joi, 6 octombrie 2016

VA ÎNCEPE RAZBOIUL , DINTRE RUSIA SI GERMANIA ???

                                                   Noapte de 5 -6 Octombrie 2016 !

                                                 Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spune ceva cutremurator.
Glasul spunea asa:

  ” Va începe Războiul ,dintre Rusia și Germania !”
 Image result for tancuri.
 Image result for tancuri rusesti.
Dragii mei, din păcate vestile sunt foarte îngrijorătoare.
Eu mă gîndeam la un Razboi dintre RUSIA -SUA, si nicidecum la RUSIA - GERMANIA! 
Dar indiferent cum ar fi, este tot RAZBOI,iar în RĂZBOIAE mor oameni nevinovati,mor copii si tineri. 
Amintiti-va dragii mei, de un articol pe care l-am scris de curând, si pentru care am primit de la unii cititori multe cuvinte batjocoritoare.
Iata articolul:

NEAMȚ AȚI VRUT ??? BOCIȚI-VĂ COPIII ȘI TINERII ! NEAMȚ AVEȚI ...

https://plus.google.com/.../5MVhXfEi5NT
6 days ago - NEAMȚ AȚI VRUT ??? BOCIȚI-VĂ COPIII ȘI TINERII ! NEAMȚ AVEȚI ! http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/09/neamt-ati-vrut-bociti-va-copiii-si.html
Eu cred dragilor, că acest articol are stransa legatura cu vestea ingrijoratoare din asta noapte.
Dragii mei,nu ne rămâne decât să ne punem toata Nadejdea noastra în BUNUL DUMNEZEU si -n MĂICUȚA DOMNULUI ,și sa ne rugam din toata inima noastra ca sa fim ocrotiti de tot raul si de tot neacazul ce va să vină,Amin!
                                   Cu dragoste,Maria. 

94 de comentarii:

 1. http://m.activenews.ro/externe/Germania-pare-a-se-pregati-de-razboi.-Dupa-ce-a-cerut-populatiei-sa-si-faca-provizii-Guvernul-va-lua-o-masura-radicala-136004

  RăspundețiȘtergere
 2. Stirea aparuse acum 2 luni dar nu intelegeam sensul articolelor aparute in presa.De fapt,Germania pregatea populatia de razboi.
  Iata stirea.
  Măsuri excepţionale. Germania se pregăteşte de RĂZBOI? Populaţia va fi OBLIGATĂ să-şi facă stocuri de hrană şi apă.

  http://infoalert.ro/2016/08/21/masuri-exceptionale-germania-se-pregateste-de-razboi-populatia-va-fi-obligata-sa-si-faca-stocuri-de-hrana-si-apa/

  RăspundețiȘtergere
 3. Se apropie războiul de România? „SUA, Germania și Rusia vor dezlănțui Armaghedonul“ - declarația unui fost oficial american

  http://www.mytex.ro/stiri/177-politic/530133-se-apropie-razboiul-de-romania-sua-germania-si-rusia-vor-dezlantui-armaghedonul-declaratia-unui-fost-oficial-american.html

  RăspundețiȘtergere
 4. Indreptati-va pasii catre Dumnezeu si deveniti mai buni,ca timpul este scurt.Razboiul este iminent.

  RăspundețiȘtergere
 5. Dar de ce ai pus titlul cu semnul intrebarii,nu sunteti sigura?

  RăspundețiȘtergere
 6. Si mesajul acesta tot la razboiul cu Germania se refera.
  ” Evacuați veți fi, din inima Europei !
  Oameni evacuați din inima Europei !”
  http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/08/atentate-teroriste-oameni-evacuati-din.html

  RăspundețiȘtergere
 7. Vom fii prinsi in razboiul Europei cu Germania,acum am inteles totul.

  RăspundețiȘtergere
 8. Acum lucrurile sunt destul de clare, razboiul cu Rusia este aproape 2017?

  RăspundețiȘtergere
 9. Data de 9 Noiembrie are o semnificatie deosebita in istoria Germaniei:
  1938- inceputul Holocaustului odata cu incendierea a peste 200 de sinagogi si
  1989 Caderea Zidului Berlinului s.a.
  Mi se pare interesant de urmarit aceasta data.

  RăspundețiȘtergere
 10. Razboi cu refugiati sau despre refugiati???

  RăspundețiȘtergere
 11. ,, La multi ani '' tuturor celor care se numesc Toma !

  Rugăciunea Sfântului Apostol Toma

  Sfinte Apostole Toma, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi.

  Pe Fiul lui Dumnezeu Cel fără de început, Dumnezeu Cuvântul, Cel Ce S-a arătat pe pământ cu Chipul precum sun­tem noi, pe Care L-ai văzut, mărite, ale Cărui mâini şi coas­ta cu palma le-ai pipăit, roa­gă-L să mântuiască pe robii săi.  Sfinte Apostole Toma, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi.

  Ştiutorul celor ascunse şi Cel Ce cercetează rărunchii şi ispiteşte inimile, Dumnezeul meu, Iisus, pe tine, Sfinte Apostole Toma Preafericite, te-a primit slujitor Dumnezeieştii Sale arătări şi mărturisitor şi Dumnezeiesc Apostol.

  Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh.

  Râu de ape Tainice te-ai ară­tat, Apostole Toma, care adăpi faţa pământului şi adunarea Bisericii, cu curgerile cunoştinţei de Dumnezeu; şi cu repejunea Duhului ai gonit înşelăciunea mulţimii zeilor.

  Şi acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin


  În aceasta luna, în ziua a sasea, il pomenim pe Sfântul Apostol Toma, numit Geamanul.

  RăspundețiȘtergere
 12. Offf, ma ingrijorezi tare cu vestile aduse dar nu esti tu vinovata ci mintile diabolice ce urzesc monstruozitati, in cazul unui razboi entitatea ce ne anunta sa ne plangem copii si tinerii ne avertizeaza asupra pericolului iminent ce planeaza asupra noastra deci ciuliti- va urechile priviti mai profund in adancul fiintei voastre si luati decizii cu multa intelepciune santem in mijlocul unor evenimente ce nu ne permite nici o greseala, drum drept cu multa lumina speciei noastre umane

  RăspundețiȘtergere
 13. Continuare :

  El a văzut ceva și a crezut altceva: el a văzut un om și l-a mărturisit pe Dumnezeu!


  Sfinţi Părinţi au fost şi vor rămâne pentru totdeauna prin splendoarea credinţei şi a mărturiei lor! Iată o nouă dovadă legată de apostolul sărbătorit astăzi, sfântul Toma:


  Domnul meu și Dumnezeul meu

  Toma, unul dintre cei doisprezece, numit și Geamă­nul, nu era cu ei când a venit Isus (In 20,24). Numai acest ucenic era absent.
  Atunci când s-a întors, a auzit relatarea faptelor întâmplate, dar a refuzat să creadă în ceea ce a auzit.
  Domnul a venit din nou și i-a dat uceni­cului necredincios să atingă coasta, i-a arătat mâinile și, indicând cicatricele rănilor sale, a vindecat rana necre­dinței lui.
  Fraților preaiubiți, ce anume vedeți în toate acestea?
  Oare credeți că este o simplă întâmplare faptul că acel ucenic ales de Domnul a fost absent, că, venind, a auzit faptul petrecut, că, auzind, el s-a îndoit, că, îndo­indu-se, el a atins și că, atingând, el a crezut?
  Nu, acestea nu au fost o simplă întâmplare, ci s-au petrecut din dispoziție divină.
  Blândețea Domnului a acționat în mod minunat, deoarece acel ucenic, cu îndo­ielile sale, în timp ce atingea rănile trupului învățăto­rului el vindeca în noi rănile necredinței.
  Necredința lui Toma a folosit mai mult pentru credința noastră decât pentru credința celorlalți ucenici.
  De fapt, în timp ce el este condus din nou la credință prin atingere, sufletul nostru este consolidat în credință prin depășirea oricărei îndoieli. Astfel, ucenicul care s-a îndoit și a atins a devenit martor al adevărului învierii.
  El a atins și a exclamat: Domnul meu și Dumnezeul meu! Isus i-a zis: Pentru că m-ai văzut, Toma, ai crezut (In 20,28-29).
  Și cum apostolul Paul a spus: Credința este garanția realităților sperate, dovada realităților care nu se văd (Evr 11,1), este clar că credința este dovada acelor lucruri care nu se pot vedea.
  Lucrurile care se văd nu mai cer credința, dar sunt obiect al cunoașterii. Dar dacă Toma a văzut și a atins, cum de se spune: Pentru că m-ai văzut, ai crezut?

  De fapt, el a văzut ceva și a crezut altceva. Divinitatea nu poate fi văzută de omul muritor.

  Așadar, el a văzut un om și l-a mărturisit pe Dumnezeu, spunând: Domnul meu și Dum­nezeul meu!
  El a crezut văzând. A văzut un om adevărat și a spus că era acel Dumnezeu pe care nu-l putea vedea.

  Ne provoacă mare bucurie ceea ce urmează: Fericiți sunt cei care cred fără să fi văzut (In 20,28).
  Fără îndoială, cu aceste cuvinte suntem indicați în special noi, cei care credem în cel pe care nu l-am văzut cu sim­țurile noastre.
  Am fost desemnați noi, cu condiția însă ca să facem ca faptele noastre să urmeze credinței.
  Crede cu adevărat cel care pune în practică, prin viața sa, ade­vărul în care crede.

  Sfântul Paul spune despre cei care zic doar, prin vorbe, că au credință: Ei declară că îl cunosc pe Dumnezeu, dar îl tăgăduiesc prin fapte (Tit 1,16). Iar Iacob scrie: Credința fără fapte este moartă (Iac 2,26).

  RăspundețiȘtergere
 14. Acest razboi a fost prevazut de multi vizionari. Russia va ataca Germanja fara nici un preaviz. Alain Irmalier era un neamt care a lasat scris acest lucru. Este si pe net. O sa fie un razboi cum n-a mai fost.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ce este cris,aceea va fi.Iar "tinerii frumosi si liberi" ai sasului de la 3coceni se vor grabi sa moara in linia intai pentru Ciolosz si Johannis!!!Caci ei au droit acest govern si presedinte!Sa le fie de bine!

   Ștergere
  2. Tinerii frumosi si liberi nu vor muri pentru nimeni ! Vor pleca toti vazand cu ochii asa cum au facut sirienii, irakienii, afganii , libienii . Fiecare va dori sa-si salveze pielea si nu sa crape ca prostul pentru un guvern si o tara a nimanui !

   Ștergere
  3. Anonim 06 23:06 spui tu că tinerii nu vor muri pentru nimeni, dar nu putem avea această garantie așa cum nu au avut nici părintii noștri în 1989.Noi fiind tineri și naivi atunci am mers prin ploaia de gloanțe să strigăm libertate, dar din păcate unii au plătit cu viața.Constat acum după 27 de ani că tinerii frumoși si liberi din 1989 au murit chiar degeaba așa cum se va întîmpla și acum in caz de razboi.Cred că toată lumea a văzut după incendiul de la Colectiv cîti tineri au ieșit in stradă în naivitatea lor crezînd că vor rezolva ceva,in concluzie rezultatul ZERO,iar tinerii din club au ajuns la 2 metri sub pămînt din cauza bacteriilor.Ei au scăpat din iadul focului și au murit in spitalele noastre insalubre din cauza bacteriilor si a nepăsării unora.DS

   Ștergere
  4. Nu mai invinuiti tinerii, asta e lumea pe care tot noi le-am oferit-o! Nu va mai dati victime ale tinerilor. Mai bine ganditi-va cum i-am educat si ce tara le-am oferit. Ei nu s-au nascut singuri, au parinti care au facut lumea inaintea lor.Asta e ceea ce le-am dat si ce am putut face la vremea noastra.Acum e randul lor sa faca asa cum cred mai bine.Cel putin, ei au curaj sa iasa in strada. Si nu sunt „ai lui Ciolosi si Iohannis”, asta e o rautate fara margini sa afirmi asa ceva.Unii dintre noi se pare ca au ramas prinsi intr-un trecut comunist.

   Ștergere
 15. da rusii fac pregatiri militare cu bugete mari de mai bine de 10 ani,iar nemtii au aprobat fonduri pentru un tanc modernizat,nenea Putin se da muschiulos vrea sa refaca urss-ulsi sa ramina in istorie,dar planul de acasa nu se potriveste totdeauna cu cel din 'tirg',oricum dau mereu semne,i-si trezesc ' conservele'si planteaza rachete,au rupt tratatul cu americaniisi cam orice relatii.Trebue sa ne pregatim si noi ca Polonia ,tarile baltice si suedezii au trecut la serviciul militar cu voluntari dar si obligator,la fel si Franta si alte tari din occident.La noi au afisat deocamdata ca 'ocupa'palatul cu spectacolul artistic si am auzit la tv ca s-au gasit pe stilpii in piata Universitatii si Unirii emitatoare de microunde-craciun

  RăspundețiȘtergere
 16. Toti vizionarii catolici au scris despre acest razboi.Si Roma va fi atacata air Papa va fi omorat. Francisco a spus ca doar 5ani de papat o sa aiba. Europa va deveni pustie din cauza bombelor care bot fi aruncate. 100 de ani mi va puteafi locuita. De la marea neagra la marea nordului va fi doar moarte. Isus va muri pe Tevere si va invia pe Volga. Asta inseamna ca ori russi se vor trece la catolicism, ori cattolici la ortodoxie. Acest razboi v-a dura aproape 3ani si vor muri atatia barbati incat femeile vor purta caii de capastru la arat. Vor fi 7 la un barbat! In timpul acestui razboi vor gi 72 de ore de intuneric, un cutremur o sa cuprinda tot pamantul si-o sa se schimbe polii magnetici. Cei hotarati de Dumnezeu o sa fie salvati.O sa fie anuntati sa se inchida in casa, cu lumanarea aprinsa sa se roaga in genunchi si vor cadea ca intr-o transa. Vie fi salvati. In timpul intunericului se va da batalia intre cetele de ingeri si diavoli. Nici pe fereastra sa nu va uitati c-o sa muriti de ceea ce veti vedea. Doar mancarea in conserve de alluminio o sa fie buna de mancat restul o sa fie otravita. Totul pare o fantazie dar din pacate totul o sa se-ntample pt ca omul a intrecut limita rautatii. Suntem ajunsi la seceris. Doamne, ai mila de noi cum ai avut de talharul de pe cruce; salveaza-ne in ultimul moment! Rugativa!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu va fi nici un razboi, va fi pace !!!!!

   Ștergere
  2. se vind si bilete la filmul ´´rusia .germania´´ asta ??
   floricele ? e scump biletul de intrare ?
   sa nu fie plictisitor ... vreau un loc mai in fata sa vad si eu cine castiga ...

   sa nu se repete vreun film vechi ca imi cer banii inapoi pe bilet

   Ștergere
 17. Dacă va fi război Rusia cu Germania, atunci Rusia va lupta și cu SUA, din moment ce Germania și SUA sunt membre ale aceleiași alianțe militare - NATO.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Autumn Rain daca stăm să ne gîndim și noi facem parte din Nato, dar din păcate cei din Nato ne vor lăsa baltă si ne vom trezii in mijlocul razboiului.Dacă ținem cont și de previziunile făcute de Pr.Arsenie Boca care spunea că intr-o noapte spre dimineață ne vor ocupa 3 țări,atunci se leagă totul.Noi vom fi victime colaterale intr-un razboi,care nu e al nostru,iar tinerii noștri militari vor fi carne de tun.DS

   Ștergere
 18. Maria, neamtul trebuia sa se fie la putere pt ca sa se-nplineasca cele scrise. Daca si perii din capul omului sun numarati, vrei sa spui ca noi am putut schimba i storia? Nu. Totul este scris asa cum a fost cu Iuda care l-a tradat pe Isus. De ce n-ai putut sa faci ca sa nu se sinucida baiatul din Cluj ca doar ai fost anuntata si esti parte din Dumnezeu? ... Deci nu totul se poate asa cum vrem noi ci cum e hotarat de sus.Cine-L iubeste pe Dumnezeu n-are de ce sa se teama; trece de la moartea de pe pamant la viata vesnica. Eu abbia asteapt sa ma unesc Lui Dumnezeu si Maicutei.Fara cruce nu ne putem mantui; intai suferinta si apoi rasplata.

  RăspundețiȘtergere
 19. Aseară au aterizat avioane de lupta nemțești la Ilicik (???) Baza care urmează sa fie transferată la Deveselu! Cred ca nu apuca sa intre în apele României......de ruși! E normal sa nu accepte așa focare în zona!

  RăspundețiȘtergere
 20. Razboiul o sa-nceapa cand o sa fie zapada pe munti dar nu la ses. Asta inseamna ca va fi toamna sau primavara. In Colonia va izbucni. Oamenii vor fi la cafea in bar, dimineata iar rusii vor ataca si se va crea un haus pt ca toti vor incerca sa fuga cu masinile si asa vor blocca strazile.Va fi un macel.Asta dupa ce o persoana de rang inalt va fi omorata i Balcani din ordinul a doua persiane si ele sus puse... unul negru si unul blond. Poate Obama si Merkel.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Prezicatori pe banda rulanta , frate ! Ia- te de mana cu Iona .

   Ștergere
  2. In Romania deja a inceput sa ninga in unele zone de munte.

   Ștergere
  3. Ce ai cu Iona 16:o8,ce a spus Iona s-a adeverit,klar?

   Ștergere
  4. Pai tocmai ca nu s.a adeverit pt ca oamenii s.au pocait.

   Ștergere
 21. Probabil Iohanis fiind neamt deci daca rusia incepe cu noi incepe si cu germania.

  RăspundețiȘtergere
 22. Dna Maria, bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa ne apere pe noi si pe copii acestei lumi.Pt ca cei care ne conduc nu se mai gandesc la noi.Tot ce avem de facut este sa ne rugam mereu si sa credem în Dumnezeu.

  RăspundețiȘtergere
 23. Dna Maria, bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa ne apere pe noi si pe copii acestei lumi.Pt ca cei care ne conduc nu se mai gandesc la noi.Tot ce avem de facut este sa ne rugam mereu si sa credem în Dumnezeu.

  RăspundețiȘtergere
 24. Sa speram ca nu este un conflict militar si un razboi de alta natura.

  RăspundețiȘtergere
 25. Biernacki, Poland 1984:

  "Next, the Red Army will strike against western Germany, exactly up to the French border."

  Johanson, Skandinavia 1907:

  "The assault from the east will (as predicted) happen on wide front between northern Scandinavia, Germany and northern Italy."

  "Germany will be attacked from the east."

  DaTerni, Italy 1971:

  "Austria and western Germany will be occupied by troops escorted by Soviet tanks."

  RăspundețiȘtergere
 26. Brandt, Germany 1962:

  "I saw Russian tanks march into Rottenburg (Neckar), it was a misty and cloudy day."

  RăspundețiȘtergere
 27. Bociti-va copii si tinerii Neamt ati vrut!
  Armata romana face recrutari pe post de soldați tineri,pentru instruire in 2017.
  http://www.romaniatv.net/mobi/318109

  RăspundețiȘtergere
 28. MApn a inceput recrutarile in randurile tinerilor.Neamt avem Neamt am vrut.

  RăspundețiȘtergere
 29. Angela fiind fiica lui Hitler duce aceeasi politica si cu ajutorul americanilor vor sa ingenuncheze rusia pentru ca rusia sta in calea venirii celui rau fara de lege

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am vazut undeva o previziune,unde se spune că după acest razboi,Rusia va deveni cea mai creștină țară,iar o parte din Europa va fi distrusă și multe orașe vor dispărea de pe hartă. Acest război se pregătește de mult si toate țările implicate se pregătesc in secret,doar noi vom fi luati prin surprindere.Nici deplasarea emigranților spre Europa nu este întîmlătoare,ei sînt dirijați din spate și știu exact ce au de făcut.Daca ne uităm la aspectul lor fizic,unii chiar sînt pregatiți in teatrele de operațiuni si nu au nicidecum,chipul unor emigranti amărîți.Ei au bani asupra lor sint imbrăcați îngrijit si folosesc telefoane de ultimă generație.DS

   Ștergere
  2. Este foarte adevarat! Asa va fi. Amin.

   Ștergere
  3. Ds,ai dreptate și eu am văzut aceeași știre în legătură cu Ruşii.
   Acuma...Dumnezeu știe ce va urma.
   Doamne iată-ne!

   Ștergere
 30. Germania e in NATO, deci oricum tot aia e. Poate e vorba de Deutsche Bank, nu o mai cumpara turcii ci rusii.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Putin,este principele raului care a urcat la putere in"99. Exact cum a prevazut Nostradamus si alti vizionari. O sa ajunga cu razboiul pana la Ierusalim. Turcia, o s-o macelareasca iar Constantinopolu o sa-l ia grecii.

   Ștergere
  2. UI la ei...
   humansarefree.com/2016/10/inbred-oil-kings-bush-league-of.html

   Ștergere
  3. Nu el este "principele raului", Anonim 14:52, ci, din cate se zice pe net, acesta ar fi in Marea Britanie.

   Ștergere
 31. E doar inceputul, Maria...E doar inceputul. Cu exceptia sudului muntos al Germaniei si a tot ce e la nord de Cercul Polar, Europa va fi devastata, iar asta include si o mare parte din Romania, in special Ardealul si Moldova

  RăspundețiȘtergere
 32. „Se urmărește înlocuirea românilor cu refugiați” :

  http://www.antena3.ro/actualitate/laurentiu-rebega-se-urmareste-de-fapt-inlocuirea-populatiei-autohtone-a-romaniei-cu-o-populatie-de-380056.html

  RăspundețiȘtergere
 33. asta mi a spus duhovnicul meu calugar acum 2 ani ! germania va ataca rusia si de aici va incepe al treilea razboi mondial ! sa ne apropiem de Dumnezeu sa ne rugam Lui sa ne intareasca !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Războiul va începe dar nu pare plauzibil ca Germania cu o armată aproape inexistentă să atace Rusia varianta inversă este de așteptat.În orice variantă noi avem o situație rea de tot .

   Ștergere
  2. De ce să atace Germania, Rusia? Poate invers!

   Ștergere
  3. Ati putea sa ne spuneti cum se numeste duhovnicul si unde poate fi gasit? Daca vreti binele si altora , bineinteles.Ca mai sint si altii care au nevoie de un sfat , de un sprijin.

   Ștergere
  4. Daca tu crezi caGermania are o armata aproape inexistenta te inseli amarnic,dar...vorbim si noi asa.

   Ștergere
  5. pentru dragon star ! bineinteles ca vreau binele tuturor oamenilor !il gasiti la manastirea petru si pavel in sat botos vatra dornei ! nu stiu daca va pot da nr de telefon aici ! adica daca se proba !

   Ștergere
  6. Germania este o putere economică și a fost o putere militară în trecut .Am spus că la acest moment nu are resurse să atace Rusia de una singură plus că rusii sunt putere nucleară .nu vorbim așa romania are mai multe tancuri operaționale decât nemții.Nato poate ataca rusia și o poate învinge într-un război convențional ,cel atomic nu are sens pentru că nu există învingători devfapt nici cel clasic nu are sens dar asta-i altă treabă .

   Ștergere
  7. Doamne ce aberatii,romanii mai dotati ca nemtii?!

   Ștergere
  8. Nici eu nu cred că romanii sint mai dotați ca nemți la acest capitol,dar Nato a obligat acum Romania să facă achizitii foarte costisitoare cumpărind 12 avioane F-16 de la Fortele Aeriene Portugheze.Nu stiu de unde a avut Romania atîtia bani sau pe cîți ani ne-am băgat datori la Banca Mondială, dar e clar că ne pregătim de razboi și asta ne costă.DS

   Ștergere
  9. Nu este vorba de nivelul de dotare doar că armata Germanei este foarte mică în raport de populație și P.I.B. citi și niște statistici La niște aplicați nu aveau mitraliere pe tancuri montate și au pus cozi de mături.C a atare Rusia poate cuceri Europa dacă nu intervine Sua în 2-4 luni.

   Ștergere
  10. Pai nu au pus mitraliere pt.ca nemtii sunt f.zgarciti si au vrut sa sparuiasca(economiseasca)NU subestima armata si politia Germaniei,au si efective si arme de care vrea muschii tai,locuiesc langa o unitate militara,asta asa ca fapt divers.Daca nici D,USA si Rusii nu au armament,atunci cine?

   Ștergere
  11. Ce aberatii mai spuneti citeodata , oameni buni ....Romania nu are fix nimic lamdotare . Ce vreinsa compari 12 avioane f 16 cu 240 EFA 2000 ? Un efa costa 125 mil de euro ....iar un f16 doar 29, 7 mil . Aduca 4 fac un efa 2000 . Cum avem 12 ...deci 3 efa 2000 .
   Tancuri ...avem doar 30 de t72 dintre care doar 5 bune , 2 fier vechi si alte 23 ce trebuie reparate . Plus 54 de tr85 bizon . Romanii cer 2, 5 mil de dolari ...nimeni a dat cifra asta . Sunt pe sasiul la T55 ...din anii 1960 . La o ultima exercitare aumous la punct 6 . Restul ...oeste 500 de fier vechi de t55 . Alea ce ard ca tortele pe frontul arab . 4 oameni pirjoliti de vii in ele . Sunt zero . Nemtii au Leopard 2 A5 si A6 . Costa oeste 6, 5 mil de euro unul . Rezista la rachete antitanc si multi de etc etc . Au cu tot cu rezerve 450 ! Sa ca faceti o idee ...Siria avea la inceputul razboiului peste 1000 de T72 (din care noi avem 30) . Praf au fost facute cu rachete moderne . Au ramas doar citeva sute . Pkus alte 1500 de T 62 ...toate aproape arse . T62 , nu t55 ce avem noi . Zero ...Tancurile nemtilor fac cit minim 3000 rusesti noi . Vorbesc de T 90 (4, 1 mil costul pe bucata in dolari) . 600 detin rusii acum din modelul asta . Plus 10 000 de T72 ...3000 T80 . Nemtii si englejii ar putea sa-i infrunte cu calitatea armelor lor ...singuri pe rusi . Depinde insa de capacitatea de a sacrifica oameni si a-i inlocuii . De nu-ti oasa , poti sa incerci un atac frontal raoid , blitzkrig , cu pierderi enorme dar de ai de unde poti avea succes . Problema e ca rusii fac o noua linie de blindate . Armata . Transportoare de trupe , tancuri ..totul pe acelasi sasiu . E complexa problema ....dar nu te hazarda in a compara Romania cu ...Germania la armament . Camsa-ti faci o idee ...calculeaza valoarea fiecarui blindat al nostru ...inmulteste-l cu nr total . Vazi ce cifra-ti da si apou inparte la costul unuia german . Romania nu-si piate permite mai mult de 54 de tancuri Leopard 6 . Si macar de am face-o ...adica de am reusii sa vindem t55 ( 500 bucati) pt a cumpara 54 Leopard a6 . Am fii tari . Dar nu gadim sa l-e vindem . Trebuia facut de mult timp in urma . Au dormit nenorocitii de politici ...asa ca ...vai de soldatii nostri . Asa ca ...nu mai souneti aberatii ..informati-va minimul necesar inainte de a posta public .

   Ștergere
 34. Nu vi se pare ca deja exagerări treaba cu războiul? Va Sua,ba Germania. Am impresia ca le faceti intenționat doar pentru a speria lumea! !!!!!
  Oricât de sfânta va dati Dumnezeu e bun si fă şi lucruri bune,lucruri despre care nu scrieți nicidata! Rusine!

  RăspundețiȘtergere
 35. Doamne, iarta-i, ca nu stiu ce fac!

  Realitatea pe care noi alegem sa o percepem,este realitatea pe care noi alegem sa o traim.

  Cea mai mare provocare pe care trebuie s-o invatam este;
  EU SUNT CREATORUL REALITATII MELE.

  CEL MAI MARE RAZBOI ESTE AL NOSTRU CU NOI INSINE.

  Alegeti linia temporala,realitatea,viata, fara frica de razboi.

  Unii spun; "neamt ati vrut, neamt aveti"!

  Eu va spun; va indreptati atentia spre razboi,il veti creea cu siguranta cu energia voastra.
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai perfecta dreptata

   Ștergere
  2. Anonim6 octombrie 2016, 16:24
   Doamne, iarta-i, ca nu stiu ce fac!

   Realitatea pe care noi alegem sa o percepem,este realitatea pe care noi alegem sa o traim.

   Cea mai mare provocare pe care trebuie s-o invatam este;
   EU SUNT CREATORUL REALITATII MELE.

   CEL MAI MARE RAZBOI ESTE AL NOSTRU CU NOI INSINE.

   Alegeti linia temporala,realitatea,viata, fara frica de razboi.

   Unii spun; "neamt ati vrut, neamt aveti"!

   Eu va spun; va indreptati atentia spre razboi,il veti creea cu siguranta cu energia voastra.
   EU SUNT D


   CE SPUI TU SUNT MINCIUNILE DEMONILOR si din nou SFINTA SCRIptura de la matei citire , DEMONE sau femeie cu cap de de demon ca de la el scrii .... dur adevar stiu dar ADEVARUL E DUR CA E PUR ( dUR =pUR )... deci prostie intruchipata . AI PRICEPUT ?? deci NU NE JIGNI CU DEMONII tai ca II ARDEM PE TOTI ... si DACA TE IDENTIFICI CU EI arzi si tu ... dur adevar stiu dar NU TE JUCA CU MANTUIREA TA .... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT ...
   MATEI 24

   6.Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie; luaţi seama să nu vă speriaţi, căci trebuie să fie toate, dar încă nu este sfârşitul.
   7.Căci se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie şi va fi foamete şi ciumă şi cutremure pe alocuri.

   CONCLUZII SIMPLE

   razboaie TREBUIE sa fie .... deci NU NE TEMEM de ele si DUMNEZEU - FIUL -IISUS HRISTOS = ADEVARUL A SPUS RAZBOAIE TREBUIE SA FIE ....

   AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

   CRESTIN ORTODOX

   Ștergere
  3. ´´Cea mai mare provocare pe care trebuie s-o invatam este;
   EU SUNT CREATORUL REALITATII MELE.´´
   EU SUNT D

   RASPUNS
   MOR DE RASSS cum vorbesc demonii si le raspundem CA SA VADA TOTI POSEDAREA in manifestare A ´´ eu sunt d ´´ ....

   si versete DIN GENEZA
   4.Atunci şarpele a zis către femeie: "Nu, nu veţi muri!
   5.Dar Dumnezeu ştie că în ziua în care veţi mânca din el vi se vor deschide ochii şi veţi fi ca Dumnezeu, cunoscând binele şi răul".


   conCluzia SIMPLA si LA VEDERE .... DUR ADEVAR STIU dar cu demonii NU NE JUCAM , II ARDEM ...
   creatorul vietii mele = INCHINAREA LA DIAVOL =ca Dumnezeu, cunoscând binele şi răul".

   AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

   CRESTIN ORTODOX


   Ștergere
 36. aoleuuuuuuu ce profetieeeee

  RăspundețiȘtergere
 37. Vad aici pe acest site, plin de toate confesiunile, fiecare cu proociile auzite din religia lui, pai surpriza e ca sunt false, ce-a ce declari Doamna Maria nucred ca poate fi adevarat, toata ciolomada asta de profetii sunt un amestec toxic si nociv pentru oameni slabi de ingeri, singuri pe care i cred sunt sfinti parinti ortodocsi si Sfanta Scriptura, restu sa nu aud de Nostradamus si de catolici si de protestantii si alte genuri de asa zisi proroci care prorocesc din gura lor nu a Duhului Sfant, nu te supara Doamna Maria dar cred ca esti inselata in toate viziunile astea, si nu iti zic din rautate iti spun deoarece orice profetie care se intampla curand sau faorte curand pot fi anticipatie de-a duhurilor rele care iau chip de lumina.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cred acelasi lucru m-am gandit de multe ori si am ajuns la aceiasi concluzie,va rog sa nu blestemati,multumesc!

   Ștergere
  2. Are acces la unele "strategii" ale celor care le fac, de-asta "prezicerile" sunt axate doar pe "rau".

   Ștergere
  3. Anonim6 octombrie 2016, 19:29
   Multumesc pentru sfaturi,dar tine-le pentru tine!
   Iar daca nu-ti place acest Blog, spunand ca vine de la diavol, esti liber(a) sa te indrepti unde voiesti !

   Ștergere
  4. Anonim 6 oct 19:29 dacă tu crezi că previziunile d-nei Maria sint false,cum îți explici că pînă acum toate s-au adeverit.Tu si dacă vezi cu ochii tăi nu crezi? Uite ultima previziune care s-a adeverit este cea cu uraganul din Haiti, care s-a soldat cu 842 de victime.Acum ce mai zici? DS

   Ștergere
  5. Anonim *DS 02:27, poti avea in vedere si punctul de vedere al celor care percep altfel. De ce n-ar fi valabil si ceea ce zice Anonim 19:29 ?!(Maria are acces la acei oameni care "produc" aceste rele...)

   Ștergere
  6. Anonim 8 oct 15:00 eu nu vreau să mă contrazic cu nimeni,dar după cum se vede pînă acum faptele vorbesc.Din moment ce tot ce a prevestit D-na Maria sa și întîmplat,e clar ca lumina zilei că nu sînt povești si nu este in legătură cu nimeni, decit cu Dumnezeu și cu Maica Domnului.Toate cele bune.DS

   Ștergere
 38. Ati primit pe pagina de facebook asta.
  Lansarea cartii „ADEVARUL DUHULUI SFANT”
  octombrie 6, 2016 ULTIMA ORA
  Maria Ghiorghiu se pregateste de lansarea cartii „ADEVARUL DUHULUI SFANT”, la Libraria Mihail Sadoveanu din Bucuresti!
  Link aici.
  http://romaniavippress.com/629-2/

  RăspundețiȘtergere
 39. Lansare de carte Maria Ghiorghiu
  http://romaniavippress.com/629-2/

  RăspundețiȘtergere
 40. SUFLETE DRAGI,CERETI-LE TUTUROR CELOR DRAGI AI VOSTRI SA-SI RE-VINA SI SA SE INTOARCA IN TARA LOR,ROMANIA,GRADINA MAICII DOMNULUI.ESTE TIMPUL SA NE STRAGEM RINDURILE,PENTRU CA DUPA CUM NE SFATUIESTE TATAL SAVAOT,NU HAINUTELE SI HRANA NE LIPSESC NOUA,CI CREDINTA CEA ADEVARATA.VA VENI VREMEA ,CAT DE CURAND CAND NU VOR AVEA PE UNDE SA SE MAI INTOARCA,PENTRU CA ROMANIA VA FI INCERCUITA DE RUSI LA EST,DE BULGARI LA SUD SI DE UNGURI LA VEST.SA-SI VANDA CE MAI AU PRIN STRAINATATE SI PRIN TARA LA ORASE SI SA CAUTE SA SUPRAVIETUIASCA LA SATE.VA SPUN ACESTEA PENTRU CA DORESC BINELE NEAMULUI MEU,NOUL ISRAEL CEL DIN ROMANI.GASITI RASPUNSURI LA TOTE INTREBARILE VOASTRE SI INDRUMAREA NECESARA DIN CUVANTUL LUI DUMNEZEU DE LA CEATATEA SFANTA NOUL IERUSALIM.MACAR ACUMA ,IN AL DDDDDDDDOISPRAZECELEA CEAS,ASCULTATI DE POVATA TATALUI SAVAOT,CERETI-L IN RUGACIUNE FIERBINTE SI DUMNEALUI NE VA FI AJUTORUL IN MOMENTELE DE CUMPANA,CA SI PANA ACUM.MULTUMESC FRUMOS,COPII IUBITI AI DUMNEZEULUI CEL ADEVARAT.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Un sfat din inima:ganditi pozitiv si nimic rau nu se va intampla,incercati si veti vedea in timp,suntem ceea ce gandim,ai grija ce-ti doresti ca s-ar sa se intample!

   Ștergere
  2. Da asa este....dar sunt sigura ca cine e sa vina acasa Dumnezeu ii va aduce pe copii Lui in tara..dar va rog sa scrieti cu litere mici deoarece e ff greu si obositor sa citim si plus daca scrieti cu litere mici ne este mult mai usor sa citim si intelegem mai repede ce vreti sa spuneti.multumesc

   Ștergere
  3. Domnule Ilie Serb ,

   Faceti de fiecare data o insiruire de ineptii scrisa cu litere de tipar , o amestecatura de notiuni si de vanzari de carti ,,profetice'' ale tuturor , o salata de Nostradamus cu Lorber cu Istrate si D-na Florea alaturi de previziunile Sfantului Ardealului si ale babei Vanga .
   Decanta-ti-va un pic creierul si nu ii mai puneti pe toti in aceasi oala .
   Exprimati ceea ce aveti de exprimat fara atata jelanie si fara sa il mai bagati pe Dumnezeu la inaintare sub toate aspectele prezentate .
   Cine intra aici , crede in blogul Mariei si nu in alte viziuni .

   Ștergere
 41. Suflete dragi, iesi in fata nu mai sta anonim, ti-e rusine cu numele tau?

  RăspundețiȘtergere
 42. Greu de inteles pentru unii :

  Cand romanii au plecat din tara cu ani de zile in urma , dupa revolutie, acum 15, 10 ani , 20 de ani cu familii din tara sau intemeiate acolo , cum puteti gandi ca se mai intorc ??
  Au copii la scoli acolo , au mentalitate occidentala , servicii acolo si un nivel decent de trai .
  Ce tot ii dati cu venitul inapoi , voi ganditi ce spuneti ? Unde stau aici , ce lucreaza aici , cine ii baga in seama aici , ca sa nu mai vorbim ca , copiii lor au acolo o scoala , o echivalare a studiilor , un viitor . cine tata mare mai vine dupa 17 ani inapoi ? Ca sa faca ce aici ? Dupa dorul de tara si de rude care-i tapeaza de bani ? Pai e suficient sa stea aici 10 zile si sa pleca inapoi mancand flacari . Sa fim seriosi !

  Stati acolo unde stati , dragi romani, ca stati bine : aveti pensiile asigurate , respect la locul unde munciti , sistem sanitar fara plic de pus pe masa doctorului si nu muriti din cauza bacteriilor . Nu va bateti joc de sacrificiile pe care le-ati facut ca aici e jungla , tara nu e condusa de nimeni , adica , pardon , de un mut care vrea ca aici sa vina in locul vostru celor care ati plecat , imigrantii analfabeti de la Merkel .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai mare dreptate 1o:34,felicitari,respect,din pacate putini inteleg,devin agasanti cu sfatul "veniti acasa"fiecare are soarta lui si ceea ce trebuie sa i se intample fiecaruia in parte se va intampla,cum va vrea Dumnezeu cu fiecare si eu sunt in D dar nu disper,cu Dumnezeu inainte.Daca se va intampla ceva-orice-si-mi va fi scris sa ajung acasa,voi ajunge,daca nu,nu.Merg pe mana Lui Dumnezeu si a Bunului Parinte Arsenie Boca,sa aveti o toamna frumoasa!

   Ștergere
  2. Anonim 7 oct 15:24 ai dreptate si tu si anonim 10:34,dar dacă spui că mergi pe mîna Părintelui Arsenie Boca să ști că nu e ușor.El ne-a prevestit vremuri grele si a spus că intr-o noapte,spre dimineață ne vor ocupa 3 țări:Ungaria,Bulgaria și Rusia.Previziunea o găsești pe Youtube si se numește: Părintele ARSENIE BOCA despre VIITORUL ROMANIEI.Cred că e clar pentru toată lumea că ne așteaptă o perioadă f.grea.DS

   Ștergere
  3. Eeee,draga DS,eu stiu,am citit multe carti cu si despre Parintele nostru bun si drag Arsenie Boca,inclusiv "Cararea Imparatiei"stiu tot ce ne-a transmis,dar cum am spus eu una ma las in voia lui Dumnezeu,ce mi-e scris in frunte mi-e pus,nu disper,sincer va spun ca nu simt nici o frica,sa fiti binecuvantati!

   Ștergere
 43. Astăzi, Merkel i-a cerut lui Putin să nu mai lupte in Siria.
  Putin în schimb, a anunțat SUA că va doborî orice avion american care va zbura în spațiul aerian al Seriei, după ce a constatat că SUA, Israelul, Arabia Saudită și Marea Britanie sunt aliații și strategii militari ai ISIS.

  Războiul pare inevitabil.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, Anonim 17:01,multa lume a banuit ca "SUA, Israelul, Arabia Saudita si Marea Britanie sunt aliatii si strategii militari ai ISIS." Este evident...de-asta au treaba cu crestin-ortodocsii si de-asta nu se ating de evrei, ci dau in alti frati de-ai lor (de ex. in siiti...sau chiar si asemenea lor, adica suniti...).

   Ștergere
 44. https://www.theguardian.com/world/2016/oct/07/russia-moving-nuclear-capable-missiles-into-kaliningrad-says-estonia?CMP=fb_gu

  RăspundețiȘtergere
 45. rusii instaleaza rachete in kaliningrad.,la noi ambasadorul rus face propaganda pentru adormit instinctele si testarea reactiilor, in timp ce in republica moldova duc un razboiul informational-craciun

  RăspundețiȘtergere
 46. Crestin Ortodox,lovesti cu manie si ura,pentru ca esti in mare durere si FRICA!
  Nici macar nu esti constient ca-L renegi pe Dumnezeu cu fiecare comentariu pe care-l faci.
  Ingamfarea ta te tine separat de toata lumea inclusiv de insasi divinitatea ta. Tu te inchini la Bilie si nu Dumnezeului celui viu care se afla in interiorul tau.

  Tine minte! DIVINITATEA NU ESTE SEPARATA DE TINE, doar tu crezi asta, negand-o permanent!
  Oamenii nu pot trai fara Dumnezeu, Dumnezeu fiind iubire,bucurie intelepciune. In comentariile dumitale nu am simtit niciodata aceste stari de a fi. Trebuie sa fii tare suferind,traind intro permanenta stare de conflict!
  Ai mare nevoie de vindecare,iar aceasta nu se va intampla decat daca constientizezi ca esti "bolnav" adica pierdut in mrejele intunericului.
  Nici macar nu stii ca tot ce debitezi aici nu-ti apartine,nu este vointa dumitale, caci ai cedat-o de buna voie.

  Din "pacate", costat ca majoritatea omenirii si-a cedat vointa celor care au nevoie de ea, pentru a creea o lume de sclavi. Nici eu nu am fost mai breaza, pana acum cativa ani cand m-am trezit din acest somn, in care ne-au bagat cei cu interese oculte. Noi cu totii am trait si inca, multi,foarte multi traiesc in interiorul unui vis,o holograma creata de lumea intunecata in care am venit.
  TREZIREA DIN SOMNUL INDUS DE VEACURI INSEAMNA MANTUIREA,si nimic altceva.Daca eu am reusit o poti face si dumneata! Doar sa vrei,atat!
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
 47. http://www.digi24.ro/stiri/externe/a-inceput-al-treilea-razboi-mondial-la-televiziunile-rusesti-587608

  RăspundețiȘtergere