joi, 1 mai 2014

UN PUTERNIC CUTREMUR DE PĂMÂNT , URMEAZĂ SĂ AIBĂ LOC PE UNDEVA !

                   Noapte de 30 Aprilie spre 1 Mai 2014 , ora 0, 15!

În timp ce scriam aici pe Blog, la articolul anterior, iată cum ochii mi se închid şi astfel văd cu ei închişi, o încapere spre Est, şi aici  văd o femeie, care era chiar intre tocul uşii, voia sa iasă afară.
Cred ca era noaptea, deoarece vedeam becul aprins in acea încapere.
Brusc, încăperea începe a se clătina tare ,şi mai tare clătinându-se tocul verde al uşii. Femeia ramăne acolo intre tocul gros al uşii, în timp ce Cutremurul parca voia să-l smulgă dintre pereţi. Eu nu cunosc locul unde va avea loc Cutremurul pe care l-am văzut, dar vom auzi de acest Cutremur, cât de curând .
Dragii mei, să nu vă speriaţi ! ROMÂNIA  este, si va fi ocrotită de eventualele CUTREMURE mari.
Sa fim buni si milostivi, sa avem CREDINŢĂ TARE în DUMNEZEU şi în MAICA  DOMNULUI, sa ne iubim Aproapele si astfl ne vom clădi singuri ,scara catre Cerul Sfant !
Să dăruim Dragoste sufleteasca şi sa nu ne mâniem pe Aproapele nostru.       
                               Cu dragoste, Maria.
P.S.
La trei sferturi de ora după cea am văzut Cutremurul, am auzit un glas, care spunea aşa : 

               "ANTALYA ! SĂ  TRECEM  LA ANTALYENI "!

Clipă în care ,mi se arată un plafon crapat tot, bucatica cu bucatica ! Aşa precum crapa pamantul cand e seceta mare !
Dragii mei, eu nu stiu sigur daca CUTREMURUL va fi în TURCIA ! Ci doar am facut legatura,cu numele primit si plafonul crăpat, precum un geam ,numai cioburi. 
Vom vedea unde va avea loc. 
Deci, după 3 sferturi de ora, am primit ultimile informatii, dar nu pot afirma ca are legatura cu acest CUTREMUR, sau va fi un altul, posibil un al doilea CUTREMUR ,de care vom auzi, dar în TURCIA ! S-ar putea dragilor, ca acel CUTREMUR  MARE, de care se teme toată lumea, sa aibă epicentrul în ANTALYA !
Şi fireste ca va afecta toată  TURCIA şi alte Ţări mai apropiate. Ferească Dumnezeu !!!
                                           Cu dragoste, MARIA.


6 comentarii:

  1. d-na Doina Ionel , care a spus la RTv in 2013 incep lui octombrie ca si dvs ca vom simti un seism dst de mare --acela din 6oct -- afirma la finalul anului trecut , poate ultima aparitie la o tv nationala a dinsei (suspect ca dupa aceea n-a mai fost chemata niciodata) ca TUrcia poate fii afectata major de un seism ce se va "lasa cu o scufundare...la un m dat" . Nu exista posibilitatea sa faceti o versiune si in eng a Site ului...?! ma gindesc la traducere automata a postarilor...cu bloggerul ...?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai, a incercat baiatul meu, el a terminat Fac de Engleza, dar nu iese buna traducerea ! Robotul traduce de tot râsul. A incercat cu ultimul articol, si iti ia cuvintele de la un text si le duce la altul. Astfel m.-atrezit ca femeia s-a suit pe tocul usii, cutremurul era sub usa, iar eu imi inchideam ochii ca sa dorm si nu ca sa vad. Nu iese deloc bine, nici maca r o propozitie.

      Ștergere
    2. Poate descoperi tu vreun site care sa traduca corect si imi dai de stire. Multumesc mult !

      Ștergere
  2. IN masura in care baiatul dvs ar avea timp...ar putea traduce articolele mai importante , cele care fac referire la anumite evenimente etc si le-ati putea edita atit in romana cit si engleza...e o sugestie...E dificil , intr-adevar cu robotii , nu exista nici o certitudine ca se traduce bine. ce am obs vizionara georgeta-florea.org are si o versiune in eng a site ului...cel putin AVEA ..n am mai verificat de curind.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.georgeta-florea.org/Cuvant%20inainte%20eng.html

    intr-adevar, d-na Georgeta FLorea are 2 versiuni in ro. dar si in eng. V-o trimit si pe cea in engleza...interesant...cartile scrise de dinsa sunt vreo 27 la numar...detine cam aceleasi info. ca si dvs...unele info pot soca la propriu...nu sunt de digerat de catre oricine.

    RăspundețiȘtergere
  4. O să încerc Mihai ! Baiatul începe sesiunea acum, dar după aceea este în vacanţă ! Sigur că mi-ar plăcea sa existe si o varianta in engleza, macar la cele mai importante. Astazi la RTV, cred ca pe la ora 14, nu mai stiu exact, eram cu TV, deschis şi la RTV, a inceput o Emisiune despre cei care prezic....., şi am fost uimită că au inceput cu mine si u blogul meu.Restul ghicesti rasp.pro si contra.

    RăspundețiȘtergere