luni, 11 septembrie 2023

BISERICA ESTE UNA, SI ESTE A LUI IISUS HRISTOS! LUME, NU INCETA A TE DUCE LA BISERICA!

 

        

                                                Dragii mei,

In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea cu fermitate asa:

                        "Este Una Biserica Lui !

Dar un alt glas intreaba cu uimire:

                         Care a Lui?

Iar raspunsul veni imediat:

                            A Mantuitorului nostru Iisus Hristos .

Iar din Cerul sfant se auzea un glas rasunator:

                         Lume ! Lume nu inceta a te duce la Biserica!

                   Căci din Pocalul Sfantului Dumnezeu Total......Amin!"

Moment in care, vad o persoana ca o umbra densa, si care tine in mainile sale un Potir sfant, cu totul si cu totul din aur.Acea persoana careia nu-i vedeam chipul, duce Pocalul(Potirul)la gura si bea totul din el.


Acea persoana care golise Potirul sfant,tocmai se impartasise cu Prea Sfant si cu Prea Scump Trup si Sangele Mantuitorului nostru Iisus Hristos.

Vad in acest moment, Sfanta Cruce a Mantuitoului nostru bland si prea iubit, este maro inchis pictata ca fond, apoi, pe IISUS HRISTOS pictat cu un auriu ca de soare.De jur imprejurul Trupului auriu al Mantuitorului de pe Cruce,au aparut raze lungi ,aurii ca din soare rupte.

Razele pareau ca vin din Trupul Lui Iisus Hristos, din tot Trupul Sau Prea Sfant si Prea Curat si Iubit.

Prieteni dragi, sa mergem si noi la Sfanta Biserica a Mantuitorului nostru Iisus Hristos si a Maicutei Sale si a noastra a tuturor ,ca sa ne inchinam cu multa evlavie,sa ne spovedim la Parintele Duhovnic si sa ne invrednicim a bea,a gusta si noi din Pocalul din aur, in care se gaseste Trup si Sangele Mantuitorului nostru Iisus Hristos, care ne va vindeca atat inima si sufletul, cat si trupul.

Porunca divina am primit cu totii dragilor, ca sa nu ne indepartam de Sfanta Biserica.Indepartandu-ne de Biserica Lui Hristos care este Una singura, ne vom indeparta de Sfintele Taine din Pocalul de aur,ne vom indeparta de Sfanta Cruce a Mantuitorului nostru bland si drag,ne vom indeparta de Maicuta Domnului , si mai tare ,de mantuirea sufletului nostru.

                                            Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. Dupa cum evoluiaza Covidul s-ar puteai nchide din nou scolile si bisericile-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏
    Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Liderii lumii din G20 la mormintul lui Mahatca Gandi parintele Indiei care a obtinut eliberarea acesteia prin actiuni pasnice fata de sistemul colonial Britanic.
    Liderii G20 au dat o declaratie condamnind anexarea de teritorii prin forta militara fara a pomeni numele Rusiei cea ce a nemultumit Kievul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Speriati de ascensiunea AUR, pnl si psd se unesc in Blocul Hoțomanic. Asta va insemna moartea psd si pnl. Sincere condoleante oricum sunt doua partide expirate care nu stiu decat taxe, amenzi si scumpiri.

      Ștergere
    2. Cea mai tare faza este ca blocul are doi candidati eminenți pentru functia de presedinte un gangav si un covrigar ce se potrivesc manusa Romaniei retardate.

      Ștergere
  4. Amin,așa sa ne ajuta Dumnezeu să fim slujitori credincioși!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne câtă lume cunosc ce nu merg la biserică....😢

    RăspundețiȘtergere
  6. pentru anonim 11 sept 17:03-sunt ANONIM 5 si cred ca e bine sa nu tinem evidenta pentru cei din jur si motivele ca nu merg la biserica- am spus candva ca eu am poliartrita generalizata si 2 vase la inima obturate etc. etc.- sunt zile cand nu pot merge nici afara la aer-asadar nu criticati ca sa nu fiti criticat- sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  7. Ptr.anonom 5.Te rog să mă crezi nu am spus-o cu răutate nu eu țin evidența oamenilor care merg sau nu la biserica m-am referit la oamenii pe care ai cunosc sunt foarte sănătoși nu au nici o problema și totuși nu merg la biserică.Imi pare RAU daca sa înțeles altfel.

    RăspundețiȘtergere
  8. Oamenii care merg la biserica indiferent de religie merg din anumite motive si nazuinte ..la acestea trebuie lucrat pt invioarea nazuintei ..aceleasi probleme sint si in alte staule..
    Prima inviorare care va urma va fi in urma lucrarilor din ziua cintarilor in Sion.
    Insa harul nu va fi retras in acea zi iar Dumnezeu va prefera ca scrisii sa vina in noua Lor religie vestita atunci mireasa reala greu credibila canonic si imposibil de acceptat de catre cei multi nescrisi zisi si neghina.
    Deci se va lasa un ragaz inclusiv pt a se pronunta urmatorul Mare Sinod .
    Din momentul retragerii harului orice lucrare harica dar har vindecare etc vor putea continua doar in mireasa reala ..posibil la cei nescrisi sa li se retraga si botezul ori hirotonia . Ele putind fi reprimite dupa ce omul va deveni scris.
    Asta va obliga pe cei din alte staule care chiar vindeca cu har sa intre grabnic in mireasa pastorita de Cineva Savaot cu misiunile Duhului Sfint. Incit prin unitate de credinta va ramane o unicaceata a vindecatorilor precizata vag in Apocalipsa versiunile mileniului 1.

    RăspundețiȘtergere