marți, 25 februarie 2014

PROBA DIVINĂ !!! FIE MIE , DUPĂ CUVÂNTUL TĂU !

                                 25 Februarie  2014, ora 11, 20 dimineaţa !

În timp ce scriam aici pe Blog, la articolul anterior ,iată dragilor cum am auzit două Glasuri distincte între ele, care spuneau aşa :

                    1.  "Proba  Divină !
(şi altul intreaba ):   2,   Altă  Credinţă ???
iar raspunsul veni:          Îmi dai te rog, PROBA  DIVINĂ de  care te indoiesti şi...."!(şi glasul se pierde ca un ecou).
Dragii mei, stim cu totii că ,sunt tot felul e religii si Credinţe in lumea asta mare, dar eu nu sunt în măsură ca să-mi dau cu părerea ,in ceea ce priveste CREDINŢA  unui popor,sau al mai multor popoare. Eu doar le scriu, aducând MĂRTURII şi DOVEZI  în acest sens.Si nici voi dragilor, ca să nu păcătuiti, nu blamaţi pe cei care sunt de o altă Credinţă! Încercaţi sa le spuneţi doar, cât de frumoasa sii cât de calda si plină de Dragoste, este CREDINŢA  CRESTIN  ORTODOXĂ ! Dar nu aruncaţi cu piatra in oamenii care au o altă CREDINŢĂ !!! Fiecare vom răpunde de CREDINŢA pe care am îmbrăţişat-o în timpul vieţii, sau chiar ne-am născut cu o anume CREDINŢĂ. Sa nu judecăm noi pe altii, ca sa nu fim judecaţi!
Asa cum ,intr-o noapte când mă rugam la BUNUL  DUMNEZEU şi la MAICA  DOMNULUI, îmi aud propriul glas, care se ruga asa :

                         "FIE  MIE , DUPĂ  CUVÂNTUL  TĂU !
                           ŞI  MAI  ÎNAINTE  DE  TOATE..."!

Aşadar dragii mei,sa ne rugăm la BUNUL  DUMNEZEU, sa ne dea nouă, după CUVÂNTUL  SĂU, si nu după dorirea noastră. Căci noi de multe ori gresim si cerem de la DUMNEZEU , câte ceva care, nu ne este de folos sufletului. Ori BUNUL  DUMNEZEU, cunoaste ce avem nevoie si ce ne este de folos, pentru noi fiecare în parte, care suntem copiii  SĂI .
                                   Cu dragoste, si cu pretuire, 
                                                                      Maria.

2 comentarii:

  1. Ieri, citind ce scrii, ma gindeam cum sa te intreb ce ti s-a comunicat despre religii, care este cea dreapta, exista diferente in fata LUI,.... si multe o mie de intrebari...., iar astazi a venit raspunsul. Iti multumesc si te pretuiesc

    RăspundețiȘtergere
  2. După cum vezi scumpa mea, DUMNEZEU lucreaza ! Nici nu m-ai intrebat si raspunsul a si venit ! Asa lucreaza BUNUL DUMNEZEU ! Iti multumesc din suflet si eu, pentru sinceritatea si dragostea ta ce o porti in suflet ,pentru DUMNEZEU şi Semeni.

    RăspundețiȘtergere