marți, 20 mai 2014

CIMITIR TOTAL SUB APE !!!ULUITOR !!! MORŢII STRIGAU DIN MORMINTELE ACOPERITE TOTAL DE APE !

                                  20  Mai 2014  ora 3,30  zori de zi  !  

                                    HRISTOS  A  ÎNVIAT  , dragilor !  

Abia mă băgasem în pat şi nu apucasem să aţipesc , când aud multe glasuri care imploră pe Dumnezeu; glasuri care  strigă  cu  durere  la DUMNEZEU  PREA  MILOSTIVUL ! 
Dragilor !  Credeţi-mă  că era şocant, ca să vezi  UN  CIMITIR  total  sub ape în care , Crucile de la căpătâiul mortilor nu se mai vedeau. Totul  era  o  întindere  imensă de apă  tulbure , mâloasă , în care nu ştiai ce se află .
Deci, aud mai multe glasuri de toate nuanţele, mai groase la voce, mai subţiri, glasuri  care se auzeau mai tare, mai pronunţat , precum şi glasuri  care abia le puteai percepe, dar care, spuneau toate în cor, aceleaşi cuvinte. Citez :

                   "Din Mila cea multă , prin grija Ta cea mare  !
                     Din  Mila  Ta  cea  multă Doamne !
                     Mă îngrijorez  şi  eu !
                     Şi eu mă îngrijorez  Doamne "!

Clipă în care văd dragilor, ceva uluitor ! Ceva ce te şochează la propriu dacă te afli  acolo, şi ştii că sub acea apă mare şi mâloasă, se află  UN  CIMITIR  cu  mii de morminte !
Asa precum arată Dunărea, sau ca orice apă mai mare cu luciul ei, aşa arăta UN  CIMITIR  spre Răsărit ,în care apa era tulbure si mâloasă !Nu aveai de unde şti ,că acolo este UN CIMITIR , pentru că era numai apă !
O Lumină albă orbitor  de stralucitoare, coboară  din Cerul de ziuă , un Cer înorat , şi mişcă  apa tulbure ,o dă la o parte  ! Şi apa s-a dat la o parte !!!
  Aşa  cum ne spune şi  Psalmul  77 : 
".  
16. Despicat-a marea şi i-a trecut pe ei; stătut-au apele ca un zid;  
17. Povăţuitu-i-a pe ei cu nor ziua şi toată noaptea cu lumină de foc;  
18. Despicat-a piatră în pustie şi i-a adăpat pe ei cu bogăţie de apă".

Şi astfel văd că iese la iveală ,un vârf de Cruce din marmoră albă.
Aşa mi-a arătat Bunul Dumnezeu, că acea  întindere  mare  de  apă ,este de fapt UN  CIMITIR ,acoperit total de apele învolburate şi mâloase ! UN  CIMITIR ce era înghiţit  la propriu de apele mâloase şi care ape, acoperiseră toate Mormintele şi toate Crucile de la căpătâiul lor.
Dragii mei, după cum vedeţi, niciun eveniment, fie el tragic sau mai puţin tragic , nu trece nevăzut de OCHIUL  LUI  DUMNEZEU !
Apoi, din Prea  MARE  MILA  SA , Bunul Dumnezeu îmi descoperă numai ce El voieşte  , pentru ca eu să le spun Semenilor noştri ,şi ca ei să cunoască Puterea Sa, şi să se întoarcă la Credinţă !
CREDINŢA  în DUMNEZEU şi-n MAICA  DOMNULUI , Faptele bune făcute semenilor noştri, Rugăciunea curată din inimă spusă, nu numai cu buzele, mersul la Sfânta Biserică ,Postul, Spovedania, Sfânta Împărtăşanie , acestea Toate ,sunt legate verigă cu verigă ca într-un lanţ în care ,dacă lipseşte o verigă, lanţul se rupe.
Să avem grijă fraţilor de "Lanţul " acesta  minunat al Sufletului  nostru, şi să nu-l lăsăm  să se rupă pe undeva !
Păstrănd această scară către Dumnezeu, acest "lanţ "al sufletului ,păstrându-l întreg, vom dobândi Împărăţia Cerească şi vom fi ocrotiţi atât în viaţa aceasta grabnic trecătoare, dar mai ales în cea veşnică ! 
                                  Cu dragoste şi preţuire,
                                                                    Maria.




                  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu