joi, 1 mai 2014

3 . DAR..., TRUPUL DOMNULUI MIROASE ???

                                  Continuarea  articolului  anterior !

                                   3 Aprilie 2005, ora 15,52 !

Deci, în continuare aud un alt Glas, care intreabă cu uimire aşa :

                 " DAR  DOMNUL, DOMNUL  MIROASE "???

Moment în care , văd in faţa mea ceva...mai inalt, un loc mai înalt unde era făcută o groapă. Nu o groapă obişnuită ca si pe pamant, ci o groapa ca intr-o stâncă. 
La marginea acestei gropi săpate ca intr-o stâncă, vad o  umbră densă, si nu o persoana, ci doar umbra unei persoane. 
 Vad capul Trupului înfăşurat în pânză bleu, si rămân uimită. Este chiar TRUPUL  DOMNULUI  nostru IISUS  HRISTOS. Are acelasi par castaniu si inelat si Chipul Lui este livid.
De partea cealaltă a gropii ,faţă în faţă cu umbra densa, văd cum TRUPUL  DOMNULUI, înfăşurat în pânză bleu-pal, se rostogoleste, incepând cu spatele Său. Cerul era plin de LUMINĂ şi stralucea ca o oglindă.
TRUPUL se rostogoleste uşor, singur spre groapa ca din stâncă, şi cand ajunge în groapă este exact cu faţa în sus. Giulgiul ,in care era înfăşurat TRUPUL  DOMNULUI , avea culoarea Cerului  senin, adică bleu pal. Umbra densa, ca o silueta umana, privea de pe partea cealaltă a gropii. 
 Si aici totul dispare, iar eu raman uimita de tot ce am văzurt şi am auzit. 
Fratilor, sa dăruim si noi MANTUITORULUI ,inima noastra, sufletul nostru, intreaga fiinţă, ca astfel sa putem sa-I slujim LUI, prin respectarea şi împlinirea PORUNCILOR SALE.
Mult a pătimit Scumpul nostru Mântuitor ! Oare noi cum am putea sa-I răsplătim pentru că a luat asupra sa ,păcatele omenirii.???
Prin Post şi Rugaciune, prin ÎMPLINIREA  PORUNCILOR SALE, şi prin dragoste faţă de Aproapele.
                           Si tot cu dragoste...,Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu