marți, 29 decembrie 2020

DE PE PODURILE CELE MAI INALTE DIN LUME !

                         28 Decembrie 2020,ora 5,10 !


                                    Dragii mei,


În aceasta dimineata in zori, m-a trezit bun glas care spunea pe un ton raspicat, asa:

                "În lume sunt poduri!

                  De pe podurile cele mai inalte !"

Dragii mei, asa cum deja vedem cu totii ,se pregateste ceva  de pe cele mai inalte poduri ale lumii.Deja am scris si de pe un pod inalt din Paris.

Cine pregatesc astfel de actiuni teroriste? Indivizi certati cu legea,indivizi certati cu Hristos si cu Maica Domnului. Indivizi fara iubire faţă de Aproapele lor.

Sa nadajduim insa,ca Autoritatile Statelor îi vor descoperi inainte ca acestia sa dezlantuie dezastrele.

                            Cu dragoste,Maria.


27 de comentarii:

  1. Nu există Autorități,d-na Maria!Doar slugi obediente sistemului antihristic@😆

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe linga atentate inspirate de unul initial 'reusit' exista si o pandemie a copierii unor acte suicidare accentuate fie de izolare ,stres sau pandemia de COVID care nu afecteaza numai plaminii si inima ci mai ales creeierul paralizindu-l cu trombi pe capilarele foarte mici care s-a vazut ca au dus la sinucideri,de ce nu si de pe podurile mari ale occidentului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Ceea ce știu e că într-o zi ne vor ataca trei țări:Rusia,Ungaria și Bulgaria iar americanii vor interveni foarte târziu să ne salveze ,dar vor interveni și vor înfrânge Rusia și eliberând ce a mai rămas din Romania care va suferi pierderi uriașe .
    Totuși acest atac face parte din războiul global ce va sa vina peste lume,la un moment dat,nu se știe când dar va fi al treilea și ultimul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A Scris de multi ai in cartile doamnei Georgeta Florea totul. Citește si vei vedea ce se întâmplă...

      Ștergere
    2. Ar fi asa de bine sa nu mai existe razboaie pe pamant!
      Pana la urma, toti oamenii au loc pe pamant traind in pace, este suficient loc pentru toata lumea, dar sa stea fiecare in locul in care s-a nascut pentru ca nu are cum populatia dintr-o tara intreaga sa vina sa locuiasca doar in capitala respectivei tari. Este o nebunie sa locuiasca toti in capitalele tarilor si poluare imensa! Dumnezeu stie cel mai bine de ce i-a lasat pe oameni sa se nasca intr-un anumit loc si sa traiasca acolo.

      Ștergere
    3. Nu te salveaza nimeni(degeaba)!

      Ștergere
  4. De extraterestrii nu se mai aude nimic?!?! A trecut și anul acesta si nu au aparut! De ce stau ascunși?!?! Nu ne-au ajutat nici cu pandemia și nici cu valul acesta de cutremure. Oare ce interes au extratereștrii!?!?

    RăspundețiȘtergere
  5. Valul trei al pandemiei va veni și peste noi în perioada februarie-martie Acest al treilea val ar urma să vină în contextul în care o nouă tulpină face ca noul coronavirus să fie mult mai contagios.
    Exact cum v-am anunțat din timp!!!!
    Această nouă tulpină are o rată de transmisie mult mai accelerată, cu aproximativ 70% în rândul populației intracomunitare.
    Numai un vaccin împotriva coronavirusului va stopa noul val .....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaccinul e al sistemului satanic cu semnul fiarei,luciferaza,otrava și Arn ce adauga alt ADN la ADN-UL uman creeat de Dumnezeu,de aceea e semnul fiarei,cine se vaccinează nu mai poate fi mântuit!

      Ștergere
    2. 21:24 ADEVARAT !Nu luați vaccinul că sa va Mântuiți!Enzima numita luciferaza(Lucifer raza) vă demonizează leagandu-va de Lucifer pt. vecie!
      Doamne ferește!PS.Instiintati pe preoți și călugări și pe toți cunoscuții.

      Ștergere
    3. 21.24 esti dus cu capul, omule! Informeaza-te corect inainte sa dai drumul la ineptii mai mari ca tine! Nu adauga nimeni un alt ADN ci trimite un ARN-mesager la celule pentru a le determina sa creeze anticorpii necesari. E ca si cum celula primeste un manual de utilizare pentru a sti cum sa contracareze covid 19. Astfel corpul stie sa recunoasca virusul pe care nu-l recunostea pana acum si nu-l va mai lasa sa se lipeasca de celule. Ai priceput?
      Abtine-te de la a raspandi idei false pentru ca iti faci multe pacate oprind oamenii sa-si faca vaccinul care le va salva viata. Religia in exces te-a tampit de-a binelea. Esti fanatic.

      Ștergere
    4. Anonim 23:29 vai tie si tuturor celor ce cred minciunile Satanei ca va duceti ca oile la taiere si triere in iad cu viteza intunericului cu masa pusa de draci,oare Domnul Iisus Hristos era fanatic cand va spus daca nu renuntati la tot ce va robeste si la toate prostiile de pe Pamant si daca nu va nasteti din nou din Duh Sfant si Foc si daca nu va pocaiti la extrem adica chiar ramanand orbi sau ciungi,adica sa faceti tot ce e posibil si imposibil sa intrati in Rai,sa-ti spun ceva demonizatule mintit si inrobit de Satan anonim 23:29 asa cum evreii s-au lepadat de Domnul Iisus Hristos in folosul traiului mizerabil in babilonia lor cu dracii si-a venit judecata si iaadul vesnic peste ei dupa aproximativ 35 de ani de la inaltarea Domnului Iisus Hristos,tot asa si acum in maxim 3 ani si jumatate peste toti ce nu respecta toate poruncile Tatalui Ceresc Elohim,Iehova,Iahve Dumnezeu,ale Domnului Iisus Hristos si ale Duhului Prea Sfant,inclusiv porunca Sabatului Adeavarat al Sambetei,va veni judecata si iadul vesnic asemenea si peste toti ce nu vor sa se pocaiasca de toate pacatele, asemnea si peste toti vrajmasii Lui Dumnezeu,asemenea si peste toti cei ce se vacineaza devenind zombi si acceptand serul sarpelui Satan si Lucifer,vaccin sau ser,venin al Satanei-sarpelui care contine luciferaza,asemena si peste toti cei ce se termoscaneaza si peste toti cei ce se cipeaza,locul lor vesnic e in iadul vesnic,in chinurile vesnice!Sa nu spui anonim 23:29 si altii de aceiasi incredere oarba in sistemul lui Satan,al lui antihrist,si al profetului mincinos si fals,sa nu spuneti ca n-ati stiut la foarte apropiata dreapta judecata a Domnului Iisus Hristos!

      Ștergere
    5. Si anonim 23:29,viata ne-o va salva credinta,nadejdea si iubirea in Elohim,Iehova,Iahve Dumnezeu,in Domnul Iisus Hristos si in Duhul Prea Sfant,scris este,cel drept va trai prin credinta mai ales in vremurile finale!Tu faci pact cu Satan si sisteemul lui sa-ti piarda viata si sufletul vesnic in iad!Vai tie si tuturor celor ce cred astfel,pt voi era mai bine sa nu va fi nascut,decat sa va pecetluiti vietile in focul si chinurile vesnice ale iadului!

      Ștergere
    6. Valentin te porti de parca ai avea un cip in creier.Cei ca tine sunt oameni periculosi, in stare de orice pentru ca au mintea strambata de dogme.Vorbesti numai prostii si nu te bazezi pe nimic concret doar pe speculatii si distorsionari grave ale realitatii. Pe tine chiar ca te stapaneste Satana.

      Ștergere
    7. Vaccinul aceste nu e diferit de vaccinul gripal de exemplu.E doar un vaccin medical .Și de ce sa permita Dumnezeu că oameni buni și credincioși dar care le este frica de virus că sunt bătrâni și au comorbiditati ,sa facă un vaccin că sa se piardă pe vecie eu neștiind nimic de asta doar vrând să nu se îmbolnăvească că sa mai trăiesc alături de familie,nepoți,strănepoți?Ce vina au oamenii aia?Gândiți-va puțin că fac acel vaccin ar conține așa ceva și ar fi nociv,satanic etc Doamne ferește,multi oameni nevinovați care doar vor sa își salveze viața și sănătatea și să se mai bucure de darul lăsat de Dumnezeu adica viața încă câțiva ani vor fi pierdut pe vecie și dați lui Satan pierzând și mântuire și tot NEVINOVATI căci nu e deloc o vina a îți salva sănătatea și a îți mai Doru sa trăiești dubsa te bucuri de cei dragi și de viață care a dat-o Dumnezeu.

      Ștergere
    8. Ma incred in Duh Sfant,El ma călăuzește sa spun adevărul,nu ma cunoști deloc anonim 13:12 și de aceea sunt prigonit verbal,nu ma tem nici de prigoană fizica și nici de moarte și oare Domnul Iisus Hristos avea mintea stapanita de dogme anonim 13:12 ia gândește-te de ce l-au răstignit?tocmai pt ca nu gandea lumeste ca mulțimea satanica și nici precum carturarii și fariseii satanici,iar anonim 17:03 sănătatea se castiga prin credință,nadejde și iubire în Dumnezeu și viata curata!

      Ștergere
  6. Extraterestrii ca extraterestrii , dar amaratele alea disparute de mai bine de 1 an si jumatate , ce sfarsit au facut ? Mai crede cineva ca dupa atta timp mai traiesc???? Pline de boli, batute, vandute si rasvandute poate au si copii deja , sunt traumatizate pe viata .

    Nimic concret , doar sfaturi cerute cititorilor si ele sunt disparute in ceata . Nimeni nu scapa din mainile traficantilor, cazul a fost mult mediatizat , iata prin urmare ca ele nu mai traiesc de mult , in schimb proxenetii nu sunt prinsi si intrebati de unde au conturi in euro, si masini de sute de mii de euro.
    Familia lui Dinca traieste bine mersi in Italia , el da declaratii false , o duce bine in puscarie , cazul Caracal e aproape inchis.

    Cu atatia clarvazatori ....s-a aflat totul , adica nimic.

    Bine ca stim starea vremii si cutremurele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cazurile fetelor = Operatiune nereusita prin deconspirare, urmareau sa l puna pe Cumpanasu presedinte asa ca nu mai pune intrebari degeaba.Operatiunea Elodia a reusit ; trebuia sa se inoculeze in popor gandul ca o crima chiar fara corpul respectiv este pedepsita, ceea ce in realitate nu exista, nu e corp nu e crima...
      Astia somnorosi( adica mai toti)
      nu va mai tot ganditi si presupuneti atatea; Stati linistiti, ramaneti la locurile voastre:()

      Ștergere
    2. Daca Elodia nu e moarta ar fi chiar pacat sa plateasca un nevinovat.
      Daca e criminal sa plateasca, dar daca e nevinovat sa se demonstreze! E mare pacat sa plateasca un nevinovat pentru o fapta inexistenta sau pe care nu a savarsit-o respectivul.

      Ștergere
  7. Visează mult venirea extratereștrilor că s-ar putea sa fii dezilus.Mai bine te-ai gândi la a doua venire a lui Iisus și ce răspuns vom avea atunci.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tot iti spun, degeaba vad !
    Santem aici.

    RăspundețiȘtergere
  9. Alunecare masiva cu blocuri ingropate cu oameni cu tot la margine de Oslo-Norvegia,era un mesaj cu asa ceva acum mai bine de o luna-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A scris unul alaltăieri aici pe blog de alunecari de teren, ca vor fi multe-craciun

      Ștergere
  10. Vaccinul aceste nu e diferit de vaccinul gripal de exemplu.E doar un vaccin medical .Și de ce sa permita Dumnezeu că oameni buni și credincioși dar care le este frica de virus că sunt bătrâni și au comorbiditati ,sa facă un vaccin că sa se piardă pe vecie eu neștiind nimic de asta doar vrând să nu se îmbolnăvească că sa mai trăiesc alături de familie,nepoți,strănepoți?Ce vina au oamenii aia?Gândiți-va puțin că fac acel vaccin ar conține așa ceva și ar fi nociv,satanic etc Doamne ferește,multi oameni nevinovați care doar vor sa își salveze viața și sănătatea și să se mai bucure de darul lăsat de Dumnezeu adica viața încă câțiva ani vor fi pierdut pe vecie și dați lui Satan pierzând și mântuire și tot NEVINOVATI căci nu e deloc o vina a îți salva sănătatea și a îți mai Doru sa trăiești dubsa te bucuri de cei dragi și de viață care a dat-o Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  11. 16,21 Mai rau decit 'agramat'sint batrin si scriu pe intuneric din camera sotiei care doarme,am apasat tasta mai nesigur, atita tot,dar as prefera agramat decit batrin ca de batrinete nu te mai 'vindeci'.-craciun

    RăspundețiȘtergere