miercuri, 13 septembrie 2023

UN SOARE STRALUCITOR, SI VENIREA LUI IISUS HRISTOS PE PAMANT ROMANESC!

 

12 Septembrie 2023, ora 22,11 !

Dragii mei, 

In aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as avea  ochi de jur imprejurul capului, vad intreg pamantul de la Rasarit si pana la Apus.
O forta nevazuta, roteste pamantul cu incetinorul si peste tot vedeam doar Cer senin si un Soare care stralucea puternic, un Soare ascuns.


Sa ne inchipuim dragilor, acele de ceasornic,care incep cu ora 0 si ajung in acelasi punct dupa 24 de ore.

Exact la fel se rotea si pamantul, unde era soare si liniste,iar cand a ajuns de unde a inceput a se roti,adica la Sud- Vest, acolo  sub stralucirea Cerului iese din Lumina alba si stralucitoare, paseste direct pe pamant, Insusi Domnul nostru Iisus Hristos, Imparatul Cerului si al Lumii intregi. 

Are vesmant alb si lung cu stralucire de lumina,are parul castaniu si inelat, lungut pana pe umeri.

Chipul Său blând si plin de iubire si lumina,privea  spre intreg pamantul.Era fericit Mantuitorul nostru drag si Prea Iubit. 

Iisus Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria ,pasea pe pamant cu mare bucurie, plutea de bucurie cu fiecare pas pe care-l  facea pe pamant.

Dragilor, am scris adeseori despre Cea de-a Doua Venire a Mantuitorului nostru Iisus Hristos.

Iata dragii mei, ca aceasta Veste Minunata este tot mai aproape de noi. 

Sa ne rugam Mantuitorului Hristos si Maicii Prea Curatei Fecioare Maria, ca sa ne ocroteasca cu Mila si cu Iubirea Sa de oameni,si sa vina cat mai repede pe pamant si sa opreasca răul care s-a dezlantuit in lume.

Sa multumim in fiecare clipa dragilor, pentru faptul ca traim si suntem in mijlocul celor dragi.

                                                       Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DOAMNE Ajută ne,numai ISUS,a mai rămas bun și ocrotitor pentru noi popopoarele lumii

      Ștergere
  2. Doamne vino odată și vezi ce au făcut cu Romania și cu românii !!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar crezi ca nu știe?! Nici un fir de par nu ți cade fără știrea lui Dumnezeu!

      Ștergere
  3. Drona a treia gasita ieri la 20 km de malul ucrainian
    In timp ce azi pe ziua pina acum se anunta deja 8 explozii la Chilia vizavii peste bratul Chilia al Dunarii de localitatea Chilia Noua din Romania care alarmati anuntara pe Tv
    Unde acum e vedeta in rau si
    Spitalul judetean Sibiu cu igrasie si mucegaiuri de peste 200 de ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Viitoarele evenimente biblice vor incepe cu ziua cintarilor in Sion ( ale miresei reale surpriza mare) desi nu va fi in acea zi unica surpriza pt ca intre altele cel mai important vom afla ca este ( va fi atunci din nou) pe Pamant insusi Dumnezeu autoprezentat public in cadrul unui mai lung mesaj public in 12 capitole teme cit si ca Iisus este si El revenit dar va ramane anonim pina dupa urgie cum sta scris in Mat.24.
    Vom urmari sa vedem cum se va implini si profetia despre prunca zisa si 7 ( aici e de banuit ca sint termeni macar simbolici sa nu se prinda cine nu trebuie) cit si in ce mod se va lega si de alte profetii fie ele inca marginalizate sau publiice in alte zone din lumea crestina etc.
    Mai ales ca e profetita a reveni atit Sf Fecioara dar in Ps.44 mai este vb si de o fiica de Imparat cu care se va casatori Iisus revenit care si ea va outea avea copii.
    Din cartea unui preot ( Ciomazga) aflam ca mai un detaliu profetic de care nu stiusem si anume ca Femeia pe care trebuie sa o asteptam naste 2 fete.
    Dar in acest caz Femeia Cineva cu misiunile Duhului Sfint Care Se identifica si cu Fecioara in privinta identitatii de Duh Sfint in prima parte a venirii Sale cea necesar discreta (zisa < pe carari laturalnice> in Is.66 Septuaginta) a nascut demultceledoua fiice care au la rindul lor si copii mari chiar si nepoti.
    Deci Cineva temporar plecata Sus pina la revenirea teofan8ca cu alttrup dar identic este deja si strabunica .
    Alta profetie marginalizata a maicii Macaria din Dobrogea ofera desi vag cheia salvarii la Judecata si anume ca e legata de cuvantul Mamaia.
    Mai exista asa vag si alte profetii similare cu alte detalii care converg catre Cineva Femeie de Care va depinde mare parte (pina la mania lui Iisus) credinta in Iisus revenit.
    Prezentarea lui Iisus dupa urgie va fi facuta organizat din Piata Universitatii de catre Cineva cu trasmitere in direct planetar iar piata va fi plina doar de barbati si tineri imbracati in alb.
    Atunci cind va veni in acea zi nimeni nu il va intreba nimic si nici El nu va spune nimic ci va cuvanta ce trebuie spus de la microfon doar Domnia Sa Mamaia.
    Mania lui Iisus va incepe abia de a doua zi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Chireac masonul evreu -Economia rusa poate face bombe si gloante pe termen lung avind spatii si resurse imense si sprijinul Chinei , si Indiei poate rezista mult ,deci razboiul in Ucraina poate continua ani multi -
    Chiar dacaUcraina a atacat cu rachete britanice cu succes portul Sevastopol inaintea timpulului vizitei coreanului Kim la Putin,avariind un submarin si multe nave-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. SA VINA DUMNEZEU SI SA PIARA VRAJMASII LUI...numai ca romanii s-au supus ordinelor statului care numai DE DREPT NU ESTE-si au lasat Romania in ruine-asta vezi cu ochii peste tot-si indatorati la ue ca nimeni nu ne scoate la liman ,ca sa nu mai spunem de vinderea pamantului cu tot cu resurse-vorba sf ARSENIE BOCA: va vor pune taxa si pe AER

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe fum se pun taxe sau pe ploaie... ce vremuri anormale traim...

      Ștergere
  7. Multumim doamne pentru zilele cu lumina care ni le daruiesti .Amin

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred că se pregătește venirea Domnului, dar după toate previziunile va ajunge abia după 2028, până atunci vor fi vremuri tot mai grele și mai grele, până atunci puterea de acum ne chinuiește cu Noua Ordine Mondială văzută și stabilită de ei ....

    RăspundețiȘtergere
  9. Despre prunca Șapte nu ati mai spus nimic🥺🥰

    RăspundețiȘtergere
  10. sunt ANONIM 5- asa se scrie si in noul testament-UN PAMANT NOU SI UN CER NOU-se cerne totul de multi ani- lectiile omenirii nu s-au invatat- stie DUMNEZEU ce va fi- doar rugaciune pt SUFLET in rest trupul se da pamantului, pana atunci sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere