joi, 21 septembrie 2023

SFÂNTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA, STĂ LÂNGĂ MAICA DOMNULUI !

                                                      Dragii mei, 

In aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas, care face un anunț emotionant: 

Citez:
        ” Sfântul Părinte Arsenie Boca!”

În aceasta clipă dragilor,cu ochii inchisi fiind, vad deasupra patului meu, a căpătâiului meu mai bine zis,văd o lumină alba orbitor de stralucitoare,iar in aceasta lumină orbitoare,stralucea in vesminte albe de lumina,MAICA  DOMNULUI  cu PRUNCUL IISUS HRISTOS in bratele Sale, pe bratul stâng. 
                                                
                                                     Image result for MaICA DOMNULUI...
În fața MAICII DOMNULUI cu PRUNCUL IISUS pe bratul stâng, a apărut din senin un nor auriu cva de Soare, o lumină aurie ca de soare.

Image result for lumina aurie 
SFÂNTUL  PĂRINTE ARSENIE BOCA,era in mijlocul  acestui nor auriu de Soare, era fericit si bucuros, si vorbea cu MAICA LUI DUMNEZEU numai din priviri.
Apoi ,împreuna priveau cu mare bucurie înspre mine roaba Sa,care eram la nici doi metri depărtare. 

Image result for ARSENIE BOCA..
Simțeam în inimă si-n suflet,căldura si dragostea divină ,simțeam că nu mai sunt pe pământ,ci in CERUL LUI DUMNEZEU si al MAICII Sale.
Toate aceste Minuni si fericire divină,mi-au dat putere sufleteasca .
SFÂNTUL  PĂRINTE ARSENIE BOCA stă lângă Tronul ÎMPĂRĂTESEI CERURILOR si a Pământului,PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA.
Prieteni dragi,SFANTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA,doreste ca toti cei care-L iubesc si cred în Minunile Sale, sa se intareasca in Credință si sa nu plece urechea la clevetirile ateilor si prigonitorilor, a batjocoritorilor. Ci sa meargă  cu dragoste fierbinte si cu mare Credință la SFANTUL său Mormânt ,pentru a se ruga si cu mai mare Credință si Nădejede în el,deoarece ,el  va duce Rugaciunile celor care-l cheama in ajutor,le va duce la IISUS HRISTOS si la  MAICA DOMNULUI.
Dragii mei, chemati-l in Rugaciunea voastra,in ajutorul vostru pe Sfantul Părinte Arsenie Boca,spuneti-i durerea sufletului si a inimii, vorbiti cu el ca și cu un Prieten bun si drag, si nadajduiti că ,Ruga voastra va fi auzita si împlinită.
 Credeti fratilor si toate vi se vor adeveri,toate vi se vor implini.

                       Cu dragoste ,Maria Ghiorghiu.

7 comentarii:

  1. Multe se intimpla la mormintul lui Srsenie Boca chiar si ateii au povestit
    Am povestit de unul care a primit ca dar de nunta o invitatie la mormintul lui cind stind cu sotia a avut o discutie interioara non stop despre faptele lui necrestinesti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost un sfânt și datorită lui și altor sfinți părinți ne-a ales Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului că țară.
    Se roagă pentru noi din cer și ne ajută 🙏
    Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce părere aveți despre părintele Nil Dorobanțu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Una foarte buna, Este un mister disparitia scheletului lui Nil Dorobantu
      Dar sufletul sau oricum ne vegheaza ca si-a iubit Mult tara-craciun.

      Ștergere
  4. sf ARSENIE BOCA SI NIL DOROBANTU - sunt persoane(sunt) care au un loc aparte in ceruri- da, pot sta si langa MAICA DOMNULUI-dar cred ca mai au si un alt loc langa SF TREIME- totul e posibil la DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
  5. Familia mea multumeste si pe acesta cale Parintelui Sfant Arsenie Boca pentru vindecarea miraculoasa de cancer a fetitei noastre care s-a petrecut la mormantul sau acum mai bine de 15 ani.Fetita este sanatoasa Dumnezeu sa-i rasplateasca pentru darul si efortul lui.

    RăspundețiȘtergere