miercuri, 20 septembrie 2023

IISUS HRISTOS ÎŞI PUNE VESMANTUL PREOTESC !


                                            Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste o Lumina alba si stralucitoare ,si astfel, vad pe INSUSI MANTUITORUL nostru scump si mult Prea Iubit.

                               Image result for IISUS PE TRON.

Mântuitorul era înconjurat de multa Lumina aurie si statea pe Tronul Său Împărătesc foarte aproape de Pămant. Îl vedeam ca şi dincolo de plafonul camerei mele, plafon ce nu mai exista in aceste clipe.
IISUS fratilor, stralucea de Lumina,asa precum ar straluci o mie de Sori la un loc.
 Mântuitorul dragilor, se ridica de pe Tron , Îşi pune un vesmânt preotesc, exact asa cum au Preotii orotodocsi,iar acum ,ÎL vad într-o SFANTA BISERICĂ de pe PĂMANT,în scaunul ÎMPĂRĂTESC , asteptand credinciosii sa vina la EL, ca sa-i spovedeasca.
Mântuitorul Îşi aseaza cu grija Patrafirul si cu Sfanta Cruce in Mâna Sa dreapta si cu SFANTA EVANGHELIE in stanga,astepta asa cum asteapta si Preotul in scaunul Sfintei Spovedanii.
Cand am vazut ca IISUS HRISTOS se imbraca cu vesmant preotesc,am tresarit de uimire si de bucurie totodata, si-am zis in gandul meu:

           "Vaiii ! Dar Acesta este chiar IISUS HRISTOS.
     Mântuitorule drag si scump sufletului meu,chiar Tu esti ! "

IIsus îmi zâmbeste din LUMINA Sa stralucitoare, după care,totul dispare si vad din nou noaptea fireasca.
Prieteni dragi, asa cum am scris adeseori si nu de la mine am scris,ci cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant, IISUS HRISTOS va veni pentru a doua oara pe Pămant si nu va fi peste prea mult timp.
VENIREA Sa, va fi în ROMANIA SFANTA, în ROMANIA DUHULUI SFANT.
Poporul român ,este Poporul ales ca fiind al Doilea Nou Ierusalim.
DUMNEZEU nu mai poate suporta toate câte se întampla în unele SFINTE BISERICI ale Sale, si va lua chiar EL locul PREOTILOR, care nu respecta cele 10 PORUNCI ale Sale, care nu implinesc Voia Sa si nu respecta Canoanele bisericesti.
IISUS HRISTOS fratilor,va veni pe timp de pace si intreaga suflare din Cer si de pe pamant Il va vedea.
Sa ne rugam MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS,sa-I multumim pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste in fiecare clipa a vietii noastre.
Sa multumim si Maicutei Domnului si s-O rugam ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni, cu Rugaciunile Sale la Fiul Sau si Mantuitorului nostru, Carora Li se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea.Amin.
                                              Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. Acum de pe Realitatea Tv
    Despre filmul documentar in vreo 5 episoade facut de un regizor Alexandru Solomon autodeclarat Ateu Evreu despre Arsenie Boca in maniera globalisto-progresista.
    Proiectia anuntata la Arad oprita de doua ori la un cinematograf apoi la biblioteca de teama credinciosilor ortodoxi romani
    .
    Vor vulnebilizarea si micsoratea credibilitatii Bisericii ortodoxe facind mult tau si Romaniei-

    Urmatoarea miscare a evreilor ar fi demolarea statuii lui Arsenie Boca din Hunedoara cum au facut si la Oradea cu statuia lui Eminescu sparta apoi in trei sau ca Statuia Eminescu din parcul Astra vizavi de spitalul Militar pe care primarul Iohannis nu a mai reinstalat-0 niciodata ca si statuia lui Avram Iancu facuta din donatiile sibienilor pentru a fi vizibila pe domeniul Public tinuta 6 ani de Iohannis in custodia Primariei Sibiu si ascunsa dupa 6 ani la urma in unitatea militara de pe Calea Dumbravii unde e intrzis civililor care au donat sa o vada.si unde va fi Sediul scolii trupelor de uscat a NATO-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un atac direct si Prigoana la Ortodoxia si traditiile crestine ale romanilor

      Ideea Demontarii statuii lui Arsenie Boca din Hunedoara facuta de artistul Podea,indusa pe Metropola Tv de Bruno Stefan la un fel de prima recenzie pe Metropola Tv in direct in data de 13 septembrie 2023 a filmului documentar in 5 episoade ascunse de autodeclaratul Ateu evreu Alexandru Solomon regizorul filmului-craciun.

      Ștergere
  2. Cred doamna Maria
    La ce se întâmplă astăzi pe pământ,cred din suflet că Mântuitorul Nostru Iisus Hristos va veni mai devreme pe pământ să oprească acest rău care este in lume.
    Sunt fara comentarii,la ce vad și aud nu știu cum mai rabdă Bunul Dumnezeu.
    Doamne ai milă de noi!!
    Iarta-ne și ne miluiește doamne 🙏🙏
    Cu mult drag doamna Maria 🙏
    O seară liniștită și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏🙏
    Doamne ajuta 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. IISUS HRISTOS DOMNUL este doar LUMINA-ce rost ar avea vesmantul de preot daca el este FIUL TATALUI! nu cred ca este o acuzatie dar pe blog asta se scrie de ani multi

    RăspundețiȘtergere