marți, 16 iulie 2019

DUMNEZEU TATAL ŞI SFINTELE USI IMPĂRĂTESTI DIN CAMERA MEA !


                                        16 Iulie 2019,ora 3,33 zori de zi !

                               Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste o Lumina alba si stralucitoare foarte, si astfel, tcu ochii inchisi fiind,vad cum plafonul camerei mele se transforma intr-un Cer de noapte albastra si senina.
Plafonul disparuse ,si vedeam cu ochii inchisi, Cerul Lui Dumnezeu.
La foarte mica inaltime de locul unde eram in pat,sa fi fost vreo 3 -4 metri inaltime, apar SFINTELE UŞI IMPĂRĂTESTI ,aurii la culoare si care, straluceau mai tare decat Soarele.
Era Lumina Lui Dumnezeu, a Prea Sfintei Treimi. 
În clipa urmatoare , SFINTELE USI  din Lumina aurie ca de Soare, se intorc cu varful lor spre mine şi cu deschizatura spre Cerul Lui Dumnezeu.
                Imagini pentru usi imparatesti
 Exact in mijlocul lor, asa cum erau cu varful inspre mine, IL vad pe INSUSI DUMNEZEU TATAL CEL CERESC care, avea ambele Sale Mâini, ridicate spre Cer.
                              Imagini pentru dumnezeu tatal
Dumnezeu Tatal Cel Ceresc era îmbracat in vesminte bleu-albastre stralucitoare. Acum, vedeam Cerul de noapte in casa mea, sub plafonul care nu mai era, vad forma USILOR SFINTE IMPARATESTI din Lumina ca de Soare, şi exact pe mijlocul lor, Îl vad  pe Însusi DUMNEZEU TATAL Cel CERESC cu Mâinile Sale Prea Sfinte ridicate spre Cer. 
Dumnezeu Tatal Cel Ceresc a stat o clipă si m-a privit iubitor,după care,  S-a urcat lin spre Cerul Său ca intr-un zbor lin ,pana cand, a intrat in Cerul Său .
Dragii mei, bucuria sufletului meu a fost infinit de mare, si nu poate fi comparata cu nimic din viata  noastra, de-aici de pe pămant.
Prieteni dragi, fiecare dintre noi poate trai o asemenea uimitoare Minune . Trebuie doar, ca s-avem Credinta si nadejde in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului ,sa fim buni si milostivi, si sa iubim pe Aproapele nostru, asa precum ne iubim pe noi. 
Sa multumim PREA SFINTEI TREIMI si PREA CURATEI FECIOARE MARIA ,pentru toate Darurile pe care le primim in fiecare clipă din viata noastra.
Iar cel mai de preţ DAR divin dragilor,este Viaţa de care ne bucuram alaturi de cei dragi.

                      Cu dragoste, Maria
P.S.

                                  Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale 

ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de 

ajutorul vostru financiar.

Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 

suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 

caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !

Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 

cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru

 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze

BUNUL DUMNEZEU DARUL vostru cât de mic 

si sa vi-l înmulteasca. 

Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !


Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL

 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 

că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 

ADEVARUL DUHULUI SFANT !

         Imagini pentru duhul sfant imagini

Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 

gratuit toate CARTILE ,toate volumele.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 

apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va

 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea

 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!


Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 

volum doreste,iar eu sa pot strange 


banutii pentru urmatoarele doua volume ,


pe care urmeaza ca sa le editez.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :
.Imagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiuImagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiu
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai 
mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe maill

 mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307
                  

                                                    Cu dragoste,Maria.








                           

24 de comentarii:

  1. O fi satana in chip de lumina?

    RăspundețiȘtergere
  2. https://lumeacarnavalului.wordpress.com/2018/01/05/omul-geniu-innascut-prostit-apoi-de-scoala/

    RăspundețiȘtergere
  3. 16 iulie 22:09-nu este vrajmasul dar DUMNEZEU este vazut de oameni in haine -EL este lumina si mare energie-nimeni cu ochii biologici nu-l poate vedea ca poate orbi-e parerea d-nei Maria -asa vede ea

    RăspundețiȘtergere

  4. 20 Iată, Eu stau la uşă şi bat! Apocalipsa 3:20 Gata Dumnezeu este aici vremurile au sosit ce a fost până acum a fost pistol cu apă față de ce va începe. În ultimele zile aparatele nasa au detectat puternice radiații care au lovit pământul și ele nu proveneau de la soare ca de obicei. De unde provin încă nu se știe. Temperatura oceanelor măsurată este în creștere o creștere alarmantă spun specialiștii. Pregătiți-vă nimic nu va mai fi cum a fost sau cum spunea cineva vă veți gândi la vremurile de dinainte cu dor.

    RăspundețiȘtergere
  5. A fost un incendiu ieri la un depozit de mase plastice de la Nojorid,judetul Bihor....zilele trecute ati avut o viziune cu ceva din Bihor...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce minune doamna Maria
    Ce poate fi mai minunat și mai frumos pentru un om de pe acest pământ s-a trăiască asemenea minune?
    Ma bucur doamna Maria pentru ce trăiți,
    Ma bucur ca le împărtășit și cu noi.
    Cu mult drag si o zi binecuvântată.

    RăspundețiȘtergere
  7. Toti ne nastem cu cel putin un Dar. Scoala uniformizeaza si transforma copiii in roboți care tocesc materie. Creatorul din fiecare copil moare sufocat sub tone de informatii inutile.Florin Colceag incearca sa salveze multi dintre acesti copii. Ma intreb:" la ce bun?!". Romania este tara ce promovează oameni ce nu au ce cauta acolo unde sunt promovati: in ministere, in Parlament si, oriunde "bucatele"se dobandesc usor si fara munca. Sunt timpurile trantorilor!
    Ma inscrisesem in grupul Antiparenting infiintat de ieromonahul Savatie Bastovoi. Instruitul si talentatul calugar simtise pericolul Parenting ce venea din Vest. Tot un fel de uniformizare a copiilor, dar cu un aspect mai amagitor. Asa cum new age incearca sa imite crestinismul.
    L-au atacat pe pagina de fb adeptele Parenting. L-au acuzat ca nu are copii, deci nu are cum sa stie cum se cresc copiii. Cand vrei sa-ti cresti copiii dupa manual si tehnici invatate de la tot felul de guru ce se cred parinti perfecti, o sa dai gres. Cu siguranta! Fiecare copil e unic si parintii ii pot cunoaste cel mai bine. Cu conditia sa-i iubeasca. Daca ii considera jucarii aduse pe lume ca sa experimenteze rolul de parinti si isi vad mai departe de job-urile bine platite, s-ar putea sa se trezeasca in viitor cu copii rebeli ce refuză orice tip de educatie. Din ce in ce mai multi copii si tineri se drogheaza sau se sinucid.
    E gresit sa promovezi ideea ca doar genialii sunt importanti. O lume de geniali fara oamenii ceilalti, cei ce nu sunt stralucitori la nicio materie din scoala, dar poate iubesc plantele si pot fi buni grădinari, ar fi ca un puzzle incomplet. Ca sa nu mai spunem ca este si un mic șerpișor fascisto-elitist in inocularea ideii ca numai geniile sunt importante.
    Lazarev a fost rugat de un om de afaceri sa testeze angajatii din firma. Sa le masoare " valorile". Lenesii si cei cu mai putine abilitati capitaliste au fost dati afara. Dupa un timp, patronul a dat faliment! Perfectiunea poate fi periculoasa. Perfectiunea este o forma de trufie, adica diavolism. Si conduce la prabusirea sistemului, orice nume ar purta sistemul: firma, tara, religie...
    Cand omul vrea sa detina control absolut asupra a tot ce-l inconjoara, inclusiv natura pe care a crezut ca o poate stapani, pierde controlul. Cum se observa in aceste timpuri in care se prabusesc si economia, si spiritualitatea prea ingreunata de dogma fara suflet, iar natura se razbuna pe " controlori", oamenii ce se cred zei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dumnezeu le da o palma celor care iubesc minciuna. Le arata adevarul si cat de mult au gresit! Din pacate, nu au curajul de a recunoaste ca au gresit. Mandria si orgoliul sunt mari.
    S-a detonat nucleara din Guvern. Toate pensiile vor fi impozitate. Guvernul este în colaps total și se pare că nu mai are bani. Anunțul oficial a fost făcut chiar de către ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, cel care venise și cu propunerea de a impozita progresiv pensiile speciale.

    https://www.capital.ro/s-a-detonat-bomba-veste-soc-despre-pensii-teodorovici-a-facut-anuntul.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Impoziteaza pensiile mici,sa le poata plati pe cele nesimtite.Asta inseamna solidaritate sociala.

      Ștergere
  9. https://burebista2012.blogspot.com/2019/07/actualizare-ben-fulford-8-iulie-2019.html#more
    Actualizare Ben Fulford (8 iulie 2019) – Cele trei obeliscuri ale puterii au căzut

    Victorie majoră, toate cele trei Obeliscuri ale puterii au căzut: Washington DC, Londra și Roma

    Săptămâna trecută a fost o victorie majoră pentru omenire, în timp ce mafia kazară și-a pierdut controlul în toate cele trei centre ale puterii occidentale, Washington DC, Londra și Roma, potrivit Pentagonului și a altor surse. Fiecare dintre aceste capitale are un obelisc, care simbolizează în mod diferit puterea militară, financiară și religioasă. "Trump a declarat independența Americii față de Statul Profund, pe 4 iulie, când președintele rus Vladimir Putin îl întâlnește pe Papă, iar Boris Johnson devine prim-ministru al Marii Britanii într-un Brexit fără înțelegere, oferind controlul Pălăriilor Albe asupra celor trei obeliscuri ale puterii globale" a fost modul în care sursele Pentagonului au rezumat situația......

    RăspundețiȘtergere
  10. Maria, toate aceste trăiri sunt binecuvântari pe care le vei regăsi în curând în adâncul ființei tale... Zi binecuvântată

    RăspundețiȘtergere
  11. Mesaj de la Mira de la Înaltul Consiliu Pleiadian.

    Salutări, eu sunt Mira. Vorbesc astăzi prin canalul adevărului, informații nefiltrate, astfel încât să aveți ceva absolut original, cu care să lucrați.
    Iată că au dispărut zilele de denaturare. Nu mai este timp pentru asta. Dezechilibrele totale din sistemele corupte se desfășoară până la cel mai întunecat aspect.
    Rezultatul va fi bun pentru lumină pe întreaga planetă. Programul este curățat până la punctul în care veți avea un nou Pământ strălucitor. Veți fi capabili să străluciți cu adevărata voastră stare de iubire și lumină. Da, iubiților, sunteți, în sfârșit pregătiți.Sunteți gata.
    Mai este nevoie de o singură completare care trebuie să se întâmple.
    Această etapă stă să demareze.
    Asta înseamnă că a venit clipa când unele ființe trebuie să fie reținute și mutate de pe Pământ în altă parte.
    Falsurile (neadevărurile, liniile temporale false) trebuie să fie șterse pentru ca adevărul să fie văzut și auzit.
    Încercările de a obstrucționa planul divin trebuie să fie împiedicate. Scenariul pentru domnia terorii trebuie să fie distrus. Fiecare ființă umană trebuie să fie în locul care i se cuvine și unde are dreptul, în conformitate cu nivelul său de evoluție, astfel încât schimbarea să poată fi manifestată în siguranță și în mod pașnic. După aruncarea a tot ceea ce nu v-a permis să înaintați, porțile (portalurile) și rutele de evacuare vor fi închise și sigilate. Există o lungă listă de elemente, din acest Program, care sunt finalizate.
    Între timp, omenirea este pregătită pentru a accepta să se confrunte cu inevitabilul. În sfârșit, tot mai mulți dintre voi încep să considere că există viață și pe alte planete și că Pământul nu este singura planetă din Creație, unde există viață.
    Mulți se trezesc și încep să se gândească la noi realizări.
    Teama de galactici (extratereștri) și de ființele din alte dimensiuni este pe cale de a fi înlăturată cu ajutorul Alianței Luminii și Galacticilor. Multe scenarii de complexitate ridicată sunt pregătite pentru a fi activate. Adevărul este simplu și veți fi eliberați.
    Frumusețea realităților care urmează este, deocamdată, dincolo de înțelegerea voastră actuală. Voi însă ați lucrat sârguincios pentru a cunoaște adevărurile universale.
    Vi se va da tot ceea ce aveți nevoie pentru a începe o nouă viață în dimensiunile superioare. Dacă ne veți permite, vom veni și vă vom ajuta să progresați mai repede.
    Multe sisteme Galactice și alte sisteme stelare colaborează pentru ca ascensiunea voastră, din această fază evolutivă, să se încheie cu bine pentru civilizația voastră. Este un proces puternic care se desfășoară din iubire.

    Energiile tranformatoare vor veni încă și mai pregnant în perioada următoare. Ele vor impune modificări la fiecare nivel afiliat structurii voastre, până la ultima celulă. Creierul vostru va fi complet schimbat și inimile voastre vor fi deschise cât mai mult posibil.
    Însăși planeta Pământ suferă profunde modificări, inclusiv vibraționale, care ating noi niveluri evolutive.
    Unii, și nu puțini, dintre voi vor avea schimbări sub diferite aspecte: loc de muncă, de domiciliu (sat, oraș, țară etc), preocupări, orientări profesionale și spirituale, familiale, sociale, politice etc.

    Acesta este un proiect foarte important. Este un proiect relevant în toate aspectele vieții și privește nu numai ființele umane dar și restul creației planetare.
    Sperăm ca voi să continuați a vă conecta la inimile voastre, mai mult decât la mintea voastră, în numele unicității și iubirii universale.
    Ne simțim binecuvântați să fim acum cu voi, în această efervescentă activitate de înălțare.
    Cu dragoste, de la Mira și Consiliul Pământului

    RăspundețiȘtergere


  12. Moda satanică. Ți-ai cumpăra o pereche de cizme-copite?
    Privind aceste fotografii, cu greu îţi vine să crezi că aceste încălţări nu sunt pentru actori din filme de groază. Cu părere de rău, ele reprezintă o nouă tendinţă în modă...
    Încălțările-copite sunt foarte scumpe şi din acest motiv accesibile unui număr restrâns de cochete bogate. Fără îndoială, în viitorul apropiat, aceste mizerii vor apărea în masă pentru vânzare.
    Pentru că mai nou, designerii se întrec în a crea asemenea „capodopere”. Poți să alegi între încălțări din copite de cal sau de țap, păsări moarte și împăiate sau șerpi.
    Blair Ondrla se declară foarte încântată de creațiile sale – unele modele de copite sunt dintr-un material foarte rigid și scot chiar un zgomot specific atunci când posesorul merge.
    Iris Schieferstein, o nemțoaică în vârstă de 45 de ani din Berlin, și-a propus și ea să „revoluționeze” lumea modei. Cum este pasionată de pantofi, dar și de taxidermie, Iris s-a apucat să creeze încălțări care să combine cele două mari plăceri ale sale. Așa au apărut pantofii decorați cu animale, reptile și păsări împăiate. Prețul unei perechi ajunge și la 4.000 de euro. Lady Gaga a fost încântată de bizarele creații.
    Designerii britanici de la casa de modă Ascot au reușit să intre în topul celor mai fistichii creaţii în materie de încălţăminte cu modelul de cizme unisex concepute să semene leit cu copitele de cal. Produse în serie limitată şi fabricate dintr-o imitaţie de fibre de carbon şi păr de cal, cizmele au avut un preţ pe măsură.
    Cei care și-au dorit să fie mândrii posesori ai unei astfel de perechi de cizme au scos din buzunar nu mai puţin de 1300 de lire, respectiv 1500 de euro pentru o pereche.
    La noi, celebra cântăreață Delia, care în mai toate videoclipurile afișează simboluri ale așa-zișilor Iluminați, a postat pe Instagram o fotografie cu un model ceva mai cuminte – ghetele sale au doar o mică despicătură în față care le face să aducă a copite.


    https://spirituletern.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e treaba ta ce fac bogatasii cu banii. Nu mai dati vina pe Satan,nici macar nu exista,de ce ar exista o fiinta obsedata sa indemne pe altii la rau?

      Ștergere
  13. Totul e adevarat,a fost Insusi Tatal Ceresc.Si eu am avut astfel de revelatii.Credeti in Dumnezeu si-l marturisiti cu curaj si ve-ti avea astfel de revelatii.Dar,atentie ca si diavolul poate sa faca "minuni",diferenta este urmatoarea:la minunile lui Dumnezeu simti o bucurie si pace imensa iar la inselaciunile ("minunile")diavolului esti cuprins de o stare de intunecare
    a sufletului.De aceea ,daca se intampla aceasta ,rugati-va imediat Tatal nostru si f.puternica rugaciune aSfintei Cruci:"Sa invie Dumnezeu...").

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce le mai stii tu, pe toate,dar nu stii a scrie veti!

      Ștergere
    2. 17:56Da,corect!"Graba strica treaba"dar..nu si adevarul!


      Ștergere

  14. Mărturisirile şocante ale fiicei unui mare cercetător nazist: americanii şi ruşii au ajuns în secret în interiorul Lunii, în anii 50, unde au găsit baze şi nave extraterestre

    Articolul următor are la bază mărturisirile lui Helga Morrow, care a vorbit într-o revistă de OZN din SUA, despre răposatul său tată, dr.Fred Kueppers, un inginer german ce a fugit în SUA în timpul celui de-al doilea război mondial. Mărturisirile femeii sunt mai mult decât şocante:

    Tatăl meu era un inventator foarte popular în anumite domenii ale ştiinţei şi tehnologiei. Toate brevetele sale au devenit proprietatea ori a firmelor pentru care lucra, ori a guvernului american. El a lucrat împreună cu Tesla, Einstein, Von Brown, Von Neumann si mulţi alţii. Tatăl meu a lucrat în cadrul Experimentului Philadelphia; a inventat dispozitive de temporizare a bombei atomice; a descoperit formula matematică pe baza căreia astronauţii au putut să se întoarcă pe Pământ; a proiectat sistemul electric miniatural al navetei Sputnik – prima navetă spaţială lansată; a lucrat la proiectul Blue Book, OZN; a iniţiat utilizarea cablajelor din aluminiu ce trebuiau să înlocuiască cablurile foarte grele ale avioanelor celui de-al doilea război mondial; a lucrat cu paranormali pentru a stabili căi de comunicare cu astronautii în cazul în care sistemul de comunicaţie s-ar fi defectat; a antrenat extraterestri pentru a se integra în societatea umană.


    Când aveam vreo 10 ani, tatăl meu m-a dus în pivniţă, unde a pus într-o cutie de ţigări două lame de ras, cutia având un magnet în formă de „U” lipit dedesubtul ei. A lovit uşor cele două lame de ras şi, spre uimirea mea, au început să apară două serii de cercuri concentrice. Vrând să simplifice toate aceste lucruri, mi-a spus că, dacă cineva poate să suprapună aceste cercuri, ar putea să facă o călătorie în timp (sau să îndoaie timpul în aşa manieră încât să controleze viteza lor sau chiar să o atenueze). Tatăl meu mi-a spus că navele spaţiale extraterestre funcţionau pe baza acestui „magnetism inversat”. Mi-a arătat cum se poate produce acest efect prin ţinerea în mână a doi magneţi cu poli opuşi. Nu am uitat niciodată această lecţie şi asta se întâmpla înainte ca oricine să fi vorbit despre farfurii zburătoare. Eram confidentul tatălui meu. N-am discutat despre acestea niciodată cu nimeni fiindcă m-a pus să jur că voi păstra secretul.


    În iarna lui 1961, înainte ca el să moară, tatăl meu mi-a încredinţat multe lucruri. Mi-a spus că ceea ce urma să-mi dezvăluie mi se va părea ciudat, de necrezut şi aproape nebunesc. Aveam 27 de ani la momentul acela şi credeam că în cele din urmă o luase razna. Mi-a mărturisit că nu doar a fost pe Lună, ci şi ÎNĂUNTRUL ei şi că a vorbit şi a antrenat extratereştri care arătau ca şi noi pentru a se putea plia pe societatea umană. A fost în interiorul navelor spaţiale şi a zburat cu ele în afara Pământului.

    Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

    De asemenea, mi-a spus că „momeala” propagandei roşii (comunismul) era o minciună ce trebuia să ţină umanitatea ocupată cu grijile „luptei împotriva comunismului”. De fapt, cele două mari naţiuni erau foarte bune prietene; oameni de ştiinţă ruşi se înţelegeau foarte bine cu colegii lor americani, lucrând împreună în mod amiabil. „Ameninţarea rusă” nu era nimic altceva decât o „prostie” şi o distragere a atenţiei marelui public; în acest timp, funcţionau baze extraterestre peste tot în lume şi pe Lună. Mi-a spus că cine controlează Luna poate să ţintească orice loc al Pământului, planeta nefiind sigură pentru nimeni. De aceea, ruşii şi americanii trebuie ori să fie prieteni, ori să se distrugă unul pe celălalt. Sursa:https://techcrunch.com/

    RăspundețiȘtergere
  15. https://www.youtube.com/watch?v=xB7MLWpG8vg

    RO-189.Mariana dec.si cele 4 Tuneluri de plecare de pe Terra. .E. LASCU coord si C. MORARU telepat

    Poate vreti sa stiti ce li se intampla unora dupa moarte.Multi nici nu sunt constienti ca sunt morti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu as lua de bune nici regresiile hipnotice si nici alte aiureli vandute acum prin Romania. Deja avem prea multi care se cred Iisus si care umbla cu nasul pe sus printre noi😂😂. Argeseanu, guru reiki, a " vazut" intr-o regresie hipnotică pasamite, ca e guvernatorul pamantului si ca a facut un pact cu diavolii sa vina sa lupte alaturi de el, ca le va da femei de pe pamant, in schimb. In alta " viziune", l-a intalnit pe Hristos care i-ar fi zis sa-i taie capul🤣🤣. Hai, ma lasati cu " viziunile", regresiile, vizualizarile si alte nebunii demne de Evul Mediu? Tot Argeseanu pretindea ca vrea sa construiască o Biserica Vie! De parca nu era deja una: cea creata de Dumnezeu - Creatia din care fac parte si omul, si plantele si animalele. Argeseanu trebuia doar sa o îngrijească pe cea existenta deja, nu sa construiasca una noua. Si sa nu o spurce pe cea deja existentă cu magii dubioase cu dragoni si simboluri importate din spiritualitatea altor popoare.
      Cu atatia alesi si guvernatori printre noi, nu e de mirare ca ne prabusim ca tara. In haos!
      Apara-ne, Doamne, de falsi spirituali, ca de demoni știm si singuri sa ne aparam!

      Ștergere
  16. https://www.youtube.com/watch?v=kDl83fGxMH0

    În această sesiune de #HipnozăRegresivăTelepatică, descoperim existența unei #TehnologiiSpirituale, recunoscută ca #Cele72DeNumeAleLuiDumnezeu sau celeste.
    Luca se va lovi de aceste invocații care ascund secrete oculte, în care el va fi protagonistul într-o viață trecută, deoarece constatăm că studiul pe care îl va face pentru a înțelege ceea ce se ascunde în spatele "cortinei", îl va duce la moarte.
    Vom vedea un #IIsusExtraterestru și ca #Dumnezeu, un #egregor care pretinde a fi astfel, având în el hibridari apartenente fiecărei rase#Extraterestre. Ne vom confrunta cu adevăruri incomode, dificil de relevat, dar sunt impresionante asemănările pe care le găsim vis-a-vis de rolul celor denumiți #Malak, #MesageriiLuiDumnezeu și de munca lor recunoscută până în prezent, dar neluată în considerare in totalitate, ascunsă de partea întunecată a lui Luca, deoarece ar putea aduce în sfera energetică #MesajeSubliminale, pentru a #ReprogramaSubconștientul.

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca nu ar fi bn ancorati in credinta ortodoxa oamenii ar lua-o pe aratura cu atatea "mesaje subliminale si energii"ce se citesc pe acest sait.Bunul Dumnezeu sa ne tina mintea treaza si Credinta cea adevarata si Sfanta in El si in Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  18. 17 iulie 14:51-cum nu ne apara?pai cine gandeste, vorbeste si face fapte bune are rezultate-EXACT CA LA SCOALA -noi pamantenii suntem veniti sa facem scoala-DUMNEZEU a lasat astrele intr-o miscare -iar omenirea a avut revelatia LUI spre a se comporta decent-in credinta-EL ESTE STAPANUL SI CREATORUL nu trebuie sa-i cerem socoteala-pe pamant suntem chiriasi-respectam legile lui sau suntem lasati in voia vrajmasului care a fost TOT SUPUSUL LUI-iar DUMNEZEU I-A LASAT SA-I STAPANEASCA PE OAMENII RAI-e f simplu-se si vede diferenta intre oameni sau popoare!

    RăspundețiȘtergere