miercuri, 16 decembrie 2020

DUMNEZEU POATE FI VĂZUT DE OAMENI !!!

                                                      Dragii mei, 


    Nu este adevărat ceea ce se spune în Cărtile Sfinte, scrise tot de oameni până la urmă, precum că :
DUMNEZEU  nu poate fi văzut de oameni si ca nimeni nu L-a văzut vreodată !
Am curajul să spun si să sustin cu pretul vietii mele la nevoie ,faptul că : 

DUMNEZEU  poate  fi   văzut, de noi FIII  SĂI !!! 
Dumnezeu  poate fi văzut de fiecare dintre noi, daca suntem buni si avem CREDINŢĂ tare în EL si-n Măicuţa  Domnului !
    
                          Image result for SFANTA TREIME

                                     Dragii mei, 

În toate Cărţile Religioase se specifică în mod constant faptul că, pe DUMNEZEU  nu L-a văzut nimeni vreodată şi că nu poate fi văzut.
Nu aş dori să fiu înţeleasă greşit, să fiu judecată ca si cum aş fi lipsită de modestie sau ca nu am smerenie. Dimpotrivă ! 
 Doresc să vă spun că, atunci când a noastră Credinţă în DUMNEZEU este de neclintit, putem să-l vedem pe DUMNEZEU !
Şi am să vă povestesc !
Era in vara anului 2013, într-o seară târzie.
Singură în camera mea stăteam în genunchi şi mă rugam la DUMNEZEU  TATĂL.
Eram tare tristă în acea seară şi mă rugam cu lacrimi şi-L imploram pe DUMNEZEU  TATĂL şi pe DUMNEZEU  FIUL, ca să-mi audă Rugăciunea mea şi să mă ajute.
Brusc, ochii mei  se închid fără  voia mea,iar Cerul se deschide .
Văd cu ochii închişi un Cer de noapte albastră şi care Cer ,se dă deoparte ca o cortină ,şi astfel , apare un alt Cer, un Cer numai al LUI  DUMNEZEU.
Acest Cer din Cer, avea culoarea albă stralucitoare foarte.
Aici ,în Cerul alb văd TRONUL LUI  DUMNEZEU !  

TRONUL  PREA  SFINTEI  TREIMI !

Aici,vedeam pe Însuşi - PREA  SFÂNTA  TREIME  aşa cum o cunoaştem cu toţii din SFANTA  ICOANA. 
Image result for SFANTA TREIME
                   
Numai că ,strălucirea TRONULUI , stralucirea Lui  DUMNEZEU  TATĂL,a Lui DUMNEZEU  FIUL si a SFANTULUI  DUH era orbitoare.
În timp ce priveam uimită la PREA  SFANTA  TREIME, continuam să mă rog  şi să-L implor pe DUMNEZEU  TATĂL ca să mă ajute în Rugăciunea mea,ca să audă Rugăciunea mea.

                           Image result for SFANTA TREIME
Într-o clipă, DUMNEZEU  TATĂL îşi apleacă urechea SA înspre mine şi pune MÂNA  SA dreapta aplecata spre mine,la urechea Sa dreaptă.
DUMNEZEU  TATĂL face căusul palmei Sale sub formă de pâlnie şi vedeam fraţilor , vedeam cum ajungeau cuvintele mele direct in urechea LUI DUMNEZEU.
De la mine şi până la DUMNEZEU s-a întins o punte  de lumină  albă. Pe această punte de Lumină  albă, cuvintele din Rugăciunea mea urcau la DUMNEZEU sub forma de cerculeţe, cerculeţe neîntrerupte, ca un lanţ de cerculeţe bleu ce se suprapuneau precum niste bule de aer.
Precum iese aburul dintr-o oala sub presiune ,aşa urcau acele Cerculeţe bleu şi ajungeau şi treceau prin MÂNA  facuta pâlnie în  urechea LUI  DUMNEZEU. 
Ca de un magnet puternic ,aşa erau de atrase cuvintele mele prin Mâna făcută pâlnie deasupra urechii drepte a LUI  DUMNEZEU  TATĂL.
Totul a durat câteva secunde bune, timp în care ,lacrimile îmi frigeau obrajii, iar sufletu-mi era la DUMNEZEU.
Îmi doream din inimă ca să nu se mai termine aceasta dumnezeiasca MINUNE.
Dar aşa cum au apărut, tot aşa au şi dispărut, ca şi prin topire .
Dragii mei,am simţit în suflet cu adevărat că DUMNEZEU  este cu noi şi întru noi. 
Chemaţi dragii mei pe DUMNEZEU şi pe MĂICUŢA  DOMNULUI în ajutor şi veţi vedea că vi se va descoperi fiecăruia ,după CREDINŢĂ şi după Dragostea ce I-o purtaţi în inimă şi-n suflet.
Iata ce spune ziarul Lumina,ziarul BOR:

„Atât cât sunt în lume, Lumină a lumii sunt“ - Ziarul Lumina


ziarullumina.ro/atat-cat-sunt-in-lume-lumina-a-lumii-sunt-101580..
 "Pe Dum­nezeu a-L vedea nu este cu putinţă oamenilor, spre care nu cutează a căuta oştile în­ge­reşti; iar prin tine, Preacurată, s-a arătat oamenilor Cuvântul în­trupat, pe Care slăvindu-L, cu oştile cereşti, pe tine te fe­ri­cim."

Iar eu va asigur ,dragii mei:
DUMNEZEU poate fi vazut de oameni buni si cu suflet mare,de oameni obisnuiti si de cei fara de carte, numai cu Voia Sa de a se descoperi Fiilor Sai.

                                 Cu dragoste, Maria.




17 comentarii:

  1. Eu am visat ca mi a vorbit, mi a spus pe nume. M a uitat in cer dar nu l am văzut din cauza norilor(albi).

    RăspundețiȘtergere
  2. https://elleoils.com/ remediu naturist pentru viruși, covid, etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cit timp sintem oameni,adica traim pe Pamint, nu putem vedea nici spiritele cele mai mici,daramite pe Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  4. 1:5.4 (28.1) Cu toate că muritorii materiali nu pot vedea persoana lui Dumnezeu, ei ar trebui să se bucure în încredinţarea că el este o persoană. Acceptaţi prin credinţă adevărul care spune de Tatăl Universal că ar iubi atât de mult lumea încât a prevăzut progresul spiritual etern al umililor săi locuitori. „El îşi găseşte bucuria în copiii săi.” Dumnezeu nu este lipsit de nici unul din aceste atribute supraumane şi divine care constituie o personalitate de creator perfectă, eternă, iubitoare şi infinită.

    RăspundețiȘtergere
  5. Și eu l-am visat, nu i-am văzut chipul, dar știam drumul spre el. Mi-a permis sa-i sărut mana. M-am așezat în genunchi în fata lui și am spus, am venit, de parca ma chemase. Nu am îndrăznit sa ridic prea mult capul să-i vad chipul. Era îmbrăcat în alb și stătea pe un jilt de lemn, simplu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa este doamna Maria fiecare îl putem vedea pe Bunului Dumnezeu.
    Cred cu tărie acest lucru.
    Cred 09,19 va cred ca si eu traiesc aceste minuni.
    Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nataniel l-a întrebat pe Iisus: „Maestre, deşi încep să pricep pentru ce refuzi să vindeci fără discriminare, eu încă abia de înţeleg de ce Tatăl din ceruri, care ne iubeşte, permite ca un atât de mare număr dintre copiii lui de pe pământ să sufere de atâtea cazne.”
    Maestrul i-a răspuns lui Nataniel zicând: fiul meu, tu ar trebui să ştii că tatăl nu-i face înadins să sufere pe copiii săi. Omul atrage inutil asupra lui dureri ca urmare a refuzului său stăruitor de a umbla pe căile mai bune ale voinţei divine. Durerile sunt potenţial conţinute în rău, dar o mare parte dintre ele sunt rezultatul faptelor oamenilor şi al inechităţii. Multe evenimente anormale s-au produs pe această lume, şi nu este de mirare că toţi oamenii care cugetă sunt nedumeriţi înaintea scenelor de suferinţă şi de chin cărora le sunt martori. De un lucru puteţi fi totuşi siguri. Tatăl nu trimite durerea ca pedeapsă arbitrară pentru faptele greşite. Imperfecţiunile şi handicapurile răului sunt inerente răului însuşi; pedepsirea păcatelor este inevitabilă; consecinţele distructive ale inechităţii sunt inexorabile. Oamenii nu trebuie să îl învinuiască pe Dumnezeu pentru relele care rezultă în mod natural din viaţa pe care au ales s-o trăiască; ei nu ar trebui nici să se plângă de experienţele care fac parte din viaţa aşa cum este ea trăită pe această lume. Tatăl vrea ca muritorii să lucreze cu perseverenţă şi consistenţă la perfecţionarea stării lor de pe pământ. O aplicare inteligentă ar trebui să permită oamenilor să biruie o mare parte a necazurilor lor de pe pământ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mentioneaza te rog sursa.Seamana cu Marea Evanghelie dupa Ioan.Multumesc.

      Ștergere
    2. Cauta pe net: Urantia. E descris universul si viata Lui

      Ștergere
    3. Asa asi cine a scris acea carte? Am citit putin dar nu am inteles nimic. Pare ca e un roman SF.

      Ștergere
  8. Înainte cu o săptămână să înceapă toată nebunia cu coronavirus am visat o icoana mare cu Domnul Iisus Hristos, nu i-am văzut chipul dar mi-am dat seama după vesminte ca era El, vesmintele erau cu albastru și rosu și puțin din parul castaniu și ondulat iar glasul din icoana spunea asa"De aveți credință scapati“ si acum 8 ani l-am visat pe Domnul Iisus Hristos, i-am văzut puțin chipul, dar chipul lui era plin de lumina și mi-a spus " Stai liniștita, totul va fi bine". Va îmbrățișez cu drag dna. Maria

    RăspundețiȘtergere
  9. Un imens grup de arhivari se ocupă cu menţinerea la zi a înregistrării biografiei fiecărui muritor , începând cu clipa naşterii sale, trecând prin cariera lui universală, până când respectivul părăseşte universul local,pentru a trece la regimul suprauniversal, sau este „şters din registrele existenţei” de ordinul Celor Îmbătrâniţi de Zile.
    37:3.8 (409.5) Pe anumite lumi sunt puse în ordine dosarele personalităţii şi garanţiile de identificare sunt clasate şi păstrate pe parcursul perioadei intermediare dintre decesul uman şi ora repersonalizării, reînvierea din morţi.
    Fragment din carte referitor la ce se intimpla dupa moarte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cind un fragment este preluat de pe net,selectati o portiune mica din text si dati cautare( la unele telefoane apare in bara de sus o lupa,atunci cind se selecteaza un text. Daca nu,luati cu copy si cautati)

      Ștergere
    2. Adevaratele scripturi

      Ștergere
  10. in vis poate dar scriptura spune-nu poate omul sa fie viu si sa-l vada pe DUMNEZEU-oare de ce omul moare fizic si i se arata DOMNUL LA JUDECATA? pentru ca nu exista om fara pacat numai EL este fara pacat-sunt exceptii f rare dar si atunci li se arata DOMNUL sau puterile ceresti altfel decat in slava

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai da dar cu ochiul cunoasterii deschis de tot ai cu totul altfel adica firesc.Din pacate am uitat starea de a fi copiii Tatalui Ceresc.Multumesc surioara Marioara. Pa pa.

      Ștergere