duminică, 13 decembrie 2020

IISUS HRISTOS COBOARA PE PAMANT !

                                                       Dragii mei,


În aceasta dimineata,treaza fiind, vad stand in pat cu ochii inchisi,vad un Cer de noapte albastra,iar pe un astfel de Cer,a aparut un Fulger alb si stralucitor.
Acest Fulger dragilor, a luminat pamantul inspre Sud si astfel, vad un Cer de ziua,un Cer cu multi norisori albi si stralucitori foarte.
Aici prieteni,vad cum un Cer alb -bleu plin de norisori albi coboara pe pamant ,asa precum ar coborâ un avion la aterizare ,lin,lin ,lin si totodata foarte repede.
Cand Cerul din Cer a ajuns pe pămant ,vad in mijlocul norilor albi cum statea un OM cu Mainile-I sfinte intinse lateral,un OM cu parul castaniu si cu ochii albastri si stralucitori, limpezi ca seninul Cerului albastru.
Un OM imbracat cu Vesminte albe si stralucitoare; vesminte de lumina alba,lumina Duhului Sfant.
Acest OM,era Cel din imaginea de mai jos :

Imagini pentru VENIREA LUI IISUS IMAGINI.
Era MANTUITORUL IISUS HRISTOS,FIUL LUI DUMNEZEU si al PREA CURATEI FECIOARE MARIA.
Faţa Lui stralucea precum Soarele de pe Cer in mijlocul verii.
Iisus Hristos era fericit pentu ca ,in sfarsit a ajuns pe PĂMANT,asa cum a promis, asa precum si mie mi-a grait adeseori.
Prieteni dragi, oricat de greu veti fi incercati ,oricat de greu v-ar fi de la o zi la alta,nu uitati ca,acolo Sus in Ceruri IISUS HRISTOS le vede pe toate,le aude pe toate,le cunoaste pe toate.
Sa vorbim in Rugaciunea noastra cu MANTUITORUL nostru drag si prea scump inimii si sufletului nostru, asa precum am vorbi cu cel mai bun prieten al nostru.
Nu ne trebuie neaparat Carti de Rugaciuni,nu trebuie sa fim doxă de carte ! Ci avem nevoie de inima smerita si de suflet curat si iubitor,ca sa putem grai cu DUMNEZEU, asa precum EL ar fi,chiar in faţa noastra.
Si chiar este in faţa noastra,in inima noastra,in sufletul nostru,de-L vom chema in Rugaciune.
Din CARTILE de RUGACIUNI,sa citim atunci cand suntem linistiti si relaxati,atunci cand gandul nostru nu zboara spre alte lucruri; atunci cand cuvintele inimii noastre ,ni se par ca nu sunt indeajuns.
Asa precum vine ploaia torentiala pe timp de vara si pe neasteptate,sau,asa precum apare fulgerul pe Cerul senin, mai iute va apărea IISUS HRISTOS pe norii Cerului, apoi, in mijlocul omenirii pe pămant.
Si nu pe orice pămant,ci pe pămant romanesc.
Sa multumim fratilor LUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI pentru acest UNIC DAR divin,pentru aceasta ocrotire divina pentru Romania Duhului Sfant.
Sa fim ferm convinsi dragilor, că ROMANIA este deja GRADINA MAICII LUI DUMNEZEU si va fi VIITORUL al DOILEA NOU IERUSALIM ,asa precum am relatat de la A la Z in CARTILE -ADEVARUL  DUHULUI SFANT- ROMANIA VIITORUL al DOILEA NOU IERUSALIM,Carti care costa doar 50 lei toate cele 3 volume.
                         Cu iubire si cu pretuire,Maria.

21 de comentarii:

  1. Cum legati pierderea Ardealului de a doua coborare?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ne ajute Domnul , Amin ! Sa nu uitam ce ne-a spus acum 2000 de ani ,,fara de mine nimic nu puteti face ,, !

    RăspundețiȘtergere
  3. Niciodată Ardealul nu va fi desprins de România. Nu înțeleg de ce se încearcă sa se creeze panica pe toate căile : cutremur, extraterestrii, război etc.
    De cine este plătită aceasta campanie de a înfricoșa poporul român?
    Ce interes au acestia sa sperie cetățenii țării noastre?
    Credeți ca este corect si cinstit față de Dumnezeu sa se întâmple acestea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tie anonim12.56 iti e frica???mai mult de 12 ani ai? Nu imi e frica de ce se va intampla pt ca stiu ca Dumnezeu va ingadui ce se va intampla. Tu anonim12.56 cred ca vei avea cauza decesului : frica. Dar stii ca frica e de la diavol?

      Ștergere
    2. Ai dreptate, anonim 12.56, mare dreptate!

      Iar tu anonim 00.47 esti complet pe dinafara!

      Ștergere
  4. Sa ne daruiasca Bunul Dumnezeu o Duminica binecuvantata,petrecuta in pocainta de toate pacatele si in sfintenie!O noua saptamana petrecuta dupa toata Voia si Legea Domnului Iisus Hristos tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.youtube.com/watch?v=59nkGHRWP4Q&t=1s

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria ce putem spune de cât
    VINO DOAMNE.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  7. În ultimele 24 de ore, 121 de persoane au murit, numărul TOTAL al romanilor decedați fiind 13.512 de la debutul pandemiei.
    Deci, a avut dreptate individul, din timp a anunțat ca la inceputul lui ianuarie 2021 se va depăși cifra de 15000. De unde a stiut cu câteva luni inainte, iar marii ghicitori si clarvăzători nu au stiut?
    Nu cumva acesta face parte din oculta mondiala?

    RăspundețiȘtergere
  8. A.U.R e partidul lui Iisus Hristos Dumnezeu.Ceilalti sunt vânduți străinilor și globalismului..
    P.R.M a mai fost partid al lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Iisus Hristos e dezamăgit de omenire.Credeti că Îi place cum arata lumea în 2020?
    Daca va veni,va veni să salveze planeta de la distrugere sau sa distrugă planeta și să creeze un pământ nou numai cu oamenii cinstiți și drepți..

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi-aș dori un conducător cu credință mare in Dumnezeu ,Iisus și mai ales patriot..asa cum a fost Vadim Tudor.(mă refer la patriotism)Daca e patriot și își iubește țară va face altfel politica ..nu cu hoție,corupție și demagogie.
    Vadim Tudor e o legenda,păcat că unii nu au știut să îl aprecieze că politician ,el ținea cu România, cu adevărat,punea Romania pe primul rand și neamul românesc ,nu vanduti străinilor cum sunt mai toți inclusiv PNL,Klaus Iohannis,PSD..etc
    Păcat că era impulsiv ..asta era marele defect al lui dar iubea enorm Romania.Beamul Cultura.Istoria.Valorile,Credință..etc
    R.I.P Vadim,sper că AUR sa continue ce a făcut Vadim Tudor..sa se lupte pentru țară,pentru dreptate,pentru eliminarea mafiei,corupției și hoției..
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot patriot era si cand ii ridica osanala dictatorului Ceausescu in timp ce romanii inghetau de frig in case si stateau pe intuneric si, mai ales, cand stateau la cozi pentru mancare? Tu ai cap? Daca ai atunci foloseste-l!

      Ștergere
    2. Acum ingheata mai multi si nici bani de mincare nu au. La tara se traieste greu din ajutorul socia

      Ștergere
    3. Stați si vedeți ce se întâmplă peste un an cu AUR. Cand o să se vadă la borcanul cu miere, imposibil să nu-și bage si ei măcar degetele. O să uite repede de tot ce au promis. Cred că deja se fac planuri de corupere, de nerefuzat.

      Ștergere
    4. Se va intimpla ce s-a intimplat cu partidul lui Dan Diaconescu

      Ștergere
  11. Doamne Ajuta.
    Toate la timpul lor nu trebuie sa deznadejduim, sa avem răbdare.

    RăspundețiȘtergere
  12. SA VINA DUMNEZEU SI SA PIARA VRAJMASII LUI zice rugaciunea-va veni cand va voi

    RăspundețiȘtergere