duminică, 24 septembrie 2023

ROMANIA ESTE SI VA FI OCROTITA IN TOTALITATE, DE MANTUITORUL HRISTOS SI DE MAICUTA DOMNULUI !

                                                       24 Septembrie 2023, ora 5,32 !

                                                                      Dragii mei, 

In aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare, lumina ce-mi arata HARTA ROMANIEI SFINTE, Harta care era pe un fond precum florile de liliac sau precum sunt toporasii.

Nu  existau inscrisuri, ci numai fondul divin de frumos, un mov deschis, un violet deschis.
Dragii mei, asa cum cunoastem deja forma Hartii Romaniei, ca in imaginea de mai sus, pe acel fond liliachiu ,in interiorul Hartii, au inceput a se aseza rand langa rand Stele aurii si mari ale Cerului Divin.
In acest moment vedeam HARTA ROMANIEI cu violet la margine, conturul Hartii,iar la interior pe fondul violet, erau mai multe HARTI ale ROMANIEI conturate din Stelele foarte stralucitoare si mari ale Cerului divin.
In inima Harti Romaniei brodata la interior de alte HARTI ale ROMANIEI,Harti din Stele, a ramas un nucleu, un locusor perfect rotund,cat ar fi un banut de 50 de bani actuali.
Aici, in inima Romaniei dumnezeiesti, aici statea ca pe Tron ,Imparatul Ceresc, Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.
Mantuitorul nostru drag si Prea Iubit, parea ca, coborase din Cerul Său, cu tot cu Stele stralucitoare,Stele aurii care ,s-au asezat singure pe tot interiorul HARTII Romaniei,tot sub forma conturului Hartii Romaniei sfinte.
Vedeam numai stralucire, vedeam Romania sfanta stralucind de Stele aurii orbitor de stralucitoare,iar in mijloc, statea ca pe un Tron inalt,Insusi Dumnezeu, Iisus Hristos Mantuitorul lumii intregi.
Apoi, Mantuitorul dispare din acel nucleu,si lasa in urma Sa,in inima nucleului o litera mare de tipar:

.
In dreapta literei H a aparut MAICA LUI DUMNEZEU si a noastra a tuturor,Pururea Prea Curata Fecioara Maria.
.
Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, tinea pe bratul Său stang pe Pruncutul Iisus Hristos, iar in mana Sa dreapta, tinea un trandafir rosu, doar floarea era in mana Maicii, nu -i vedeam codita la trandafir.
De jur imprejurul literei Hsi a Maicii Domnului, erau aceleasi Stele aurii asezate in forma de Hartii Romaniei.
Acum vedeam litera H in inima Romaniei sfinte din Stele aurii,dar si pe Maicuta Domnului.
Totul era stralucire, totul era bucurie si fericire divina, mai ales cand ,DUHUL CEL PREA SFANT dadea din Aripile Sale sfinte, deasupra MANTUITORULUI HRISTOS,deasupra MAICII LUI DUMNEZEU cu Pruncutul Iisus in brate,deasupra Stelelor aurii ca din Soare rupte asezate in interiorul Romaniei.
Romania dragilor, era acum Centrul Universului divin.
Dragii mei, sa credem cu toata fiinta noastra in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Săi,sa credem cu toata fiinta noastra, ca Romania este ocrotita si ocolita de marile dezastre, sa credem cu toata fiinta noastra ca Romania este deja GRADINA MAICII LUI DUMNEZEU si ca va deveni cat de curand, al Doilea Nou Ierusalim, adica, in viata noastra,cea de acum, si nu peste secole.
Sa multumim pentru toata aceasta ocrotire divina, sa fim buni si milostivi, si sa nu uitam nicioadata a ne inchina Prea Sfintei Treimi, Maicii Lui Dumnezeu si Prea Sfintei Cruci.
Cu dragoste,Maria.

16 comentarii:

  1. Isterie si cozi pe 3 nivelela un mool in Sua unde voiau sa cumpere noul mobil Iphon15

    Iar In india s-a lasat cu cozi si batai-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. In Uk protest contra brexitului cosiderat o gresala britanicii vor din nou in Ue-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Romania ocrotita de pericolul exterior nu si de cel al castei conducatoare evreiesti din interior care ne con-duc spre Revolutia Mare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Boc se lauda cu Orasul Cluj Napoca digitalizat de oras inteligent unde poti afla pina si parcarile libere cu parcuri ozonate si program de smartCity cu linie de masini fara sofer.

    Alti spun ca are miros de acrituri de varza murata cu sulf de la groapa de gunoi care intra si in case de la groapa de gunoi Rit in orasul prea inghesuit mai ales daca proiectul imobiliar al lui Udrea pica si ramin locuinte si chiri scumpe-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ieri noapte un apartament nou modelat a unor tineri casatoriti din Sibiu str Valea Aurie a explodat de la gaze omorindu-i si facind pagube si panica in bloc la vecini-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne ajută, doamnă scumpă așa este România este grădina Maicuței Domnului. O zi minunată să aveți sărut mâna!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce pot sa spun?
    Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏
    Doar Tu Doamne cu puterea Ta cea mare ne mai ajuți pe noi păcătoșii robii Tăi.Doamne Ajută 🙏

    RăspundețiȘtergere
  8. Clanu' Ciolanu'
    Cum sa astupam gaura de la buget gaura care dupa cum vedeti o regasiti in gentile cu bani din portbagajul psd-ist. Va rugam cu ceva taxe si impozite marite ca sa acoperim furaciunile noastre botezate gauri bugetare. In rest stiti la vot ce sa votati ce votati de 30 de ani dar lasati ca la anul Clanul mafiot Ciolanu' va da si diplome de idioti cu diploma.

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa ne place sa credem și sa ne amăgim,precum ca,România este ocrotitita de Dumnezeu,dar realitatea este alta,se vede cu ochiul liber ca ne duc politicienii de râpă!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu cred că România este gradina maicii Domnului amin doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamne ajută să fie bine

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamne ajută-ne sa fie bine

    RăspundețiȘtergere
  13. Dacă și poporul român va fi cu credință și Bunul Dumnezeu ne va ajuta să fie bine!

    RăspundețiȘtergere