miercuri, 9 decembrie 2020

IARNA GREA VA FI PESTE ROMANIA !!!

 

                                                         9 Decembrie 2020,ora 5,22 !

                                         Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte ,si astfel, am in faţa ochilor inchisi,propria-mi curte in care zapada proaspat cazuta, era de circa 1 metru.


Asadar dragii mei, sa nu credeti ca vom scapa de iarna cu doar cateva fulguieli.

Vom avea parte in Romania, de o iarna cu multa zapada !

Dar sa multumim  Domnului si Maicii Domnului pentru toate,si sa ne bucuram de zapada,sa ne bucuram de Sfintele Sarbatori a lunii Decembrie si nu numai.

Nu uitati dragilor,fiti buni si milostivi,impartiti lumina sufleteasca si multa iubire si bunatate!

                           Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. Doamne fereste! Nu stiu cum o sa ma descurc cu lemnele!Mi-am promis mie ca,nu am sa mai apelez ptr.nimic!Cum o vrea bunul Dumnezeu! Celor care m-au ajutat le multumesc din suflet!Handic M

    RăspundețiȘtergere
  2. O stire de ultima ora spune ca premierul interimar Ciuca a inceput sa sigileze birourile ministrilor demisionati la cererea lui-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Iarna grea inseamna iarna buna,cu zapada multa. Dumnezeu s-a indurat de romani,ca altceva in afara de agricultura,nu prea mai avem

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 905 din terenurile valoroase pentru agricultura sunt proprietatea strainilor!!!Romanii mai au pirlogile de linga case si ripele care,in cel mai fericit caz pot asigura cu greu subzistenta!Romania nu mai are absolut nimic,nici sol,nici bogatiile din subsol,din ape sau de sub ape,nu mai are paduri-in max. 15-20 de ani toate padurile vor fi fost distruse si jefuite complet de catre prietenii austrieci ai presedintelui vostru-caci despre celelalte ramuri economice cum ar fi industriile,comertul,productia de bunuri,turism,etc.,etc.,etc.,n-are rost ca sa mai vorbim!!!

      Ștergere
    2. Nu va fi nicio iarna grea. Va fi una ca media ultimilor 25 de ani. Nu înțeleg de ce creați panica? Ar trebui sa citiți cum a fost prin anii 60 si atunci ati înțelege ce înseamnă o iarnă grea. Ce interes este de a provoca panica in populatie? Probabil primiti bani!?!? Insa întrebarea este de la cine?

      Ștergere
  4. Este tare greu o inteleg pe doamna Maria H
    Stiu ce inseamna sa fii singur si sa le faci pe toate.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să vă dea sănătate.

    RăspundețiȘtergere
  5. iarna grea va fi in munti-incalzirea globala se produce demult- vor fi episoade de iarna in diferite parti ale globului

    RăspundețiȘtergere
  6. Mărie, ce bine ar fi o zăpadă precum spui!
    Dar poate pe la munte că la câmpie nu a mai dat din 2012!

    RăspundețiȘtergere
  7. “... Sfintele Sarbatori a lunii Decembrie si nu numai.”Spune tu, doar tu, cât este de agramată. Incredibil!

    RăspundețiȘtergere
  8. Vor veni si alte nenorociri peste oameni... din pacate stiu o persoana care dracuie fara motiv si blesteama non stop pana si in biserica.
    Dracuie oriunde si are o satisfactie nebuna cand vede ca nimanui nu ii place. Eu zic ca e o persoana indracita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu stiu pe cineva care pana si la serviciu facea totul plin de nervi, dracuia, se credea mai presus de oricine, iar cand a picat, a picat de sus de tot si a fost mult mai dureros... era o femeie foarte rea. Dar si-a primit rasplata.

      Ștergere
  9. Iar bagi spaima in oameni Maria? De cate ori ai spus ca va fi iarna grea si nu a fost? In fiecare an spui aceeasi gogorita, doar doar s-o nimeri vreodata. De ce nu lasi comentariile, ti-e rusine de ce crede lumea cu adevarat despre tine?

    RăspundețiȘtergere