luni, 29 iulie 2019

TRAFIC DE CARNE VIE ? FETELE TRAIESC ?


                                                       29 Iulie 2019,ora 6,05 !

                                   Dragii mei, 

În aceasta dimineata, ma trezeste un glas care spune cu tristete asa:

             "Saraca!
              Săraca fată!
  Acum ,e cautată de o crema de Hardinali (ri) ."
(Cred ca aici, in Mesaj, se refera ,la crema ASILOR in calculatoare,in HARDDISKURI).
Este posibil ca eu sa nu fi inteles corect ,daca s-a pronuntat HARDINALI sau HARDINARI.
În clipa in care mi s-a transmis acest Mesaj, vad inspre Nord-Vest o incapere mare, sau ceva ca un Pasaj intunecos,pe unde nu circula nimeni in acel moment. Era ceva acoperit ce tot se ingusta ca spatiu si avea o iesire spre Nord.Vedeam o lumina naturala de parca ar fi fost o usa deschisa.
Este foarte posibil ca aceasta uriasa incapere sa fie un DEPOZIT urias,un DEPOZIT gol cu ciment pe jos si cu pereti negri ,posibil din tabla sau chiar din zid invechit;cred ca avea circa 4-6 metri latime cand se apropia de usa deschisa prin care, se vedea lumina de afara.
Ar putea fi chiar un SERVICE AUTO,dar gol. Nu vedeam masini ,ci numai un loc asemantor cu un SERVICE de MASINI.
Acum fratilor,urmeaza vestea : nu stiu daca e buna (desi ar trebui sa fie buna)sau rea.
Dar totusi,aceasta veste ne poate da speranta ca ,fetele ar putea trai.
Deci, după ce mi s-a aratat aceasta incapere uriasa si pustie, vad doua matahale de barbati (din spate îi vedeam) posibil chiar trei persoane corpolente,atletice ,imbracate in haine de culoare inchisa,ce stateau de-a stanga si de-a dreapta unei fiinte plapande,firave,iar un altul o impingea din spate pe aceasta faptura firava.
Nu vedeam nimic descoperit din corpul lor, erau acoperiti peste tot, si maini,si picioare si capul, si cred ca si chipurile lor erau acoperite.
In mijlocul lor, îmbrancita de la spate si cu mânutele-i legate in faţă (am dedus eu ca erau legate,deoarece, fata tine mâinile in faţă ,precum le tin cei incatusati)vedeam o fată cu părul lung pana sub omoplati , un păr de un blond mai inchis si lins pe spate,drept.
O vedeam din spate pe aceasta fetita. Sa fi avut o inaltime de circa 1,60-1,65, si era imbracata cu o salopeta subtire de vara ,de culoare cenusie inchisa, si as aprecia o  greutate a fetitei ,de pana in 50  kg.Era slabuta.
Dragii mei,nu voi da nume. Eu doar am relatat ceea ce mi s- aratat de la DUHUL CEL PREA SFANT,deoarece,numai cu VOIA SA,vad eu toate acestea.
Restul ,vom vedea ce vor decide Autoritatile Romane care, fac ample anchete in acest caz ,posibil cazuri de rapire.Cu cine se asemana aceasta faptura firava si imbrancita de la spate ca sa mearga mai repede spre iesirea in care se vedea lumina zilei? Nu este deloc greu de ghicit,mai ales ca,eu am descris-o (cred eu) cu exactitate.
Ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca aceste fete sa fie inca in viata si sa le ocroteasca cu mila si cu dragostea Sa,sa le ajute ca sa scape din posibila rapire pentru trafic cu carne vie.
Sunt convinsa pâna dincolo de maduva oaselor, ca DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI va face lumina in acest caz,in aceste posibile 2 cazuri sau mai multe,iar toti cei care sunt implicati in aceste rapiri, vor fi demascati si pedepsiti conform LEGII.
                              Cu dragoste,Maria.
P.S.
Pun si eu o intrebare:
De ce nu s-au gasit pete de sange in locuinta criminalului? Chiar este el atat de destept incat ,nu a lasat nicio pata de sange de la presupusele crime pe care le recunoaste ca le-ar fi facut?
Chiar nicio pată de sânge cat de mica ???
Am intrebat si eu ca tot omul !
P.S.

                                  Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale 

ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de 

ajutorul vostru financiar.

Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 

suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 

caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !

Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 

cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru

 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze

BUNUL DUMNEZEU DARUL vostru cât de mic 

si sa vi-l înmulteasca. 

Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !


Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL

 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 

că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 

ADEVARUL DUHULUI SFANT !

         Imagini pentru duhul sfant imagini

Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 

gratuit toate CARTILE ,toate volumele.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 

apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va

 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea

 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!


Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 

volum doreste,iar eu sa pot strange 


banutii pentru urmatoarele doua volume ,


pe care urmeaza ca sa le editez.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :
.Imagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiuImagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiu
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai 
mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe maill

 mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307
                  


                                                    Cu dragoste,Maria.

115 comentarii:

  1. Un lucru e cert , ca acest criminal nu a actionat singur . El era doar cel care le rapea . O vecina a spus ca infata ortii lui erau 2 masini , 2 dube si a sunat in seara aceea la politie sa spuna . Ambele familii au primit telefoane ca fetele sunt plecate cu iubitii lor in afara . Seful politiei l-a amenintat pe tatal Alexandrei ca va plati toate perchezitiile intrucat mai mult ca sigur , tanara a fugit cu vreunul.
    Deci pistele de la organele in drept , trebuiau duse spre varianta fugii lor cu niste baieti .
    statistica a scos la iveala 12 disparitii de fete fara sa se mai stie nimic de ele . Cazul Luizei taraganeaza de 3 luni fara sa se faca nimic. Bunicul fetei acuza ca este o intrega retea de trafic de organe in zona . Interlopul Craiovei este mana in mana cu seful politiei si procurorul de caz.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim29 iulie 2019, 09:08
      Părerea mea ? Monstrul le batjocorea,apoi le dadea traficantilor de carne vie. Restul, este doar o pierdere de timp,o inscenare de crime ca sa le dea la greu de lucru Autoritatilor.Posibil chiar sa fie si crime acolo. Dar eu cred ca, cel putin ALEXANDRA traieste.

      Ștergere
    2. Sunt moarte daca ADN ul dovedește asta din oasele prelevate...daca vreți părerea mea au fost ucise...dar da omul nu corespunde profilului de traficant proxenet.
      Părere personală mesajul vine de la Microsoft care caută asul care a creat Windows împreună cu Bill gates... Adevărul asta este iar fata care ați văzut o este acoperământ al maicii Domnului care are grijă de aceasta persoană.abia acum s a aflat că această persoană exista in trup de cei de la Microsoft pentru că abia acum persoana in trup nu că înger se ocupa de anumite părți din software.credeti mă că este adevărul.si că dacă las muta de tot Dumnezeu deține compania Apple și El este creatorul software mac os și iOS.Adica El însuși este în în spatele oamenilor din apple.in China la un moment dat apăruseră niste cazuri cu îmbolnăvire de leucemie in cadrul companiei apple.din păcate știm de pe vremea lui Moise că Dumnezeu se aprinde plin de mânie daca îl furi.asta este explicația reală a ceea ce s-a întâmplat acolo.urmariti cazul fetelor însă pentru că s au descoperit în total 6 ADN urî diferite acolo inclusiv ale unor băiețeii dispăruți anul trecut.

      Ștergere
    3. 9:08Nu e vorba de cele 2fete ci se arata o secventa din ororile traficantilor de organe din strainatate.Sa-arda focul Iadului in veci!
      I

      Ștergere
    4. Vina totala o poarta statul de drept,sistemul ticalosit in care s-au investit zeci de miliarde de euro. Pt ce ? Pt niste mafioti,incompetenti ca alte proiecte in Ro nu au existat decat megaputeri si megabugete justitiei si serviciilor care de altfel... nu produc nimic. De asta si saracia asta in Ro. Daca Ro avea o situatie economica mai buna nici nu ar fi existat crima de la caracal. Dar Ro nu are o situatie buna deloc deoarece toti banii tarii au fost investiti in statul de drept in loc sa fie investiti in economie,infrastructura,chestii care produc ceva bun pt tara
      https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/07/29/serban-cionoff-tragedia-de-la-caracal-impune-revizuirea-in-regim-de-urgenta-a-statutului-procurorilor/

      Ștergere
    5. Din cate se vad in tv, politia, sps, procurorii, judecatorii lucrau in cardasie cu acesti nemernici. Le doresc sa aiba si ei copii care sa patimeasca la fel ca aceste fete, astfel le vor fi spalate pacatele parintilor lor care azi fac ceia ce se vede si vede si stie toata lumea. Si noi bietii oameni simpli aveam incredere in ei? politicienii? toti o apa si-un pamant!
      Dau sa cred ca mesajul Mariei cu ADEVARATA REVOLUTIE care sta sa vina, va veni in mod sigur!!!

      Ștergere
    6. Ce tot zici arhanghele,mare-I gradina Ta Doamne!

      Ștergere
    7. 09:08, unde te-ai specializat in criminalistica si in psihologia criminalilor?.

      Ștergere
    8. 9:21REFERENDUM pt apararea copiilor/tinerilor si tuturor romanilor.
      1EXPULZAREA delicventilor
      2CASTRAREA violatorilor
      3EUTANASIEREA criminalilor periculosi(ca cel i cauza)

      Ștergere
    9. 18:11
      4. STOPAREA VIOLENTELOR(BATAILOR) ASUPRA FEMEILOR/MAMELOR
      <>.

      Ștergere
    10. @Silvia veziti de treaba ta femeie mai bine puneți niste borcane in plus de ce găsești și nu mai aiura cu întrebări.in noiembrie o anomalie meteo va crea un vortex anomalia fiind creeata de explozia vulcanului yellowstone.cerul se va întuneca soarele va deveni negru ca un sac de păr și luna roșie că sângele posibil in luna August în noiembrie temperaturile vor fi cu 15-20 grade mai mici decât normale vor fi ucise peste 1000 de persoane majoritatea din Romania care ar putea schimba planurile Lui Dumnezeu.
      Vorbesc ce nu știi și deja Maria Ghiorghiu a postat că nori negri de fum se vad la nord.
      In fine nu meritați prea multe de la mine și așa că Arhanghel in fapt singurul arhanghel îți spun de aia nu meritați nimic...și oricum ați pierdut ce a fost mai de preț dar de la Dumnezeu pentru poporul acesta.in curând aceste cuvinte care le scriu acum le va scrie Maria Ghiorghiu însă spuse de Dumnezeu.poporul asta își merită soarta pe deplin.

      Ștergere
    11. @Maria Ghiorghiu ați scris de curând despre acel cutremur activ...pe pagina mea de Facebook am scris că am fost trezit de plânset de copil înainte de cutremur și eu...dar de ce nu vi s-ar spus din cauza cărei afecțiuni de sănătate a acestei persoane s-au produs acest cutremur sau daca ati stiu de ce nu scrieți tot.
      Este purul adevăr cutremur acela activ are legătură cu stare de sănătate a acestui om la fel că și cutremurul din 11 noiembrie 2018...
      De asta nu -mi place mie informațiile care vin de la Dumnezeu vin pe jumătate...oricum am făcut cum a spus El.nu am murit dar a fost un junghi puternic în coloana in zona L urilor coloanei vertebrale un junghi care a străbătut preț de câteva secunde zona L a discurilor.....

      Ștergere
    12. Sunt șocat omul Gheorghe Dinca nu este acuzat de omor...am cerut din nou de la Dumnezeu intervenția în acest caz daca fetele trăiesc și am cerut decapitarea celor vinovați și salvarea fetelor.Dumnezeu știe că sunt sensibil la cazurile de viol și tot felul de perversiuni...nu înțeleg încă în ce țară trăiesc dar știu un lucru spre surprinderea multora in cap.12 Daniel a fost anunțată învierea mai multor morți iar astăzi anunț public pentru prima dată la împlinirea cuvintelor scrise VLAD TEPES va fi adus la viață și făcut ministru în România.asa ceva este imposibil cum numai în tara asta poliția așteaptă mandat când sună sună c la 112...ce Dumnezeu este acolo cine sunt implicați în cazul asta cu adevărat sunt polițiști implicați în trafic de minore ce Dumnezeu e in Caracal

      Ștergere
    13. Pare incredibil dar ați avut dreptate...așa este mulțumită lui Dumnezeu nu hardinarilor totuși...
      Da îmi cer eu scuze poate că eu sper sa sa prea repede dintr un loc să am o viață cât de cât normala.
      Însă restul ce am scris eu este adevărul adevărat.
      Curând veți primi viziune despre vortex puternic care se va crea și despre cutremurul puternic din yellowstone.
      Dar acum va garantez că urmează cutremurul din Cipru și începutul războiului exact cum pot jura pe cuvântul Lui Dumnezeu că asta a spus însuși Dumnezeu.
      https://a1.ro/news/social/mesajul-primit-de-mama-luizei-melencu-potrivit-careia-ar-fi-in-viata-fals-id891436.html

      Ștergere
  2. Si eu asa simt, ca fetele traiesc am scris-o si in alte comentarii. Nemernicul si-a salvat gasca si sefu recunoscand crime, iar ei o sa-l protejeze si retribuie cu bunatati. Astia conduc RomaniA. Rusine politiei, sps-ului, securistilor si nu in ultimul rand lui ioha!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-ar putea ca ALEXANDRA sa fie in GENEVA ! Ma gandeam la ea si am rugam pentru ea si aud glas care-mi spune GENEVA. Dar nu stiu sigur,deoarece,nu mi-a mai spus vreun alt cuvant; doar GENEVA.DOAMNE AJUTA sa fie gasita.

      Ștergere
  3. Cineva spunea ca acest caz ar avea legături cu Deveselu, sa fie oare adevărat?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da cu mama dracului n-are legatura?. Doamne ce oameni sunt in tara asta!.

      Ștergere
    2. Anonim 09:19 nu are legatura cu Deveselu ci cu mesajul tot din luna iulie P.S.D.-UL FACE IMPLOZIE ?

      Ștergere
  4. Eu cred că fetele trăiesc.Alexandra este o fată deșteaptă și dacă mai este în viață va reuși să scape.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim29 iulie 2019, 09:25
      Nu pot decat sa te felicit ptr gandirea ta si sa-ti dau dreptate.Nici in CRIMELE cele mai" perfecte" din lume, nu lipseau petele de sange.
      În cazul de faţă ,nicio pata de saNge pe nicaieri.

      Ștergere
    2. Dna Maria daca monstrul de la Caracal a sugrumat o pe Alexandra apoi a aruncat o intr un butoi de tabla si a arso ,dinntii si oasele din butoi SUNT ALE ALEXANDREI !!!! CE PETE DE SANGE VRETI ???? Luiza si Alexandra NU SUNT SINGURILE FETE OMORÂTE DE MONSTRUL DE LA CARACAL !!!! Datorită schibării legilor de nenorociții de parlamentari P.S.D ,criminalii pesye 60 de ani ,violatorii,tâlharii scapă destul de usor . Singura mea sperantă e că monstrul din Caracal o să fie ,,aranjat" de detinuții din puşcărie !!!

      Ștergere
    3. Ai dreptate, Maria! Cum naiba sa nu se gaseasca nici o pata de sange🙄 dar....poate sa prepresuem ca a facuto prin strangulare sa nu se gaseasca dovezi! Totusi, cum poti arde un om de la 11 noaptea pana dimineata?! Ar fi ramas un miros oribil! Hmmm...🤔

      Ștergere
    4. an.10.26, legile sunt schimbate de nenorocitii (ca sa folosesc expresia ta) de pruna si ciolos! postac platit ce esti!!!!

      Ștergere
    5. 9.25

      Nu e vorba de desteptaciune aici . E vorba de sechestru , ea e una singura , pazita de cine stie cate namile, sedata , drogata , abuzata . A demonstrat prin apelurile facute ca vrea sa scape , dar tinuta legata si abuzata nu cred ca te poti salva de unul singur .

      Montrul trebuie fortat SA DECONSPIRE TOTI COMPLICII , AICI E CHEIA , EL NU E SINGUR , IN TRAFICUL DE ORGANE SI DE CARNE VIE ESTE O PIRAMIDA , TOTI AU UN ROL BINE DETERMINAT , IN PLUS ESTE RETEA CARE FUNCTIONA CEAS DE ANI DE ZILE .

      Ștergere
    6. Exact. Un miros groaznic, probabil si muuuult fum 🤔intrebator este de ce autoritatile au asteptat 19 ore pana sa intre stiind ca dincolo de porti se petrece o crima!!!!

      https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/07/29/deputatul-daniel-gheorghe-intr-o-tara-in-care-s-au-investit-miliarde-in-tehnologia-serviciilor-secrete-veniti-sa-inventati-scuze-stupide-cum-nu-ati-putut-sa-localizati-un-copil/

      Ștergere
    7. Dan Chitic :"STATUL DE DREPT UCIDE""De 15 ani România a avut un singur proiect de țară: Statuldedrept! Nu am făcut nimic altceva și nu ne-am propus să facem altceva. Am creat monștri instituționali cu bugete faraonice – vezi Parchetele și Serviciile Secrete, printre care și STS-ul, ne-am închinat idolului numit “independența justiției” și am creat o categorie de semizei intangibili – magistrații, totul cu scopul declarat de a apăra “ordinea de drept”, de a “lupta împotriva corupției”…
      --------------------------

      ▪ADEVARUL CA RO IN ULTIMII 15 ANI ALTE PROIECTE DE TARA NU A AVUT DECAT STATUL DE DREPT. Ce economie? Ce infrastructura? Ce scoli,spitale ,agricultura?! Toti banii ,bugetul tarii tot investit in SRI Justitie in statul de drept. Rusine. Acum culegem roadele. La ce va plangeti ?? Culegeti roadele statului de drept ! Rusine sa va fie !!! Nu ati cerut ca statul de drept sa aibe megaputeri ,bugete,salarii ???!!! Na, luati stat de drept. La ce va borsiti acum ???

      Ștergere
    8. Anonim 10:28 faci aceiasi greseala ca Biorica Dancilă E VORBA DE ORA 11:00 ZIUA !!!! PÂNĂ CÂND POLITISTI STATEAU NOAPTEA LA POARTA LUI, ALEXANDRA ERA DEJA ARSA !!!!Politistii au intervenit dupa 19 ore !!! CE E ASA DE GREU DE PRICEPUT ???

      Ștergere
    9. 9:28Guvernul ar trebui sa ia masuri drastice impotriva pedofililor violatorilor si criminalilor inraiti cu expulzarea sau castrarea si in cazuri f. grave (ca cel prezent)cu Eutanasierea.Asa ar fi drept si asa se va face.

      Ștergere
    10. De unde stiti voi ca nu au fost pete de sange? Au aratat la tv o saltea cu pete enorme de sange.Faceti speculatii nefondate ca de obicei.

      Ștergere
  5. Eu simt ca Alexandra traieste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca esti atat de simtitor si paranormal, suferinta de 30 de ani din Romania ocupata de clanuri mafiote nu ai simtit-o?
      Multi simtiti multe, dar daca vine vorba sa schimbam ceva ne codim

      Ștergere
    2. Nu ai simt bun fiindca nu traieste. A recunoscut bestia cu chip de om ca le-a omorat pe amandoua.

      Ștergere
    3. Imi doresc din tot sufletul sa introduca si-n Romania pedeapsa cu Moartea ...moarte pt moarte ..

      Ștergere
    4. 22:06, tipul acesta de pedeapsa la care te referi este foarte riscant avand in vedere cat de stramba este Justita la noi. Pot fi condamnati oameni nevinovati si pedepsiti aiurea, iremediabil.

      Ștergere
  6. Ce e mai interesant 09.08 in relatarea cu vecia care a sunat la 3 dimineata la politie in legatura cu masinile din fata portii lui Dinca este ca politia i-a spus ca investigheaza apoi cand femeia a revenit pt. informatii la ora 5 dim. i -au spus culca-te doamna, ce stai treaza la ora asta, stai linistita ca-s masinile noastre !!!!
    Asadar ce concluzie sa tragem de aici ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10.21
      Complicitate 100% , premeditare, localizare din start a individului si stergerea urmelor de catre cei care ar fi trebuit sa actioneze .

      Iar criminalul care a spus ca fetele au venit pentru sex , tocmai una din ele apeleaza 112 si da detalii care nu folosesc nimanui . Pe bune ????


      Ce e mai grav este ca se baga si batul in gard speculandu-se ideea -informatie ca aceste fete erau duse la Deveselu . Asta da, mare mizerie , se asteapta conflictul cu americanii sau ce ? Intotdeauna criminalii sunt in jur si nu trebuie cautat prea departe . Mosului ii revenea ca plata sa le batjocoreasca , apoi ele erau duse in vreo incapere pentru piata neagra a organelor .
      Aici sunt bagati profesionisti si aparatura , nu merge nimeni cu ficatul si rinichii in plasa de mega image pe canicula de afara .

      Deci ,


      1. Au racolat complici si din sistemul medical !!!!!
      2. Aia e zona lui Valcov si a lui Paul Stanescu si a celor care voteaza pentru ei pensii speciale . Cititi aici :

      https://adevarul.ro/locale/slatina/cinesunt-parlamentarii-olt-vor-pensii-speciale-politicieni-traseisti-juristioameni-afaceri-1_5533a159cfbe376e35502e41/index.html

      3. PSD- ul ,,va face implozie''?

      Ștergere
  7. Concluzia unui Raport public al SUA;'Functionari romani sint complici la Traficul de persoane'
    S-o fi referit si la copii traficati de familia Iohannis?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sigur nu...sa nu exageram!

      Ștergere
    2. Sigur DAAAAA...

      Ștergere
    3. E plina tara de proxeneti.pe toate nivelele de sus in jos..politia nu,si bate capul pt ca baietii de la vama isi fac bine treaba...cum.ies fetele astea din tara???Barbatii nu stiu ce inseamna sa nasti/cresti un copil...de asta isi permit sa faca batjocura de copiii tarii!!!!

      Ștergere
  8. Posibil sa che vorba de o alta FATA disparità, MAICUTA SFINTA salveazale TU MULTUMESC TE IUBESC AMIN

    RăspundețiȘtergere
  9. Se spunea la TV ca sint 14 fete disparute din Caracal din care un tata spunea ca 5 zile a fost dovedit ca fata lui a fost tinuta pina la trecerea frontierei in Bulgaria dar politistii nu au facut nimic,iar ca in sudul tarii sint multe alte cazuri

    RăspundețiȘtergere
  10. Si uite asa zvonul din sudul tarii cu copii luati in dube albe, negat acum citeva luni de autoritati,se comfirma brusc prin sutele de cazuri
    Niste nesimtiti ordinari care incercau sa adoarma inteligenta populatiei,niste complici platiti din bani publici-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Sorin Ovidiu Bălan, dezvăluiri cutremurătoare despre cazul Caracal: “Sunt 18 dispariții în zonă”


    https://www.fanatik.ro/sorin-ovidiu-balan-dezvaluiri-cutremuratoare-despre-cazul-caracal-sunt-18-disparitii-in-zona-19038580?utm_source=antena3HPSport&utm_medium=referral&utm_campaign=unici&utm_content=antena3HP

    RăspundețiȘtergere
  12. ESTE URIT SPUS DAR BARBATII SINT NISTE BRUTE ,IENE, CRIMINALI DECI DIAVOLI IN PIELE DE OM FEMEILE SI COPII AU AJUNS MASACRU IN MIINILE LOR FEMEILE SINT SCLAVE FAC BADANTE INTRETIN FAMILII SI ATUNCI NOI FEMEILE SINTEM LIBERE ???? LA MUSULMANI NU SE AUDE DE ACESTE ORORI PT CA LE CADE CAPUL PT ASA CEVA LA NOI NU SINT LEGI PT CA LEGIILE SINT LEGERE PT A DARVI SI CELOR DE LA NIVEL INALT , CRED CA IADUL ESTE PLIN DE BARBATI IAR RAIUL ESTE PLIN DE FEMEI SI COPII CU EXCEPTIA PUTINILOR BARBATI

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu, era vorba de ORDINARI. Care, de fapt, NU CAUTA

    RăspundețiȘtergere
  14. https://www.libertatea.ro/opinii/opinie-tara-din-care-dispar-copiii-disparuti-jurnalista-adriana-oprea-va-propune-o-incursiune-in-realitate-cat-le-pasa-cu-adevarat-si-ce-au-facut-autorititatile-romane-pentru-copii-pierduti-sau-rap-2644574

    RăspundețiȘtergere
  15. Silvia acest caz nu e sigur ca are legatura cu Deveselu,dar altele au legatura precis si asta e o traditie in zona,o stiu multi care au facut armata in Caracal si o sa aflam multe in zilele urmatoare din mas media-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete. De ce ar fi mințit și și-ar fi asumat o crimă pe care nu ar fi făcut-o riscând o condamnare pe viață? Pentru trafic de persoane pedeapsa pe care ar fi primit-o este mult mai mică.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista metode ca sa recunosti si ţâţa pe care n-ai supt-o!

      Ștergere
    2. Desigur, doar ca nu vor sa afle cat de puritani sunt cei care conduc RO iar poporul au incredere in ei...

      Ștergere
  17. Dar cazul are legatura cu Referendumul pentru familie,cu LGBT, iar in termeni medicali si criminalistici are si o denumire medicala de NEVROZA SEXUALA-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. Astazi Alexandru Cumpanasu a depus plingeri penale impotriva tuturor institutiilor statului si a persoanelor implicate.
    Pe de alta parte tatal celeilalte fete sune ca Luiza a fost violata timp de trei luni de zile,eu as adauga ca nu e si singura,la fel au patit sute din fetele disparute-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alexandru Cumpanasu a mancat ce nu trebuie pe la tv ca sa primeasa o caruta de bani si acum se da victima.E vinovat indirect de moartea Alexandrei.

      Ștergere
  19. Crimele de la Caracal 'decapiteaza' conducerea STS-ului.
    Vai de noi,atunci cine mai falsifica alegerile pentru Iohannis?

    RăspundețiȘtergere
  20. Politistii cauta acum trupul Luizei pe care criminalul a spus ca l-a aruncat in riul Olt,deci despre ea era vorba ,iar pe Alexandra a spus ca a ars-o si se face acum reconstituirea.

    RăspundețiȘtergere
  21. Cristian Tudor Popescu, dezvăluiri despre polițiștii care au anchetat cazul dispariției Alexandrei Mâceșanu



    Jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu a acuzat dur modul superficial în care polițiștii au tratat dispariția Alexandrei Mâceșanu, fata omorâtă de Gheorghe Dincă.

    ”Care e justificarea acestui individ? (…) Ne creionează povestea curviei celor două fete.
    Ce spune e că ele au venit, de bună voie, ca să facă sex cu mine, aşa cum mă vedeţi – şi aici, când au ajuns, nu ne-am înţeles din preţ, m-am supărat, a fost o ceartă şi am dat cam tare în ele.
    Cine le mai face curve pe fetele astea moarte?
    Poliţaii, ăla cu Luiza – ce i-a spus mamei? ”Lasă, cucoană, că e plecată cu Făt-frumos”.
    S-a spus acum câte ore au trecut până a intervenit poliţia. 19? Nu! Au trecut mai bine de trei luni până când a intervenit poliţia, pentru ca dacă în primul caz ar fi intervenit, nu s-ar fi întâmplat ăsta de acum.
    E vorba, deci, de 3 luni în care i-a durut fix în pix pe toţi. (…) Îţi dispare o fiinţă omenească şi tu ce faci? Zici că e cu Făt-frumos – o faci, cu alte cuvinte, curvă! (…)
    Asta e comun între criminal şi domnii poliţişti”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.

    RăspundețiȘtergere
  22. D-na Maria,
    Simt că aici în această locaţie si-a găsit sfârșitul,într-o groapă betonată,și Elodia. Cu un escavator săpată toată curtea,iar această casă sinistră pusă la pământ și arat pământul,strigă sângele morţilor,de sub ea.

    RăspundețiȘtergere
  23. Sa se faca un referendum și toata tara sa voteze pentru introducerea pedepsei cu moartea pentru criminali și violatori altfel cei creștini și cinstiți vor muri pe capete și vor rămîne criminalii cu cipurile satanei.Romanie Românie salveazăte.scoate afară răul eliberazati poporul de sclavie .fii propriul tau stăpîn.sa se introducă legea cu moartea pentru criminali violatori.independenta libertate și suveranitatea acestei Romani o cere tot poporul ortodox creștin. Pace în suflet și în gînd.cu mult drag doamna Maria Ghiorghiu.

    RăspundețiȘtergere
  24. Da...trăiește ca Elodia. Din pacate bestia a omorat-o. Si nu era deloc blonda.Era o păpușa, un ingeras saten. Mesajul arata o realitate crunta pe care nu a vazut-o nimeni până acum.Fetele sunt martire, si datorita sacrificiului lor Bunul Dumnezeu le ajuta pe multe altele.Sper sa fie salvate cât mai multe.Ma intreb, dacă cineva vede o fata pe marginea drumului , s-ar duce sa o intrebe dacă are nevoie de ajutor, în mod sigur are.


    RăspundețiȘtergere
  25. Sa se unească toate tarile ortodoxe din est și sa isi ferească un nou destin drept curat .cinstit.sa isi vîndă între ele mărfurile sa se ajute între ele sa coopereze între ele pentru salvarea creștinismului ortodox ieșirea din sclavia UE.si america.opriti acest genocid împotriva tineretului roman care de 30 de ani este sacrificat batjocorit măcelărit.omorit.generatia trecuta ne- a construit fabrici și uzine ne- a creat locuri de munca legi bine puse la punct care nu îngăduia criminalilor sa mai trăiască pedeapsa cu moartea de mici crescuți în spiritul muncii cinstite .Doamne ajuta pe romani sa îndrepte tot ce s- a stricat.

    RăspundețiȘtergere
  26. Sa crestem multi copii fericiti ca cererea e mare,ca are cine face trafic cu ei de la cel mai mare in stat la prima'Doamna'.

    RăspundețiȘtergere
  27. O altă menționare a numelui ţării noastre dă măsura vinovăţiei autorităţilor româneşti, a inconştienţei criminale şi complicităţii tacite.
    „În 2015, cetăţenii UE au reprezentat 65% din numărul victimelor


    identificate ale traficului de fiinţe umane. Potrivit raportului, 80%

    dintre victimele traficului sunt din România, urmată de Bulgaria,

    Lituania şi Slovacia.”

    https://burebista2012.blogspot.com/2019/07/culisele-razboiului-din-romania-si.html
    Global Slavery Index

    RăspundețiȘtergere
  28. Acum a-ti inteles de ce Iohannis nu a facut Referendumul si pentru interzicerea Amnistei Traficantilor de persoane si violatorilor minorilor,dar S-a opus prin Boicotarea Referendumului pentru Familie si identitate nationala bazat pe valorile crestine???

    RăspundețiȘtergere
  29. Cumpanasu spune ca 'taximetristul'criminal avea cel putin 8 internari la psihiatrie si fiind cu probleme grave psihice nu avea dreptul sa aiba carnet de conducator auto.
    Dar un localnic spunea ca numarul de masina cu W.. pot avea doar oamenii care sint favorizatii speciali ai Politiei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la B1 aflam ca, pentru prima data dupa revolutie, pe Calea Victoriei din Bucuresti scrie cu negru : " Politia Ucide".

      Ștergere
  30. Dar oare mirosul greu de cadavru ars nu l-a simtit nimeni , pe caldura asta ???????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Criminalul a pus pe foc si niste haine ca sa acopere mirosul de carne si oase arse ...

      Ștergere
  31. Sint de acord sa se faca referendum pentru legea cu moartea pentru criminali și violatori.

    RăspundețiȘtergere
  32. Sint de acord sa se faca referendum pentru legea cu moartea pentru criminali și violatori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu poate fi reintrodusa in Romania pedeapsa cu moartea. Am semnat tratate internationale prin care ne-am obligat sa nu omoram criminalii.
      Eu as propune pentru omor calificat, viol urmat de moartea victimei, pedofilie, inchisoare pe viata, fara drept de liberare conditionata. Pentru cei care acum sunt in faza de executare a pedepselor pentru infractiunile enuntate mai sus, executarea pedepselor in termen, adica:
      - sa execute fix numarul de ani la care au fost condamnati;
      - sa nu beneficieze de legea recursului compensatoriu ;
      - sa nu aiba zile castig pentru munca prestata in penitenciar.
      Daca sunteti de acord cu ce am scris, va propun sa facem o petitie, sa fie semnata de sute de mii de persoane si sa o depunem in Parlament.
      Cine se baga la chestia asta?

      Ștergere
    2. Daca omoram fiinte umane le luam pacatele asupra noastra. Potoliti-va!

      Ștergere
  33. Astuia merita sa i se dea foc la casa sa arda acolo ca sobolanii .

    RăspundețiȘtergere
  34. 20 De eleve au fost duse de un singur clan din Caracal la Deveselu sa se prostitueze conform unor acte publice acum pe TV-craciun

    RăspundețiȘtergere
  35. Cumva matahalele aveau alura de yankei veniti de mai multi ani aici, fara neveste, fara nimic, si care nu sunt homo ? Cum poate sa reziste un zdrahon bine hranit, fff bine platit de Truli-Trumpi fara sa .......? Nu se poate. Cautati fetele acolo, caci la banii alora primesc cate fete isi doresc de oriunde si de la oricine, inclusiv militeni, etc

    RăspundețiȘtergere
  36. Doamna Maria eu asa vreau sa cred , ca Alexandra si celelalte fete traiesc , ma doare sufletul , scriu si plang , am trei copii , nu ma pot uita la imagini pe facebook . Copiii mei nu ma lasa sa dau cu spray nici furnicile , sa le lasam sa traiasca iar sacalii astia isi bat joc de copiii nostri si de noi . Va doresc zile bune sa ne scrieti pe blog tot ce va transmite Duhul Sfant , eu va caut aici in fiecare zi , daca nu scrieti intr-o zi imi fac griji sa nu patiti ceva . Am vazut pe facebook cum va jignesc unele persoane si imi fac griji pentru dumneavoastra , va pup , draga mea Maria !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cecilia29 iulie 2019, 16:08 Multumesc din suflet CECILIA !
      Lasa-i sa ma batjocoreasca cum vor; isi vor primi raplata lor de la DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI. Imi pare rau pentru ei ca sunt atat de irascibili si de porniti impotriva mea.Atrag aspura lor, multe si grele pacate; nu o sa le poata duce.Te pup si te imbratisez cu drag.

      Ștergere
  37. Săptămâna asta cerul plânge pentru Luiza și Alexandra...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca am avea martori protejati ca in afara , totul ar iesi la iveala . Acolo stiu toti , dar nu vorbeste niciunul . Stiindu-i slabiciunea pentru femei , s-au folosit indirect de el si de casa lui izolata pentru alte treburi . In plus stiau ca E SI PSIHOPAT .

      Ștergere
    2. 17.01 - Exista si in legislatia noastra institutia martorului protejat. Hai sa-ti povestesc ce-a patit un amarat de martor protejat. Omul a depus marturie intr-un dosar de crima organizata, a fost mutat intr-un alt oras si tinut intr-o locatie secreta. Un politist care trebuia sa aiba grija de el si sa-i dea lunar o suma de bani pentru cheltuielile zilnice ( mancare, detergenti,etc ), a cam uitat de bietul om, l-a cam lasat sa faca foamea si s-a gandit sa cheltuiasca el banii. Acum cativa ani a fost un mare scandal public pe acest subiect.

      Ștergere
  38. HARDI este o marca de tractoare de erbicidat :

    https://autoline.ro/-/masini-de-erbicidat-tractate/HARDI--c298tm4065


    Spatiul gol pe care l-ati vazut este un hangar probabil de utilaje agricole .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. firma asta are un sediu cf internetului la Satu-Mare. Satu-Mare e spre Nord-Vest. Firma e localizata in localitatea Botiz. La marginea localitatii se afla niste silozuri sau chestii de genul fix dupa descrierea doamnei. MERITA CAUTAT ACOLO! Cred ca bestia incearca sa ii duca de nas pe anchetatori ca Alexandrei i-a dat foc si pe cealalta a aruncat-o in Dunare, ca sa ii tina cat mai mult ocupati!

      Ștergere
  39. Sa se caute si in cimitirul din zona . Doamna Maria are un mesaj si cu o fata disparuta si ingropata intr-un cimitir !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  40. Probatoriul dintr-o ancheta penala este secret, atat Parchetului cat si oricarei persoane care participa la cercetarea la fata locului, interogatoriul suspectului/invinuitului, le este strict interzis sa furnizeze date din ancheta. Probatoriul cauzei se va regasi in Rechizitoriu si in Referatul de trimitere in judecata.
    In concluzie, indiferent ce probe vor fi gasite ( sange, sperma, urme papilare, etc ), nu vor fi date publicitatii.
    Comunicatele care vor fi date publicitatii contin informatii sumare si nu trebuie sa afecteze bunul mers al anchetei.
    Si...ne convine sau nu,monstrul asta are niste drepturi pe care suntem obligati sa i le respectam. Nici macar nu este permis sa fie aratat la tv cu catuse la maini. Asta e...
    Lucrurile pe care vi le-am spus sunt din Codul de procedura, motiv pentru care va rog sa va abtineti de la comentarii aberante si lipsite de fundament juridic.

    RăspundețiȘtergere
  41. Și eu cred ca Alex trăiește și ca a fost violata de răpitor, chiar lovita peste fata,traficanți de carne vie pentru prostituție, organe și chiar adopții Alex are doar 15 anișori, Dumnezeu și Măicuța Domnului cu toți Sfinți sa o ocrotească și sa o aducă acasă la familie. Sa învățăm un lucru dințate astea credința sa ne fie vie și sa ne învățăm copii sa îl iubească pe Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  42. Mesajul poate avea legatura cu disparitia Emanuellei Orlandi, o tanara disparuta acum 35 de ani, cetatean Vatican. O alta tanara, Mirella Gregori, disparuse cu cateva luni in urma. Acum suntverificate ramasite umane, intr-un cimitir al Vaticanului..''cautata de cardinali''....

    RăspundețiȘtergere
  43. vorbe multe si fapte putine-legi strambe si guvernanti implicati in furturi si deturnari de fonduri-CE FEL DE TARA AVEM?!--nu suntem uniti

    RăspundețiȘtergere
  44. As face legătura cu cazul ăsta la protestele care vin la mesaje din urmă mult timp

    RăspundețiȘtergere
  45. Criminalul din Caracal merita sa aiba soarta lui Stelescu ...

    RăspundețiȘtergere
  46. vai Madus te-ai trezit la credinta in DUMNEZEU CERESC-parca nu-mi vine sa cred!-sau e altcineva cu mesajul! DUMNEZEU SA NE IERTE PE TOTI

    RăspundețiȘtergere
  47. Dar cum putea sa o omoare si transeze si ardă ci complicii in curte nu ieșea fum nu se alarmat?! Și aia au păzit dispariția lor?

    RăspundețiȘtergere
  48. Asa as vrea si cred ce spune doamna Maria.
    O cred dacă spune ca fetele traiesc.
    Doamne Ajuta.
    Cred ca este o mafie mare aici și acum sunt in pericol mult mai mare ca s-a aflat de acest monstru cu chip de om.

    RăspundețiȘtergere

  49. ← CRIMA ORGANIZATĂ CONDUCE ROMÂNIA ! Primo Laurentio – Meritocratia
    Minore din Caracal, prostituate pentru americanii de la Deveselu
    Publicat pe 29/07/2019 de Lupul Dacic








    Minore din Caracal pentru distracţia americanilor de la Deveselu. Zeci de eleve au fost obligate să practice prostituţia de o grupare interlopă, pentru plăcerile americanilor dar şi ale unor austrieci aflaţi în România pentru consolidarea unor hidrocentrale. Tinerele erau şantajate cu imagini video din timpul partidelor şi erau scoase frecvent de la ore pentru a fi duse la clienţi. În total 30 de fete au fost traficate.

    Cei şase membri ai grupării conduse de Daniel Bogdan, zis Cocoş, au fost reţinuţi în urmă cu o lună. Asta după ce au traficat zeci de fete obligându-le să practice prostituţia. Printre aceştia se află şi doi pompieri angajaţi la ISU Olt. Nelu Ţeculescu, zis şi „Pompieru“, este unul dintre cei care au fost prinşi în interceptări vorbind cu minorele abuzate.

    Interlopii agăţau fetele în baruri sau prin cunoştinţe. Le violau sau le convingeau să întreţină acte sexuale. Raporturile erau filmate şi folosite pentru a constrânge minorele să se prostitueze pentru bani. Elevele, cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, erau obligate deseori să plece de la ore pentru a face sex pe bani.

    Banii pentru o partida de sex variau între 150 şi 400 de lei în funcţie de înfăţişarea minorei.

    Mare le-a fost mirarea procurorilor atunci când au descoperit cine beneficia de activitatea reţelei.

    „Printre clienţii doritori de servicii sexuale se aflau în mod frecvent cetăţeni străini de naţionalitate austriacă şi americană, care erau detaşaţi în legătură cu serviciul pe raza municipiului Caracal şi comuna Deveselu, judeţul Olt”, se arată în referatul procurorilor care se ocupă de caz.

    Una dintre minore le-a povestit anchetatorilor ca a întreţinut în jur de 500 de raporturi sexuale cu bărbaţi în decursul unui an de zile. Deşi 30 de eleve ar fi fost traficate, doar două s-au constituit părţi civile şi cer daune. Cei şase membri ai reţelei au fost arestaţi preventiv şi se află în faza de judecată.

    RăspundețiȘtergere
  50. http://spirituletern.blogspot.com/2019/07/un-baietel-de-3-ani-si-adus-aminte-unde.html
    Un băieţel de 3 ani şi-a adus aminte unde a fost ucis în viaţa trecută, identificând scheletul ascuns în pământ dar şi pe ucigaş! Noi habar n-avem de secretele Universului privind reîncarnarea!
    Un băiat în vârstă de 3 ani din regiunea Înălţimilor Golan (în apropierea graniței dintre Siria și Israel) susţine că a fost ucis cu un topor în viața anterioară. El a arătat bătrânilor satului unde criminalul i-a îngropat trupul, și acolo chiar s-a găsit scheletul unui om! El a arătat, de asemenea, şi arma crimei, iar, după ce s-a săpat, în acea zonă a fost găsit un topor!

    În cartea sa “Copiii care au trăit înainte: Reîncarnarea astăzi” (“Children Who Have Lived Before: Reincarnation today” – cartea o puteţi cumpăra de pe Amazon.com), terapeutul german Trutz Hardo spune povestea acestui băiat, împreună cu alte poveşti ale unor copii care par să-și amintească viețile trecute cu o mare precizie verificabilă.
    Povestea băiatului de 3 ani a fost verificată de dr. Eli Lasch, care a murit în 2009, dar care i-a relatat lui Hardo aceste evenimente uimitoare.

    Băiatul aparţine grupului etnic al druzilor, iar în cultura lor, reîncarnarea ocupă un loc important. Povestea băieţelului a surprins chiar şi din care face parte.

    El s-a născut cu un semn de culoare roșie pe cap. Druzii cred că semnele din nastere sunt legate de morţile din vieţile trecute. Când băiatul a ajuns destul de mare pentru a vorbi, el a spus familiei sale că a fost ucis de o lovitură la cap dată cu un topor. Băiatul știa satul de unde provenea, astfel încât a fost dus acolo. Când au ajuns în sat, băiatul şi-a adus aminte ce nume a avut în viața anterioară. El a pretins că este reîncarnarea unui bărbat care a dispărut în urmă cu patru ani.
    Băiatul şi-a amintit, de asemenea, şi numele complet al criminalului. Confruntat, presupusul criminal s-a făcut alb la faţă, dar nu şi-a recunoscut crima. Băiatul i-a dus apoi pe oameni la locul unde trupul său din viaţa anterioară a fost îngropat… Acolo a fost găsit scheletul unui bărbat, ce avea o rană la cap care corespundea semnului din naștere al băiatului. De asemenea, au găsit şi toporul, arma crimei. Confruntat cu aceste dovezi, criminalul și-a recunoscut crima.



    Din această poveste a rezultat că reîncarnarea a avut la doar la 1 an după moarte, ceea ce este neobişnuit de puţin.
    Din literatura de specialitate lecturată până în prezent, am reţinut că perioada de reîncarnare poate atinge şi câteva sute de ani. De asemenea, reîncarnarea se poate face pe alte planete din Univers (nu doar pe Pământ) şi chiar în alte lumi paralele. De ce bărbatul ucis s-a reîncarnat după 1 an în aceleaşi teritoriu? Intuiţia îmi spune că destinul său i-a fost curmat brusc şi accidental şi că povestea sa pe Pământ nu trebuia să se încheie atât de repede…aşa că necunoscutele forţe ale Universului, care acţionează prin reîncarnare, l-au readus la viaţă pe bărbatul ucis doar după 1 an şi în acelaşi loc.
    Noi nu cunoaştem nici 1% din secretele Universului… păcat că suntem extrem de superficiali când e vorba de asemenea cazuri şi căutăm alte explicaţii penibile!

    RăspundețiȘtergere
  51. Alexandra a reusit sa-l trimita la farmacie pentru o crema si astfel a putut sa dea telefon,deci crema din viziune s-ar putea sa aiba legatura cu Alexandra,oricum 'ciobanii' astea din Politie nu au luat nici un fel de masura de profesionisti pentru cautarea in timp util.
    Nici in privinta retelelor de traficanti de carne vie nu fac nimic fiind complici,cumparati pe bani,CORUPTI.
    E nevoie de o curatenie de deratizare a sobolanilor astora din Politie,nu mai este loc de intors ,informatorii lor sint sefii retelelor cum era si criminalul din Caracal cu numerele lor auto preferentiale si psihic bolnav dovedit pe internari avea carnet auto prin abuz si complicitatea militienilor din Politie
    Astia ar trebui sa plateasca penal dar si daunele familiilor fiind complici ca si procurorul REZIST Cristian care nu i-a lasat sa intre in curtea criminalului.
    Atia sint la fel de autisti si oligofreni ca si traficantul de copii din fruntea statului-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari craciun pentru acest comentariu! Totul adevarat din pacate

      Ștergere
  52. Inca din prima zi s-a constatat pe fata si miinile criminalului fire de par arse dar acesta a spus ca a ars niste haine sa faca fum impotriva tintarilor.
    Ar fi interesanta si o analiza a ecrementelor ciinilor mai ale ca in casa lui s-a descoperit si telefonul unei fete ucise inca din anul 2015-craciun

    RăspundețiȘtergere
  53. Așteptarea întotdeauna doare.
    Problemele nu sunt veșnice,ele au întotdeauna o soluție,singurul lucru care nu are nici un tratament este moartea.
    Nu permiteți nimănui să va ofenseze,sa va umilească s-au sa va reducă respectul de sine.
    Strigătele,ridicarea tonului sunt unelte de lașitate.
    Unii oameni cred ca suntem de vina pentru problemele lor.
    Trebuie să ne amintim ca dupa întunericul întunecat si singurătate intra întotdeauna lumina si bunătate in viata noastra.
    Înainte de a reactiona...respiratia adânc
    Inainte sa vorbesti...asculta
    Înainte de a critica...examinati-va pe voi
    Înainte de a scrie... ganditi-va bine
    Înainte s-a loviți... renunțați
    Înainte s-a mori... trăiește LIVE,LIVE.
    un om puternic stie sa pastreze ordinea in viata lui. Chiar si cu lacrimi în ochii lui,se adaptează si se ridică sa spuna cu un zâmbet.Slava lui Dumnezeu,totul este bun.
    Asa ca ar fi bine din partea noastra sa avem grija ce spunem si ce scriem.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa scoată adevărurile cât mai repede la lumina
    Doamne Ajuta aceste fetițe dacă traiesc s-a fie salvate cât mai repede.

    RăspundețiȘtergere
  54. Sunt revoltată,bulversată de aceste fetițe,ma doare sufletul,nu pot,am nepoți,ne poate,nu se poate.
    Ma duce gândul la un nou COLECTIV DAR SUB ALTA FORMA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.40 mai bine nu mai gandi ca spui numai prostii. Faci speculatii fanteziste ca sa iti iasa pasenta urii pe care ai invatat-o aici pe blog. Te umpli de pacate!

      Ștergere
  55. Acum pe B1 TV; ''un semianalfabet militian cu bacalaureat la 50 de ani pus seful Politiei din Caracal''

    RăspundețiȘtergere
  56. Seful politiei din Caracal, Mirea spunea';Alexandra ne-a dus in eroare'
    Prin ce, ca le-a spus numele cartierului si ca avea brazi , un nuc in curte si doi ciini lupi???

    RăspundețiȘtergere
  57. Fost sef de crematoriu spune ca la ardere in butoi nu se poate obtine mai mult de 2-300 de grade fata necesarul de 1400 la incinerare si ar face un miros in tot Caracalul,de aici parerea ca fata e data la traficanti de persoane pe care criminalul ar inerca sa-i ascunda pri diversine sa-i tegiverseze.
    Deci teoria acestei viziuni prinde contur desi parchetul general vrea sa preia dosarul pentru ca presa sa nu mai ajunga la informatii inaintea lor inclusiv filme cu masina in trafic in acele zile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca a ars doar o bucata??sa caute in cimitir , doamna Maria ati avut o viziune ca o femeie sau fata ar fi a ascunsa in.cimitir , el repara cavouri...

      Ștergere
  58. Cumpanasu spune pe toate televiziunile, ca are 99 la suta convingerea ca Alexandra ar fi data retelelor de carne vie de persoane si e suparat ca anchetatorii nu urmaresc aceste piste din comoditate si incompetenta dar prin sistemul de forta fac presiuni asupra celor ce- l ajuta santajindu-i.
    Aceiasi parere o au si vechi criminalisti iesiti la pensie in timp ce achetatorii pierd timp pretios doar cu cercetari doar la fata locului care pina acum nu confirma vorbele criminalului.

    RăspundețiȘtergere
  59. ADN-ul cenusii din butoi este 99 la suta sigur ca este al Alexandrei conform unei stiri pe suse ,urmeaza ca anuntul oficial sa se faca pe parcursul zilei de astazi-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate au luat doi dinti si un.deget de la ea si le-a ars ca sa isi ia gandul. Lumea de la ele

      Ștergere
  60. ADN-ul cenusii din butoi este 99 la suta sigur ca este al Alexandrei conform unei stiri pe suse ,urmeaza ca anuntul oficial sa se faca pe parcursul zilei de astazi-craciun

    RăspundețiȘtergere
  61. A spus ca toata ziua" a desfacut motoare si.le,a incarcat in saci" la service-ul auto.a lu ala cu duba albastra ati cautat???

    RăspundețiȘtergere
  62. Ati intrat in Uue...din.pacate mirajul banilor bate orice....Viata de copil

    RăspundețiȘtergere