joi, 15 mai 2014

TRONUL LUI DUMNEZEU ! SĂ ÎNVĂŢĂM DIN GREŞELI !

                                 3 Aprilie 2004 , ora 6,04 dimineaţa !

Astăzi m-am trezit mai dimineaţă, trebuie să plec la serviciu. Dar încă mai stăteam puţin în pat  şi admiram stralucirea Cerului ca de noapte cu ochii închişi.
Brusc, aud un glas puternic ,care spune aşa :

                 "Binecuvâtată este Împărăţia ....."! 

Dar glasul se opreşte tot la fel de brusc, pe cum a apărut ; şi în cealaltă clipă mă aflu într-o Sfântă Biserică ,unde este multă lume. Din Sfântul Altar ,iese un tânăr cu barbă şi  îmbrăcat cu o cămaşă albă şi pantaloni de stofă , de culoarea cafelei cu lapte.Deci ,era civil îmbrăcat ! 
Tânărul priveste spre mulţimea de  credincioşi , apoi în stânga sa, acolo unde este Scaunul Împărătesc , lângă scaunele din strană.
Pe acest Tron înalt din Sfanta Biserică  nu stă nimeni niciodată ,ci este doar pus acolo în spre Marea Cinste şi Slavă adusă de credincioşi , Mântuitorului  Iisus Hristos .
Ca atunci când noi ne spovedim la Părintele duhovnic, si cunoaştem cu adevărat ca ,pe acel Tron, stă Mântuitorul în chip nevăzut.
Pe acest Scaun Împărătesc  stătea o credincioasă, o femeie mai în vârstă; deşi scaunele din strană erau goale, femeia se aşezase pe Scaunul Împărătesc.
Dar tânărul care ieşise din Sfantul Altar, face semne disperate spre femeie, ca să se ridice de pe Tron. 
În clipa în care, femeia s-a ridicat şi s-a îndepărtat de Tron, tânărul ridică mâinile sale spre Ceruri şi spune din nou, dar până la capăt de astă dată, spune cu evlavie şi cu dragoste aşa :

                      "Binecuvântată  este Împărăţia  Cerurilor "!

În Sfantul Altar, Slujitorul Domnului , a ştiut fără ca să vadă , că pe Tronul din Sfânta Biserică stătea acea femeie. A stiut din clipa în care ,în Sfantul Altar fiind, a ridicat mâinile sale, ca să implore Duhul Cel Prea Sfânt, dar n-a mai apucat să-şi termine ce ave de intonat, căci o văzuse cu ochii sufletului pe acea femeie,pe Tronul Mântuitorului. 
După ce femeia s-a ridicat şi s-a îndepărtat de Scaunul Împărătesc, tânărul şi-a reluat cuvintele de a implora pe Duhul Sfant, şi a rostit ca si in citatul de mai sus !
Aşadar dragii mei, este bine ca să învăţăm din greşelile noastre, din greşelile semenilor noştri şi să ne îndreptăm, spre mântuirea sufletului nostru şi spre întărirea în Credinţă !
                                    Cu dragoste şi preţuire, Maria.
                         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu