marți, 12 septembrie 2023

FAȚĂ ÎN FAȚĂ CU MÂNTUITORUL NOSTRU PREA IUBIT !


                                   Image result for IISUS         .

                                                               Dragii mei,

În aceasta dimineata în zori de zi, ma trezeste o Lumina alba si stralucitoare foarte, si vad dragilor stand eu cu ochii închisi, vad intr-un nor stralucitor si auriu ,pe Însusi Mantuitorul IISUS HRISTOS  în carne si oase. Chipul Lui IISUS era roziu ,era din carne si oase peste care se asezase o Lumina aurie ca de Soare.
IISUS HRISTOS ma priveste zâmbitor,iar eu râman uimita ,deoarece, Îl vedeam atat de aproape de mine.
Îi spun cu puterea gandului cât de mult ÎL iubesc,ÎL rog ca sa ma invredniceasca pe mine roaba Sa,ca sa fiu vrednica de IMAGINEA Sa,asa cum Singur mi- a grait intr-un alt MESAJ DIVIN cu mult timp in urma.

Privesc cu lacrimi de bucurie si văd pe chipul MANTUITORULUI nostru drag si prea scump sufletului nostru,vad cum Îi se prelinge o lacrima.
Si chiar daca această lacrimă Îi cădea pe obrazul drept, Chipul Lui IISUS exprima bucurie şi dragoste divina.
Ma privea de la doar un metru distanta,ma privea drept in ochi, si-L vedeam fericit si bucuros foarte.
Iar eu, nu mai aveam cuvinte,nu mai aveam nici macar alte ganduri ,decat un singur gand: IISUS HRISTOS era chiar in faţa mea, si-L vedeam ca era bucuros si fericit ,si-mi doream sa nu se mai termine aceasta traire.
 Stiam in acea clipă de ce era bucuros si fericit scumpul nostru Mantuitor. Era fericit ,pentru că eu am incercat si incerc in fiecare clipă ca sa nu ies dintr- al Său Cuvant, si cu toata fiinta mea,incerc sa fac cunoscut Semenilor mei,toate câte imi ingaduie a vedea si-a auzi.
Ma simteam ca atunci când primim o sarcina de indeplinit, iar noi ne-o îndeplinim cu dragoste si cu bucurie imensa,iar cand suntem intrebati cum ne-am realizat indatoririle, fara teama sa putem privi in ochii STAPANULUI si sa spunem fara cuvinte, ca abia asteptam alte PORUNCI spre a le duce cu dragoste la implinire.
Prieteni dragi,în timp ce priveam la IISUS HRISTOS,imi spuneam in gand : DOAMNE,dar ochii Tai chiar se misca si curg lacrimi din ei.
Iar MÂNTUITORUL, ca sa ma conving eu de toate cate vad,incepe a clipi de mai multe ori din ochiul drept care lacrima, iar CHIPUL Său stralucea ca SOARELE si era plin de fericire.
Dragii mei,ce minunt ar fi ,ca noi toti crestinii adevarati,sa implinim din dragoste Poruncile Lui DUMNEZEU,iar cand IISUS HRISTOS va veni  ca sa ne judece in ROMANIA Sa, in ROMANIA NOULUI Său IERUSALIM, sa putem fi cu totii bucurosi si fericiti, si fara teama, sa-L putem privi in ochi pe MANTUITORUL nostru drag si scump, si sa-I spunem asa:
"Doamne IISUSE HRISTOASE,Te implor, milostiv fii mie păcătosul (a);Te-am iubit si Te iubesc in fiecare clipă a vietii mele. Porunceste-mi Te rog ,toate câte voiesti ca eu sa le împlinesc, iar eu cu dragoste,cu iubire si cu toata fiinta mea le voi împlini !"
Asa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,Amin!
                    Si tot cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. Din cite stiu referitor la chipul venirilor pe Pamant ale lui Iisus nu este identic ci adaptat specificului misiunilor ( calitatilor predominante manifestate) .
    Iar chipul / chipurile cu care Se arata inclusiv Tatal etc in vedenii ele pot fi adaptate personalizat uneori chiar si dupa culoarea pielii primitorului vedeniei.
    Ca imagine publica a chipului lui Iisus cel cu care a iertat pe cruce cred ca cea mai fidela cit si detaliata ( nestilizata) e aceea miraculoasa aparuta pe unul din zidurile unui lagar din Siberia in care tine o mina la barbie si cu o expresie putin socata (prevestitor pt ce urma sa aibe loc in lagar cu toti detinutii).
    Iar despre chipul de la a doua venire exista doar o profetie franceza inclusiv despre port si statura din care se observa destule diferente majore.
    Cum ar fi culoarea parului si a ochilor care acum e negru si parul e tuns scurt barbateste dupa portul zilelor noastre occidental. Fara barba dar cu mustata medie clar conturata care contrasteaza cu pielea alba iar in tandem cu pleoapele usor lasate dau un aer sobru usor sever stapanit.
    Forma capului este cam la fel insa e precizata proeminenta sesizabila a partii occipitale a capului lucru care ii da si un aer de intelectual de marca.
    Inaltimea Sa este una medie trupul zvelt drept tineresc si imbracat cu costum negru occidental cu camasa alba. Vocea Sa e clara si calma dar nu e una puternica .

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne oi apuca și eu venirea Lui Iisus? Am 72 de ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vor fi foarte grele acele timpuri pentru ca se vada lupta dintre BINE si rau. Adica va fi lupta dintre Iisus si cel rau.

      Ștergere
  3. IISUS DOMNUL nu este PREA IUBIT - este ff iubit- prea iubit este un termen care nu i se potriveste ca si cum nu ar merita cuvantele acestea- am mai scris si nu s-a publicat -sper sa publicati de data aceasta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim13 septembrie 2023 la 23:25 Prea Iubit este infinit mai mare si mai inalt decat 1 milion de fffffffff iubit.

      Ștergere
  4. generatia aceasta nu apuca venirea DOMNULUI IISUS HRISTOS- desi lucrurile se precipita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim14 septembrie 2023 la 23:36 Categoric apucam VENIREA DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS !

      Ștergere
  5. pre iubit este cu doua intelesuri-ori prea de tot, ori mult iubit!

    RăspundețiȘtergere