duminică, 20 decembrie 2020

ELIBERAREA DE SUB JUGUL FASCIST???

                                                           20 Decembrie 2020,ora 3,19 !


                                          Dragii mei,

Astazi dimineata in zori,ma trezeste un glas care spune asa:

                 "Sa nu uitam dragilor !

                  Sa nu uitam de tendinţa,de a ne elibera de sub jugul fascist !"

Clipa in care,vad la un pupitru,ca pe o scena mai inalta ,o personalitate din varful Statului roman,era singur acolo la pupitru,era furios si batea cu pumnul in masa.Nu-i convenea nimic, avea chipul crispat de furie si de dorinta de a se impune, de a se face inteles.

Eu nu voi spune cine era acest om,deoarece,cu siguranta stiti despre cine este vorba.Pot spune insa, ca vom trece prin foc si prin sabie cu acest om in varful Statului roman.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ca sa nu slobozeasca sabia Sa asupra noastra,ci sa ne ajute cu mila si cu iubirea Sa de oameni,Amin!

                                 Cu dragoste,Maria.

28 de comentarii:

  1. Dupa cum spunea eruditul Andrei Marga si multi,multi altii ,Iohannis cel ''Cot la cot cu Hitler'' a folosit toate trucurile naziste ale acestuia pentru pofta lui de 'putere 'absoluta dorita si de Orban inclusiv accidente cu foc programate inclusiv la lovitura de stat diin 10 august 2018.
    Daca romanii nu se trezesc sa ia atitudine de saptamina viitoare se va reinstaura oficial DICTATURA in Romania fie ea si mascata cu alegeri cu vointa electoratului falsificata si neluate in considerare si ii va costa din nou varsare de singe pentru a o inlatura.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun ,tu te auzi ce spui ? ,,cot la cot cu Hitler"? Probabil ești prorus și ești pe placul dnei Maria !

      Ștergere
    2. A face referire la etnia din care face parte ,un om , este ceva deosebit de josnic .
      Sa nu uitam ca Dragnea era cuman iar Sevill Shaideh....

      Ștergere
    3. Ce e aia "cuman"?!

      Ștergere
    4. An.07.55 sa ști crăciun are perfecta dreptate in tot ce spune!! Se vede cu ochiul liber doar cine nu vrea nu vede, tu fiind unul pe care toate aceste adevăruri te deranjaza.

      Ștergere
    5. 21.03 alias craciun, ai ajuns sa te lauzi singur? :)))))))))

      Cum sa ai dreptate cand iti jignesti semenii gratuit? Dna Maria, de ce ii ingaduiti?

      Ștergere
    6. Cumanii au fost o populaţie antică migratoare aparţinând ramurii vestice a neamurilor de limbă turcă şi erau înrudiţi cu pecenegii şi cu vechii bulgari. Ei au venit din stepa kirghiză, din Turkestan.

      În secolul IX cumanii se aflau lângă fluviile Ural şi Volga. Ei apar în părţile noastre în anul 1057 când îi înfrâng pe pecenegi şi le ocupă aşezările. Stăpânirea lor durează cam două sute de ani, până la marea invazie tătară din anul 1241. Ţara lor se numea Cumania şi se întindea de la fluviul Don şi până la Carpaţi. Partea răsăriteană, unde se găsea şi centrul lor de putere, se numea „Cumania albă”, iar partea apuseană, vecină cu Ungaria (Transilvania) şi incluzând Moldova şi estul Ţării Româneşti, se numea „Cumania neagră”.

      http://enciclopediaromaniei.ro/wiki/Cumani

      Ștergere
    7. 21.03 Serios? Cate clase ai de nu stii sa scrii corect in limba romana? Cat despre ”adevarurile” emanate de craciun, va doresc amandoura sa fiti tratati la fel peste tot pe unde mergeti conform propriei voastre judecate.

      Ștergere
  2. In anul 2050 va fi un cataclism planetar mai exact un asteroid mare sau un obiect din cer va cădea pe Pământ și va produce pagube imense ,posibil să aducă și sfârșitul lumii.Pana atunci pandemia se va vindeca in 2026 iar noi mâine 21 12 2020 intram in Era Vărsătorului adică în alte dimensiune galactica .Se vor întâmpla multe lucruri pozitive precum evoluție și vindecare spirituala însa totul se va produce treptat.Pana in anul 2050 nu vine sfârșitul lumii în niciun caz.Din 2050 pământul se va pustii din cauza cataclismului planetar iar câțiva dintre supraviețuitori fiind evoluați tehnologic și spiritual o sa colonizeze alte planete chiar și din alte galaxii iar planeta Pamant va fi o planetă ori foarte caldă ori foarte rece,ce nu va mai găzdui viața însă civilizația umană va continua să existe în alte galaxii,pe alte planete.Pana in 2050 se va găsi și viața pe doar 3 planete ce se numesc Cenum,Simotria și ABR5000 ,toate trei aflandu-se in alte galaxii diferite,doua într-o galaxie extrem de îndepărtate de Pământ iar una chiar în galaxia Andromeda ,iar viața care se va găsi va fi una identica cu a Pământului din fix anul 2000,nu mai evoluați nici mai involuați.Se va găsi viața extraterestra în jurul anului 2039..iar că sa închei pe planeta noastră din 2021 până în 2050 va fi comunism in multe tari ,dar comunism adevărat și evoluat iar evoluția tehnologică va atinge cote impresionante și un progres extrem de uimitor însă va fi un lider care în anul 2049 va uni toate statele lumii într-o singură Terraria asta după ce regimul comunist modern va cădea iar liderul care va fi de profesie călugăr profund spiritual gen Dalai Lama sau sau un maestru spiritual evoluat va pregăti colonizarea altor planete înainte de dezastrul din 2050..fapt ce va salva aproximativ 50 000 de oameni din totalul de 15 miliarde ..restul vor uciși de cataclism sau vor fi afectați ,răniți sau intoxicați de urmările cataclismului ce va aduce gaze toxice și aer toxic în întreaga planetă.Din 2050 nu va mai exista viața pe Terra decât bacterii și viruși și microorganisme,soarele stingandu-se și el în 2094 dar omenirea,o parte din ea,va înflori pe cele 3 planete și își va continua existența pe acele 3 planete urmând să fie pace absolute și complet o viață fără suferința și probleme datorita progresului spiritual și tehnologic,vibrațional..Universul însă va fi distrus în anul 9000 unde datorita datorita expansiunii exagerate se va autodistruge d.p.d.v chimic printr-un proces necunoscut actual de știință.Oamenii de pe acele 3 planete vor muri în 9000 toți însă vor exista veșnic în alt Univers ,numit și multivers.Exista 2 Universuri unul material cum îl cunoaștem noi acum su cel ce găzduiește viața de după moarte,viața care va fi veșnică și total diferita de viață de acum pe Pământ d.o.d.v al legilor naturale și fizice.
    Cam asta e tot ce se va întâmpla cu Terra,omenirea ,universul,viața în următorii zeci de ani .In final că există doar Universul vieți de după moarte ,al doilea Univers pe care noi nu il cunoaștem și acolo va fi adevăratul Paradis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre cele 2 eclipse de Lună și apoi de Soare este vorba în Biblie în Maleahi.Nu mai este mult și se împlinesc 19 mii de ani de la scufundarea Atlantidei.Urmează Prigoana Bisericii foarte curând oficial. La mijlocul lunii octombrie 2021 se va abate asupra omenirii un mare necaz,iar în luna mai 2022 se vor înfrunta 2 țări și astfel va începe al 3-lea război mondial.Biblia va fi interzisă, bisericile vor fi închise, va fi o cumplită sărăcie pe Pământ și mulți oameni vor muri de foame în țări civilizate, vor fi mari cutremure și inundații și suntem în perioada din Biblie din Apocalipsa când va fi ruptă pecetea a șasea.Antichrist urmărește reducerea populației Pămăntului prin tot felul de mijloace malefice cu înaltă tehnologie.Iar oamenii vor tremura de groază fiindcă pace și bucurie nu va mai fi pe Pământ până la venirea Domnului Isus pe nori!

      Ștergere
  3. A mai trecut un an si nu a fost războiul mult așteptat! Cati ani au trecut de cat timp se anunta razboiul?
    De ce oare? Oculta mondiala nu se lasă!
    Securistii platiti sunt foarte activi si pe acest blog! Rușine sa le fie!
    Pe toate căile creaza panica!?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se spune din strabuni ca diavolul se hraneste cu tulburarea oamenilor.Frica cat mai multa frica si totul e perfect.

      Ștergere
    2. Anonim 23:35 cum nu a inceput razboiul? Păi nu strigau ăștia in primăvară cand a început nebunia covid cum ca suntem in război? Așadar suntem inca in razboi din spusele generalilor Vela Top Gun si Yasser Arafat.

      Ștergere
  4. An.22:33,e mult pana departe,ma intereseaza strict perioada urmatoare,21.12.2020,2025,ai vesti?!

    RăspundețiȘtergere
  5. se pare ca avem doar " tendinta " dar nu ne putem elibera de " jugul fascist ". trist, foarte trist :((

    RăspundețiȘtergere
  6. Razboi este deja 23,35, neintelegerile,revoltele,oamenilor tot un razboi este,este razboiul fara de sfarsit dintre cei mari care se bat pentru interesele lor si mai putin pentru popor.
    Acesta tot un razboi este,bine un razboi premergator celui care va veni.
    Credeti ca va merge la infinit?
    Nu Antihrist începe cu bătălia celor mai mari.
    Pe ei îi va aduna la un loc și va face razboiul.
    Sa ne apere BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului ca războiul nu aduce nimic bun.
    Aduce distrugere,suferința și tot ce este rau pe acest pământ.
    Sa stiti ca am avut o experiență în viață mea de a vedea oameni răniți în războiul din Ucraina oameni mutilați,aveau proteze ambele picioare si un corp care nu mai semăna a om.
    Stiu ce vorbesc,am avut un șoc la vederea acestor imagini,un șoc care ma dus până la lacrimi,nu am crezut si nu am văzut de cât in filmele de groază asa ceva.
    Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să ne apere de asa ceva.
    Dacă nu vom fi uniți ne vom duce spre pieire,spre ură care numai un singur om a băgat aceasta ura in tara noastră.
    Cred ca cei care ochi sa vada vor vedea ca asa este.
    Ma doare sufletul ca a ajuns ura la culme si atunci cum sa nu fie Mântuitorul Nostru Scump si DRAG Sufletelor Noastre trist si supărat?
    Doamne ai mila de noi!!
    Măicuță Domnului nu ne lasă pre noi fii TAI.
    Cu mult drag si iubire sa ne dea Dumnezeu și Maica Domnului.
    Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu să-i descopere adevărata lui față, faptele sale și "dragostea" pe care o are pentru România și români !!!➕Amin.

    RăspundețiȘtergere
  8. Poftind la putere absolutista Iohannis si Orban incalca esenta Constitutiei care spune ca'Puterea este a Poporului si se exprima prin Votul majoritar.
    Ori complotind fie prin 'Falsificarea vointei electoratului' fie prin incalcarea votului majoritar cum o spune foarte argumentat Rectorul Andrei Marga ,Puterea Absolutista dorita de Dictatori devine TIRANIE care este cea mai Grava forma de CORUPTIE , PROSTOCRATIE si CLEPTOCRATIE.
    Iar de acum mai bine de 200 de ani de la Revolutia Franceza din 1789 popoarele europene lupta si isi apara drepturile de Tirani prin RE-Volutii=venirea la Democratie, consfintite pentru prima data in imnul francez, prin Masellesa si apoi cu pretul singelui in toate Consttutiile europene inclusiv in ROMANIA.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Un exemplu clar din Prostocratia impusa de Iohannis este ministrul Citu despre care au aparut pe TV informatii ca nu a putut sa-si ea examenul la treapta a doua de liceul din Rimnicu Vilcea, fapt ce inspectoratu Rimnicu Vilcea refuza ziaristilor accesul la documente oficiale si modul fraudulos la acel moment cum a ocolit examenul treapta a liceului prin scoala Profesionala.
    Citu a mai fost respins de doua ori de Parlament ca necorespunzind pentru functia de Ministru de Finante dar ca de obicei a fost impus de evreimea interna si externa-probabil prin Soros si Iohannis.
    Nici Iohannis nu a fost un student peste media anului asa se face ca la terminarea facultatii a prins doar un post intr-un sat la marginea judetului la 70 km de domiciliu din SIBIU conform mediei sale pe linga Agnita.
    Avea dreptate rectorul Marga din Cluj ,au ajuns sa conduca Romania Prostocratia facuta din infractori si repetenti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Un exemplu clar din PROSTOCRATIA impusa de Iohannis este ministrul de finante Citu despre care au aparut pe TV informatii ca nu a putut sa-si ea examenul la treapta a doua de liceul din Rimnicu Vilcea, fapt ce inspectoratu Rimnicu Vilcea refuza ziaristilor accesul la documente oficiale si modul fraudulos la acel moment cum a ocolit examenul de treapta a liceului prin scoala Profesionala.
    Citu a mai fost respins de doua ori de Parlament ca necorespunzind pentru functia de Ministru de Finante dar ca de obicei a fost impus de evreimea interna si externa-probabil prin Soros si Iohannis.
    Si Iohannis a fost un student mult sub media anului la Cluj, asa se face ca la terminarea facultatii a prins doar un post intr-un sat la marginea judetului la 70 km de domiciliu din SIBIU conform mediei sale, pe linga Agnita.
    Avea dreptate rectorul Marga din Cluj ,au ajuns sa conduca Romania PROSTOCRATIA facuta din infractori , repetenti si CLEPTOCRATI-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. O7,55 Nu eu o spuneam ,ci era un citat cu ghilimele din rectorul din Cluj Marga,unde Iohannis a facut facultate,cauta pe internet si vei gasi multe articole ale lui Marga in acest sens-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. 16,51 Dar ca ROMANIA sa fie condusa zeci de ani si distrusa de citeva ori de aceiasi casta evreiasca ,Nu ti se pare deloc Josnic.??
    Dupa tine asta o fi DEMOCRATIE??-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. poporul roman a pierdut curajul si demnitatea DACILOR strabuni tot asteapta sa vina ceva ce nu mai vine-ce sa spunem de credinta care dispare incet si sigur de atatea griji si nevoi!

    RăspundețiȘtergere
  14. 20,1 Cumanii erau doua populatii de origine turcica veniti din Asia prin nordul marii Negre ,cumanii albi s-au stabilit pe la sfirsitul secolului 13 in nordul Marii Negre-acum Ucraina si cumanii Negri numiti asa pentru ten de culoare mai inchisa au poposit in Baragan si sudul Moldovei unde voiau sa-si faca capitala pe Micov,ambele ramuri impinse diN Asia de violentii mongolii lui Gingishan cu fii lui cunoscuti si ca Hoarda de Aur.
    Din cauza asta cumanii veniti pe teritoriile noastre au cautat refugiu in Ungaria cu care au facut Tratat l-i sa impus crestinarea cu schimbarea numelor pentru a putea trece cu carutele lor cu coviltir pe la Cazane-Turnu Severin in sudul Ungariei .
    Cu maghiarii care atunci vorbeau 3 limbi printre care si cumana au avut si multe conflicte si lupte singeroase si acum urmasii lor inca mai au resentimente contra maghiarilor care i-a asimilat fiind un conglomerat-federatie din mai multe popoare.
    Dragnea a facut o Gluma spunind ca e cuman lui Ponta, intrucit e greu de spus dupa 700 de ani,cel mult putea spune ca e turc din Teleorman- care in turca inseamna Padurea Nebuna in zona fiind acum 200 de ani raiale turcesti.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Este a doua oara cind mesajele vin cu aceasta scena din sala tip Amfiteatru de la Cotroceni unde au loc intilnirile oficiale cu oficialitatile din stat ,pentru ca intilnirile neoficiale tip Complot contra ordinii constitutionale-pentru un guvern al minoritarilor pierzatori in alegeri au avut loc in aceasta luna la Vila Lac aproape de dormitorul urias al Dictatorului Iohannis-cel care nu era in stare sa-si duca Paltonul si avea nevoie in Franta de servicii pe post de lachei.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Eruditul rector Andrei Marga spunea despre aplicarea de Iohannis a tezelor lui Hitler si Musolini din anii 30 alaturi de'nepriceperea sa,neoliberalism securist si autoritarism de cireada pentru meschinul de al doilea de mandat in aceleasi coordonate de prostie si manipulari care vor crea handicapuri acestei tari''-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. craciun, o sa faci hepatita de la atata ura!

    RăspundețiȘtergere
  18. 14,20 Enciclopedia Romaniei ca si placile comemorative prin Transilvania si tara scriu gresit ca invazia din 1241 ar fi fost tatari,de fapt ei erau mongoli si au trecut fara lupte peste principatele romane pe trei directii ;1 si 2 prin nordul Transilvaniei,3 prin pasul Oituz unde au omorit 25000 de secui graniceri pe linga cetatile Fagaras si Sibiu fara a le ataca si in trei zile calare s-au reunit linga Arad atacind armata imperiala a Ungariei tinta lor ungurii fugind in vest.
    In Ungaria au ramas doar un an pentru ca copii sau nepotii lui Gingishan conform obiceiului au revenit in Mongolia la moartea tatalui.
    De mongoli au fugit si cumanii impinsi din Asia.-craciun

    RăspundețiȘtergere