sâmbătă, 16 septembrie 2023

DUMNEZEU TATAL SE SFATUIESTE CU FIUL SĂU ,IISUS HRISTOS !




                                               Dragii mei, 

În timp ce scriam aici pe blog, văd într-o clipită cum se deschide Cerul nopţii, şi după acest Cer fraţilor ,a apărut un alt Cer, un Cer bleu senin si cu stralucirea ca de oglindă.
În acest Cer dragii mei, văd două  scaune inalte, două Tronuri înalte. Pe Tronul din stânga, în vesmânt roşu cu albastru , stătea IISUS  HRISTOS ,Fiul Lui Dumnezeu.
Pe Tronul din dreapta ,stătea DUMNEZEU  TATĂL  Cel  CERESC !
În mijlocul Lor ,stralucea orbitor de tare, O Lumină aurie .
      Vad cum Dumnezeu  Tatal se apleaca spre Fiul Său Mult Prea Iubit,exact ca atunci cand ar dori sa-I spuna ceva cât mai aproape de ureche.
Apoi, vad pe Duhul Cel Prea Sfant sub Chip de Porumbel alb de lumina si care strălucea negrăit de puternic ,sub Globul din Mâinile Tatălui Ceresc.
               ...
                                     ..
Deci, Dumnezeu Tatal si cu Dumnezeu Fiul  se sfătuiau , având în mijlocul Lor, în dreptul genunchilor Lor ,O Lumină aurie ,orbitor de stralucitoare.
Aud un Cor de Îngeri care cântă nespus de frumos, aducând Slavă ,Cinste şi Închinare Prea Sfintei Treimi, din care se desprinde tot cântat , si cuvântul :

                     "Arhanghelul.....!"  
După alte câteva clipe,Cerul s-a închis la loc, aşa precum s-a deschis şi în care am văzut toate aceste Minuni !  
Dragilor, să credem din toată inima şi din tot sufletul, că fiecare dintre noi oamenii, după Credinţa noastră şi cu Voia Lui Dumnezeu,  putem cu adevărat să-L vedem pe Dumnezeu şi pe Maicuta Domnului .

Să ne închinăm şi noi fratilor, si sa aducem Cinste ,Slavă şi Închinare, Prea  Sfintei Treimi şi Pururea Prea Curatei Fecioare Maria, precum si Sfintilor Lui Dumnezeu.
Să promitem Prea Sfintei Treimi si sa ne ţinem Promisiunea făcută,că, începând din acest moment,ne vom dedica toată viaţa slujirii Sale, cu inima şi cu sufletul nostru, împlinind cu dragoste şi cu iubire, Poruncile Sale !
                                            Cu dragoste, 
                                                                  Maria!          

4 comentarii:

  1. decizia TATALUI este cruciala- vom trai si vom vedea

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine in lucrurile prestabilite exista o conlucrare perfecta executata inclusiv de Duhul Sfint insa ca imagine de Oameni cu trupurisi fete de oameni si cu porumbel ea este adaptata ca stilizare pt ochiul omenesc nu exista in realitatea concreta a trupurilor ingeresti .
    Motiv pt care crestinilor din alte rase li se reveleaza cu fete de culoarea si chipul rasei lor sau cu culorile vesmintelor si cu chipurile din icoanele de care sint ei mai arasati mai obisnuiti fiecare in parte.
    Trupurile ingeresti au forma globulara cu un diametru maxim de 107 cm fara nimic altceva de tip antropomorf iar in cazul celor mai mici ingeri dimensiunea cea mai mica a sferei aurice e similara unei mingii de handball .
    Deci acele globuri multe din vedenii nu sint extraterestrii chiar daca exista si rase de alienibsfinti nu doar rai sau mai rar cam ca noi . Alienii de oricare tip nu au misiuni in a ne salva de la ceva sau calauzi spiritual decit cel mult cite un caz sporadic conjunctural colateral neesential.
    Dumnezeu cu ingerii Sai rezolva cu Judecata (cu bune si rele) toate situatiile grave din care noi nu mai putem iesi de unii singuri . Lumea dumnezeiasca are toate solutiile si se implica chiar si Dumnezeu insusi nu doar Iisus.
    Venirea Sa promisa si ca Duhul Sfint calauzitor va schimba toate starile de lucruri de la rau la bine sau de la bine la mai bine desigur secondata de Iisus si de restul ingerilor fie ei nevazuti sau aceia din ei veniti discret ca oameni orintre noi dintre care biblic au fost mentionati doar Ilie cu misiunea precizata legata de parinti si copii cit si Mihail.

    RăspundețiȘtergere
  3. Desigur vor veni si extraterestrii cei sfinti ca aliati spirituali dar abia dupa Judecata dupa citeva zeci de ani lucru si el profetit intro lunga revelatie in 64 capitole din care doar un capitol vb despre extraterestrii si doar ce e mai important. Acea lunga Revelatie era promisa a veni dregatirilor inca din secolul 1 pt viitor la inceputul veacului celui rau in urma rugaciunii lor cit si ca ea urma sa nu fie nici destul de credibila nici data poporului cibd va fi mai mare nevoie de ea lucru care va risca si necredinta in Iisus prin rastalmacirea Apocalipsei pt care ea e destinata pt talmacirea ei corecta.
    Profetizarea aceasta despre noua Revelatie prin mentionarea ca fara ea Apocalipsa nu poate fi talmacita corect a stat la baza neadaugirii Apocalipsei la primele doua canoane biblice ( 85 Apostolic si 60 Laodiceea) ci cu asumarea riscului care treb sa vizeze pe cei multi nescrisi abia in sec.7 a fost adaugata prin canon 24 Cartagina ca unica modificare.
    Pina atunci al doi.lea canon scurtase numeric cartile din VT fara o motivatie serioasa vazuta si prin modul de numarare al cartilor uneori cite 2 sau mai multe pe ideea sa ranana 22 ca in canonul mozaic de atunci. Lucru care a fost aplicat intocmai doar in versiunea Vulgata si altele similare ei prea multbazate pe versiuni noi mozaice si prea putin pe Septuaginta din Codexuri care concorda doar cu canonul Apostolic 85 si desigur cu Marea Moarta in continutul cartilor cel putin.
    Desigur ca toate acestea vor iesi la lumina la vremea adevaruluin8nsa situatia va fi orea tulbure si cu prea multe chestiuni de rezolvat doctrinar cu tensiuni fanatice f puternice inckusiv cobtra Marelui Sinod si a specialistilor teologilor bibkistilor etc incit ar fibavut nevoie de cam un secol pt catehizare paa cu pas si de corectare a canoanelor sivdogmei .
    Dar dogma si textul Biblic oficial tiparit BO indeosebi au fost si mai mult stricate dupa 2005 fara ca nimeni sa se opuna asa cum profetise o revelatie rusa despre antihristul si apropierea Judecatii. De ex din VT a fost scoaa cu totul Oda lui Habacuc prin 2007 -2008 pe motivatia ca strauadin palma lui Dumnezeu cu care binecuvanteaza seamana prea mult cu steaua cu care binecuvanteaza zeii din monoteismul hindus.
    Deci pur fanatism sau rea intentie daca vb de Vatican 2 ca sedinta colectiva multireligioasa in care toti au vitat la fel cum necum infkiluentati de antihrist. Si dintre care doar protesrantii nu au aplicat nimic ulterior.
    Intentia initiala fusese vitarea unei versiu i comune pe manuscrise dar practic au intervenit ideologii cultice si acuze nefondate ca presiuni psihologice pt influentare a votului final.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mântuitorul Nostru Iisus Hristos este una cu Tatăl
    Decizia finală este a Tatălui și nu o cunoaște nimeni,nici măcar Fiul 🙏

    RăspundețiȘtergere