duminică, 16 octombrie 2016

OMUL ALES AL LUI DUMNEZEU , TRĂIESTE PRINTRE SEMENII SĂI !


                                                               Dragii mei,

Si uitasem de acest articol,in care de acolo de Sus, un glas spunea despre OMUL  LUI DUMNEZEU.
Si când am auzit ca este vorba despre mine roaba Sa,m -am bucurat enorm, si am promis DUHULUI SFANT  ,ca voi face toate cate imi va cere mie roabei Sale.
Cum ECHIPA FACEBOOK draguță ca intotdeauna, imi aminteste de multe cate am scris, iata ca ,si in aceasta seara mi-a readus in prim plan,acest articol:
 

OMUL LUI DUMNEZEU , SUPUS TRUP ŞI SUFLET, INIMĂ ŞI CUGET ...

https://plus.google.com/.../posts/LzfUbAc4a9...
Oct 16, 2015 - OMUL LUI DUMNEZEU , SUPUS TRUP ŞI SUFLET, INIMĂ ŞI CUGET ,LUCRĂRII DUHULUI CELUI PREA SFÂNT ! ASTĂZI , OMUL ALES AL LUI DUMNEZEU ...
     fotografia ta de profil       Noapte de 15 - 16 Octombrie 2015 !

                                                                                Dragii mei,

În această noapte, în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, aud dragilor o discutie între două glasuri.
Glasurile discutau foarte aprins, dar nu intelegeam totul, din ceea ce-si spuneau.
La un moment dat, aud :

                      "Da ! În Tecuci.
                Sunt vreo 14 km .
Apoi, celălalt glas îi răspunde cu uimire :
                Cum în Tecuci, unde este omul Lui Dumnezeu ?
Iar răspunsul, veni imediat :
                 Da ! La Tecuci, unde este omul ales al Lui Dumnezeu!    

                                              .
Dragilor, eu nu stiu ce va fi la 14 km de Tecuci, ce se va intampla în apropierea Tecuciului,  dar ,cum eu sunt din Tecuci, aceste cuvinte mi-au dat putere sufletească si mult curaj, pentru a duce pe mai departe Cuvântul Lui Dumnezeu.
Pentru a face Voia Sa,chiar cu preţul vieţii mele.
Într-o noapte, camera mea a fost toată inundată de o Lumină aurie, precum Soarele de pe Cer.
Când această Lumină mi-a învăluit toata camera, eu mă simteam de parcă as fi stat în mijlocul Soarelui, desi eram în patul meu.
Auzeam un zumzet usor, asa precum se aude când apare cate un roi de albine.   
Nu aveam deloc nevoie de ochii firesti, ci asa cu ochii închişi vedeam Dumnezeiasca Arătare a Duhului Celui Prea Sfânt.
În mijlocul Luminii aurii, stătea un Porumbel alb; un alb pufos si orbitor de strălucitor.

                     Botezul cu Duhul Sfant!! (4) |..

Simţeam o căldură plăcută în inimă şi-n suflet,mă simţeam ocrotită, si îmi doream ca să nu se termine niciodată, ceea ce vedeam cu ochii închişi fiind , în orice colt al camerei, asa cum stateam intinsă în pat.
Dar după câteva secunde bune, ceva uluitor , ceva cu totul uimitor se întâmplă.
DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT, fiind deasupra patului meu, doar la un braţ întins distanţă, începe să sufle cu gura Sa (cu ciocul auriu ) RAZE de Lumină alb-aurie , Raze care , intrau în corpul meu, în pieptul meu, în orice mădular al trupului meu.                                                    .
Aceste multiple Raze, suflate de Duhul Cel Prea Sfant  asupra trupului meu, care era ţintuit de pat, făceau ca să tresalt pe pat, asa cum tresalt oamenii care, sunt readusi la viaţă cu şocuri electrice.
Nu-mi era teamă ! Nu mă speriam de nimic! Mă simţeam în Lumea mea, sub Dumnezeaiasca Suflare a Duhului Celui Prea Sfânt, asupra mea. 
                                             Duhul-Sfant-in-Biblie.
Toată această Dumnezeiască Lucrare, a Duhului Celui Prea Sfânt, cred că a durat mai mult de cinci minute. 
Când totul s-a terminat, exact cum închidem lumina de la întrerupător, tot asa s-a stins totul într-o clipită.
Asadar fratilor, să nu vă îndoiţi de toate câte eu scriu, căci nu de la mine scriu, ci numai de la DUHUL  CEL PREA  SFÂNT.
Daca majoritatea celor care slujesc Lui Dumnezeu, si majoritatea Semenilor nostri, se gandesc numai cum sa scoata bani multi, sau cum să se îmbogăţească peste noapte, în ceea ce ma priveste strict personal, nu am nevoie de nimic din bogatiile lumii acesteia.
Nu doresc nici faimă, nu doresc nici sa fiu vedetă, nu doresc nici bani si nici bunuri materiale.
Ce doresc ? 
Doresc ca să se împlinească VOIA  LUI DUMNEZEU prin mine roaba Sa, si astfel, să aduc în braţele Sale, pe câţi mai mulţi Semeni ai nostri.   
Îmi doresc ca să aduc la CREDINŢĂ, si pe cei mai convinşi Atei!
Aceasta este bucuria mea, această Bogaţie Sfântă voiesc s-o dobândesc, atât pentru sufletul meu, dar mai ales ,pentru Sufletul Semnilor nostri , a celor care , au reusit să înţeleagă că DUMNEZEU EXISTA  ,şi s-au întors din Dragoste si cu Dragoste la EL, precum si la PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE de DUMNEZEU, Căreia I se cuvine, toată Cinstea, Slava şi Închinarea, Amin ! 
                                          Cu dragoste, Maria. 

52 de comentarii:

  1. Ce frumos povestiti si ce imagini frumoase postati .

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu stiu ca vedeniile toate se tin secrete. Se dezvaluie dupa moarte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TOTAL GRESIT ! Toti credinciosii care traiesc MINUNI adeavarate, au datoria in FAȚA BUNULUI DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI,sa spuna si Semenilor lor,ceea ce li s-a grait sau arătat! Nimeni după moartea celor alesi,nu va putea spune mai bine, decat cel ales si inca in viata.Citeste PILDA TALANTILOR!
      PORUNCA am primit de la IISUS HRISTOS ca sa scriu tot ce vad si tot ce aud,ca apoi sa impărtasesc Semenilor mei.

      Ștergere
    2. Odata ce esti mort , cui le mai spui 20.27 ?

      Ștergere
    3. Sunt sigura ca fiecare dintre noi traieste minuni mai mici sau mai mari ,dar noi nu le asociem cu lucrarea lui Dumnezeu.

      Ștergere
    4. Din Cartea ROMANIA DE MAINE,scrisa de Florea Georgeta prin dicteu Divin de la INGERUL DE LUMINA CREDINTA SI COROANA,CONDUCATORUL CETELOR DE INGERI DIN SEMINTIA NEAMULUI 25 DIN RAI.RUGACIUNEA SFINTEI CRUCI;Cruce sfanta arma dulce Sa-mi ajuti pe unde m-oi duce Cruce sfanta luminoasa Sa-miajuti cand plec de acasa Cruce tu ce stralucesti Dusmanii sa-mi prapadesti Cruce tu sa ma insotesti Ce e sfant sa-mi fauresti Cruce in a ta credinta Eu sa fiu cu biruinta Cruce dreapta lucitoare Sa ma ierti in sarbatoare Cruce cu lumina ta Tu sa-mi iei durerea mea Cruce tu sa stralucesti Inima sa-mi veselesti Cruce cu a ta lumina Sufletul meu ami alina Cruce sfanta,Cruce dreapta Tu pe diavoli ami arata Cruce tu ma insoteste Si de cei rai ma pazeste Cruce intra-n sufletul meu Sa ajung la Dumnezeu.RUGACIUNEA TATAL NOSTRU;Tatal nostru care esti in Ceruri Sfant este Numele Tau Vie e Imparatia Ta Pe Pamant fie voia Ta Precum in Cer asa si pe Pamant Painea noastra cea de toate zilele Da-ne-o noua astazi si mereu Si ne iarta noua greselile noastre Si ajuta-ne sa iertam si noi gresitilor nostri Si fereste-ne pe noi de ispita Si indeparteaza pe cel rau de la noi.Amin. RUGACIUNEA INGERULUI;Inger,ingere al meu Ce te-a trimes Dumnezeu la bine sa ma insotesti De cel rau sa ma pazesti Ce e scris in cartea mea Sa ma aperi de partea cea rea Sa ma duci la biruinta Cu a ta dreapta credinta Cu Domnul sa ma unesti De diavoli sa ma pazesti.Amin. RUGACIUNEA ROMANILOR; Doamne Dumnezeule,Mare si Puternic,cu iubire mare iti inaltam aceasta rugaciune noi/eu/cel mai de jos pe care Tu,m-ai ales sa fac parte din poporul ales,ca sa duc si eu pacea,lumina,iubirea catre fratii mei din intreaga lume.Iti multumesc din suflet,ca Tu Doamne,Ti-ai oprit ochii asupra mea si cu iubire ma ocrotesti.Pazeste-ma si ma ferste de tot raul din viata mea si indeparteaza toate gandurile si faptele rele de la mine,si nu-TI intoarce fata TA de la mine.Iarta-ma cu ce ati gresesc TIE,din stiinta sau nestiinta si nu ma pierde pe mine pacatoasa/ul/. Revarsa Lumina si Iubirea TA peste mine si intreaga mea tara si fa ca eu,sa ma schimb dupa voia TA.Dumnezeul meu,acopera-ma cu Bratul Tau ocrotitor si intareste-ma in iubire,catre intreaga TA creatie.Indeparteaza de la mine,tot ce este rau si indreapta gandurile mele,catre fapte bune si iubire.Lumineaza-mi calea cea adevarata,spre care sa mergem sa o gasesc,iar lumina ei sa ma duca,spre poarat IMPARATIEI TALE CERESTI.Iti multumesc TIE DUMNEZEUL MEU ca ai ascultat o pacatoasa ca mine.AMIN.

      Ștergere
  3. Ce minunata experienta!!! imi doresc si eu sa am o asemenea traire, ma rog bunului Dumnezeu sa-si arate IUBIREA si LUMINA LUI si asupra mea. Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cere si fii atent ca sa vezi/simti raspunsul, anonim 20:36 caci vine negresit si foarte repede. Dumnezeu ne vorbeste tuturor, dar am pierdut deprinderea de a auzi raspunsul.

      Ștergere
  4. Doamna Maria, Revolutia din '89 , ati prevazut-o ? Era mai bine daca ramaneam in continuare cu Ceausescu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu! Atunci nu stiam ce se petrece cu toate aceste MESAJE. Credeam ca sunt gandurile mele.
      Din 1997 am inceput sa cred in ele, cand am vazut ca se implinesc si mai ales cand,IISUS si MAICA DOMNULUI ma vizitau.

      Ștergere
    2. Multumesc pentru raspuns , imi dau seama cat de greu v-a fost sa spuneti cuiva ce traiti , cum v-au privit cei din jur , cum v-au catalog . Bine ca ati depasit momentul si ca ati avut taria de a va regasi in tot acest tumult divin .

      Ștergere
    3. DA! Am primit si primesc toate cu dragoste si cu stoicism. la inceput a fost greu,după un timp m-am calit!

      Ștergere
    4. Revolutia din 89 am prevazut-_0 eu.Isus mi-a spus ca va incepe de la un popor si se va extinde in toata lumea.Asa a fost.Dupa care vor dura trei ani pana la venirea Domnului.Primul an va fi caldura si lumina aldoilea vor fi cataclisme naturale al treilea isi va face anuntata venirea sa ,Domnul!In acest al trilea an se va face trierea oamenilor.Va fi prapad!Anul biblic nu este totuna cu anul biblic…Dupa calculele mele suntem inca in cel de-al doilea an.Tot ce mi sa spus sa adevetit!Sa ne rugam ca Domnul sa fie cu noi!

      Ștergere
    5. Revolutia din 89 am prevazut-_0 eu.Isus mi-a spus ca va incepe de la un popor si se va extinde in toata lumea.Asa a fost.Dupa care vor dura trei ani pana la venirea Domnului.Primul an va fi caldura si lumina aldoilea vor fi cataclisme naturale al treilea isi va face anuntata venirea sa ,Domnul!In acest al trilea an se va face trierea oamenilor.Va fi prapad!Anul biblic nu este totuna cu anul biblic…Dupa calculele mele suntem inca in cel de-al doilea an.Tot ce mi sa spus sa adevetit!Sa ne rugam ca Domnul sa fie cu noi!

      Ștergere
    6. Anonim 01:50 esti Martor a lui Iehova? totusi cum iti poti permite sa faci profetii asa dupa capul tau, si totusi cum esti asa de curat incat sa il vezi pe insusi Mantuitorul?
      La fel le zic si la ceilalti care zic ca vad fapturi celeste.
      Sa fie smerenia dumneavoastra domnilor si doamnelor, puteti sa ne spuneti si noua celorlalti ca sa ajugem si noi la aceelasi nivel cu voi.

      Ștergere
    7. D-na Maria vă amintiți ziua in care dădeați cu aspiratorul prin casă și in mijlocul camerei a apărut o lumină sub forma unui bob de mazăre,iar cind ați întins mîna lumina aceea va intrat in ochiul stîng?Acela a fost încă un moment că Maica Domnului va ales pe dvs să ne transmiteți mesajele divine.Eu știu că totul vine de la Duhul Sfînt și tot ce ați scris aici este adevărat.Așa că nu vă consumați pentru cei care nu cred, gîndiți-vă că nici pe Iisus nu l-au plăcut toți.Eu aștept cu drag emisiunea din 18 oct.la Antena Stars.Din păcate nu pot ajunge la lansare că sint de servici,dar poate voi reuși să cumpăr cartea,dacă va apărea și in librărie.Vă pup.DS

      Ștergere
  5. Foarte frumos! Ma bucur pentru dumneavoastra ca aveti acest dar!

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria, as dori sa ma lamuriti intr-o problema si anume, cum vedeti d-voastra(din punctul d-voastra de vedere si toate cate le traiti)situatia din tara noastra,daca ne asteapta vremuri grele( razboi), daca vom fi invadati de vecini...este imposibil sa nu aveti ceva mesaje din punctul asta de vedere...intr-un cuvant, ce vremuri vom trai?? Multumesc si astept raspunsul d-voastra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria,
      Se pare ca orasul Tecuci este unul bine placut lui Dumnezeu. Acolo locuiti dvs.,omul ales al Lui Dumnezeu. Se pare ca in acest oras mai locuieste o fiinta deosebita: domnul profesor Constantin Dogaru. Se pare ca dansul a publicat peste 180 de lucrari( carti, documente, informari, etc). Mentionez cateva titluri:Vesnicia tineretii sfinte (2007), Lectiile Domnului Dumnezeu Savaot (2016), Ingerii Generatiei a patra (2016), etc. Dl Dogaru se prezinta drept "comunicatorul suprem al Divinitatii la nivel terestru".
      Il cunoasteti pe dl. prof. Constantin Dogaru?
      Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va dea, in continuare, puterea de a va ajuta semenii!
      Maria
      P.S. Sper sa fiu prezenta la lansarea de carte de la Libraria Sadoveanu.

      Ștergere
    2. Da! Il cunosc pe dl Prof.C-tin Dogaru, doar ca profesor de DESEN TEHNIC,ce mi-a fost in Liceu.
      Cealalat latura a dlui Profesor nu o cunosc decât din auzite.
      Te astept cu mare drag la LANSARE.
      Intreaba unii cititori: in ce sector este LIBRARIA SADOVEANU? Ai putea sa-mi spui?

      Ștergere
    3. Zona este Metrou Universitate , iesirea dinspre Nicolae Balcescu .

      Se intra si pe strada Academiei ( este pe colt Libraria Eminescu si Banca Transilvania ) . Intrebati in zona pe cineva daca nu sunteti din Bucuresti .
      Ca un alt reper, urmatoarea intersectie e Casa Armatei , Calea Victoriei , deci nu se poate sa va rataciti , e zona veche a Bucurestiului .

      Ștergere
    4. Libraria Sadoveanu este peste drum de Facultatea de matematica si de Facultatea de arhitectura.De la fantana de la universitate o luati pe langa universitate (care e pe stanga dvs.si e pe toata lungimea strazii ), mergeti pe langa cladire si la capatul ei ,peste strada e libraria .Succes maxim !!! Cu mult drag, Adriana Costache.

      Ștergere
    5. Doamna Maria, va multumesc pentru raspuns.
      Libraria Sadoveanu este in centru, langa Universitate. Cred ca este Sectorul 1.
      Toate cele bune.
      Maria

      Ștergere
  7. Foarte important!Vedenie ce ilustreaza starea spirituala actuala a Romaniei - mesaj profetic Nickie Geldenhuys (CFNI)
    https://www.youtube.com/watch?sns=fb&v=PKnbfv09zdc&app=desktop

    RăspundețiȘtergere
  8. D-na.Mafria,oare toata lumea stie de situl dumneavoastra ,sau numai cei care cred cu adevarat in bunul Dumnezeu?Eu mereu imi pun aceasta intrebare!?Va rog sa-mi raspundeti
    Cu drag si umilinta Maria H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scumpa mea,
      Nu prea cred că stie toata lumea de Blogul meu, si nici nu poate avea acces prea multa lume din cei multi,deoarece nu au internet.
      Vor afla MARTI 18 oct 2016,ora 22 ,pe ANTENA STARS- AGENTUL VIP,cand voi onora INVITATIA si voi fi prezenta in platou.

      Ștergere
    2. deci pana marti 18 oct..totul e ok? fara emotii? fara breaking news?

      Ștergere
    3. Anonim 16:42, simpatica postarea ta ! :))))

      (a ajuns "unda" mesajului tau (si) la Bistrita)

      Ștergere
  9. PAMANTENI,intelegeti ca fiecare om,ce traieste pe Planeta Pamant,a cobora din LUMEA DE LUMINA,cu un numar de intrupari si cu o luminozitate,ce nu este la felde stralucitoare la toti pamantenii.Sa pasesti in lumea nevazuta,trebuie sa fii pregatit,instruit si purificat.Voi pamantenii sunteti strans legati de pamant,pentru ca voi ati fost formati din pamant,iar corpul material cand a ramas fara viata,fara corpul de Lumina,vine inapoi de unde a plecat,adica merge din nou in Pamant. Corpul de Lumina,prin intruparile ce le-a facut,are posibilitatea de a se apropia de Creatorul sau,de Dumnezeu.SA AJUNGA LA ACEASTA REALIZARE,PAMANTEANUL CAT TRAIESTE IN CORPUL MATERIAL,MAI INTAI SA DEA O DEPLINA IMPORTANTAVIETII PAMANTESTI,si sa fie constient de toate gradele realitatii prin care a fost creat,sa aiba CREDINTA si MULTA INTELEPCIUNE.Cand acestea vor fi realizate,pe pamantean ,IL VOR SUPRAVEGHEA SI-L VOR AJUTA,FIINTELE DIN LUMEA NEMATERIALA,NEVAZUTA DE OCHIUL PAMANTEAN,iar in timpul somnului sufletul pamanteanului cutreiera,prin lumi pentru care a fost creat.Mergand pe acest drumimplinesti,vointa pamanteana cu vointa DIVINA si acest drum duce la perfectiune,Cu greu se va ajunge laCREATIA DIVINA ,din cauza implinirii DORINTELOR MATERIALE si a DORINTELOR VOASTRE NEGATIVE.Toate acestea numite pacate ,stau in jurul Pamantului,ca obstacole si formeaza ziduri,ce sunt din ce in ce mai greu de trecut.Peste aceste ziduri pot trece numai aceia care si-au unit vointa lor cu VINTA DIVINA.Anumiti pamanteni ce au gandirea si ratiunea solid cladita si nu se limiteaza la etape intre nastere si moarte si viata lor este ca o RADACINA MULTIRAMIFICATA,VIATA LOR SE EXTINDE si din lumea nevazuta este ajutat de LUMEA DIVINA,ce a fost a vechilor intrupari,daca acestea au VENIT DE LA LUMINA,DE LA RAI. Romania va avea parte de cele mai groaznice spectacole de groaza.Realitatea fata de ce isi inchipuie pamantenii va fi de o mare amploare a conflictelor.Cel credincios va fi ajutat de Divinitate pentru a supravietui,iar cel malefic va dori suprematia pentru ca ei,sunt mai multi pe Planeta Pamant,si pe teritoriul fiecarei tari,inclusiv pe teritoriul tarii tale,Pamanteana Georgeta.Georgeta,fata mea,toate viziunile pe care eu ti le-am facut,pe parcursul celor 10 ani,de cand ti s-a deschis AL TREILEA OCHI,AL LUI DUMNEZEU,toate aceste viziuni vor fi in realitate,pe Planeta Pamant.ACUM este timpul,cand pamantenii atat din tara ta,cat si dupa intregul Pamant,sa fie credinciosi,sa faca binele,sa nu-i intereseze ce se intampla cu fii lor,cu nepotii lor din puct de vedere financiar si FIECARE SA GANDEASCA NUMAI LA DUMNEZEU,DREPTATE,IUBIRE ,ADEVAR SI ARMONIE.Daca toti locuitorii din tara ta si dupa Planeta Pamant vor face aceasta si vor arunca,sau imparti,tot ce au necinstit,atunci toti vor supravietui si tara ta ,va fi cea mai mare populatie dupa glob.Desi Dumnezeu a trimes pe Planeta Pamant,multe ENTITATI DE LUMINA si in tara ta sunt 13 persoane,ce au al treilea ochi,al DIVINITATII.Concetatenii tai sunt de la cel mai sarac,la cel mai bogat,la politiciene si conducatori,sunt necinstiti ce au secatuit tara si s-au imbogatit ei.TOTI ACESTIA VOR PIERI IN CURAND,CU AVERILE LOR SI LA FOC VOR MERGE SI FII SI NEPOTII LOR.

    RăspundețiȘtergere
  10. A DOUA FORTA ESTE CEA BENEFICA,ce este compusa din ENTITATI DIVINE si din putini pamanteni.ENTITATILE DIVINE sunt in locuri tainice-/SUB TIBET DE EXEMPLU,ORI SUB VACHEA DACIE/- ce supravegheaza totul,pe Planeta Pamant,incepand cu mareea oceanelor,miscarile vantului,foamete,boli,distrugeri,lovituri de stat,miscari sociale.Tot ce se intampla pe Planeta Pamant,sunt cu stirea acestor Entitati.In curand se va da batalia,intre fortele raului si FORTELE BINELUI,ALE LUMINII CELEI ADEVARATE.Va fi lupta de supravietuire,a speciei umane.Aceasta lupta va fi in curand si in TARA ta,dar lupta va fi pe intreaga Planeta Pamant. VA FI LUPTA RELIGIILOR SI TOATE SECTELE SI RELIGIILE SE VOR RIDICA IMPOTRIVA CRESINISMULUI CE ESTE RELIGIA LASATA DE IISUS,FIUL LUI HRISTOSUL,FILUL LUI DUMNEZEU CEL ADEVARAT.va fi un masacru intre fortele malefice,iar religiile ce sunt conduse de Satan,vor intuneca mintile fanaticilor,iar spiritele malefice vor face sa se masacreze recipro. Tu,Pmanteana GEORGETA,sa intelegi ca Satan ,de cateva mii de ani doreste sa distruga Pamantul,ce este opera LUI DUMNEZEU,dar doreste si distrugerea omului dupa Pamant.-Ingere,cine va invinge/-Musulmanii se vor ridica impotriva relgiei crestine,Catolicismul se va degrada lent-/CA PEDEAPSA CA IMPERIUL ROMAN AU OMORAT PE PETRU SI PAVEL SI PE MULTI MARTIRI AI ACELOR VREMI-/.Ortodoxia va fi si ea amenintata dar se va ridica dupa 7 ani si fiind CREDINTA ORIGINALA A CRESTINISMULUI VA REZISTA TUTUROR ATACURILOR fiind ajutata de ETITATILE DIVINE DE LUMINA.Din poruca TATALUI CERESC,in lupta religiilor,tatal va omora pe fiu si fiul pe tatal,mama isi va ucide pruncii si fratii se vor omora intre ei.

    RăspundețiȘtergere
  11. Saracia in viitor va atinge cote alarmante.SAfie clar,ceea ce preconizeaza in tara ta,analistii la T.V. si in presa nu se va realiza ,pentru ca cel mai influent analist C.I.-CINE ALTUL DECAT CONSTANTIN MUGUR ISARESCU,SUFLETE DRAGI-GUVERNATORUL BANCII NATIONALE-ASTA-I DE LA ILIE CARE TREBUIA SA VIE SI CARE SI-A DAT CU SEAMA DE MESAJ-A FOST TRANTIT IN BIROU PENTRU CA A REFUZAT CUVANTUL LUI DUMNEZEU si in curand acesti analisti vor fi victimimele lor si ale adeptilor lui Satan.A SA CUM A CAZUT CAPITALISMUL ASA A CAZUT SI COMUNISMUYL,S-A INSTAURAT O de-monocratie,fara sa aiba o lege clara,dar aceasta de-monocratie duce spre anarhie,pentru ca este o de-monocratie corupta pe baza de minciuna,crima,mandrie,hotie,iar gloria lor va fi infranta de FORTELE DIVINE.......In tara ta vor fi multi straini si Romanii vor pleca in alte tari unde se plateste mai mult.Influenta malefica va fi foarte mare,pentru ca puterea banului este cea care va mai conduce,pentru cel mult 15 ani-DUPA 2005 SOCOTIND-,dupa care va fi PUTEREA CREDINTEI.DAR VA FI CREDINTA ADEVARATA A ILUMINARII DIVINE.

    RăspundețiȘtergere
  12. Tatal Ceresc va arata oamenilor ca cei ce sunt in CONDUCEREA CREDINTEI,SUNT LA FEL CA CEI POLITICI si pana nu vor fi CEI DIN CONDUCEREA CREDINTEI,CA FIUL TATALUI CERESC,NU VA FI LINISTE SI SE VOR DISTRUGE UNUL PE ALTUL.vOR FI REPRESALII IMPOTRIVA TUTUROR CE VOR CERE SOCOTEALA PENTRU CAUZELE DEZASTRULUI SI vor incepe sa faca vitime ce vor fi de numarul sutelor de mii.PARTDELE SE VOR MANCA INTRE ELE SI IN FINAL VA APARE UN SINGUR PARTID AL CREDINTEI CRESTINE.-CAUTATI CA-L VETI GASI-....Dinte copiii ce se vor naste cu PARTICULA CRISTALULUI,VOR FI CEI CE VOR ANIHILA ANTIHRISTUL,ce va conduce in fiecare tara .Satan in curand va fi cel mai inspirat economist,analist si politician si va apare in tarile ce acum sunt linistite.-IN ELVETIA.Acesti copii ce au particula cristalului,vor fi oamenii de maine,ce vor conduce credinta in toate domeniile de activitate.Ei vor trai si lucra in diverse domenii ,dar acolo la locul de munca ei vor fi exemplu,de credinta,de lumina,ce va face sa fie conducatorii CREDINTEI CRESTINE si stalpii de baza ai TATALUI CERESC,Acesti fii cu particula CRISTALULUI,vor distruge caracatita nedreapta a lumii corupte si hoate.

    RăspundețiȘtergere
  13. RELIGII,FIUL TATALUI CERESC,IISUS,NU A SPUS NIMANUI SA FACA RAZBOI SI NICI SA FIE SUTE DE CULTE,PENTRU CA ESTE UN SINGUR DUMNEZEU.CINE VA PRIMI HARUL LUI DUMNEZEU,VA CAPATA LEGATURA CU DUHUL SAU SFANT,CUM ESTE CAZUL GAZDEI NOASTRE,MARIA,SI VA PRIMI BINECUVANTAREA,SA POATA PERCEPE,AUZI,VEDEA NATURA DIVINA SI FORTA IUBIRII FIULUI IISUS,IAR ACESTA VA FI MARTORUL LUYI,PANA LA SFARSITUL VEACURILOR.SCANTEIA DIVINA,LICARE ICI SI COLO IN GANDIREA PUTINILOR PAMANTENI SI ACESTIA SUNT FRUNZELE DIN VITA FIULUI LUI DUMNEZEU.In timpul vietii pe Pamant al Fiului IISUS,a spus;CEI CE DORITI SA-MI URMATI,SA NU VA FIE TEAMA DE NIMENI,NUMAI DE PROPRIILE VOASTRE SLABICIUNI,CE LE INMULTITI DE LA O ZI LA ALTA,IN LOC SA LE MICSORATI...CEI PESTE 200 DE CAPI AI RELIGIILOR CE SUNT PE PAMANT vor fi impulsionati de fortele intunericului,mai exact de spirite malefice si in curand vor comite ACELEASI GRESELI-FARISEII DE AZI DRAGILOR-,CE le-au comis preotii si carturarii in timpul lui IISUS.-/V-AM SPUS DE ATATEA ORI;CITITI MAREA EVANGHELIE DUPA IOAN SCRISA PRIN DICTEU DIVIN DE JACOB LORBER,ATI FI PUTUT PRICEPE,DAR CINE SA CITEASCA SI CINE SA PRICEAPA,CA LA MAJORITATEA DINTRE VOI,DRAGILOR,SE LOVESC PRECUM NAUCA DE PERETE.CEI CE AU CREZUT IN CUVANTUL LUI DUMNEZEU VOR STRALUCI IN RAI IN IMPARATIA TATALUI CERESC.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar asta cu Lorber si Georgeta Floarea . !!!!

      Ștergere
    2. SUFLETE DRAG,LASA-I MACAR PE CEI ALESI SA LE CITEASCA,PENTRU CA OCHISORII TAI SUNT PRINSI CA SI INIMA TA IN PEDEAUA INTUNERICULUI.AI GRIJA DE SUFLETUL TAU DRAGA MEA ,PENTRU CA EU AM CUNOSCUT IADUL IN TREI RANDURI,SI NU ITI DORESC ACEST LUCRU NICI MACAR O SINGURA DATA SA-L INCERCI PE PIELEA TA.CU MULT DRAG,uilie ce trebuia sa vie.

      Ștergere
    3. Inexact, ochii mei aleg ceea ce vor sa citeasca nu ceea ce ma obliga altii . Divers, nu ?
      Daca (,) cartea are 400 de pagini , ce faci , o postezi pe toata ? Nu e mai lesne sa dai un link daca este in pdf. sau sa lasi titlurile la dispozitia cui doreste si sa le citeasca fiecare daca vrea, cand vrea , cum vrea ? Ce zici , colaborezi ?
      Suntem pe blogul acesta sa o citim pe Doamna Maria Ghiorghiu in care credem , daca dorim intram si la D-na Florea si pe alte bloguri . Ce zici , nu e chestiune de fair play, micutule Ilie ?

      Ștergere
  14. SFATURI PENTRU PAMANTEANA GEORGETA,va suna si voua ,suflete dragi;-Spune,fata mea,cand pleci de acasa,cand esti in tramvai,in masina,pe jos,spune mereu;SFINTE DUMNEZEULE,SFINTE TARE ,SFINTE FARA DE MOARTE MILUIESTE-MA PE MINE PACATOASA...Tu fata mea ,indeamna pamantenii sa slaveasca pe Dumnezeu,prin smerenie,milostenie,facand totul cu dragoste sfanta si mult devotament,ca numai asa pot ajunge la o comuniune,conlucrativa.EU TE-AM TRIMES LA MULTE MANASTIRI SI AI VAZUT CA IN MULTE MANASTIRI CEI CE SE ROAGA,SAU FAC ASCULTARE,NU GANDESC SFANT SI PROGRESIV CU IUBIRE PENTRU TATAL CERESC,ci fac totul din motive de obligatie,de ascultare sau de supunere.Aceasta nu este IUBIRE FATA DE CREATOR.Azi acceptiunea sfanta nu mai este de prima necesitate.Multe persoane de pe Planeta Pamant,au fost analizate,supravegheate atit din crestinii ortodocsi cat si din alte culte,fiind la baza disciplina si credinta in MODUL DE IMPLINIRE A PORUNCILOR DIVINE.Alesii pentru conlucrare cu cei din LUMEA DIVINA se facea incepand cu varsta de trei ani-/ADUCETI-VA AMINTE DE VARSTA MAICUTEI DOMNULUI,CAND LA VARSTA DE TREI ANISORI A URCAQT TREPTELE MARI ALE TEMPLULUI-DAR,SI IARASI DAR,DRAGILOR,CINE SA CITEASCA SI MAI ALES SA IA AMINTE LA CE SCRIE IN CARTEA SFANTA;VIATA,URMAREA SI PSALTIREA MAICII DOMNULUI-SI NOI VREM TOTUL PE T5AVA;NUMAI CAPUL SFANTULUI IOAN BOTEZATORUL NE-A FOSTB DAT PE TAVA.Numarul celor care isi vor gasi vocatia scade pe parcursul vietii cand ajunge la maturitate,trebuie sa treaca toate fazele vietii sfinte si de incercare.

    RăspundețiȘtergere
  15. Aceste faze sunt;saracia,incercarea,lucrarea si consolidarea.Fata de acestea este si caderea.Cderea poate sa fie partiala si totala.Fazele pot fi date odata sau partial.-PAI,SUFLETE DRAGI,DACA N-ATI TRECUT PRIN ACESTEA ,VA VA FII GREUT DRAGILOR SA LE SIMTITI. SA fie clar pentru tine,Pamanteana Georgeta,ca NU EXISTA OAMENI BOGATI CU DESCOPERIRI DE LUCRARE SFANTA.Ca un om bogat sa aiba lucrare sfanta,mai intai trebuie sa-si dea toata averea si sa treaca prin cele patru faze si numai atunci poate sa fie ales de DIVINITATE.....Ce este ceresc impune smerenie sfanta,respect,dragoste cereasca,ascultarea si implinirea poruncilor DIN CONVINGERI SFINTE SI NU DIN FRICA,SAU DIN NEVOIE,CUM ESTE PE PAMANT.Acum, in tara ta este o moda noua,sunt destui care spun la T,V.,SPUN CE SCRIE IN SFANTA SCRIPTURA SAU IN SFANTA EVANGHELIE,dar ei nu fac,sau nu implinesc cele spuse in fata SFINTELOR ALTARE,SAU IN PREDICILE DE TOATE ZILELE,ce se fac cu diverse ocazii.TOTI ACESTIA DE-NATUREAZA ELEMENTUL SFANT.CORPUL DE LUMINA ce este in interiorul corpului material este alcatuit din LUMINA PENTRU TOATE NIVELELE CONSTIINTEI COSMICE,iar multi pamanteni pot realiza conexiunile cu lumea invizibila,dar o fac numai in adancul inimii lor,CA SA NU FIE CONSIDERATI DE CEI DIN JUR CA OAMENI CU MINTEA RATYACITA SAU MAI PRECIS NEBUNI.Noi INgerii in special,putem lua legatura cu voi prin mai multe metode ca;intuitie,inspiratie,iluminare totala sau partiala,visul,transa hipnotica,telepatie,clarauzul,clarvederea,calatoriile astrale si subpamantene...Dumnezeu de la creatia SA SI CAT VA FI VIATA PWE PAMANT,VA AVEA MISIONARI AI SAI SI MAI ALES ATUNCI CAND SE IMPUN schimbari radicale in mersul evolutiv al pamantenilor.NOI CEI DIN LUMINA VA AJUTAM,DAR SA FIE CLAR,NU NOI LUCRAM PENTRU VOI

    RăspundețiȘtergere
  16. Intruparile tale anterioare,au fost cu incercari mari,dar sufletul tau,in intruparile anterioare a biruit raul.In aceasta intrupare ai trecut prin TRANSELE DIVINE,fiind sfintit chipul tau de vaduva,pe peretele unei biserici de cult Ortodox.In felul acesta ai trecut de perioada cand spiritele malefice te pot ataca.Diavolul nu se va amesteca in lucrarea ta...Numai cei alesi vor avea cartile scrise de tine in casele lor si acestia vor fi putini la numar,insa cele scrise se vor imprastia in toate cele patru zari si mai ales intre romani.

    RăspundețiȘtergere
  17. Dumnezeu nu minte,Pamanteana Georgeta,promisiunea LUI ESTE PORUNCA PENTRU TOT CERUL SI PAMANTUL.Asa ca eu,sau alt inger putem sa te sfatuim,sa te certam in particulr.NUMAI CE ESTE PEN PARTICULARU.-CAT ADEVAR,SUFLETE DRAGI.eu.micul ilie,unele va spun voua la toti,iar cele ce sunt cu adresa se tin in sertarul inimii adresantei.Seamana unpic cu ;cele mai de jos sunt la fel cu cele de sus si cele de sus sunt la fel cu cele de jos,si ,culmeea sunt toate la fel,m-ati inteles voi oare,ori simplul cuvant supravietuire,este egal cu acela de subzistenta,ori cu acela mult mai inalt de supra-vietuire,de vietuire inalta,deasupra celor materiale.Cati dintre voi ,dragilor ati primit o sfanta impartasanie in vis.V-as dori din toata inima mea sa o primiti,si mai ales de la Sfantul Inger Arsenie,care in alta intrupare a fost preotul ZAHARIA SI LA PRIMA INTRUPARE A FOST INGER CAZUT SI INTORS LA TATAL CERESC SI SADE DE-A DREAPTA MAICUTEI DOMNULUI.Sa revenim.;;Informatiile ce le transmitem prin mintea,gandul,vocea si mana ta ,sunt proportionale cu fiinta ta,in actuala intrupare,cu gradul de evolutie a treptei cu care ai venit pe pamant.Asa cum am mai spus in intrupari nu se tine seama de numarul de clase,studii,facultati,hartii care va atesta studiile,fuctii diverse,ci se tine seama de CORPUL DE LUMINA...cat este de luminos,adica CREDINTA IN DUMNEZEU.Paranteza/de exemplu eu,ilie-sorinel am absolvit doar Liceul Gheorghe Lazar din sibiu,mai departe nu am ajuns pentru ca am reumatsm poliarticular acut,lipsa de calciu,scutit de armata si am facut-o si inca la constructii,in Bucuresti,la Casa Poporului la Sala Palatului,la Palat la Cotroceni,ca cineva trebuia sa le faca,insa amvoit ca in caz de razboi sa fiu pregatit sa imi APAR TARA SFANTA,TARA ROMANEASCA.Aveam un prof. de istorie,un spirit liber,cel care ne-a vorbit despre ISTORIA CEA ADEVARATA A ROMANILOR,il chema Campeanu si era vecin cu mine in Sibiu.V-as povesti multe despre profii mei,oameni de aleasa cultura,credinciosi pana in maduva oaselor.Haideti sa revenim la aceste scrieri Sfinte.Au fost intelepti si prooroci fara sa aiba scoala multa sau facultate,si altii cu facultate ,FARA SA POATA INTELEGE CREATIA DIVINA.Adevarurile transmise de noi,nu pot sa contravina LEGILOR FIRII SI LEGILOR EVOLUTIEI. Continutul adevarului trebuie sa fie in numele IUBIRII,DE SEMENI SI DE CREATIA DIVINA .nu trebuie amestecate ADEVARURILE DIVINE,cu credinta ta.Credinta este una singura,este CREDINTA IN DUMNEZEU SI FIUL SAU IISUS FIUL LUI HRISTOS FIUL LUI DUMNEZEU.Ea nu este nici noua nici veche.Credinta este de cand a fost creat omul.La inceput nu erau biserici,culte si oamenii erau credinciosi in Dumnezeu Creatorul lor si majoritatea lor erau muncitori corecti,fara sa fure avutul cuiva.In timpul vietii tale ,oamenii merg la biserica din cultul sau,fac afaceri necinstite,fura,platesc faptele rele,OMOARA,dar merg la biserica lor si sunt siguri ca Dumnezeu AI IARTA,CA AU VENIT 3-4 ORE,la biserica din care fac parte.CREDINTA SA FIE CA UN PISC INALT,CE SA FIE ESCALADAT DDDDE ORICE PAMANTEAN,INDIFERENT DE RASA,VARSTA,GRAD DE cultura sau stare sociala..CREDINTA ,,,,SA FIE IUBIREEEE SI LUMINAAAAA. IUBIREA SICREDINTA,VIN DE LA DUMNEZEU SI AU FOST COMUNICATE PAMANTENILOR DE FIUL SAU IISUS CE S-A INTRUPAT SI A TRAIT SA FIE, UN EXEMPLU PENTRU TOTRI PAMANTENII.INDEMNUL MEU,DE INGER DE CREDINTA SI COROANA catre tine fata mea,este sa fii tare,chiar daca vantul te bate si vei fi ca o trestie,nu te speria,caci eu voi fi langa tine,si-ti voi intari pasii.PARANTEZA;SI NOI ,SUFLETE DRAGI SA FIM PRECUM ALUNII,ALUNUL E SI ARBORELE TAU,SORA MARIA,ORI CA CHIPAROSII,ORI CA BRAZII DIN VARF DE MUNTE,NIMENI SA NU NE CLINTEASCA IN CREDINTA CEA ADEVARATA.Revin.Increde-te in LUMINA DIVINA SI MERGI INAINTE.Tu trebuie sa invingi tot ce ai de invins si sa implinesti tot ce ai de implinit.-PAI CUM AS PUTEA DRAGII MEI,SA NU O ASCULT MACAR ACUM PE IMPARATEASA MEA IUDITA ,CEA CARE A FOST CU DOMNUL DE LA 12 LA 30 DE ANI,SINGURA FEMEIE CE A AVUT ACCES IN TEMPLUL FRATIEI ESENIENE DIN EGIPT/.

    RăspundețiȘtergere
  18. Increde-te in puterea Divina si mergi inainte.Tu trebuie sa invingi tot ce ai de invins si sa implinesti tot ce ai de implinit.Iti fac cunoscut ca Entitati de Lumina ce transmit mesaje si revelatii din lumea de lumina ,Revelatiile trebuie sa aiba caracter general de invatatura pentru toti.Trebuie sa stii,ca revelatiile sunt corespunzatoare cu Planul Divin si in functie de TREAPTA DE EVOLUTIE/SPIRITUALA/A CELUI CE PRIMESTE.Ceea ce este in plan terestru nu mai are importanta,se pierde ca un labirint fara iesire.In Planul Divin nu conteaza evolutia culturala,functie de pamant si cata scoala ai invatat.Au fost comunicari din Planul Divin,la un barbat care nu stia sa scrie-VEDETI,SUFLETE DRAGI CAZUL CIOBANASULUI DE LA MAGLAVIT,PRIMA TRAMBITA APOCALIPTICA.DESPRE TRAMBITELE APOCALIPTICE DIN TARA NOASTRA VETI PUTEA AFLA DIN CUVANTUL LUI DUMNEZEU DE LA CETATEA SFANTA NOUL IERUSALIM DE LA PUCIOASA,DAR CINE SA CITEASCA DRAGII DE VOI,CA NU AVETI TIMP,CA ATI UITAT CU TOTII CA VOI SUNTETI STAPANII TIMPULUI VOSTRU.Sa rvenim.Totusi Ingerul pazitor al acelui barbat l-a invatat cum sa comunice cu LUMEA DE LUMINA.....Atunci cand vedeai la televizor scene,din cele ce le-ai vazut cu OCHIUL MINTII,erai trista,dar nu te mai impresiona ce vedeai si nu te impresiona nici tipetele lor,ca tu ai plans cand ai vazut acele viziuni,si nu ai fost crezuta,cand ai spus ce ai vazut.Paranteza/Nu-i CUMVA SI IN CAZUL TAU,SUFLETE DRAG,MARIA/ASTA SUNA SI IN CAZUL TAU,DRAGA DE TINE;NU FII DEZAMAGITA SI MERGI INAINTE,PAMANTEANA GEORGETA,CACI NU A VENIT TIMPUYL CA SURZI SA AUDA SI ORBI SA VADA.EU,UNUL,TE-AM AUZIT,SUFLETE DRAG,MARIA,PENTRU CA TE-AM RE-CUNOSCUT,SI CE MARE BUCURIE,DE NICI UN PAMANTEAN N-O AR FI AVUT-O IN LOCUL MEU.ATI MULTUMESC CA AI VENIT PE LUME IN ACEEASI ZI CA SI MINE,SORA MEA GEAMANA,MARIA.

    RăspundețiȘtergere
  19. FERICIT ESTE CEL CE IMPLINESTE LEGEA,este si va fi un ghid al vietii fiecaruia.Biblia este singura carte care s-a mentinut si ea dovedeste forta vitala,vesnica a cuvintelor Tatalui Ceresc,care nu are comparatie cu nici o carte.pranteza./AICI,ACUM ,FAC AFIRMATIA IN MOD PUBLIC PRECUM CA ,CARTEA CUVANTUL LUI DUMNEZEU DE LA CETATEA SFANTA NOUL IERUSALIM DE LA PUCIOASA ESTE BIBLIA POPORULUI ROMAAN DIN ACESTE VREMURI,PENTRU CA ESTE IN LITERA BIBLIEI ORIGINALE,NEMODIFICATE,ASCUNSE LA VATICAN.Sa revenim.aceasta carte arata ,ca nu exista nici o religie superioara ADEVARULUI.RESPECTATI LEGEA,CACI LEGEA ESTE VIE,PRIN CUVANT,ASA CUM DUMNEZEU ESTE VIU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel ce implineste Legea(cum zici tu), are sansa de-a trai sub Gratie Divina, nu sub Lege. Mantuirea sta in Inviere(care-i net superioara reincarnarii- omul are sansa iesirii din roata reincarnarilor, prin Harul Mantuitorului Iisus Hristos- )si in Euharistie, nu in Biblie. (Biblia ofera o indrumare, o invatatura ajutatoare pe suport de hartie- asa este si Icoana, doar ca este pe suport de lemn).

      Ștergere
    2. Adevar ai spus anonim 23:41 "omul are sansa iesirii din roata reincarnarilor si al karmei, prin Harul Mantuitorului Iisus Hristos" Daca toti yoghinii si tot ceilalti rataciti ar intelege aceasta,ar fi minunat!

      Ștergere
    3. Da, draga Anonim 20:26.

      Toate cele bune!

      Ștergere
  20. DIN SFANTA CARTE ;ZODIILE SI JUDECATA PREOTILOR;ZODIA PESTELUI=GHIOCELUL8.02 -9 03.FIUL LUI DUMNEZEU IISUS HRISTOS NASCUT PE DATA DE LUNI,22 02,ORA 03.,Nascut in Betleem,de catre Fecioara Maria,IISUS ESTE A DOUA INTRUPARE A PRIMULUI FIU AL LUYI DUMNEZEU NUMIT HRISTOS.APOSTOLUL SIMON,NUMIT DE FIUL LUI DUMNEZEU IISUS,PETRU,NASCUT IN ACEEASI ZI,LUNI,25 02,ORA 03.ZODIA BERBECULUI=VIOREAUA 10 03 -9 04.APOSTOLUL MATEI ZIUA MARTI,23 03,ORA12.ZODIA TAURULUI=LALEA 10 04.-10 05.APOSTOLUL IOAN NASCUT MIERCURI,13 04 ORA 18.ZODIA GEMENI=CRINI APOSTOLUL LEVI ZIS TADEU EVANGHELISTUL MARCU,NASCUT JOI,27.05.ORA 9.ZODIA RACULUI/CANCER/=GURA LEULUI.11.06-12.07.APOSTOLUL BARTOLOMEU EVANGHELISTUL LUCA,NASCUT VINERI 15 06 ORA 13.ZODIA LEULUI=TRANDAFIRUL,13 07-12 08 APOSTOLUL ANDREI.ZODIA FECIOARA=MICSUNEA 13 08-12 09 APOSTOLUL IACOV FIUL LUI ZEVEDEI,NASCUT DUMINICA,24 09 ORA 21.CUMPANA/BALANTA/=MUSCATA 13 09-12 10,APOSTOLUL TOMA,NASCUT PE 17 09 ZIUA LUNI ORA 7ZODIA SCORPION=BUSUIOC 13 10-10 11,NASCUT APOSTOLUL FILIP,ZIUA MIERCURI,21 10 ORA 5..ZODIA SAGEWTATOR=PETUNIA,11 11-12 12.,APOSTOLUL SIMON ZIS ZILATRU,NASCUT IN ZIUA DE VINERI,27 11 ORA 15.ZODIA CAPRICORNUL/TAPUL/=CRIZANTEMA,12 12-7 01 APOSTOLUL IUDA IASCARIOTEANUL,APOSTOLUL MATIA,NASCUT LA 16 12,SAMBATA,ORA 17.MATIA REINTRUPAREA LUI IUDA S-A NASCUT IN01 01.MARTEA,ORAI7.VARSATORUL DE APA-SAXOFRAGUL/CRACIUNICA/08 01-07 02,APOSTOLUL IACOV FIUL LUI ALFEU,APOSTOLUL PAVEL NASCUT JOI,19 01 ORA 19..ATI MAI AFLAT CEVA,CEVA,DRAGII DE VOI.MULTUMESC FRUMOS.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim17 octombrie 2016, 20:16 ,nu stiu daca te citeste careva dar ai niste comentarii lungi si obositoare.Sincer,nu intereseaza pe nimeni ce spui.Hai.PA

      Ștergere
    2. Nu sunt comentariile lui , sunt copy-paste-uri din cartile Georgetei Florea , retipareste cartile aici, pe acest blog.

      Ștergere
    3. in ton cu blogul asta ... de doi bani .. va manipuleaza tanti Maria asta din Tecuci la greu!
      Mergeti la scoala si o sa aflati lucruri interesante, stiinta, nu aburelile ei bisericoase!

      p.s.
      si ea e manipulata evident ... e cineva care ii spune despre ce sa scrie (si ea scrie, uneori se exprima chiar agramat ... si cica a scos si o carte :) )
      Nu va obositi sa ma injurati ... oricum n-o sa vad dau satisfactie sa mai citesc rahatul asta de blog. Tanti din Tecuci, ar trebui sa te mustre constiinta (daca stii ce-i aia!) ca iti bati joc de oameni mai putin scoliti (evident) ... o sa primesti fix ceea ce dai.

      Ștergere
    4. Anonim18 octombrie 2016, 20:19 mergi tu la scoala sa inveti stiinta,si toate alea, noi ramanem aici pe blog sa fim"aburiti".

      Ștergere
  21. Toate cele scrise de aceasta d-na minunata si binecuvantata se v-a intampla... O sa fie prea tarziu pentru sufletul celor ce o judeca acum... Dar din nefericire in ziua de azi, oamenii cu dar divin si credinta in D-zeu sunt umiliti, iar mincinosii si tradatorii sunt crezuti si aplaudati. D-na mea scumpa esti un dar divin pt noi, va multumimSi D-zeu sa va tina sanatoasa! Succes!

    RăspundețiȘtergere
  22. Doamna Maria,va rog sa nu mai publicati comentariile celui care posteaza citate din cartile doamnei Georgeta Florea.Cred ca ii face reclama aici la greu. Aici este blogul dvs.si va ascultam decat pe dumneavoastra.Va multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere