duminică, 11 mai 2014

DIN CER , PLOUA CU SÂNGE ! IISUS HRISTOS PRIVEA TRIST !

                                                   11 Mai 2014 zori de zi !

                                     HRISTOS  A  ÎNVIAT   !

Astăzi dimineaţă în zori de zi , O Lumină mare ,albă foarte strălucitoare ,mă trezeşte şi astfel vedeam spre răsărit ceva ce m-a înspăimântat.
Din Cerul nostru, ploua cu şiruri de sânge  !  Aşa cum ploua firesc cu apă din Cer, acum însă , din Cer ploua cu şiruri de sânge , în loc de apă. 
Dar, după Cerul tulbure din care ploua cu şiruri de sânge , într-un Cer alb-bleu senin, stătea Mânturitorul cu veşminte ca de Soare,şi privea extrem de trist în jos pe pământ.
IIsus Hristos , strălucea pe Cerul Său, care era deasupra Cerului nostru, din care ploua cu şiruri de sânge , strălucea cât o mie de Sori la un loc !Cerul cu IIsus ,a coborât din locul său ,până la baza Cerului din care ploua cu sânge adevărat ! Astfel încât, privind , vedeam două Ceruri, unul lipit de celălalt.
Un Cer tulbure,din care curgea şiruri de Sânge şi mai spre dreapta ,lipit de Cerul care ploua cu şiruri de sânge ,era Cerul Lui Iisus, cu tot cu DOMNUL şi MÂNTUITORUL nostruîn el.
Dragii mei, şi acolo Sus în Împărăţia Lui Dumnezeu ,este tristeţe şi îngrijoare, cu privire la ceea ce se întâmplă astăzi în lume,şi în mod special între RUSIA, UCRAINA şi SUA , noi fiind prinşi la mijloc.
Dar nu vă faceţi griji ! ROMÂNIA este ŢARA iubită de BUNUL  DUMNEZEU şi MĂICUŢA  DOMNULUI, şi va fi ocrotită de orice fel de tragedii. Al 2 -lea Ierusalim al Domnului ,va înflori şi nu va fi distrus.
Nu vă spun vorbe goale de încurajare, ci vă spun UN ADEVĂR !
Cine va avea Credinţă şi Dragoste ,întru BUNUL  DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI, cine îşi va iubi Aproapele ca pe sine însăşi , va fi ocrotit şi el şi cei dragi lui ,de tot necazul si suspinul.
      Şi nu uitaţi că Rugăciunea rostită cu inima şi ruptă din suflet, către Mult Prea Milostivul Dumnezeu, poate lumina minţile conducătorilor de State puternice, poate restabili PACEA şi liniştea între oameni şi între popoare .
                                    Cu dragoste şi preţuire, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu