duminică, 11 mai 2014

MAREA MINUNE DIN TIMPUL RUGĂCIUNII , ÎN CAMERA MEA !

                                   10  Mai 2014 ora 0 ,15 !

Mă rugam la această oră, singură fiind în camera mea .
La un moment dat, ochii mi se închid şi astfel văd cu ei închişi ceva ce m-a uimit în mod foarte plăcut.
Vedeam, cu ochii închişi fiind ,vedeam tot peretele din camera mea cu SFINTELE  ICOANE, circa 45 de Icoane Sfinte, aşezate pe perete, numai sub formă de Cruce aşa cum eu le-am aşezat.
Acest perete, îl vedeam ca fiind deasupra capului meu, în plafonul de deasupra mea , iar eu eram în genunchi lângă măsuţa rotundă pe care stau întotdeuna cărticele de Rugăciuni, şi mă rugam.
Numai că, Sfintele Icoane nu mai erau pe fond bleu cum este al meu perete, ci erau învăluite într-o Lumină roşie transparentă , extrem de plăcută, dar exact în aceeaşi ordine ca şi la mine pe perete.
În mijlocul Sfintelor Icoane învăluite în Lumină roşie transparentă ,de pe plafonul de deasupra capului meu, era UN  TRON  înalt ,ca din Soare rupt, care stralucea orbitor de tare.
Pe acest TRON ,stătea UN ÎMPĂRAT ! Era ÎMPĂRATUL şi DUMNEZEUL nostru, DOMNUL IISUS  HRISTOS aşa cum ÎL ştim cu toţii din Sfanta  Icoană a Sa !
Totul a durat circa 3- 4 secunde, şi priveam cu ochii închişi spre în faţă ,la doar un braţ întins, şi totuşi era uimitor că, eu vedeam deasupra în plafon. Era ca şi cum aş fi avut ochi în creştetul capului, şi nu ochii fireşti.
Era uimitor ! Iisus în mijlocul Sfintelor Icoane din casa mea umilă.
Mântuitorul ,ridicase ca într-un nor roşu transparent ,toate Sfintele Icoane şi EL stătea în mijlocul lor.Închipuiţi-vă dragii mei, că stati la masa, si brusc fară nicio explicatie vedeţi deasupra capului, vedeţi Cerul,sau Minunea de sub plafonul camerei, fără sa ridicaţi ochii de la masa la care stati.
Auzeam o muzică lină, îngerească, fără cuvinte, doar o muzică cum numai în Cerul Sfânt o putem auzi.
Minunile dragii mei, se petrec şi în zilele noastre. Trebuie doar să le acceptăm ca fiind MINUNI, şi nu întâmplări obişnuite din viaţa noastră.
Nimic din viaţa noastră nu este întâmplător ! Sunt convinsă că ,fiecare dintre noi a rămas la un moment dat uimit de ceva ,ce i s-a întâmplat şi nu avea nicio explicaţie lumească. Şi totuşi majoritatea dintre noi, spunem cam aşa : "aşa  a fost să fie, s-a întâmplat...etc"!
NU ! Categoric NU ! Întâmplări nu există ! Ci există, MILA  şi AJUTORUL  LUI  DUMNEZEU şi al MAICII  DOMNULUI, care ni-l trimite ,exact atunci când credem că nu se mai poate face nimic.
Aşadar ,să ne bucurăm cu inima şi cu sufletul şi să credem în MINUNI ! O MINUNE  unică, este şi faptul că ne-am născut, fiecare în parte !
                           Cu dragoste şi preţuire, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu