multi ca termoscanarea ii pregateste psihologic pentru adeverinta, pasaport si in final cip.

      Ștergere
    2. 20.11 tu esti deja cipat...cu muuulța prostie.

      Ștergere
  10. Cind am citit postarea ,instant mi-a venit in minte: doar atit ,trei ,pentru ca restul nu mai sint!

    RăspundețiȘtergere
  11. Si iar te pup pe suflet, surioara Marioara.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ludovic Orban;''Romania are nevoie de un Guvern cu puteri depline''.
    Da,dar va avea un Guvern ilegitim pentru ca va fi format din cei care au pierdut Alegerile nu LEGITIM din Partidul votat de majoritatea electoratului'cum spunea aseara pe TVR Cluj rectorul Andrei Marga.
    Deci vointa electoratului nu a fost respectata dupa cum spunea DICTATORUL Iohannis inca inainte de ''Alegerile Fortate si Falsificata vointa electoratului '-cum o spunea foarte argumentat tot Rectorul Marga-cel propus la Guvernare de liberali si fos Ministru al Educatiei si Externelor.
    Atunci de ce au mai murit romanii ca sa participe la Vot in plina Pandemie daca Democratia e incalcata si nu s-a tinut cont de Vointa electoratului,iar DICTATORUL Iohannis se mai mira de ce nu s-au dus romanii la vot pentru alegerile lui falsificate si nerespectate si pentru ca Romania sa devina o DICTATURA Mascata si la Propiu si la Figurat??-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, daca Iohannis era DICTATOR tu nu mai croncaneai demult pe aici. Infundai puscaria. Asa facea Ceausescu cand il deranja cineva.

      Ștergere
  13. Dumnezeu ocroteste prea mult si ajuta tara, dar si rabdarea lui Dumnezeu este limitata.
    In urma cu aproximativ un an, un tiganus a furat ceva de la altcineva pe strada. Tiganusul a fost prins de cateva persoane si abia au reusit sa ii ia obiectul furat de la tiganus si sa il dea unei batrane de la care furase. Trecand pe acolo, o alta femeie, desi ar fi trebuit sa tina cu dreptatea, cu romanii, a inceput sa ii ia apararea, culmea!!! In plus i-a dat nas si spunea acea femeie ca ce??!!! E copil si daca nu are trebuie sa fure!
    What???!?!?!?!?! Si daca este copil sau tanar trebuie sa fure sau sa faca fapte rele??????
    Asa educatie au ajuns sa dea unii??????? Sa fure?????? Toti oamenii ii faceau observatie ca a furat acel individ viitor infractor si femeia aia intervine sa ii ia apararea. Macar nu se baga si tacea acea femeie ca filozoafa ramanea.
    Asa ca si Dumnezeu apara Romania, dar pana la un punct.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ,,What'' curvo este un cuvant strain neromanesc.Aici este Romania nu whatunites.

      Ștergere
    2. Da. Batrana avea dreptate. Era copil. Trebuia inceputa curatenia cu preotii care fura. Si cu primarii, politistii, securistii, cei din armata, bulibașele, regii si împărații tigani, politicienii, judecatorii, procurorii, cei de la asistenta sociala si protectia copilului, Basescu, Iohannis si toti baronii din toate partidele. Lasii pedepsesc copiii pentru ca sunt mici. Pe hotii cei mari nu vor sa-i supere. Ce mai crestin esti si tu! Esti verde de furie si ură!

      Ștergere
    3. De la batrana s-a furat.
      12.46 si 12.59 daca ati ajuns sa jigniti si sa luati apararea hotilor atunci nu sunteti departe de ei.
      De aceea tara a ajuns unde a ajuns.
      Hotii care sunt invatati sa fure si sa faca fapte rele de mici, mai rau vor fi adulti!
      Ati ajuns sa luati apararea raului si sa credeti ca este ceva bun! Rusine sa va fie!
      Eu sunt de acord cu 21.33. Nu mai trebuie tolerat raul. Macar cand vezi ii spui ca nu este bine sa faca rau unei persoane care greseste. Asta nu inseamna ca nu esti crestin sau ca esti verde de furie.
      Cand va vor intra in casa sau va vor fura sacosa pe strada sa nu tipati. Voi i-ati incurajat. Iar cand va vor omori pentru a va jefui desi nu aveti nimic la voi, dar talharul nu are de unde sa stie, sa nu va mirati sau sa va plangeti de pe lumea cealalta. Doar voi le-ati luat apararea si ati incurajat raul in loc sa il taiati de la radacina. Asta este atitudine? Lasa ca e copil sau tanar si poate sa fure, sa omoare, sa faca atrocitati! Voi mai si ganditi sau aveti creierul atat de afectat ca nu mai puteti gandi normal.
      Va tavaliti in noroi cu porcii si ati ajuns la fel ca ei!
      Cine a scris la 21.33 avea dreptate! Nu mai luati apararea raului sa credeti ca e bine ce faceti!

      Ștergere
    4. 20 decembrie 2020, 12:46, te-ai caracterizat f. bine. Pe langa ca esti ce ai spus chiar tu (c..va), esti si o persoana hoata, nedreapta, nu te diferentiezi cu nimic de infractori, esti la fel ca ei.
      Daca s-a relatat o intamplare cu biata batrana careia i s-a furat de catre acel individ ceva si cativa barbati abia au reusit sa fuga dupa el doar pentru a-i restitui bunul furat acelei batrane, vine o persoana de joasa speta sa jigneasca si sa apere raul. Eu am spus ca nu era corect - toti oamenii il condamnau pe individ pentru ce a facut si tot asa, o persoana de aceeasi categorie cu hotul, ii lua apararea.
      Eu zic ca toti cei care le iau apararea acestora sa ajunga si ei in situatia batranicii si sa vada cum e sa fii furat sau sa iti faca vreun rau cineva si sa se spuna ca nu esti un bun crestin ca ai fost deposedat de bunuri.
      Si nu sunt vinovati preotii, primarii sau cine mai spunea cineva pe aici, ci faptuitorul si specimenele din jur care incurajeaza asemenea fapte rele si fac parte, foarte clar, din aceeasi categorie de persoane raufacatoare.
      S-a intors lumea cu susul in jos!
      Sa nu uitam ca si locuitorii Sodomei si Gomorei li se parea ca fac fapte normale si Dumnezeu i-a pedepsit.

      Ștergere
  14. Dumnezeu să aibă milă de omenire..
    Lumea e prea rea,egoista,lacomă și de asta Dumnezeu nu ne mai rabdă și ne dă dezastre,boli,suferințe colective ..ne-a dat pandemia asta care e o lecție de la Creator 100%
    Sfarsitul lumii e aproape,dar poate nu foarte aproape,sunt semne ,pandemia e începutul sfârșitului lumii ,după părerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  15. Posibil ca in locul laptelui si mierii promisi ce casta evreiasca Iohannis-Cituu-Orban sa curga din Carpatii despaduriti de tocatorii de paduri din Sebes Viituri cu resturi de busteni care vor pune in pericol gospodariile de pe vai cum deja sa intimplat de curind pe valea Buzaului unde cei de la Sebes au achizitionat mii de hectare de padure pentru fabricile lor din Depresiunea Brasovului.
    Cit despre banii promis de la UE se pare ca vin putini pentru ca Romania face planuri neconforme pentru destinatia lor ecologica dupa cum spun cei de la UE,oricum ei vor fi restituiti de copii nostri tot mai putini in tara' multumita'' Dictaturii evreiesti.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Maine 21 decembrie 2020 intrăm în Era Vărsătorului..o era în care lumea va evolua spiritual și se va schimba radical în bine..însă cei ce nu se vor conforma vor avea parte de rău,ghinion sau nu vor rezista fara sa aibă probleme..Era Vărsătorului mai este numita New Age și să sperăm că omenirea va evolua spre mai bine..căci a venit vremea să progresăm spiritual,sa ne îngrijim de suflet și de curățarea karmei și de evoluție spirituală cu schimbarea nivelului de conștiință,multi acum sunt la ultimul nivel ce înseamnă frica sau ura/resentiment ,trebuie sa evoluam toți mai sus și să ajungem la nivelul care înseamnă dragoste ,pace și bucurie

    RăspundețiȘtergere
  17. Maine incepe vindecarea spirituală planetei căci intrăm în Era Vărsătorului..
    Apocalipsa cred că mai devreme de 2050 nu are cum sa se întâmple.Mai întâi trebuie sa domneasca pacea absolută ce nu a fost vreodată pe Pământ iar asta va aduce treptat Era Vărsătorului..O sa fie schimbări mari in lume și o evoluție spirituală însă cei ce sunt încăpățânați și nu vor sa se schimbe în bine vor rămâne în vibrație joasă ,iar Era Vărsătorului are o vibrație mai ridicată ,fapt ce celui involuat ii va fi greu să se adapteze și va avea ghinion ,până se va schimba ,iar daca nu se va schimba va stagna in toate..

    RăspundețiȘtergere
  18. Maine trecem în Dimensiunea a IV-a odată cu echinocțiul și evenimentele astronomice și astrologice

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 17:51 - care "echinoctiu"?? Poate solstitiul de iarna! Vorbiti de noi ere si de alte bazaconii fara sa cunoasteti diferenta dintre echinoctiu si solstitiu... Mai bine aprofundati ce fel de noua era a adus Mantuitorul, mai lasati maculatura "new age" si pregatiti-va sufleteste de revenirea Sa; intrati cu oile in Imparatie, ori cu caprele in Oculta lui Aghiuta?

      Ștergere
    2. 16.56 tu vorbesti care n-ai in cap decat Oculta, apocalipsa, al doilea Ierusalim si alte bazaconii?

      Ștergere
  19. Apocalipsa va fi cel mai probabil în anul 2050.Atunci că fi următorul cataclism planetar.Mai devreme nimic major și planetar care sa distrugă și să sfârșească viața pe planeta nu se va intampla.Doar că acum,pe ici pe colo,exceptând pandemia .

    RăspundețiȘtergere
  20. De pandemie vom scăpa in 2022 iar abia în 2050 va fi un cataclism global care ar putea aduce sfârșitul lumii.

    RăspundețiȘtergere
  21. In anul 2050 va fi un cataclism planetar mai exact un asteroid mare sau un obiect din cer va cădea pe Pământ și va produce pagube imense ,posibil să aducă și sfârșitul lumii.Pana atunci pandemia se va vindeca in 2026 iar noi mâine 21 12 2020 intram in Era Vărsătorului adică în alte dimensiune galactica .Se vor întâmpla multe lucruri pozitive precum evoluție și vindecare spirituala însa totul se va produce treptat.Pana in anul 2050 nu vine sfârșitul lumii în niciun caz.Din 2050 pământul se va pustii din cauza cataclismului planetar iar câțiva dintre supraviețuitori fiind evoluați tehnologic și spiritual o sa colonizeze alte planete chiar și din alte galaxii iar planeta Pamant va fi o planetă ori foarte caldă ori foarte rece,ce nu va mai găzdui viața însă civilizația umană va continua să existe în alte galaxii,pe alte planete.Pana in 2050 se va găsi și viața pe doar 3 planete ce se numesc Cenum,Simotria și ABR5000 ,toate trei aflandu-se in alte galaxii diferite,doua într-o galaxie extrem de îndepărtate de Pământ iar una chiar în galaxia Andromeda ,iar viața care se va găsi va fi una identica cu a Pământului din fix anul 2000,nu mai evoluați nici mai involuați.Se va găsi viața extraterestra în jurul anului 2039..iar că sa închei pe planeta noastră din 2021 până în 2050 va fi comunism in multe tari ,dar comunism adevărat și evoluat iar evoluția tehnologică va atinge cote impresionante și un progres extrem de uimitor însă va fi un lider care în anul 2049 va uni toate statele lumii într-o singură Terraria asta după ce regimul comunist modern va cădea iar liderul care va fi de profesie călugăr profund spiritual gen Dalai Lama sau sau un maestru spiritual evoluat va pregăti colonizarea altor planete înainte de dezastrul din 2050..fapt ce va salva aproximativ 50 000 de oameni din totalul de 15 miliarde ..restul vor uciși de cataclism sau vor fi afectați ,răniți sau intoxicați de urmările cataclismului ce va aduce gaze toxice și aer toxic în întreaga planetă.Din 2050 nu va mai exista viața pe Terra decât bacterii și viruși și microorganisme,soarele stingandu-se și el în 2094 dar omenirea,o parte din ea,va înflori pe cele 3 planete și își va continua existența pe acele 3 planete urmând să fie pace absolute și complet o viață fără suferința și probleme datorita progresului spiritual și tehnologic,vibrațional..Universul însă va fi distrus în anul 9000 unde datorita datorita expansiunii exagerate se va autodistruge d.p.d.v chimic printr-un proces necunoscut actual de știință.Oamenii de pe acele 3 planete vor muri în 9000 toți însă vor exista veșnic în alt Univers ,numit și multivers.Exista 2 Universuri unul material cum îl cunoaștem noi acum su cel ce găzduiește viața de după moarte,viața care va fi veșnică și total diferita de viață de acum pe Pământ d.o.d.v al legilor naturale și fizice.
    Cam asta e tot ce se va întâmpla cu Terra,omenirea ,universul,viața în următorii zeci de ani .In final că există doar Universul vieți de după moarte ,al doilea Univers pe care noi nu il cunoaștem și acolo va fi adevăratul Paradis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:43, 17,:50, 17:51, 17:59, 18:00 si 18:36 esti una si aceeasi persoana dar care faci parte din new-age ( noua era ) condusa de satan (antihristul) .....

      Ștergere
  22. Cercelus emigrantul zahce sa halim pe rand la masa de craciun si neaparat cu masca pe nas !
    Asa ceva este incredibil, cred ca vin extraterestrii buluc sa vada reprezentanti ai speciei pamantene de tipul astuia;
    Traiasca Republica Nebuneasca Romania ! Traiasca Pamantul in general.Ura! Ura !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai nou trebuie sa bei de Craciun cu masca pe fata, nu doar sa mananci! :)))

      Ștergere
  23. De miine avocatii intra in greva dupa arestarea unui avocat drept complice la faptele clientului sau si perchezitie la o avocata fara acordul CSM.
    Sa ne fereasca Dumnezeu de vremurile interesante ale epocii Iohannis cu'' ploaia'' de zeci de mii de amenzi nelegale si neconstitutionale.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  24. Vine porunca domnului mult iubita

    RăspundețiȘtergere