marți, 20 mai 2014

MAICA DOMNULUI FĂRĂ CAP , ÎN SFÂNTA ICOANĂ ! PRUNCUL IISUS , S - A DESPRINS DIN ICOANA SFÂNTĂ !

                               HRISTOS  A  ÎNVIAT  , dragilor !

Ca să pot explica ce am văzut , aveam nevoie de această Sfântă Icoană  cu Pruncul Iisus .
         Aşadar, citiţi cu mare dragoste ,ceea ce urmează !                

                           Maica Domnului Cucuzelita "Koukouzalissa" - Manastirea Marea Lavra
Icoana Maicii Domnului a lui Cucuzel, se afla in capela Manastirii athonite Marea Lavra, care ii si poarte numele. In fata acestei icoane s-a savarsit, inca de la inceput, privegherea cu ocazia praznuirii Imnului Acatist al Maicii Domnului.
Maica Domnului Cucuzelita - Koukouzalissa - Marea Lavra
Dupa terminarea unei privegheri, in fata acestei icoane facatoare de minuni, unul dintre cei mai mari psalti din Marea Lavra si protopsaltul Palatului Imperial, Sfantul Ioan Cucuzel - Koukouzeles, a inceput sa fie furat de somn, in strana sa. Imediat el a vazut-o pe Maica Domnului in chip real. Maica Domnului a raspuns cuvintelor "Bucura-te", rostite de catre Ioan, cu urmatoarele cuvinte: "Bucura-te, Ioane! Canta pentru mine si nu te voi parasi niciodata.", punand in mana lui o moneda de aur.
Trezindu-se, el a vazut in mana moneda primita de la Maica Domnului. Mai tarziu, dupa multimea neintrerupta de slujbe, privegheri si nevointe, imbolnavindu-se de o boala a picioarelor, Sfantul Ioan Cucuzel a primit ajutorul Maicii Domnului, care ii fagaduise ca nu-l va lasa. Aparandu-i in vis, aceasta l-a vindecat.

                                                            Şi acum , aflaţi  MINUNEA !
                                8 Februarie  2008 ,ora 23,39 !

La această oră târzie , mă rugam la Bunul Dumnezeu şi la Maica Domnului cu toată inima mea şi din tot sufletul meu. 
Fără să vreau, lacrimile îmi curgeau pe obraji, văzând cum Sfintele Icoane rând pe rând prindeau viaţă, atunci când eu le priveam ,fie cu ochii închişi, sau cu ei deschişi.
În timp ce mă rugam , o forţă nevăzută îmi aduce chiar în faţa mea, O  SFÂNTĂ  ICOANĂ  ,cu Maica  Domnului şi Pruncul Iisus pe braţul stâng.
                Dar nu era O  ICOANĂ obişnuită !
 Ci era, O  SFÂNTĂ  ICOANĂ  argintie toată , în care MAICA  DOMNULUI ,nu avea cap. 
Deci se vedea Trupul trei sferturi şi gâtul ,dar capul din Sfânta Icoană lipsea cu desăvârşire, ca şi când nu ar fi fost niciodată pictat în Sfânta Icoană.
Pruncul Iisus arăta ca la 2 - 3 anişori în braţele  Maicii Sale ! La doar un braţ întins ,vedeam Sfanta Icoană în care MAICA  LUI  DUMNEZEU, nu avea cap ! 
Pruncul IISUS din braţele MAICII , sub privirea ochilor mei închişi, prinde viaţă !
Pruncul se desprinde de la pieptul Maicii Sale, se întoarce cu faţa spre mine, zâmbeşte, clipeşte, îşi desprinde şi Mânuţa Sa dreaptă de lângă pieptul MAICII , apoi îşi desprinde şi căpşorul Sfânt,şi se apleacă uşor, înspre mine păcătoasa. 
Pruncul Iisus, este vesel, are Chipul luminat, se mişcă în braţele Maicii Sale. Cât ai clipi deasupra capului Pruncului Iisus, a apărut O Coroană mare aurie; Coroană Împărătească, precum Coroana din Sfanta Icoană de mai sus, doar că era, ca şi din Soare ruptă.
Pruncul Iisus, îşi întoarce privirea Sa , spre  Chipul Maicii Sale  şi văzând că MAICA  SA, nu are Chip, nu are CAP, se întristează şi aproape se smulge din braţele Maicii.
Se apleacă mult spre în faţă, înafara Icoanei Sfinte, Îşi strânge cele Trei degeţele  şi se închină. 
Da ! Pruncul Iisus Hristos , Îşi face semnul Sfintei Cruci cu..TREI  DEGETE ! 
Aşa cum ne facem şi noi Crestinii ortodocşi!  Cu trei degete ne facem semnul Sfintei Cruci ! 
Toată Sfânta Icoană strălucea de Lumină albă, Pruncul Iisus era viu în braţele Maicii SALE, dar Maica Sfântă nu avea cap. Chipul Maicii nu exista în această Sfanta Icoana, ce se asemăna destul de mult cu Icoana Sfantă postată de mine, mai sus de acest articol, doar că nu I se pictase capul.
Pictura din Sfanta Icoana ,se termina la partea de sus ,cu gâtul Maicii Domnului ,care era chiar la marginea Sfintei Icoane din argint alb.
Dragii mei, eu nu ştiu unde s-ar afla această Sfântă Icoană pe Pâmîntul acesta !
Dar cu siguranţă undeva se află, şi este MARE  FĂCĂTOARE  DE  MINUNI !
Dacă cineva dintre voi, ştie ceva despre această Sfântă Icoană,în care MAICA  LUI  DUMNEZEU este pictată fără de cap, îl rog din suflet să ne spună şi nouă tuturor.
Ca să ne rugăm şi noi acestei Sfinte Icoane şi să ajungem cu sufletul la Maica  Domnului, ca să ne ajute şi să ne ocrotească pe toţi.
Nu uitaţi dragilor ! Semnul Sfintei Cruci , se face cu cele TREI DEGETE de la mâna dreaptă, şi anume : degetul mare, degetul arătător şi cu degetul mijlociu. Le unim la vârf şi ne facem semnul Sfintei Cruci, si spunem  mai întâi: în numele Tatălui (şi ne atingem  fruntea ),apoi :şi- al Fiului  ( şi atingem burta )  apoi : şi- al Sfântului Duh (atingem umărul drept ),apoi ducem cele trei degete la umărul stâng şi zicem : acum şi Pururea şi-n vecii vecilor, AMIN.
Să facem corect Semnul Sfintei Cruci, cum Însuşi Pruncul Iisus  Hristos , ne-a învăţat pe noi, arătându-mi mie roabei SALE şi păcătoasei de mine.
Iar eu, având obligaţia de a respecta Porunca primită de la Dumnezeu, şi anume : aceea de a scrie tot ce văd şi tot ce aud, întocmai precum mi se arată !
Şi iată că v-am spus şi vouă dragilor, ca să ştiţi cum este corect să facem Semnul Sfintei Cruci ! Cu cele trei degete de la mâna dreaptă!
                                 Cu dragoste şi preţuire, MARIA.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu