joi, 24 decembrie 2020

A VENIT TIMPUL FACERII LUMII !

   


                                        Dragii mei, 
Stim cu toţii faptul că, atunci când ceva nu mai merge sau nu ne mai place, încercăm să facem o schimbare în bine, şi este firesc ca să procedăm asa.
 Iată dragilor, ce spune cu fermitate un glas venit din Cerul sfant:

           "Într-adevar, se apropie !
               Într-adevar, se apropie !
              A venit timpul FACERII LUMII !"


Clipă în care , am în faţa ochilor închişi pe MÂNTUITORUL nostru Iisus Hristos care, avea Chipul Său Prea Sfant foarte trist, iar pe cap avea bine înţesată o coroană  de spini ,fiind imbracat cu veşminte grena.
MÂNTUITORUL nostru scump si drag ,suferea enorm de mult, iar fruntea Lui sângera de la Coroana înfiptă prea adânc pe frunte.
Dragii mei, când va veni ZIUA  refacerii LUMII, numai Bunul DUMNEZEU  stie .
Ceea ce pot eu să vă spun este faptul că, în veacul acesta vom asista şi vom trăi  în ROMÂNIA, în ŢARA noastră, vom trai MINUNI  DUMNEZEIEŞTI, asa precum au trăit oamenii din IERUSALIM, la NAŞTEREA  LUI  IISUS  HRISTOS şi la RĂSTIGNIREA  LUI  IISUS  HRISTOS !
Aşa vom trăi şi noi în acest veac ! 
Mulţi dintre Semenii noştri se vor căi şi vor regreta amarnic viaţa pe care au trăit-o în huzur şi în destrăbălare, şi nu s-au apropiat prin Rugăciune de BUNUL  DUMNEZEU şi de MAICA  DOMNULUI.
Dar iata că, în clipa următoare aud un alt glas care face o afirmaţie extrem de dureroasă. 
Citez :

              " În Romania,vor fi multi copii bolnavi de SIDA !"


Fapt ce a devenit în toţi aceşti ani ,un crunt şi dureros adevăr !

Tot mai mulţi copilaşi au virusul HIV şi mor unii după alţii! 
Motivul ?Îl cunoaştem cu toţii ! 
Neglijenţa şi superficialitatea cadrelor medicale, precum şi dezmăţul mamei înainte de a rămâne însărcinată, apoi în timpul sarcinii şi după naştere. 
Toate acestea ,duc la moartea prematură a copiilor noştri; la suferinţa cumplită şi -apoi ,la moarte sigură.
       DRAGOSTEA faţă de Aproapele dragilor ,ne va ajuta să ne întărim în CREDINŢĂ si să devenim mai buni şi mai înţelepţi.
                           Cu dragoste, Maria.

29 de comentarii:

  1. Acesta nu mai este exil, este surghiun de-a binelea.
    Sa arda Romania, scrum sa se faca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vei arde tu in focurile gheenei pentru toata rautatea care musteste din tine, r! Esti un parazit al societatii, un rebut, o mizerie umana!
      Ce nationalitate ai?

      Ștergere
    2. Nu uita ca Dumnezeu va face dupa voia sa nu cum vrei tu.Este adevarat ca Dumnezeu ne pune la mari incercari dar noi oamenii trebuie sa ne sacrificam pt a avea o Noua Lume,fiecare om are dreptul sa aleaga pe ce drum vrea sa mearga.

      Ștergere
    3. Cred ca R nu are nici un Dumnezeu si nu se poate numi OM! Si nici roman/romanca! Face neamul romanesc de rusine!

      Ștergere
  2. Cel mai maret și glorios,Iisus Hristos,Iisus Hristos!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil dupa acest vaccin vor murii multi de sida pt ca acest vaccin e facut pt a ucide si nu a salva

    RăspundețiȘtergere
  4. HRISTOS nu este doar Cel ce învaţă despre scopul vieţii, ci şi Cel ce călăuzeşte omenirea spre acest scop. De aceea S-a şi înălţat la ceruri: ca să arate unde e scopul nostru – căci unde este El, acolo este scopul. El S-a numit pe Sine „Păstor”. Oare ştiu oile calea şi scopul lor fără păstor? Nicidecum. Şi cu cât se îndepărtează păstorul mai mult de ele, cu atât se tulbură şi se împrăştie mai tare. Devin cu totul necuvântătoare. Iar când păstorul este cu ele şi cât timp merg după păstorul lor, par cuvântătoare, adică raţionale – dar nu fiindcă ar fi cuvântătoare ele, ci fiindcă este cuvântător păstorul. În vremea noastră, mulţi au devenit ca o turmă necuvântătoare, tulburată şi împrăştiată, şi rătăcesc în toate părţile, neştiind unde merg şi nici cum merg, fiindcă L-au pierdut din vedere pe Călăuza şi Păstorul lor. (...)

    Se povesteşte despre sibariţi, care trăiau în cetatea Sibaris din Italia de miazăzi, că duceau o viaţă lipsită de scop. Erau vestiţi în lume din pricina luxului în care trăiau, din pricina tăvălirii în păcate. La ei parcă nici n-ar fi existat lozinca filosofică: „Carpe diem!” (Trăieşte din plin ziua!), ci „Trăieşte din plin noaptea!”, fiindcă erau treji şi petreceau mai mult noaptea decât ziua. Ei se lăudau că n-au văzut niciodată vreun răsărit sau vreun apus de soare. Goniseră cocoşii din cetate, ca să nu le strice distracţiile de noapte, precum şi pe toţi meşteşugarii care bat, ciocănesc şi rindeluiesc, ca să nu le strice somnul de zi. Pe lângă asta, instituiseră mari răsplăţi pentru cei care născoceau şi alcătuiau vreo mâncare nouă.

    Au pierit. Fără îndoială, au pierit pentru amândouă lumile, ca toţi cei lipsiţi de scop, ca toţi cei pentru care împărăţia pământească este singura împărăţie care există. Au pierit precum Sodoma şi Gomora, precum Capernaumul şi Tirul şi Sidonul; au pierit ca o turmă necuvântătoare, lipsită de Păstor.

    (Episcop Nicolae Velimirovici, Răspunsuri la întrebări ale lumii de astăzi, volumul II, Editura Sophia, Bucureşti, 2003, pp. 262-263)
    - https://doxologia.ro/editorialistii-bisericii/hristos-calauzeste-omenirea-spre-adevaratul-scop-al-vietii

    RăspundețiȘtergere
  5. Dictatorul'Davai Palton',prima sedinta in prima zi cu Guvernul sau la Cotroceni.
    S-a instaurat DICTATURA.Sa stie tota lumea,nu-l mai intereseaza aparentele, ca pe Dragnea care era mic copil fata de Plavanul.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa fie oare o legatura intre vaccinarea copiilor si imbolnavirea lor de sida ??????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da este.vaccinul de la 2 ani. Sponsorizat de Lions International...masonii

      Ștergere
  7. SIDA este o inventie a celor care vor sa vinda medicamente.Dupa ce se va termina cu pandemia se va merge pe sida, ca redemsivirul s-a dovedit ineficient la covid si nu se mai vinde, ghinion pentru afaceristii care-l vind.(Uniunea Europeană şi alte ţări au autorizat Remdesivir, chiar și în condițiile în care compania producatoare a stabilit un preț foarte mare pentru o doza: 390 de dolari. Pentru tratamentul unui pacient este nevoie de șase doze, costul total fiind de 2.340 de dolari pe pacient).

    RăspundețiȘtergere
  8. Cum puii mei o ajuns unu cu nota 4 la treapta prim ministru???

    RăspundețiȘtergere
  9. Crăciun binecuvântat alături de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  10. A fost racolat de cia la facultatea lor si bagat romanilor pe gat!@!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma c0pii, orice vacacin in afara de cel de la Timisoara, este Otrava Genetica!@@!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Si rAhatul de Ciuca a luat banii de la gura copiilor si a pensionarilor si a determinat platirea in avans a raketelor patriot fiare vechi din usa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crezi ca orice tara poate cumpara patriot? Nu se da la oricine,e ca la Metro,se da numai pe legitimatie de client,cu aprobarea politicienilor lor,pe linga care ai nostri sunt gainari

      Ștergere
    2. Si daca as avea legitimatie NU as cumpara de la aia.
      Asta pentru ca nu e normal doar cei care au legitimatie sau cip implantat sub piele, de exemplu, sa poata cumpara de la vestitul magazin care a pregatit totul minutios de foarte multi ani.

      Ștergere
  13. Cei care acceptati vacacinarea obligatorie, sunteti cei mai indraciti dusi cu pluta, si mai ales pt. faptul ca sariti asupra celorlalti care nu sunt de acord cu aceasta indracire in masa.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce lume, Mariuca, indobitocire in masa prin vacacin fortat!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. In Wuhan, unde a izbucnit pandemia, totul este f. bine. Nu s-au vaccinat, au reluat activitatile si sunt bine mersi chinezii! Ceilalti din Europa au mai multe restrictii decat in China!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce nu ne arata la tv asta sau situatia reala din Suedia sau alte tari unde nu s-au luat masuri inutile si periculoase pentru sanatate?

      Ștergere
  16. facerea lumii= transformarea constiintei si revenirea la credinta autentica -mai greu dar va veni

    RăspundețiȘtergere