joi, 4 iulie 2019

DONALD TRUMP - PRESEDINTELE SUA ! ÎNCEPE RAZBOIUL ?


                   4 Iulie 2019,ora 4,11 dimineata 
                                zori de zi !
                      Dragii mei, 

Astazi dimineata in zori ma trezeste un glas ,care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:
                 "Pentru prima dată în lume, Presedintele Trump...
(iar glasul face o pauza,ca apoi sa continue ):
             Statele Unite ale Americii ,va declansa al Treilea Razboi Mondial."
Clipă în care,vad inspre Apus multe Tunuri cu gloanţe pe teava :
              Imagini pentru tanc.

Dragii mei, ce va face Trump pentru prima oara în lume, eu nu stiu a va spune.
Dar, după cum stau lucrurile in acest moment,cu siguranta nu va face ceva bun pentru lume.
Iata o Informatie de astazi :
Donald Trump a răbufnitrăzboiul la un pas de a începe: Să aibă grijă cu ameninţările. Autor: Claudiu Popa 4 iulie 2019. Donald Trump, președintele Americii, ...
Donald Trump a răbufnit, războiul la un pas de a începe: Să aibă grijă cu ameninţările

Donald Trump a răbufnit, războiul la un pas de a începe: Să aibă grijă cu ameninţările

Donald Trump, președintele Americii, a lansat miercuri un atac dur la adresa unuia dintre cei mai aprigi contestatari ai SUA din ultima perioadă. Anunțul făcut de acesta sună mai mult a amenințare. Anunțul vine în contextul în care tensiunile sunt la cele mai înainte cote.
Preşedintele american Donald Trump a avertizat Iranul „să aibă grijă cu ameninţările” pentru că se pot întoarce împotriva sa, ca răspuns la faptul că Teheranul a informat că îşi va depăşi în câteva zile nivelul de uraniu îmbogăţit admis de acordul nuclear din 2015, relatează The Guardian.
Preşedintele iranian Hassan Rouhani a anunţat miercuri că nivelul uraniului îmbogăţit din Iran va depăşi limita admisă în acordul nuclear ca răspuns la faptul ceilalţi semnatari ai acordului nu şi-au respectat promisiunile şi nu au ajutat Teheranul să scape de sancţiunile SUA.
„Pe 7 iulie, nivelul de uraniu îmbogăţit nu va mai fi 3,67%. Vom renunţa la acest angajament. Vom creşte nivelul peste 3,67% până la cât vrem, cât va fi necesar, cât avem nevoie”, a afirmat Rouhani.
Trump a răspuns miercuri pe Twitter: „Aveţi grijă cu ameninţările! S-ar putea să se întoarcă împotriva voastră, aşa cum nu s-a mai întâmplat până acum!”. Franţa a avertizat Teheranul că nu va obţine „nimic” dacă va părăsi acordul şi a informat că „nerespectarea acordului doar va creşte tensiunile care sunt deja ridicate” în Orientul Mijlociu. Rouhani a precizat că Iranul va renunţa la aceste măsuri dacă celelalte părţi din acordul nuclear îşi vor respecta promisiunea de a ajuta Iranul să evite sancţiunile SUA.
Vom rămâne angajaţi în acordul nuclear câtă vreme şi celelalte părţi sunt”, a afirmat el.
Ca ripostă faţă de decizia preşedintelui american Donald Trump de a scoate unilateral Statele Unite din acest pact, în mai 2018, şi de a reimpune sancţiuni Iranului, Teheranul a anunţat, la 8 mai, că nu se mai consideră obligat să respecte două praguri stabilite prin Acordul de la Viena – şi anume cel impus rezervelor iraniene de apă grea (130 de tone) şi cel care limitează stocul de uraniu slab îmbogăţit (300 de kilograme).
Teheranul a ameninţat totodată să-şi reia – începând de la 7 iulie să-şi relanseze proiectul de construire a unui reactor cu apă grea la Arak (centru), dacă celelalte state care sunt în continuare părţi la acord – China, Franţa, Germania, Marea Britanie şi Rusia – nu îl ajută să ocolească sancţiunile americane ce i-au fost reimpuse.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului, ca sa fim sanatosi si sa ne dea putere sufleteasca si trupeasca ,ca sa putem duce toate cate ne asteapta.
                            Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. e posibil pt ca IRACUL nu le permite intrarea in golful Persic-dar tunurile au proiectile nu gloante-DUMNEZEU SA NU-I LASE sa invadeze

    RăspundețiȘtergere
  2. DOAMNE,iarta-ne pe noi pacatosii.Daca ar sti ce chinuri ii asteapta pe cei care nu doresc pacea pe pamant,care au ascuns adevarul despre ADEVATATA BIBLIE,care distrug Creatia LUI DUMNEZEU,care nu respecta CUVANTUL CEL SFANT A LUI DUMNEZEU,nu isi ajuta aproapele,etc.DOAMNE,iarta-i ca foarte multi nu au citit macar o data in viata lor SFANTA BIBLIE,dar isi bat joc de mesajele DUHULUI SFANT.DOAMNE,trezeste-i pe toti la lumina cea vesnica,nu la iad pe vecie.DOAMNE,ne-ai dat internetul ca intreaga omenire sa afle si sa creada pana la Venirea TA pe pamantul Romanesc.
    ROMANII DORESC PACEA PE PAMANT.

    ROMANIA ESTE TARA MANTUITORULUI LUMII!!!

    AMIN! AMIN! AMIN!

    RăspundețiȘtergere
  3. Este adevărat că lucrurile au ajuns într-un punct fără întoarcere în opinia mea între America și Iran. Americanii au suplimentat efectivele cu soldați, avioane de luptă și tehnică militară din bazele din Arabia Saudită. Golful Persic nu este al Irakului iar americanii au considerat că libertatea de navigație trebuie să fie asigurată prin golful Persic un lucru normal dealtfel. Americanii nu au baze militare în Irak iar Irakul a anunțat că în cazul unui război vor fi alături de Iran și împotriva invadatorului american care le-a distrus țara. Iranul a anunțat că va continua îmbogățirea uraniului cu orice cost lucru care îi va face până la urmă să obțină arma nucleară. Rachetele capabile de încărcătură nucleară le au deja. Americanii au spus că Iranul nu va avea niciodată arma nucleară. Deci războiul poate începe în orice moment. Iranul a declarat că în cazul unui atac vor riposta atacând Israelul pe care îl vor rade în jumătate de oră . Reamintesc că Iranul are o populație de 83 milioane de locuitori cu o armată numeroasă și antrenată în numeroasele conflicte purtate în războaiele ce macină Orientul Mijlociu de mulți ani și au o industrie de armament care a produs masiv armament. Ajutați de geografie de o armată numeroasă, trecută prin botezul focului cât și de un stoc de armament mare Iranul este un viespar care odată zgandărit va produce mari daune. Mai adaug și cele două țări care îi sunt aliate militar Rusia și China care și-au anunțat sprijinul. În afara celor doi rechini care sunt gata să se sfâșie mai sunt și alți rechini care vor interveni și surprizele vor apărea odată cu începerea conflictului. Unii probabil că vor spune că nu ne interesează că sunt departe de noi dar vor avea mari surprize acest conflict se poate extinde implicând mai multe puteri militare iar dacă vom avea noroc și nu se va extinde rămâne problema cu blocarea prin război a golfului Persic care poate afecta economia mondială.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dna Maria ,din ce spune ti Iranul declanseaza razboiul,razboiul nuclear !!!! Dar forografie mare si sugeztiva o puneti cu mascariciul de Trump

    RăspundețiȘtergere
  5. Transmiti stirile tv ca fiind mesaje de la Duhul. Doamne, mare e gradina ta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Donald Trump va fi reales la conducerea SUA in 2020. Atunci va izbucni razboiul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Marele vis american il v-a duce la implinire Trump?Sa stapaneasca lumea toata si sa fure tot pt ei,astia sunt varful tuturor hotilor nu lasa tarile din toate partile lumii sa se dezvolte.Mult blamatii rusi le mai tine fraul,apropo ca nici astia nu sunt mai breji.Chinejii nu prea sunt bagati in seama in frecusul primilor doi,dar se vede cu ochiul liber ca maruntii cu ochii oblici le va lua tainul fara a prinde de veste.Aericanii pe unde trec lasa numai moarte si saracie iar noi romanii prostii, prostilor le lingem talpile.Urmariti cum au rezolvat ei cazul Sorina ca aici este implicata ambasada americana,iar copila nu stie nimeni unde este.Daca este adevarat ca fetita are grupa de singe rara v-a ajunge cobai de laborator in America.Vine oare vremea cand fiecare stat nu o sa mai tinjeasca la ,,averea,, altor state?

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria s-a ne apere Dumnezeu și Maica Domnului de asa nenorocire.
    Nu este bine de loc doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  9. Septembrie este inceputul razboiului mondial dar in urmatorii doi -3 ani nu anul acesta asa am primit informatia .

    RăspundețiȘtergere
  10. la 04 iulie 23:23-corectare IRANUL-oricum se asteapta din partea USA sa intervina in golf-pt ca IRANUL nu le permite intrarea in EMIRATELE ARABE-pentru petrol

    RăspundețiȘtergere
  11. De foarte mult timp, din luna martie, incerc sa descifrez unul dintre articole. In speta acesta:
    http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2019/03/un-cod-al-o9-10-15-23.html
    Daca este adevarat, atunci al Treilea Razboi Mondial, ar incepe in ziua de 09.10 (9 octombrie) la ora 15.23 (sau poate sa fie si 03.23.
    Fereasca Dumnezeu de sufletele noastre, de va fi asa.

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca e impotriva extrensmului islamist e ok pt cxa Gog si Magog etc cu toate tarule dimprejurul Israelului jihad inseamna de fapt si lupta mare va fi impotriva lui Dumn ezeu si a miresei pietricica danielica . Oare nu ati auzit dprofetia care spune ca americanii vor arunca castanele in foc dar le vor scoate cu mina altora?

    RăspundețiȘtergere